Aktorzy austenowscy - Keira Knightley
Anonymous - Pon 10 Wrz, 2007 13:13
Albo do filmu zaplanowali efekty specjalne - komputerowe pogrubienie Keiry .
bezpaznokcianka - Wto 11 Wrz, 2007 14:21
czy zauważyłyście, że prócz coraz chudszego kościstego wyglądu Keiry, zmienił się też jej nos? Jak dla mnie to ona miała operację palstyczną przed ipo
Alison - Wto 11 Wrz, 2007 14:29
| bezpaznokcianka napisał/a: | | czy zauważyłyście, że prócz coraz chudszego kościstego wyglądu Keiry, zmienił się też jej nos? Jak dla mnie to ona miała operację palstyczną przed ipo |
No coś tak jakby... Ale może to wina ujęcia, albo tego, ze w dzieciństwie ma sie zawsze nos trochę bardziej kulfoniasty niż później.
bezpaznokcianka - Wto 11 Wrz, 2007 14:45
no a to? w porównaniu z tym ?
Maryann - Wto 11 Wrz, 2007 15:11
"Anorektyczna ślicznotka chce się rozbierać"...
http://film.onet.pl/0,0,1603338,plotki.html
Marija - Wto 11 Wrz, 2007 15:23
| bezpaznokcianka napisał/a: | | no a to? w porównaniu z tym ? | Może nos też jej schudł (czyli wysechł?) . Niech ona ludziom, nie wmawia, że nie jest anorektyczką ; typowe niestety zachowanie ...Dalej zamilczę z grzeczności i żałości.
Anonymous - Wto 11 Wrz, 2007 17:05
Matko, oni to zawsze tytuł wymyślą . Ale z jej punktem widzenia się zgadzam - śmieszy mnie, gdy amerykańskie gwiazdy mają w kontraktach, że nie pokazują pewnych części ciała. I to przede wszystkim amerykańskie, bo europejskie kino jest bardziej otwarte na nagość.
MiMi - Wto 11 Wrz, 2007 17:18
Na tym zdjęciu nie wygląda wcale na taką chudą. Pewnie to zasługa sukienki.TU
Annette - Wto 11 Wrz, 2007 17:30
| bezpaznokcianka napisał/a: | | no a to? w porównaniu z tym ? |
Może po prostu tak jej wyretuszowali ten nos? Może ktoś uznał, że za gruby? W sumie nos jak nos, bez jakiegoś garba, nie za wieki, więc po co miałaby zmieniać?
MiMi - Wto 11 Wrz, 2007 17:34
| Annette napisał/a: | | bezpaznokcianka napisał/a: | | no a to? w porównaniu z tym ? |
Może po prostu tak jej wyretuszowali ten nos? Może ktoś uznał, że za gruby? W sumie nos jak nos, bez jakiegoś garba, nie za wieki, więc po co miałaby zmieniać? |
Dla kaprysu? Może wydawał się jej za duży, ale coś w nim było nie tak, więc dała go zoperować...
Alison - Wto 11 Wrz, 2007 19:03
| bezpaznokcianka napisał/a: | | no a to? w porównaniu z tym ? |
Powiem tylko, że na "tym" jest prześliczna i tak się zachwycam całością, że za bardzo nie mam czasu gapić się na sam nos
Admete - Sob 15 Wrz, 2007 23:56
Słucham teraz Jedwabiu ( coś w rodzaju słuchowiska ) i stwierdzam, że Keira nie będzie miała dużo do zagrania, chyba że troszkę przesuną akcenty w filmie. Hmmm..słucha się nieźle i film może być klimatyczny, ale sama książka to chyba nic wielkiego.
Annette - Śro 19 Wrz, 2007 19:17
Słyszałam dziś w tv jak Keira skarży się, że w Europie wszyscy dziennikarze wypytywali ją, czy coś je i dlaczego taka chuda jest, a ona ma tego dosyć, bo nie chce, żeby patrzono na jej wygląd, tylko na jej kreacje aktorskie.
No rzeczywiście, ma prawo dziewczyna się dziwić i mieć dość, przecież zupełnie po niej żadnej chudości nie widać...
Anonymous - Śro 19 Wrz, 2007 19:38
Dzisiaj widzialam reportaz - 25 najseksowniejszych aktorow i aktorek. Keira na wysokim 9 miejscu. Byly zdjecia z poza planu, w bikiniach itd. Mozemy mowic co chcemy, ale ona naprawde ma umiesniony brzuch. No i nogi - zwrocilyscie uwage na uda?
Marija - Śro 19 Wrz, 2007 19:58
| Annette napisał/a: | No rzeczywiście, ma prawo dziewczyna się dziwić i mieć dość, przecież zupełnie po niej żadnej chudości nie widać... | Żartujesz przewrotnie, tak? Jak ona nie jest tragicznie chuda, to ja mam otyłość słoniowatą (i nos jak trąbę , a co). Gdzie te umięśnione uda i brzuch, no gdzie?
Hm, uda to może jeszcze jakieś ma, ale brzuch?Keira w bikini.
A tu chyba bez makijażu blada Keira.
Anonymous - Śro 19 Wrz, 2007 20:41
Przeraziło mnie to zdjęcie...
praedzio - Śro 19 Wrz, 2007 20:49
O rany!! Jak można się doprowadzić do takiego stanu? Gdy tak patrzę na nią, przypomina mi się kwestia R. Olbrychskiego z filmu Kochaj i rób co chcesz: Gdy stanę bokiem, to mnie nie widać!
Anonymous - Śro 19 Wrz, 2007 20:50
Zwroccie uwage na premiere do Piratow z karaibow - I czesci. Tam jest w takim topiku i dosc wyraznie widac tabliczke czekoladowa na brzuchu. Taki efekt daja jedynie regularne cwiczenia. A to, że jednocześnie wystają jej żebra... cóz, powiem Wam, że jakoś odpowiedz na pytanie "czy Keira jest anorektyczka" nie spedza mi snu z powiek
Nawet jeśli - nie moje maupy...
Harry_the_Cat - Śro 19 Wrz, 2007 22:48
Ciekawe ile stron w tym wątku poświęcone jest tylko i wyłącznie naszej duskusji na temat jej sylwetki.... Chyba się nie dziwie, że dziewczyna ma dosyć....
Anonymous - Śro 19 Wrz, 2007 23:12
| Annette napisał/a: | | Można żartować, albo płakać, wybieram żarty. Na nią naprawdę przykro patrzeć, a ona z lubością obnosi tę swoją chudość w kusych, cienkich, mało zakrytych kiecuszkach i jeszcze dziwi się, że o tę chudość pytają! Naprawdę taka naiwna? Zdziwiona, że media interesują się wyglądem? Niewiarygodne! |
To raczej kwestia autoreklamy, gdyby naprawdę nie chciała, by o niej nie mówiono, mogłaby tak się ubierać i zachowywać, by nie mówiono - jest wiele tego przykładów. Skoro ją ciągle denerwuje, że wszyscy gadają, że jest taka chuda, to niech to zignoruje, a przestaną. A gdy w każdym wywiadzie podkreśla, że nie jest anorektyczką i och, jakie to denerwujące, że tak mówią, to wiadomo, że będą mówić więcej, a dyskusja tu jest tego przykładem .
Anonymous - Czw 20 Wrz, 2007 00:29
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Ciekawe ile stron w tym wątku poświęcone jest tylko i wyłącznie naszej duskusji na temat jej sylwetki.... Chyba się nie dziwie, że dziewczyna ma dosyć.... |
99% Cała reszta to dyskusja na temat talentu i filmografii
Anonymous - Czw 20 Wrz, 2007 19:14
No tak, miłość jest ślepa ...
Co nie zmienia faktu, że nad jego podwójnymi podbródkami tak sie nie rozwodzimy.
Tak szczerze powiedziawszy te dyskusje o anoreksji Keiry po prostu czasem sa nudne. w kolo macieju to samo...
Wiem, wiem, dostanie mi sie po uszach, ale ja uważam ja za całkiem niezłą aktorkę i czasami informacje na temat jej ról czy planow zawodowych nikną w tym natłoku komentarzy na temat jej biustu, czy chudości.
Ania1956 - Wto 02 Paź, 2007 09:09
http://film.interia.pl/wi...ightley,1999134
I nie dziwię sie. Wygląda okropnie, twarz ewenualnie do przyjęcia, reszta ciała
Alison - Wto 02 Paź, 2007 09:16
28-letni aktor określa ostre sceny w filmie jako "parne i krępujące".
"Miłosne sceny zawsze są koszmarem. Nigdy nie jest łatwo" - mówi James.
Keira Knightley również czuła się niezręcznie, kiedy musiała rozebrać się przy swoim koledze z planu. Po zakończeniu prac nad rozbieranymi scenami, para przeprosiła się nawzajem.
"Jakieś dziesięć sekund po tym wszystkim byliśmy bardzo zażenowani i powiedzieliśmy do siebie przepraszam" - mówi McAvoy.
Bidulek... Za to też go kocham
snowdrop - Wto 02 Paź, 2007 09:44
Ona wyglada disgusting, jak można było się do takiego stanu doprowadzić. Ble.
A Jamesik jest kochany, trzeba go pocieszyć , sceny z taką chudzinką faktycznie musiały być niezbyt miłe.
|
|
|