To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata

Admete - Czw 20 Sie, 2009 20:58

Taki ładny chłopak... :rumieniec: I w moim wieku ;) Dla Mishy wielu sukcesów - :kwiatki_wyciaga:

Kiedy wychodzi całośc 4 sezonu? Bo zakupić bym chciała niewątpliwie ;)

Edit - już jest. Riella czas pomysleć ;)

Harry_the_Cat - Czw 20 Sie, 2009 21:11

Admete napisał/a:

w listopadzie... : http://www.amazon.co.uk/S...=pd_ys_ir_all_5

2-ga czesc czworki we wzesniu: http://www.amazon.co.uk/S...ef=pd_cp_d_h__3

Caitriona - Czw 20 Sie, 2009 21:13

Sto lat dla Mishy! I wielu wspaniałych ról do zagrania! :kwiatki_wyciaga:
Admete - Czw 20 Sie, 2009 21:16

Harry_the_Cat napisał/a:
Admete napisał/a:

w listopadzie... : http://www.amazon.co.uk/S...=pd_ys_ir_all_5

2-ga czesc czworki we wzesniu: http://www.amazon.co.uk/S...ef=pd_cp_d_h__3

Nie doczytałam. I tak czas pomysleć, fundusze zebrać... ;)

A widziałyście taki komplecik trzech sezonów? Bardzo ładnie wydany:

http://www.amazon.co.uk/S..._lp_edpp_ttl_in

Harry_the_Cat - Czw 20 Sie, 2009 21:19

Moja kuzynka (zarażona!) kupila taki na allegro :)
Admete - Czw 20 Sie, 2009 21:23

Jestem normalnie nienormalna. Mogłabym sobie jeszcze taki komplecik kupić do kolekcji ;)
Calipso - Czw 20 Sie, 2009 22:04

Sto lat dla Mishy ! :kwiatki_wyciaga:
Admete,proszę wklej owego cudnego avka :kwiatek:

Admete - Czw 20 Sie, 2009 22:19

Cytat:
Admete,proszę wklej owego cudnego avka

Którego?

Calipso - Pią 21 Sie, 2009 05:49

Admete napisał/a:
Którego?

No jak to,tylko na jednego gapiłam się jak sroka w gnat.Chodzi mi o avek z Castielem,ten w błękitnej tonacji.

Aragonte - Pią 21 Sie, 2009 08:52

Spóźnione życzenia dla Mishy! :tort:

Admete napisał/a:
Jestem normalnie nienormalna. Mogłabym sobie jeszcze taki komplecik kupić do kolekcji ;)

Ja mam polską wersję I sezonu i też to rozważałam :wink:
Poczekam sobie teraz na komplet złożony z wszystkich sezonów :-)

Admete - Pią 21 Sie, 2009 10:05

Calipso napisał/a:
Admete napisał/a:
Którego?

No jak to,tylko na jednego gapiłam się jak sroka w gnat.Chodzi mi o avek z Castielem,ten w błękitnej tonacji.

Zaraz poszukam ;)

Aragonte - Pią 21 Sie, 2009 10:08

Jaki śliczny Misha :serduszkate:
Admete - Pią 21 Sie, 2009 10:10

No sliczny :) Do zapatrzenia się ;)
Caitriona - Pią 21 Sie, 2009 12:09

Ja też już pisałam, że rewelacyjny jest ten avek :serce2:

Ja wolałabym polskie wydanie całego serialu. Ale może go nie będzie... Wtedy zakupię zagramaniczne ;) Może powinnam już zacząć odkładać pieniądze :roll:

Aragonte - Pią 21 Sie, 2009 12:28

Caitri, ja też bym wolała polskie, ale zwątpiłam trochę, żeby się ukazało - chyba że popularność SPN wzrośnie tak, że znajdzie się wydawca :roll:
Deanariell - Pią 21 Sie, 2009 13:10

Najpierw... (first things first :P ) STO LAT! STO LAT! NIECH ŻYJE CASTIEL NAM! :cheerleader2: Znaczy się boski Misha naturalnie ;) :kwiatki_wyciaga: :tort: :czekoladka: Czy on się łapie pod określenie "słowiańska dusza"? :mysle: Misha Dmitri Tippens Krushnic, urodził się w USA, ale zapomniałam skąd wywodzą się korzenie jego rodziny... dawna Jugosławia? Admete jest ekspertką misholigii, zrobi nam wykład :P

Admete napisał/a:
Taki ładny chłopak... :rumieniec: I w moim wieku ;)

Prawda? Doskonały rocznik ;) Naszła mnie fantastyczna (przy okazji mało realna i wręcz szalona do realizacji) myśl - czyż nie byłoby wspaniale zgromadzić gdzieś w jednym miejscu osoby urodzone w 1974 roku? :shock: :mysle: Ciekawe ile ludzi na całym świecie urodziło się w tym okresie... pewnie sporo :) Niesamowicie byłoby tak "globalnie" zobaczyć kim teraz są, jacy są... mogłabym spotkać innych urodzonych 16 IV :hug_grupowy: Myślę, że byłoby to jedyne w swoim rodzaju doświadczenie :-P Może chociaż jakieś mniejsze delegacje z poszczególnych krajów? My oczywiście pojechałybyśmy z Polski, a Misha reprezentowałby USA (jako tamtejszy "skarb narodowy" :mrgreen: Amerykanie powinni być wdzięczni Europie i przodkom Mishy za taki dar, jeden z wielu wspaniałych :) )... Piękna wizja, prawda? :banan_Bablu:

Admete napisał/a:
Edit - już jest. Riella czas pomysleć

Nie wiem jak Ty, ale ja cały czas myślę :-P Już rozmawiałam z siostrą i wiem, co dostanę tradycyjnie pod choinkę ;) :love_shower: Powiedziałam jej kiedyś, że w zasadzie - po t a k i c h prezentach - może mi już nic, nigdy więcej nie kupować... bo t o w zupełności wystarczy do pełni szczęścia - i jak tylko dvd będzie działało, to do późnej starości będę się pocieszać w nadzwyczaj silnych ramionach Winchesterów :-P (na dodatek te postacie nigdy się nie zestarzeją :slina: - dosłownie ;) )

Admete napisał/a:
A widziałyście taki komplecik trzech sezonów? Bardzo ładnie wydany

No ślicznie... ale osobiście jestem niereformowalną snobką w tej kwestii i dla mnie takie wydanie odpada - tylko i wyłącznie to z USA... :roll: Sorki. Taka to już ze mnie "pudełkowa fetyszystka" :P Nie zniosłabym tych czarnych, plastikowych pudełek z dołączonymi papierowymi wkładkami... :confused3: :obrzydzenie: Jedyna opcja - musiałabym być zupełnie, ale to absolutnie nieświadoma wyglądu wydania amerykańskiego, wtedy tak :P

Caitriona napisał/a:
Ja wolałabym polskie wydanie całego serialu. Ale może go nie będzie...

A nawet jeśli jakimś cudem jednak zostałoby to wydane, to obawiam się, że za piękne by to nie było... jeszcze więcej czarnego plastiku :roll: :wink: Jak znam życie - Admete zapewne chciałaby mieć wtedy oba: oryginalne i polskie :D Ja raczej poprzestanę na oryginalnym, muszę jedynie uporządkować polskie tłumaczenia napisów, bo nie mam wszystkiego w kupie i zgrać to gdzieś - oglądać będę po angielsku, ale nauczę się polskich dialogów na pamięć :P :rotfl:

Anonymous - Pią 21 Sie, 2009 13:41

Deanariell napisał/a:
Amerykanie powinni być wdzięczni Europie i przodkom Mishy za taki dar,

no i pewnie w ramach wdzięczności zniosą wizy do usa
Deanariell napisał/a:
Prawda? Doskonały rocznik

aaaa :cry2: czyli dla mnie odpada :frustracja: pozbawiłyście mnie złudzeń i prawnych podstaw do wielbienia Castiela... tzn Castiel jako anioł jest poza czasem i rozpatrywanie jego wieku w ramach ludzkich lat byłoby chyba nietaktem... więc Castiela mogę wielbić, ale Mishy już nie :cry2:

Admete - Pią 21 Sie, 2009 13:51

Cytat:
więc Castiela mogę wielbić, ale Mishy już nie

Kasiek bez przesady. To znaczy, że on dla Ciebie już satruszek? :roll: :lol: Jeszcze nie umiera, my też nie ;) Znaczy się każdy umiera codziennie ;) Znam dziewczynę w twoim wieku mniej więcej, która się kocha w 50 letnich aktorach :-)

Riella ja się zastanowię i dam Ci odpowiedź - co do dvd.

Aragonte - Pią 21 Sie, 2009 13:57

A ja jestem starsza o dwa lata od Mishy i jeszcze żyję :-P
No dobra, co to za życie czasami :wink: ale w proch się nie obróciłam jeszcze :-P
(i tak chcę być spalona :wink: ).

Anonymous - Pią 21 Sie, 2009 14:17

Admete napisał/a:
Kasiek bez przesady. To znaczy, że on dla Ciebie już satruszek?

a gdzie tam staruszek :wink:
kwestia zasad. Narzuconych sobie.
Przecież wiecie, że do roczników ante Christum natum nic nie mam :wink: :mrgreen:

Admete - Pią 21 Sie, 2009 14:33

To jakaś dziwna zasada, jak byłam w twoim wieku, to uważałam, ze powinnam być z kims starszym - tak co najmniej 5 lat, a najlepiej 10. Lepiej jest, gdy mężczyzna jest starszy od kobiety.
Anonymous - Pią 21 Sie, 2009 14:38

Admete napisał/a:
Lepiej jest, gdy mężczyzna jest starszy od kobiety.

no ja się zgadzam w zupełności. Ale aby uniknąć cazusu Łapickiego musiałam narzucić jakieś ramy.... i tutaj miarą jest wiek siostry :wink: . Ale oczywiście przewiduję wyjątki. (patrz Alan Rickman) nie wiem czy Mishy nie podłączę :wink:

BeeMeR - Pią 21 Sie, 2009 15:08

Kasiek rozbrajasz mnie :rotfl:
A od panów wieku Łapickiego trzymasz się z daleko słusznie :P aczkolwiek Mishy do niego daleko :P
(a jaki śliczny w dodatku :serduszkate: )

Nie czas i miejsce po temu, ale znam sporo fantastycznie dobranych i szczęśliwych par, w których kobieta jest młodsza o ok. 2-3 lata - moi Rodzice na przykład :P
Wiek nigdy, serio nigdy nie był problemem (bo tez i różnica nieduża:) ) - nie wiem, czy sami zauważali kiedykolwiek różnicę.
Ja sama jakoś nie umiałam w3 sobie nigdy wzbudzić zainteresowania do mężczyzn młodszych oraz niższych - chyba, że macierzyńskie ;)

Caitriona - Pią 21 Sie, 2009 18:49

Aragonte napisał/a:
Caitri, ja też bym wolała polskie, ale zwątpiłam trochę, żeby się ukazało - chyba że popularność SPN wzrośnie tak, że znajdzie się wydawca
Wiem, że to tylko marzenia, ale jednak chciałoby się polskie wydanie...

Deanariell napisał/a:
jeszcze więcej czarnego plastiku
Byleby tłumaczenie było dobre, a z tym też zazwyczaj nie jest dobrze...

Wychodzi na to, że nie ma co marzyć, trza oryginał zakupić :-P

Harry_the_Cat - Pią 21 Sie, 2009 19:47

promo (kiepska jakosc) : http://www.youtube.com/watch?v=W4oiy_JEXos

Spoiler:
Jo! Rufus! co tam sie dzieje!!???!???!?!??!