Aktorzy austenowscy - Rupert Penry-Jones
maenka - Czw 27 Gru, 2007 18:39
Po obejrzeniu Perswazji 2007 dwa dni temu utwierdziłam się w przekonaniu, że Ciaran jest póki co moim jedynym Wesworthem, ale Rupert zachwycił mnie jako bohater romantyczny jako taki (któras z dam zarzuciła mi że zarzucam bohaterowi romantycznemu nadmiar urody). Wobec czego sięgłam sobie po posiadana z dawnych czasów Charlotte Grayi wymiękłam tutaj nie przeszkadzało, że jest taki ładniutki. Nózki mi się same uginały jak na niego patrzyłam. Był idealny w swjej roli.
Gunia - Czw 27 Gru, 2007 18:40
| maenka napisał/a: | | (któras z dam zarzuciła mi że zarzucam bohaterowi romantycznemu nadmiar urody) |
Żartowałam, Maenko.
To cudnie, że się przekonałaś do Ruperta.
maenka - Pią 28 Gru, 2007 08:29
| Gunia napisał/a: | | maenka napisał/a: | | (któras z dam zarzuciła mi że zarzucam bohaterowi romantycznemu nadmiar urody) |
Żartowałam, Maenko.
To cudnie, że się przekonałaś do Ruperta. |
Az za bardzo sie przekonałam. Teraz będe wypatrywała go we wszystkich filmach. Oczywiście tych z jego udziałem.
Gunia - Pią 28 Gru, 2007 15:48
| maenka napisał/a: | | Gunia napisał/a: | | maenka napisał/a: | | (któras z dam zarzuciła mi że zarzucam bohaterowi romantycznemu nadmiar urody) |
Żartowałam, Maenko.
To cudnie, że się przekonałaś do Ruperta. |
Az za bardzo sie przekonałam. Teraz będe wypatrywała go we wszystkich filmach. Oczywiście tych z jego udziałem. |
Witaj w klubie.
Anetam - Pią 28 Gru, 2007 16:04
RUPERCIK GÓRĄ
prawda Guniu
(a tak przy okazji piękny avek i Andrzejek)
Gunia - Pią 28 Gru, 2007 16:13
| Anetam napisał/a: | :kwiatki_wyciaga: RUPERCIK GÓRĄ
prawda Guniu
(a tak przy okazji piękny avek i Andrzejek) |
Pewnie, że górą. Ostatnio widziałam go w jakimś klipie z "Perswazji" i teraz mimo tego maratonu mam ochotę sobie powtórzyć.
Dzięki, Anetko.
Harry_the_Cat - Czw 17 Sty, 2008 23:50
Rupert:
Caitriona - Czw 17 Sty, 2008 23:51
Biała koszula Fajne zdjęcie! Dzięki!
Bonduelle - Pią 18 Sty, 2008 10:37
A czy któraś z Was oglądała "Virtual sexuality", taką dziwną dość komedyjkę z udziałem Ruperta? Sądząc z filmików (kochany youtube ;D) i streszczeń to musi być straszliwie głupie, ale widok młodszego o 10 lat Ruperta, nawet w tlenionych włosach, za to golutkiego, rekompensuje wiele ;]
praedzio - Pią 18 Sty, 2008 13:11
| Bonduelle napisał/a: | | A czy któraś z Was oglądała "Virtual sexuality", taką dziwną dość komedyjkę z udziałem Ruperta? Sądząc z filmików (kochany youtube ;D) i streszczeń to musi być straszliwie głupie, ale widok młodszego o 10 lat Ruperta, nawet w tlenionych włosach, za to golutkiego, rekompensuje wiele ;] |
Było to niedawno w TV. Tak, część z nas to oglądała.
maenka - Pią 18 Sty, 2008 13:57
Popatrzyłam na youtubie. Rzeczywiście chłopak nie ma problemu z rolami rozbieranymi. I dobrze wygląda . Ale przestaje w tym momencie być dla mnie tym wzdychającym romaycznym.
Bonduelle - Pią 18 Sty, 2008 14:05
Cóż, nie każdy zaczyna karierę aktorską od występu w arcydziele
Sofijufka - Pią 18 Sty, 2008 14:09
| Bonduelle napisał/a: | Cóż, nie każdy zaczyna karierę aktorską od występu w arcydziele |
Poza tym, sprawiał wrażenie, że sie nielicho bawi rolą....
praedzio - Pią 18 Sty, 2008 14:12
Ja z tego filmu oprócz świecącego blondu R. zapamiętałam fajną muzykę.
Gunia - Pią 18 Sty, 2008 14:20
Ja to z tego filmu pamiętam dwie rzeczy - Ruperta i dywan.
praedzio - Pią 18 Sty, 2008 19:04
Ej, jak któraś znajdzie na teletubisiach scenkę z tego filmu, kiedy to Rupert/Jake myje szyby samochodów, to zapuśćcie tu, dobrze? Strasznie mi się to podobało...
Annette - Pią 18 Sty, 2008 21:38
| Caitriona napisał/a: | Biała koszula Fajne zdjęcie! Dzięki! |
też mam słabość do białych koszul męskich, na odpowiednio męskim ciele w dodatku... świetnie wyszedł na tym zdjęciu!
maenka - Pią 18 Sty, 2008 21:51
| praedzio napisał/a: | | Ej, jak któraś znajdzie na teletubisiach scenkę z tego filmu, kiedy to Rupert/Jake myje szyby samochodów, to zapuśćcie tu, dobrze? Strasznie mi się to podobało... |
http://pl.youtube.com/watch?v=TplZD286_8c
czy o to chodziło: na 2 min 20 sekundzie filmiku.
Ale wcześniejsza scena przed lustrem z kontemplacją własnego ciała jest też niezła. (nie powiem , że szczególnie romantyczna )
Beti** - Nie 16 Mar, 2008 16:41
Ostatnio obejrzałam "Perswazje" JA
Rupert był boski!!!!-sama nie mogę uwierzyć w to co piszę bo nie lubię blondynów!!! ale to prawda.
Jego uśmiech, oczy są rozbrajające!!!
Anonymous - Nie 16 Mar, 2008 17:28
Rupert ma właśnie w sobie coś takiego, że większość obecnych tutaj Anty-blondowiczek na jego widok jednak robi tak
praedzio - Nie 16 Mar, 2008 17:30
Potwierdzam.
Sofijufka - Nie 16 Mar, 2008 17:33
Eeee tam.... Oczy ma szeroko rozstawione .... taki byczek
Sofijufka - Nie 16 Mar, 2008 17:33
Tylko mnie nie bijcie --- te oczy ma ładne
Beti** - Nie 16 Mar, 2008 17:34
| lady_kasiek napisał/a: | Rupert ma właśnie w sobie coś takiego, że większość obecnych tutaj Anty-blondowiczek na jego widok jednak robi tak |
bardzo dobre określenie, blondyn-a jednak jak nie blondyn
Marija - Nie 16 Mar, 2008 19:22
Blondyn o duszy bruneta, nie może to inaczej być ...
|
|
|