Seriale - Hell on Wheels
Agn - Śro 11 Kwi, 2012 22:29
Nie, ale zapodałaś listę utworów, więc teraz można bezbożnie przetrzepać tubisia no i nowa informacja - nowe postacie. HELL (ON WHEELS) YEAH! Już się cieszę na drugi sezon!!!
...kiedykolwiek miałby nie być.
Admete - Śro 11 Kwi, 2012 23:22
Pewnie jesienią. Nie sprawdzałam dokładnie zapowiedzi. Jest natomiast zapowiedź dvd. Niestety dośc drogie, no i nie u nas. Muzyke faktycznie mieli tam doskonale dobraną.
Agn - Wto 21 Sie, 2012 00:30
Dziouchy, pobudka! Hell on wheels ma już 2 pierwsze odcinki drugiego sezonu!!!!!!!!!!
Admete - Wto 21 Sie, 2012 08:33
Wiem, poczekam na więcej
Agn - Wto 21 Sie, 2012 09:23
Ja rozumiem, ale żeby taka cisza...?
Admete - Wto 21 Sie, 2012 22:46
Zdaje się, że Caitrii obejrzała nowe odcinki z Brudasem Po avku sądząc.
asiek - Śro 22 Sie, 2012 22:02
Odwiedziłam to piekło na kołach... O matko z ojcem
Nie ma to jak amerykańskie miasteczka.
Caitriona - Śro 22 Sie, 2012 23:12
| asiek napisał/a: | | Odwiedziłam to piekło na kołach... O matko z ojcem |
Prawda? Brakuje tylko jakieś zarazy i będzie komplet chaosu, brudu i dezorganizacji. Nie mogłabym być chyba pionierem podbijającym Zachód. Jak nie Indianie Cię spalą, to ktoś cię zasztyletuje
Ale jak zobaczyłam Bohannona z powrotem w miasteczku, to mi się twarz uśmiechnęła.
asiek - Śro 22 Sie, 2012 23:36
| Caitriona napisał/a: | | Ale jak zobaczyłam Bohannona z powrotem w miasteczku, to mi się twarz uśmiechnęła. |
Mnie też... Do tego fantastyczny bluesik...
Uwaga spoiler !
http://www.youtube.com/watch?v=A1chKLClKBI
| Caitriona napisał/a: | | Nie mogłabym być chyba pionierem podbijającym Zachód. |
Ja też nie. Po dwóch odcinkach HoW doceniłam, to co mam w mieszkaniu.
Admete - Czw 23 Sie, 2012 08:38
Ja się chyba tez zabiorę do serialu...Widziałam spoilerek do 3 odcinka, a jakże
Promo 3 odcinka:
http://www.spoilertv.com/...ode-203_20.html
Fragment - pierwsze spotkanie Lily i Cullena:
http://www.spoilertv.com/...pisode-203.html
Agn - Sob 25 Sie, 2012 00:04
Zaczęłam oglądać pierwszy odcinek. Mała refleksja - CULLEN, POPIER.............................................MANDOLIŁO CI SIĘ POD DEKLEM CZY CO?!!!
Nie no, ten facet się aż prosi o jakiś przyjemny wyrok i przy naprawdę sporym szczęściu pójdzie siedzieć na amen...
Admete - Sob 25 Sie, 2012 11:10
Z głową to on na pewno coś ma, niewątpliwie
Admete - Sob 25 Sie, 2012 15:48
W drugim odcinku podoba mi się rozmowa Duranta z Cullenem i końcowe pytania, kto w tej umowie jest diabłem? Obstawiam jednak Duranta Ciekawe czy Cullen już osiągnął dno, czy jeszcze mu każa spadać?
Agn - Sob 25 Sie, 2012 19:48
Moja droga, przed nami jeszcze 5 sezonów (licząc ten, który się właśnie zaczął), jeszcze pewnie osiągnie dno, a potem kilka razy się na nim odbije.
Admete - Sob 25 Sie, 2012 20:27
Czekaj, czekaj - aż tyle? Jeden sezon na jeden rok budowy?
Agn - Sob 25 Sie, 2012 21:07
Przeca sama znalazłaś kiedyś tę informację, że ma być 6 sezonów, bo tyle lat trwała budowa tej kolei.
Drugi odcinek za mną - rany, jak ja kocham ten serial! Trzyma poziom, aż miło popatrzeć. Zależności między bohaterami są coraz ciekawsze.
Tylko nadal nie wiem, co Lily w tym wszystkim robi, oprócz sypiania z Durantem (a jednak...) i promowania mody na kobiety w spodniach (zgrabnie wygląda).
Cullen wrócił do HoW, zastanawiam się, czy teraz on nie zacznie czyścić nocników. A poważnie - Elam chyba teraz stoi wyżej od niego. W ogóle ich relacja podoba mi się straszliwie.
I wciąż czuję niesamowitą wręcz sympatię do Evy.
Admete - Sob 25 Sie, 2012 21:13
Ja wiem czy wyżej? Bohannon znów będzie prowadził prace, szefował robotnikom i trzymał ich w ryzach. Elam nigdy nie mógłby tego robić ze względu na kolor skóry. Elam jest teraz takim ochroniarzem. Cullen jest natomiast o wiele bardziej zależny od Duranta.
Agn - Sob 25 Sie, 2012 21:16
Niby tak, ale już się kapkę to i owo zmieniło. Zauważ choćby podejście panienek. W pierwszym sezonie Eva musiała do niego przyjść cichaczem, a teraz nie ma problemu, by siedział w tym samym namiocie, co biali, pił alkohol, siedział z białą kobietą i jeszcze miał propozycję od prostytutki. Rasizm rasizmem, ale zastanawiam się, dokąd Elama zaprowadzi dróżka wytyczona przez Duranta. I racją jest, że Durant jest bardziej diabłem.
A Cullen? A diabli wiedzą... jutro niedziela, nowy odcinek w TV, będziemy czekać i się dowiemy.
Swoją szosą czy wam też przy pierwszym daniu mniej więcej w połowie coś przeskoczyło ze dwa razy i sos nie nadążał za pieczystym?
Admete - Nie 26 Sie, 2012 11:25
Mimo wszystko ja tego nie postrzegam jakoś w kategoriach wyżej-niżej. Każdy ma swoją działkę, pewnie czasem będą razem, a czasem przeciwko sobie. Scenarzyści już nam to jakoś obmyślą i podadzą Bez sosu, bo nie podszedł
Agn - Nie 26 Sie, 2012 11:39
Ja się tylko zastanawiam nad tym. Elam i tak ma pod górkę. A gdzie zajdzie i co mu Durant nawywija po drodze to niezła historia pewnie będzie.
Admete - Nie 26 Sie, 2012 11:51
Szczerze mówiąc Elam nie był i nie jest moim ulubieńcem. Wolę Evę, interesuje mnie Szwed i pastro, Ruth i jej Indianin Szwed ma teraz jakieś teorie apokaliptyczne.
Agn - Nie 26 Sie, 2012 12:03
Ja tam lubię Elama. Może nie jest moją absolutnie ukochaną postacią, ale go lubię i rozumiem, więc bardzo interesuje mnie jego los. Zwłaszcza w interakcjach z Bohannonem mnie interesuje, co to będzie, bo ta linia jest arcyciekawa.
Eva jest bardzo fajną postacią. Pisałam zresztą, że mam dla niej ogrom sympatii. Szwed jest szalenie interesujący i można go do woli nie znosić, ale nie należy ignorować. Joseph... po ostatnim odcinku się zastanawiam, czy nie rzuci katolicyzmu w diabły, bo chyba lepiej by się czuł w tym, w czym wyrósł.
No i jest jeszcze Durant, który wszystkim dowodzi. Że nie wspomnę o Cullenie, ale o nim to można pracę doktorską już śmiało pisać.
Admete - Nie 26 Sie, 2012 15:25
Katolicyzmu nie rzuci, protestantyzm może Na pewno będzie się nad wszystkim zastanawiał i kwestionował swoje dotychczasowe wybory. Natomiast Elam, no nie wiem - w zasadzie jak jest tylko o nim, to mogę przewijać
Agn - Nie 26 Sie, 2012 15:35
| Admete napisał/a: | | Katolicyzmu nie rzuci, protestantyzm może |
Ajć, pardon...
Caitriona - Pon 27 Sie, 2012 19:12
U la la... Braciszkowie McGinnes poszaleli... Niedobrze.
Na marginesie, jaki ładny plakacik:
|
|
|