Aktorzy austenowscy - Matthew Macfadyen
Gunia - Śro 12 Lip, 2006 20:18
No... Tylko go wepchnąć do tego pudła i nam do Polski wysłać.
monika29.09 - Śro 12 Lip, 2006 20:20
| Gunia napisał/a: | No... Tylko go wepchnąć do tego pudła i nam do Polski wysłać. |
Ale jaką ma minę, widziałaś? Może zastanawia się, jaki kierunek obrać?
m.
Harry_the_Cat - Śro 12 Lip, 2006 20:27
| monika29.09 napisał/a: | | Ale jaką ma minę, widziałaś? Może zastanawia się, jaki kierunek obrać? |
No jak to jaki? Go east....
Gunia - Śro 12 Lip, 2006 22:06
| monika29.09 napisał/a: | | Gunia napisał/a: | No... Tylko go wepchnąć do tego pudła i nam do Polski wysłać. |
Ale jaką ma minę, widziałaś? Może zastanawia się, jaki kierunek obrać?
m. |
Widziałam, widziałam. Jak tylko dopłynie do tej swojej Słowenii, to do nas już rzut beretem.
monika29.09 - Czw 13 Lip, 2006 13:39
kolejna porcja z In My Father`s Den.
Uważam, że na tych zdjęciach jest słodko "bezbronny".
m.
monika29.09 - Czw 13 Lip, 2006 13:44
cd - część II
scena ze strzelbą - podobna do ostatniego odcinka drugiej serii Spooks.
Zdjęcia 1 i 4 pochodzą ze scen, które ostatecznie nie znalazły się z filmie (IMFD).
m.
monika29.09 - Wto 18 Lip, 2006 00:23
Clip ze Spooks.
Nie wiem, jaka muzyka, bo mąż siedzi w tym samym pokoju, więc nie mogę robić nic, co przyciągnie jego uwagę ku monitorowi , ale sprawdzałam zakrywając ekran biustem - Mateusza widać :
http://www.sendspace.com/file/6cx1ys
miłego oglądania i dobrej nocy
m.
Harry_the_Cat - Wto 18 Lip, 2006 00:23
| monika29.09 napisał/a: | Harry_the_Cat napisał/a:
A mozna gdzieś zobaczyć te niewykorzystane sceny?
Aniu,
niestety, tego nie wiem.
m. |
Bo może by wyjasniły parę kwestii...
monika29.09 - Wto 18 Lip, 2006 00:27
| Harry_the_Cat napisał/a: | | monika29.09 napisał/a: | Harry_the_Cat napisał/a:
A mozna gdzieś zobaczyć te niewykorzystane sceny?
Aniu,
niestety, tego nie wiem.
m. |
Bo może by wyjasniły parę kwestii... |
Ja bym w ogóle b. chciała przeczytać tę książkę. W Pl tego, co wiem, nie do otrzymania (chyba że w oryginale).
Czytałam, że historia Paula i Celii jest w książce ukazana inaczej i scenariusz sporo od niej odbiega.
pozdr.
m.
monika29.09 - Czw 20 Lip, 2006 10:20
Ponad 130 zdjęć Mateusza z filmu "The Project"
ps. zdjęcia są na pięciu stronach; widać m.in. Mateusza z kolczykiem
m.
Gitka - Czw 20 Lip, 2006 18:05
Dzięki Moniczko, pooglądałam wszystkie strony z Matthewem i jest też na co popatrzeć
Caitriona - Czw 20 Lip, 2006 22:48
| monika29.09 napisał/a: | | Clip ze Spooks |
dzięki Monika, ściagnełam i obejrzałam sobie z dużą przyjemnością - trochę tęsknię za nocnymi seansami Spooksów...
monika29.09 - Pią 21 Lip, 2006 10:49
| monika29.09 napisał/a: | | Clip ze Spooks |
już na Youtube:
http://www.youtube.com/wa...hew%20Macfadyen
m.
monika29.09 - Pią 21 Lip, 2006 22:17
Chyba nieznane zdjęcie:
ps. pierwsze "rozstanie" z mateuszowym wątkiem - na 2 tygodnie. Będę dzielna, wytrzymam
m.
Gitka - Śro 26 Lip, 2006 09:02
Bez Moniki posucha w tym temacie (ale pamiętamy) :grin:
Trzykrotka - Śro 26 Lip, 2006 09:08
DiU 2005, cokolwiek o niej sądzić, była kopalnią przepięknych zdjęć. Twoje jest świetne Gitko, te dwie twarze pana Darcy, bardzo symboliczne.
Ja strasznie tęsknię za Matthew i jakimś nowym Tomem Quinem, panem Darcy, czy choćby Felixem. To nieładnie tak pokazać się, narobić zawieruchy w sercach i - zniknąć, panie McFadyen.
Agnesse - Śro 26 Lip, 2006 12:13
Harry_the_Cat - Śro 26 Lip, 2006 14:08
Uwielbiam to ostatnie zdjęcie. Mateusz ma na nim takie rozmarzone spojrzenie...
A trzecie pochodzi chyba z The way we live now, czy cos takiego, widział to ktos?
Trzykrotka - Śro 26 Lip, 2006 14:40
Pokazywali ten serial w BBC PRIME, ale długo przed Dumą i ja głupia nie oglądałam. Podobnie zresztą było ze Spooks - zaczęłam oglądać dopiero z powtórek, a wtedy ich szanowna telewizja, wcale nie lepsza od naszej, nie pokazała ostatniej serii i zakończenia wątku Toma Quina.
BBC lubi wakacyjne powtórki - może byłaby szansa na zobaczenie Mateusza w roli wyrachowanego karierowicza.
Caitriona - Śro 26 Lip, 2006 15:55
Kurcze, najbardziej posoba mi się Mateuszek na tym zdjęciu w mundurze...(za mundurem panny sznurem ).
Ja widziałam "Czasy w których przyszło nam żyć" i podobał mi się ten serial. Ma kilka znanych nazwisk: MacFadyen, Miranda Otto, Cillian Murphy i Shirley Henderson. Było to już jakiś czas temu, ale z tego co pamiętem nie przepadałam zbytnio za postacią Mateuszka...
Trzykrotka - Czw 27 Lip, 2006 10:10
| Harry_the_Cat napisał/a: | Uwielbiam to ostatnie zdjęcie. Mateusz ma na nim takie rozmarzone spojrzenie...
|
Bo leży na kolanach Keiry :grin: . Można się rozmarzyć.
A to zdjęcie komandoskie to z Spooks. To był świetny serial, a Matthew w nim - ostry jak brzytwa, wspaniały.
Harry_the_Cat - Czw 27 Lip, 2006 10:13
| Trzykrotka napisał/a: | | Bo leży na kolanach Keiry . |
Wiem, wiem... W ogóle całe zdjęcie też jest ładnie skomponowane. Mam taki wygaszacz w komórce...
Anonymous - Sob 29 Lip, 2006 10:58
Ma ciut przekrowione oczy.
co nie zmienia faktu że jest kochany. Kiedyś stwierdziłam że czas odchamiać mame i wzięłam ją żeby poglądała ze mną Dumę ale o zgrozo nie spodobał jej się Darcy ( i on ci się podoba????????????????)
i dziwiła się że mam spojrzenie jakie miałam do tej pory tylko jak widziałam Casillasa Raula i jak widziałam nową ksiązkę.
Trzykrotka - Sob 05 Sie, 2006 15:09
Kaśku, Spooks to absolutna jazda obowiązkowa dla wielbicielek Matthew! On z tego serialu, juz ze statusem"gwiazdy serialu Spooks" odszedł, żeby zagrać w Dumie.
Zajrzyj na forum janeausten.pl - tam by ł piekny wątek na ten temat : Spooks w BBC PRIME.
przecinek - Pon 07 Sie, 2006 20:14
| Gunia napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | Dziś o 21.00 Spooks na BBC Prime! |
A ja mam wreszcie dostęp do tego kanału! HURRA! Postaram się obejrzeć. |
Czy udało ci się zmusić twoją kablówkę, żeby włączyli BBC Prime? Ja próbuję bezskutecznie od kilku miesięcy - „weźmiemy pod uwagę pani wniosek przy najbliższym kreowaniu oferty programowej”.
A oto co znalazłam w internecie
http://www.youtube.com/watch?v=l13CKOCCZm0
Nie znam co prawda tego serialu, ale jeżeli jest o wojskowych, to musi być z założenia ciekawy, przynajmniej dla mnie bo ja jestem bardzo "mundurowa"
|
|
|