Komunikaty - Panowie i Panie Wroclaw na planie...
Anonymous - Nie 12 Maj, 2013 06:28
A, bo bym zapomniała od 8 to ja sesję mam, wparwdzie jeden egzamin mam zaliczony już... ale nie wiem czy nie mam wtedy seminarium, a później do pracy ;/
Anonymous - Nie 12 Maj, 2013 09:55
| Barbarella napisał/a: | Pójdę za Twoją radą. Zdecydowanie trudno będzie mi wpaść z dziewczynami... |
Kompletnie nie wierzycie wspolczesnej medycynie !!!
Barbarella - Nie 12 Maj, 2013 17:52
Wierzę! Aczkolwiek chyba nie medycyną będziemy się zajmować na spotkaniu
Anonymous - Nie 12 Maj, 2013 17:58
Jak znajdziecie jakiś ciacho-eksponat to kto wie
nie mówię nie
Anonymous - Pon 13 Maj, 2013 02:01
| Barbarella napisał/a: | Wierzę! Aczkolwiek chyba nie medycyną będziemy się zajmować na spotkaniu |
sadze, ze niektorzy skusza sie na rozne leki z mniej lub bardziej bozej apteki
Loana - Pon 13 Maj, 2013 07:45
Buuuuuu ja chce się z Wami spotkać ((
Anaru - Pon 13 Maj, 2013 10:28
Bu, my tez chcemy
A wyjazd zaklepany na sztywno? Nie da się nic a nic zmienić?
Anonymous - Pon 13 Maj, 2013 10:35
Chętnie bym poczekała na powrót Loanki, ale kurczę 8 mam zaliczenia, tzn, może do tego czasu wsjo pozaliczam, ale 9 muszę być w pracy bo mnie zarąbią.
Anonymous - Pon 13 Maj, 2013 12:00
loana, a na marginesie pamietasz, ze festiwal jest w ostatni weekend sierpnia?
Loana - Pon 13 Maj, 2013 12:56
Wykupiony jest już nocleg, więc nie bardzo jest jak to cofać. No i to wyjazd rodzinny, tzn moja szwagierka zaproponowała, a mąż organizował. Nie bardzo wiem, jak się wykręcić, skoro jestem jedynym kierowcą -_-'. A do kiedy Kaśku zostajesz? Może mi się ewentualnie udać przymusić towarzystwo, żebyśmy wrócili wcześniej w niedzielę, zamiast późnym wieczorem. Do Lipska jedziemy.
Aine, pamiętam, pamiętam Już jakieś szczegóły są? Kiedy dokładnie, gdzie nocujemy, jakie atrakcje? Anaru jedzie ze mną jak mniemam?
Anonymous - Pon 13 Maj, 2013 13:06
W niedzielę będą prymicję, więc zamiaruję chlać do późna
A zamiaruję wrócić ze szwagrem w poniedziałek.
Chociaż wszystko zależy jak długo któraś z Was mnie przchowa
Anonymous - Pon 13 Maj, 2013 13:08
Loano, jak mniemam, Anaru tez mniema, ze Ty mniemasz
Z nNoclegiem jeszcze nie wiadomo, ale to dopiero sie rozstrzyga w lipcu - jesli nie u Aar, to bedzie mozna wynajac noclegownie w szkole (znaczy sie kawalek podlogi )
Anaru - Pon 13 Maj, 2013 13:09
Dobrze mniemacie.
U Aar byłoby swobodniej, znaczy spokojniejsza byłabym o bagaże
Loana - Pon 13 Maj, 2013 13:13
Kasiek, rozmawiałam z mężem i możesz nocować, ale mąż mnie uprzedził, że raczej wrócimy późno w niedziele (koło 21-22), bo taki mamy napięty plan na miejscu -_-'. Nic, będę próbowała wrócić wcześniej. Ale już załatwiłam, że jak coś to moja siostra Cię przenocuje Czyli masz nocleg i możesz zostać do poniedziałku
Anonymous - Pon 13 Maj, 2013 13:22
Loana, nie skracaj nic. Ja w niedzielę wieczorem będę na imprezie.
Jeszcze ze szwagrem muszę pogadać. I z bratem, który wie, że jadę jak na razie.
Agn - Pon 13 Maj, 2013 21:36
| Cytat: | | Chociaż wszystko zależy jak długo któraś z Was mnie przchowa |
Jakby co to ja odstąpię swe łóżeczko. Spać będziesz miała gdzie.
Anonymous - Pon 13 Maj, 2013 21:39
Serce - ja na podłodze się przekimam. łóżka, ani myślę Ci odbierać. Zarwie się i umrę na wyrzut sumienia.
Agn - Pon 13 Maj, 2013 22:45
W proponowanej przez ciebie konfiguracji to ja będę umierać na wyrzut sumienia. Gość w domu jest na boskich prawach. Rzekłam!
Anonymous - Pon 13 Maj, 2013 22:47
Taaaa "Gość w dom, Bóg wie po co"
Agn - Pon 13 Maj, 2013 22:52
Ty się nie martw. Zamierzam zagonić cię do garów, gdzie będziesz piec różne pyszności (chyba że upieczesz wcześniej ), to jak padniesz jako ta kłoda, tak nie będziesz wiedziała, na czym śpisz! Buueheheehehehehe
*Agn i jej szczwany plan*
Anonymous - Pon 13 Maj, 2013 23:03
Upiekę Wam na świeżo. Macie jakieś sklepy w okolicy? Tylko ja w kuchni, żem demon i to wręcz dodaje mi energii
trifle - Pon 13 Maj, 2013 23:04
To ja może wpadnę, żeby się załapać
Anonymous - Pon 13 Maj, 2013 23:11
Trifle, nie wpadaj, tylko przyjdź. Jakieś siedem, a na pewno sześć lat umawiamy się na spotkanie. Wszystko w Twoich rękach.
Obrażę się jak mnie tak brzydko zignorujesz.
Agn - Pon 13 Maj, 2013 23:12
| lady_kasiek napisał/a: | | Tylko ja w kuchni, żem demon i to wręcz dodaje mi energii |
I co? Robią ci się czarne oczki jak w SPN?
| Cytat: | | Upiekę Wam na świeżo. |
| lady_kasiek napisał/a: | | Macie jakieś sklepy w okolicy? |
Fresh, Biedra, gdzieś blisko jest ponoć Lidl, bliżej mnie jakiś Lewiatan czy jak to się tam zwie, można na szybkiego skoczyć do Tesco w Mongolii. Damy radę.
| trifle napisał/a: | To ja może wpadnę, żeby się załapać |
*wrednie cytuje wielkimi literami, coby nikomu nie umknęło*
Anonymous - Pon 13 Maj, 2013 23:20
Biedronka jest dobra, mają dobrą marmoladę z róży, ktora do rogali jest muy bien.
Ja mam czarne, ciemne oczy z natury
chociaż jako dziecko miaałam węgle
|
|
|