Seriale - Fringe
Anonymous - Pią 12 Lut, 2010 20:46
Ale mi nie chodziło o podobieństwo identyczne, ale podobny duch się przewijał... podobnie się bałam
Odcinek pierwszy drugiego sezonu(czy ze mną jest coś nie tak )
trifle - Pią 12 Lut, 2010 20:50
A co tam było? Bo ja nie pamiętam
I o tego "ducha" właśnie mi chodzi - dla mnie to było inne
Anonymous - Wto 16 Lut, 2010 17:51
Nadal oglądam radośnie Fringe wieczorami baaardzo późnymi.... i zachwycam się Biszkoptem.... i jego ojcem.
To są moje chwile wieczorami, super mi się ogląda.....
Alicja - Wto 16 Lut, 2010 21:08
znowu mamy podobnie, nadal mam późne wieczory z Fringe
Anonymous - Pią 19 Lut, 2010 16:01
bardzo późne wieczory a później co niektórzy mnie na uczelni pytają co ja w nocy robię i z kim... a opowiadanie o Biszkopcie OBCYM byłoby niedopuszczalne, za duży próg intymności....
ale już powoli kończę wyemitowane odcinki z drugiego sezonu. i jeszcze bardziej było mi żal Waltera w odcinku z chińskim robakiem, On był naprawdę zagubiony jak dziecko i jak dziecko walczył o samodzielność, ale i Biszkopcika żal mi było też....
skończę Fringe to ponadrabiam zaległe seriale...
Anonymous - Wto 23 Lut, 2010 10:26
buuuuuu skończyłam Fringe.... muszę czekać do weekendu na 15 odcinek a tak się wkręciłam już. Ja naprawdę kocham Biszkopta. A odcinki ostatnie były G E N I A L N E
Admete - Wto 23 Lut, 2010 12:18
Obejrzałaś już wszystkie 2 serii? Następne dopiero w kwietniu.
trifle - Wto 23 Lut, 2010 13:11
Ostatni odcinek chyba Kaśkowi się ostał 15. Też Ci się spodoba na pewno
Anonymous - Wto 23 Lut, 2010 18:36
tak został mi 15.... do soboty
a Biszkopt opętany przez wirusa to czyste podniecające zlo.
A i rację miała ta zmartwychwstała dziewucha..... bralaby się ta Olivia za niego!!
Ślepa. I Ona jest z FBI
Anonymous - Pią 26 Lut, 2010 12:12
Oglądnęłam 15 odcinek i chce mi się płakać... czyli tajemnicza przeszłość Petera powoli się rozwiewa? Będą z tego kłopoty jeśli chcecie znać moje zdanie... A i mam nadzieję, że twórcy Fringe nie będą nas dręczyć tak jak czynią to producenci Bones.... ta chemia musi znaleźć ujście!
trifle - Pią 26 Lut, 2010 12:34
Wg imdb następny odcinek ma mieć tytuł "Peter". Pewnie dowiemy się więcej albo coś się wyda
Ale Kasiek, powiedz, że Walter zachęcający Petera i wspominający purpurowy smoking był uroczy
Anonymous - Pią 26 Lut, 2010 12:47
Walter jest ogólnie rozbrajający, jego teksty przyprawiają mnie o dziki chichot(co jest niebezpiecznie gdy ogląda się w nocy a za ścianami śpią inne osoby)
A Walter rozważający czy Olivia będzie do niego mówiła "Tatusiu"
Admete - Pią 26 Lut, 2010 12:54
Gdziś czytałam, że nie mają zamiaru tego przeciągać bez potrzeby, za to myślę, że dadzą im jakieś komplikacje w związku z tym, ze Peter nie jest z naszej rzeczywistości.
Anonymous - Pią 26 Lut, 2010 12:57
Jasne jakby Biszkoptowi było mało zmarwtień...
oj czuję, że będę zła
Alicja - Pią 26 Lut, 2010 13:00
| Admete napisał/a: | | w związku z tym, ze Peter nie jest z naszej rzeczywistości. |
tak podejrzewałam, po obejrzeniu nagrobka Petera zanim dojdę do tego odcinka...
Anonymous - Pią 26 Lut, 2010 13:09
mine góra tydzień
aneby - Pią 26 Mar, 2010 23:29
Czy ktoś wie kiedy wraca Fringe ? Dobijają mnie te przerwy ...
EDIT: Aaaaa ! Już za tydzień
Anonymous - Sob 03 Kwi, 2010 14:52
Widziała któraś najnowszy odcinek?
Niby wszystko o Peterze a ani kawałeczka Biszkopta.....
No, ale wyjaśniło się wszystko
trifle - Sob 03 Kwi, 2010 16:13
Aaaaa! Lecę szukać!
Harry_the_Cat - Sob 03 Kwi, 2010 16:23
No ja niestety z tego kregu wypadlam, ale moze jeszcze nadgonie... (bardzo lubie Petera ). W kazdym razie ucieszylam sie, jak dzis zobaczylam w empiku 1 sezon na DVD. Fajnie, ze to wszystko rusza i u nas. Cena - 139 pln, takze porownywalna pewnie do ceny calego sezonu w UK.
Jesli o tym juz pisalyscie, to przepraszam.
Admete - Sob 03 Kwi, 2010 16:37
Jest Fringe na DVD? Dobrze wiedzieć. Na razie nie mam kasy, ale może kiedyś?
Ostatni odcinek rewelacyjny. Pisałam o nim w fantastyce, bo zapomniałam, że jest osobny wątek. W gruncie rzeczy Walter dużo wycierpiał...niestety przekroczył też granicę. Obserwator tez zawinił. Wszyscy sie wplątali w coś ogromnego. I nie widze szansy dla związku Petera z Olivią - obawiam się, że oboje będą musieli pozostać w swoich światach.
Harry_the_Cat - Sob 03 Kwi, 2010 16:41
TADAM!!!: http://merlin.pl/Fringe-N...t/2,757610.html
Anonymous - Sob 03 Kwi, 2010 16:45
W tym przypadku to był po prostu za duzy zbieg fatalnych okoliczności.... Walter mógł chociaż raz posłuchać swojej asystentki....
I jak pomyślę co musiała przeżywać ta druga rodzina..... Wydaje mi się, ze oni jakoś to odkryją i się zemszczą...
Bilans musi wyjść na zero.
aneby - Sob 03 Kwi, 2010 16:47
Jaka ładna okładka
Ja sobie obejrzę wieczorem najnowszy odcinek
Harry_the_Cat - Sob 03 Kwi, 2010 16:59
| aneby napisał/a: | Jaka ładna okładka
|
Tez tak mysle. I ja sie w sumie tylko o tym moge w temacie Fringe wypowiadac....
|
|
|