To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Fringe

Anonymous - Pią 12 Lut, 2010 20:46

Ale mi nie chodziło o podobieństwo identyczne, ale podobny duch się przewijał... podobnie się bałam ;)
Odcinek pierwszy drugiego sezonu(czy ze mną jest coś nie tak :co_stracilam: )

trifle - Pią 12 Lut, 2010 20:50

A co tam było? Bo ja nie pamiętam :mysle:
I o tego "ducha" właśnie mi chodzi - dla mnie to było inne :)

Anonymous - Wto 16 Lut, 2010 17:51

Nadal oglądam radośnie Fringe wieczorami baaardzo późnymi.... i zachwycam się Biszkoptem.... i jego ojcem.
To są moje chwile wieczorami, super mi się ogląda.....

Alicja - Wto 16 Lut, 2010 21:08

znowu mamy podobnie, nadal mam późne wieczory z Fringe :-)
Anonymous - Pią 19 Lut, 2010 16:01

bardzo późne wieczory a później co niektórzy mnie na uczelni pytają co ja w nocy robię i z kim... a opowiadanie o Biszkopcie OBCYM byłoby niedopuszczalne, za duży próg intymności....
ale już powoli kończę wyemitowane odcinki z drugiego sezonu. i jeszcze bardziej było mi żal Waltera w odcinku z chińskim robakiem, On był naprawdę zagubiony jak dziecko i jak dziecko walczył o samodzielność, ale i Biszkopcika żal mi było też....
skończę Fringe to ponadrabiam zaległe seriale...

Anonymous - Wto 23 Lut, 2010 10:26

buuuuuu skończyłam Fringe.... muszę czekać do weekendu na 15 odcinek a tak się wkręciłam już. Ja naprawdę kocham Biszkopta. A odcinki ostatnie były G E N I A L N E :cheerleader2:
Admete - Wto 23 Lut, 2010 12:18

Obejrzałaś już wszystkie 2 serii? Następne dopiero w kwietniu.
trifle - Wto 23 Lut, 2010 13:11

Ostatni odcinek chyba Kaśkowi się ostał :) 15. Też Ci się spodoba na pewno ;)
Anonymous - Wto 23 Lut, 2010 18:36

tak został mi 15.... do soboty ;)
a Biszkopt opętany przez wirusa to czyste podniecające zlo.
A i rację miała ta zmartwychwstała dziewucha..... bralaby się ta Olivia za niego!!
Ślepa. I Ona jest z FBI :confused3:

Anonymous - Pią 26 Lut, 2010 12:12

Oglądnęłam 15 odcinek i chce mi się płakać... czyli tajemnicza przeszłość Petera powoli się rozwiewa? Będą z tego kłopoty jeśli chcecie znać moje zdanie... A i mam nadzieję, że twórcy Fringe nie będą nas dręczyć tak jak czynią to producenci Bones.... ta chemia musi znaleźć ujście!
trifle - Pią 26 Lut, 2010 12:34

Wg imdb następny odcinek ma mieć tytuł "Peter". Pewnie dowiemy się więcej albo coś się wyda :mysle:

Ale Kasiek, powiedz, że Walter zachęcający Petera i wspominający purpurowy smoking był uroczy :banan:

Anonymous - Pią 26 Lut, 2010 12:47

Walter jest ogólnie rozbrajający, jego teksty przyprawiają mnie o dziki chichot(co jest niebezpiecznie gdy ogląda się w nocy a za ścianami śpią inne osoby)
A Walter rozważający czy Olivia będzie do niego mówiła "Tatusiu" :rotfl: :rotfl:

Admete - Pią 26 Lut, 2010 12:54

Gdziś czytałam, że nie mają zamiaru tego przeciągać bez potrzeby, za to myślę, że dadzą im jakieś komplikacje w związku z tym, ze Peter nie jest z naszej rzeczywistości.
Anonymous - Pią 26 Lut, 2010 12:57

Jasne jakby Biszkoptowi było mało zmarwtień...
oj czuję, że będę zła :wsciekla:

Alicja - Pią 26 Lut, 2010 13:00

Admete napisał/a:
w związku z tym, ze Peter nie jest z naszej rzeczywistości.

tak podejrzewałam, po obejrzeniu nagrobka Petera :shock: zanim dojdę do tego odcinka...

Anonymous - Pią 26 Lut, 2010 13:09

mine góra tydzień ;) :mrgreen:
aneby - Pią 26 Mar, 2010 23:29

Czy ktoś wie kiedy wraca Fringe ? Dobijają mnie te przerwy ... :roll:

EDIT: Aaaaa ! Już za tydzień :banan:

Anonymous - Sob 03 Kwi, 2010 14:52

Widziała któraś najnowszy odcinek?
Niby wszystko o Peterze a ani kawałeczka Biszkopta.....

No, ale wyjaśniło się wszystko :mysle:

trifle - Sob 03 Kwi, 2010 16:13

Aaaaa! :excited: Lecę szukać!
Harry_the_Cat - Sob 03 Kwi, 2010 16:23

No ja niestety z tego kregu wypadlam, ale moze jeszcze nadgonie... (bardzo lubie Petera ;) ). W kazdym razie ucieszylam sie, jak dzis zobaczylam w empiku 1 sezon na DVD. Fajnie, ze to wszystko rusza i u nas. Cena - 139 pln, takze porownywalna pewnie do ceny calego sezonu w UK.

Jesli o tym juz pisalyscie, to przepraszam.

Admete - Sob 03 Kwi, 2010 16:37

Jest Fringe na DVD? :) Dobrze wiedzieć. Na razie nie mam kasy, ale może kiedyś? ;)

Ostatni odcinek rewelacyjny. Pisałam o nim w fantastyce, bo zapomniałam, że jest osobny wątek. W gruncie rzeczy Walter dużo wycierpiał...niestety przekroczył też granicę. Obserwator tez zawinił. Wszyscy sie wplątali w coś ogromnego. I nie widze szansy dla związku Petera z Olivią - obawiam się, że oboje będą musieli pozostać w swoich światach.

Harry_the_Cat - Sob 03 Kwi, 2010 16:41

TADAM!!!: http://merlin.pl/Fringe-N...t/2,757610.html
Anonymous - Sob 03 Kwi, 2010 16:45

W tym przypadku to był po prostu za duzy zbieg fatalnych okoliczności.... Walter mógł chociaż raz posłuchać swojej asystentki....
I jak pomyślę co musiała przeżywać ta druga rodzina..... Wydaje mi się, ze oni jakoś to odkryją i się zemszczą...
Bilans musi wyjść na zero.

aneby - Sob 03 Kwi, 2010 16:47

Jaka ładna okładka :-D

Ja sobie obejrzę wieczorem najnowszy odcinek :wink:

Harry_the_Cat - Sob 03 Kwi, 2010 16:59

aneby napisał/a:
Jaka ładna okładka :-D

Tez tak mysle. I ja sie w sumie tylko o tym moge w temacie Fringe wypowiadac.... :ops1: