Ekranizacje - Rozważna i Romantyczna Sense and Sensibility (2008)
Harry_the_Cat - Wto 25 Wrz, 2007 19:47
Nie zpominajmy o zmokniętym Hanrym Tilney, któremu koszula lepi się do ramion...
Anonymous - Wto 25 Wrz, 2007 19:55
Szkoda że tylko do ramion...
Harry_the_Cat - Wto 25 Wrz, 2007 19:58
| otherwaymistercollins napisał/a: | Szkoda że tylko do ramion... |
.
.
.
.
.
.
achata - Wto 25 Wrz, 2007 20:47
Bardzo mi się te foteczki podobają. Oczy Willoughbiego niezłe. Takie uwodzicielskie i niebezpieczne. Jakość zdjęć i oddany na nich klimat też super
Alison - Wto 25 Wrz, 2007 21:07
| Harry_the_Cat napisał/a: | | otherwaymistercollins napisał/a: | Szkoda że tylko do ramion... |
.
.
.
.
.
.
|
Harry, uspokój się...
A swoją drogą do czego jeszcze może przykleić się koszula, o ile nie jest zbyt długa...
Harry_the_Cat - Wto 25 Wrz, 2007 21:42
| Alison napisał/a: | | A swoją drogą do czego jeszcze może przykleić się koszula, o ile nie jest zbyt długa... |
no comment... Bo znowu mi się każesz uspokoić...
Alison - Wto 25 Wrz, 2007 22:15
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Alison napisał/a: | | A swoją drogą do czego jeszcze może przykleić się koszula, o ile nie jest zbyt długa... |
no comment... Bo znowu mi się każesz uspokoić... |
Kurcze, a kto mnie w końcu uspokoi?
Harry_the_Cat - Wto 25 Wrz, 2007 22:17
Na Ciebie to chyba nie ma mocnych...
Alison - Wto 25 Wrz, 2007 22:41
| Harry_the_Cat napisał/a: | Na Ciebie to chyba nie ma mocnych... |
Skoro dookoła Sami swoi
Marija - Wto 25 Wrz, 2007 22:59
| achata napisał/a: | | Bardzo mi się te foteczki podobają. | Ten Brandon jak topola też Ci się podoba?
Anonymous - Wto 25 Wrz, 2007 23:18
Mam pytanie takie troche dziwne: czy Brandon dzierży w swej prawicy jakąś padlinę?
Marija - Śro 26 Wrz, 2007 07:40
Wygląda na pęk ubitych kaczek. Pies jest ładniejszy od tego Brandona .
Caitriona - Śro 26 Wrz, 2007 09:21
Zdjęcia ładne i fajne, z klimacikiem, ale już sami panowie - coż, ja postoję, dziękuję (jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny, bo moze grac potrafią), ale i tak czekam z niecierpliwością
Anonymous - Śro 26 Wrz, 2007 10:01
| Marija napisał/a: | | Pies jest ładniejszy od tego Brandona . |
Niestety też to zauważyłam
achata - Śro 26 Wrz, 2007 14:01
| otherwaymistercollins napisał/a: | | Marija napisał/a: | | Pies jest ładniejszy od tego Brandona . |
Niestety też to zauważyłam |
Chyba właśnie takie wrazenie Brandon powinien sprawiac: na pierwszy rzut oka nieciekawy nudziarz ale potem... Mam nadzieję, ze aktorstwo bedzie dobre. Jeszcze bedziecie wzdychać do tego Brandona, takie mam przeczucie
Marija - Śro 26 Wrz, 2007 14:03
Oby, oby...Osobiście się ostatnio "przejechałam" na paru dobrze zapowiadających się amantach
Anonymous - Śro 26 Wrz, 2007 14:48
| achata napisał/a: | | Jeszcze bedziecie wzdychać do tego Brandona, takie mam przeczucie |
Nie wykluczam takiej możliwości Ale na razie to wole Edwarda - chociaż z wyglądu słodki jest jak budyń z soczkiem, aż mdli to muszę przyznać że mnie zauroczył No i bardzo podoba mi się jego głos...
http://www.youtube.com/watch?v=fDguHftQWwk
Gunia - Śro 26 Wrz, 2007 16:47
Jak to u nas zawsze bywa, wszyscy są szpatułkonosi i cherlawi, ale po obejrzeniu ślina leje się rwącym strumieniem.
Alison - Śro 26 Wrz, 2007 16:59
| otherwaymistercollins napisał/a: | No i bardzo podoba mi się jego głos...
|
Other, on ma taki głos, że normalnie dreszcze po plecach galopady urządzają . Chryste, ja już wiem, że będę chora. Obym tylko dożyla do premiery!
Gunia - Śro 26 Wrz, 2007 18:10
Ech ten angielski akcent...
Gosia - Śro 26 Wrz, 2007 22:17
Glos niezly faktycznie, ale te loczki.., choc moze na ten temat nie powinnam sie wypowiadac Zreszta moze zupelnie inaczej wygladac...
Alison - Śro 26 Wrz, 2007 22:36
| Gosia napisał/a: | Glos niezly faktycznie, ale te loczki.., choc moze na ten temat nie powinnam sie wypowiadac Zreszta moze zupelnie inaczej wygladac... |
Ech, Gosiu, jak go zrobią to mówię Ci, że ten głos nas omami. Tylko czemu on taki młodziusieńki?
A to dlatego, że ja taka stareńka
Gosia - Śro 26 Wrz, 2007 22:38
No niestety, mlodzienki on Ci jest
Alison - Śro 26 Wrz, 2007 22:40
| Gosia napisał/a: | No niestety, mlodzienki on Ci jest |
Ale co tam, toć się wirtualnie kochamy, to co nam metryka. A ja już wiem, że będę mdleć co się Edzik odezwie
Gosia - Śro 26 Wrz, 2007 22:45
Zobacze jak zobacze
|
|
|