Seriale - Chirurdzy - Grey's Anatomy
Admete - Nie 26 Paź, 2008 21:25
Ten i wcześniejszy odcinek to powrót do bardzo dobrej formy. Początek sezonu był słaby, ale nadrabiają straty
Zapowiedź kolejnego odcinka:
http://pl.youtube.com/wat...feature=related
Gosia - Nie 26 Paź, 2008 21:51
Dopisalam jeszcze to i owo w poprzednim poscie.
Eeee, moze zapowiedzi nastepnego nie bede ogladac, lubie byc zaskakiwana
Admete - Pon 27 Paź, 2008 14:25
Metoda Sloana i zachowanie Callie mnie zniesmaczyło. Jeśli jest z Hahn, to po co łazi za Sloanem? Albo rybki albo akwarium.
Anonymous - Pon 27 Paź, 2008 14:44
oglądnęłam świąteczny odcinek drugiego sezonu i z odcinka na odcinek coraz bardziej się uzależniam tam jest tyle emoccji, uczuć....
Derek jest oczywiście uroczy, ale stażyści nie ustępują mu w niczym. Cały ten zespół to świetnie dobrana mieszanka....
Gosia - Pon 27 Paź, 2008 15:40
Admete, a mnie rozsmieszylo, akurat nie traktowalam tego powaznie, ubawil mnie sam Sloan. A jesli chodzo Callie, to mam wrazenie, ze ona sama nie wie czego chce.
Lady Kasiek - w tym swiatecznym odcinku, jesli to o nim mowisz, jest taka ladna unitarianska kolęda, a na koncu Derek mowi do Addison to co mowi - choc to bylo okropne dla Addie, ale mnie sie podobaly jego slowa
Anonymous - Pon 27 Paź, 2008 16:43
| Gosia napisał/a: | | ale mnie sie podobaly jego slowa |
mi też bardzo. Ja bardzo lubię tego miotającego się rozdartego doktorka.
Gosia - Pią 31 Paź, 2008 19:28
Nie wytrzymalam i obejrzalam prawie saute tzn. z angielskim sosem wiec nie wszystko było do konca jasne, ale generalnie odcinek nie był zły. Niestety mało dobrej muzyki tym razem, mało MerDer, wiecej bylo Meredith, która bawiła się laleczką tj. Anatomic Jane ktora zreszta okazala sie bardzo pomocna
Wkurzał mnie Hunt, pewnie jakies wytlumaczenie jego zachowania bylo, ale wedlug mnie jego postepowanie bylo nieludzkie, dobrze, ze mu Izzie nawrzucala, nalezalo się
To odsloniecie przez niego "kurtyny", z biednymi pacjentami bylo zabawne, ale pozniej do smiechu już mi nie bylo...
Callie i Hahn, o dziwo bylo mi tym razem żal Hahn - mowie zwlaszcza o poczatku, bo otworzyla sie przed Callie, a ona... wiadomo co zaraz zrobila. Callie mi się nie podoba!
Scena w dyzurce mnie zniesmaczyla, albo z kims sie jest albo nie.
Izzie i Alex ok, ale dopiero pod koniec.
A Derek otworzyl nową puszkę Pandory...
Admete - Pią 31 Paź, 2008 19:36
Ja na razie na nic nie mam czasu...Na oglądanie najmniej. Zresztą i tak pierwszy jest Spn
Gosia - Pią 31 Paź, 2008 19:38
| Admete napisał/a: | Zresztą i tak pierwszy jest Spn |
U mnie pierwsze miejsce ma GA.
Anonymous - Pią 31 Paź, 2008 19:39
ten serial jest goopi ja zapominam, że chłopaki nie płączą tycho wyję jak głupia.... tam jest tyle emocjii.
No i docieram powoli do momentu o którym mówiłyście gdy McBoski bywa wredowaty, ale nie umniejsza to nic jego boskości...
Gosia - Pią 31 Paź, 2008 19:40
Lady Kasiek - przy ktorym odcinku jestes?
Anonymous - Pią 31 Paź, 2008 20:10
24 drugiego sezonu....
Gosia - Pią 31 Paź, 2008 20:11
O! to juz sama koncoweczka przed Tobą
I moja ulubiona scena
Anonymous - Pią 31 Paź, 2008 20:41
miałam się uczyć... ale skoro tak mówisz.... to idę oglądać
Gosia - Pią 31 Paź, 2008 21:00
Dzis jest piątek, możesz się nie uczyć
Anonymous - Pią 31 Paź, 2008 21:31
w sumie muszę, ale nie mogę... skończyłam 25 odcinek, zaraz mi też serce stanie chyba...
do zobaczenia po kolejnym odcinku...
edit
buuuuuuuuuuu
ale się o wyłam jeszcze mi łzy płyną. jestem za głupia na takie produkcje....
a Dereka kocham i nic nie poradzę...
idę wyć w poduszkę
trifle - Sob 01 Lis, 2008 00:26
Matko, nie wiem, o czym mówisz, a przecież obejrzałam drugą serię Co takiego Derek tam zrobił?
Admete - Sob 01 Lis, 2008 08:47
Mniej mi się podobał ostatni odcinek. Mówiłam, że wątek Hahn i Callie jest okropny Zero emocji ze strony Callie - to dla niej rodzaj ekperymentu. O wiele większą chemię ma z Markiem. Wprowadzenie Owena Hunta cokolwiek głupie. Cała historia ze świniami dziwaczna i absolutnie niepotrzebna. Jedyny dobre wątki to Meredith i Anatomic Jane oraz Izzie i Alex. Dobrze, że nagle nie zmienili go w ideał
Taką Meredith jak z tego odcinka mogę zacząć lubić
Anonymous - Sob 01 Lis, 2008 09:44
| trifle napisał/a: | | Co takiego Derek tam zrobił |
chodzi o całokształt o takie typowo męskie zachowanie
Gosia - Sob 01 Lis, 2008 16:27
A obejrzalas juz do konca? Łacznie z 27 odcinkiem?
Admete, caly pomysl ze swiniami i postepowanie Hunta byly okropne.
Tak sobie mysle, ze moze wprowadzili ten motyw, zeby byla dyskusja wokol serialu, zeby wprowadzic emocje zwiazane z nauką i testami na zwierzetach? Na pewno przypuszczali, ze ten temat wzbudzi kontrowersje. Odcinek ogolnie gorszy niz poprzedni, muzyka taka sobie - zaden utwor mnie nie zachwycil. Podobala mi się tylko Mer z laleczką oraz Alex i Izzie.
Anonymous - Sob 01 Lis, 2008 16:51
oglądnęłam no to było straszne, poryczałam się jak dziecko nawet zaczęłam oglądać trzeci sezon i jak wcześniej Adison mnie wkurzała to teraz mi jej żal...
A MacBoski jest cudowny jak porusza takie uczuciowe kwestie
trifle - Sob 01 Lis, 2008 16:55
Hmm, chyba nie obejrzałam 27 odcinka... Możecie mi opowiedzieć tak mniej-więcej 26, a przynajmniej na czym się kończy dokładnie? Bo miałam coś namieszane w odcinkach i tak mi wyszło, że jednego brakuje, ale nie wiem, którego..
Gosia - Sob 01 Lis, 2008 17:35
Seria 2 kończy się sceną na balu w szpitalu, a wcześniej Meredith usypia psa.
Na tej scenie zawsze muszę sobie popłakac, ja tez nie tak dawno musialam podjąc podobną decyzje, jesli chodzi o mojego 17-letniego psiaka.
A co do sceny na balu to
Mowilam Ci, że polubisz Addison
trifle - Sob 01 Lis, 2008 20:39
To ja nie mam ostatniego odcinka! Bo żadnego balu nie było!
Gosia - Sob 01 Lis, 2008 20:45
Jak to możliwe?
Drugi sezon ma 27 odcinków, a Ty ile masz?
Końcówka to:
Odcinek 24 "Damage Case"
Odcinek 25 "17 Seconds"
Odcinek 26 "Deterioration of the Fight or Flight Response"
Odcinek 27 "Losing My Religion"
|
|
|