Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata
Admete - Czw 20 Sie, 2009 20:58
Taki ładny chłopak... I w moim wieku Dla Mishy wielu sukcesów -
Kiedy wychodzi całośc 4 sezonu? Bo zakupić bym chciała niewątpliwie
Edit - już jest. Riella czas pomysleć
Harry_the_Cat - Czw 20 Sie, 2009 21:11
| Admete napisał/a: | Edit - już jest. Riella czas pomysleć |
w listopadzie... : http://www.amazon.co.uk/S...=pd_ys_ir_all_5
2-ga czesc czworki we wzesniu: http://www.amazon.co.uk/S...ef=pd_cp_d_h__3
Caitriona - Czw 20 Sie, 2009 21:13
Sto lat dla Mishy! I wielu wspaniałych ról do zagrania!
Admete - Czw 20 Sie, 2009 21:16
Nie doczytałam. I tak czas pomysleć, fundusze zebrać...
A widziałyście taki komplecik trzech sezonów? Bardzo ładnie wydany:
http://www.amazon.co.uk/S..._lp_edpp_ttl_in
Harry_the_Cat - Czw 20 Sie, 2009 21:19
Moja kuzynka (zarażona!) kupila taki na allegro
Admete - Czw 20 Sie, 2009 21:23
Jestem normalnie nienormalna. Mogłabym sobie jeszcze taki komplecik kupić do kolekcji
Calipso - Czw 20 Sie, 2009 22:04
Sto lat dla Mishy !
Admete,proszę wklej owego cudnego avka
Admete - Czw 20 Sie, 2009 22:19
| Cytat: | | Admete,proszę wklej owego cudnego avka |
Którego?
Calipso - Pią 21 Sie, 2009 05:49
| Admete napisał/a: | | Którego? |
No jak to,tylko na jednego gapiłam się jak sroka w gnat.Chodzi mi o avek z Castielem,ten w błękitnej tonacji.
Aragonte - Pią 21 Sie, 2009 08:52
Spóźnione życzenia dla Mishy!
| Admete napisał/a: | Jestem normalnie nienormalna. Mogłabym sobie jeszcze taki komplecik kupić do kolekcji |
Ja mam polską wersję I sezonu i też to rozważałam
Poczekam sobie teraz na komplet złożony z wszystkich sezonów
Admete - Pią 21 Sie, 2009 10:05
| Calipso napisał/a: | | Admete napisał/a: | | Którego? |
No jak to,tylko na jednego gapiłam się jak sroka w gnat.Chodzi mi o avek z Castielem,ten w błękitnej tonacji. |
Zaraz poszukam
Aragonte - Pią 21 Sie, 2009 10:08
Jaki śliczny Misha
Admete - Pią 21 Sie, 2009 10:10
No sliczny Do zapatrzenia się
Caitriona - Pią 21 Sie, 2009 12:09
Ja też już pisałam, że rewelacyjny jest ten avek
Ja wolałabym polskie wydanie całego serialu. Ale może go nie będzie... Wtedy zakupię zagramaniczne Może powinnam już zacząć odkładać pieniądze
Aragonte - Pią 21 Sie, 2009 12:28
Caitri, ja też bym wolała polskie, ale zwątpiłam trochę, żeby się ukazało - chyba że popularność SPN wzrośnie tak, że znajdzie się wydawca
Deanariell - Pią 21 Sie, 2009 13:10
Najpierw... (first things first ) STO LAT! STO LAT! NIECH ŻYJE CASTIEL NAM! Znaczy się boski Misha naturalnie Czy on się łapie pod określenie "słowiańska dusza"? Misha Dmitri Tippens Krushnic, urodził się w USA, ale zapomniałam skąd wywodzą się korzenie jego rodziny... dawna Jugosławia? Admete jest ekspertką misholigii, zrobi nam wykład
| Admete napisał/a: | Taki ładny chłopak... I w moim wieku |
Prawda? Doskonały rocznik Naszła mnie fantastyczna (przy okazji mało realna i wręcz szalona do realizacji) myśl - czyż nie byłoby wspaniale zgromadzić gdzieś w jednym miejscu osoby urodzone w 1974 roku? Ciekawe ile ludzi na całym świecie urodziło się w tym okresie... pewnie sporo Niesamowicie byłoby tak "globalnie" zobaczyć kim teraz są, jacy są... mogłabym spotkać innych urodzonych 16 IV Myślę, że byłoby to jedyne w swoim rodzaju doświadczenie Może chociaż jakieś mniejsze delegacje z poszczególnych krajów? My oczywiście pojechałybyśmy z Polski, a Misha reprezentowałby USA (jako tamtejszy "skarb narodowy" Amerykanie powinni być wdzięczni Europie i przodkom Mishy za taki dar, jeden z wielu wspaniałych )... Piękna wizja, prawda?
| Admete napisał/a: | | Edit - już jest. Riella czas pomysleć |
Nie wiem jak Ty, ale ja cały czas myślę Już rozmawiałam z siostrą i wiem, co dostanę tradycyjnie pod choinkę Powiedziałam jej kiedyś, że w zasadzie - po t a k i c h prezentach - może mi już nic, nigdy więcej nie kupować... bo t o w zupełności wystarczy do pełni szczęścia - i jak tylko dvd będzie działało, to do późnej starości będę się pocieszać w nadzwyczaj silnych ramionach Winchesterów (na dodatek te postacie nigdy się nie zestarzeją - dosłownie )
| Admete napisał/a: | | A widziałyście taki komplecik trzech sezonów? Bardzo ładnie wydany |
No ślicznie... ale osobiście jestem niereformowalną snobką w tej kwestii i dla mnie takie wydanie odpada - tylko i wyłącznie to z USA... Sorki. Taka to już ze mnie "pudełkowa fetyszystka" Nie zniosłabym tych czarnych, plastikowych pudełek z dołączonymi papierowymi wkładkami... Jedyna opcja - musiałabym być zupełnie, ale to absolutnie nieświadoma wyglądu wydania amerykańskiego, wtedy tak
| Caitriona napisał/a: | | Ja wolałabym polskie wydanie całego serialu. Ale może go nie będzie... |
A nawet jeśli jakimś cudem jednak zostałoby to wydane, to obawiam się, że za piękne by to nie było... jeszcze więcej czarnego plastiku Jak znam życie - Admete zapewne chciałaby mieć wtedy oba: oryginalne i polskie Ja raczej poprzestanę na oryginalnym, muszę jedynie uporządkować polskie tłumaczenia napisów, bo nie mam wszystkiego w kupie i zgrać to gdzieś - oglądać będę po angielsku, ale nauczę się polskich dialogów na pamięć
Anonymous - Pią 21 Sie, 2009 13:41
| Deanariell napisał/a: | | Amerykanie powinni być wdzięczni Europie i przodkom Mishy za taki dar, |
no i pewnie w ramach wdzięczności zniosą wizy do usa | Deanariell napisał/a: | | Prawda? Doskonały rocznik |
aaaa czyli dla mnie odpada pozbawiłyście mnie złudzeń i prawnych podstaw do wielbienia Castiela... tzn Castiel jako anioł jest poza czasem i rozpatrywanie jego wieku w ramach ludzkich lat byłoby chyba nietaktem... więc Castiela mogę wielbić, ale Mishy już nie
Admete - Pią 21 Sie, 2009 13:51
| Cytat: | | więc Castiela mogę wielbić, ale Mishy już nie |
Kasiek bez przesady. To znaczy, że on dla Ciebie już satruszek? Jeszcze nie umiera, my też nie Znaczy się każdy umiera codziennie Znam dziewczynę w twoim wieku mniej więcej, która się kocha w 50 letnich aktorach
Riella ja się zastanowię i dam Ci odpowiedź - co do dvd.
Aragonte - Pią 21 Sie, 2009 13:57
A ja jestem starsza o dwa lata od Mishy i jeszcze żyję
No dobra, co to za życie czasami ale w proch się nie obróciłam jeszcze
(i tak chcę być spalona ).
Anonymous - Pią 21 Sie, 2009 14:17
| Admete napisał/a: | | Kasiek bez przesady. To znaczy, że on dla Ciebie już satruszek? |
a gdzie tam staruszek
kwestia zasad. Narzuconych sobie.
Przecież wiecie, że do roczników ante Christum natum nic nie mam
Admete - Pią 21 Sie, 2009 14:33
To jakaś dziwna zasada, jak byłam w twoim wieku, to uważałam, ze powinnam być z kims starszym - tak co najmniej 5 lat, a najlepiej 10. Lepiej jest, gdy mężczyzna jest starszy od kobiety.
Anonymous - Pią 21 Sie, 2009 14:38
| Admete napisał/a: | | Lepiej jest, gdy mężczyzna jest starszy od kobiety. |
no ja się zgadzam w zupełności. Ale aby uniknąć cazusu Łapickiego musiałam narzucić jakieś ramy.... i tutaj miarą jest wiek siostry . Ale oczywiście przewiduję wyjątki. (patrz Alan Rickman) nie wiem czy Mishy nie podłączę
BeeMeR - Pią 21 Sie, 2009 15:08
Kasiek rozbrajasz mnie
A od panów wieku Łapickiego trzymasz się z daleko słusznie aczkolwiek Mishy do niego daleko
(a jaki śliczny w dodatku )
Nie czas i miejsce po temu, ale znam sporo fantastycznie dobranych i szczęśliwych par, w których kobieta jest młodsza o ok. 2-3 lata - moi Rodzice na przykład
Wiek nigdy, serio nigdy nie był problemem (bo tez i różnica nieduża:) ) - nie wiem, czy sami zauważali kiedykolwiek różnicę.
Ja sama jakoś nie umiałam w3 sobie nigdy wzbudzić zainteresowania do mężczyzn młodszych oraz niższych - chyba, że macierzyńskie
Caitriona - Pią 21 Sie, 2009 18:49
| Aragonte napisał/a: | | Caitri, ja też bym wolała polskie, ale zwątpiłam trochę, żeby się ukazało - chyba że popularność SPN wzrośnie tak, że znajdzie się wydawca | Wiem, że to tylko marzenia, ale jednak chciałoby się polskie wydanie...
| Deanariell napisał/a: | | jeszcze więcej czarnego plastiku | Byleby tłumaczenie było dobre, a z tym też zazwyczaj nie jest dobrze...
Wychodzi na to, że nie ma co marzyć, trza oryginał zakupić
Harry_the_Cat - Pią 21 Sie, 2009 19:47
promo (kiepska jakosc) : http://www.youtube.com/watch?v=W4oiy_JEXos
|
|
|