Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata
Deanariell - Nie 28 Lut, 2010 21:53
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Ale nie wiem, czy troche nie za bardzo w duchu "Happy Ending"... |
Ale skoro ma być sezon 6, to i tak wiadomo, że głównych bohaterów nie uśmiercą, a liczyłyśmy z Admete na inny koniec... W tej sytuacji nie zaszkodziłoby, gdyby Castiel (a właściwie jego "nosiciel") również pozostał w obsadzie - oczywiście pewnie nie byłby już Castielem, ale przynajmniej mogłybyśmy nadal oglądać Mishę w serialu... Jestem pewna, że przy odrobinie chęci mogliby jakiś ciekawy wątek z tym aktorem dalej pociągnąć. Warto.
Admete - Nie 28 Lut, 2010 21:54
No właśnie, ja liczyłam na ostateczne poświęcenie braci i jeśi będzie inaczej, to się rozczaruje
Harry_the_Cat - Nie 28 Lut, 2010 21:56
No tak - bracia przezyją, chyba usiądziemy i będziemy plakac
Deanariell - Nie 28 Lut, 2010 22:03
| Admete napisał/a: | | No właśnie, ja liczyłam na ostateczne poświęcenie braci i jeśi będzie inaczej, to się rozczaruje |
W obliczu 6 sezonu nie mogą ich poświęcić... Mam jednak nadzieję, ze całkiem nie sp.... zakończenia tej części historii... Cóż, to w końcu Amerykanie - biznes to biznes, w Europie pewnie takie przeciąganie na siłę by nie przeszło, lepszy byłby dramatyczny i mocny koniec. Na wszelki wypadek nie oczekujmy zbyt wiele - może jednak mimo wszystko coś ciekawego wymyślą?
Agn - Pon 01 Mar, 2010 13:40
| Deanariell napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | Moze go uczlowiecza? |
To też nie byłby głupi pomysł. |
I niech to będzie Castiel jak w tym odcinku, w którym Dean zobaczył potencjalną przyszłość. "A teraz obmyjcie się przed orgią."
Deanariell - Pon 01 Mar, 2010 14:18
| Agn napisał/a: | | I niech to będzie Castiel jak w tym odcinku, w którym Dean zobaczył potencjalną przyszłość. "A teraz obmyjcie się przed orgią." |
Chciałabyś, o grzeszna istoto...
Agn - Pon 01 Mar, 2010 16:55
Moi? *niewinnie trzepoce rzęsami* Nie, no skąd...
BeeMeR - Pon 01 Mar, 2010 18:35
| Cytat: | | Ale skoro ma być sezon 6, to i tak wiadomo, że głównych bohaterów nie uśmiercą, | Może i uśmiercą - dotychczas to nie przeszkadzało w byciu dalej w obsadzie
Jared zaobrączkowany, nono - jak ten czas leci
Admete - Pon 01 Mar, 2010 18:46
| Deanariell napisał/a: | | Agn napisał/a: | | I niech to będzie Castiel jak w tym odcinku, w którym Dean zobaczył potencjalną przyszłość. "A teraz obmyjcie się przed orgią." |
Chciałabyś, o grzeszna istoto... |
Ja bym nie chciała. Taki Castiel straciłby cały swój urok
Agn - Pon 01 Mar, 2010 18:59
Och, kiedy on zarośnięty i gotowy do orgii był pełen uroku! A jak gadał z Deanem! "No co? Lubię dawnego ciebie!"
Choć fakt, że Cas taki, jakiego mamy "na co dzień" jest fajny.
BeeMeR - Pon 01 Mar, 2010 19:18
| Agn napisał/a: | | Och, kiedy on zarośnięty i gotowy do orgii był pełen uroku! | Był
ale na raz, na zasadzie kontrastu
soph - Pon 01 Mar, 2010 19:20
| BeeMeR napisał/a: | Był
ale na raz, na zasadzie kontrastu |
O, tak, tak. Czytasz w moich myślach .
Agn - Pon 01 Mar, 2010 19:35
Ale coś czuję, że jak go uczłowieczą, to będzie to polegało na tym, że Castiel sobie odfrunie, a zostanie ciało Jimmy'ego z Jimmym w środku (on miał na imię Jimmy, prawda?).
Harry_the_Cat - Pon 01 Mar, 2010 22:03
A wiecie kto dzis mamy urodziny? Pan Ackles!!!
praedzio - Pon 01 Mar, 2010 22:08
O, masz! Na śmierć zapomniałam.
100 lat!
Caitriona - Pon 01 Mar, 2010 22:13
Sto lat!!!!!!!!!!!!
Admete - Wto 02 Mar, 2010 12:21
To wszystkiego dobre. Żeby dostawał ciekawe role, które potem mogłybyśmy podziwiać
Deanariell - Wto 02 Mar, 2010 19:32
Jensen ma urodziny! Życzę mu, żeby kariera nie zrobiła z niego psychicznego kaleki, zmanierowanej gwiazdy ze skrzywioną osobowością - najlepiej niech pozostanie sobą. I oby życie uczuciowe dawało mu zawsze wiele radości, szczęścia oraz wszelkiej przyjemności - sto lat w miłości Jensen!
Calipso - Wto 02 Mar, 2010 21:38
Sto lat Jensen
Agn - Wto 02 Mar, 2010 22:53
200 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurde, zapomniałam... Ech... to przez Jareda i jego ślub.
Za Jensena! Wielu wspaniałych ról, niezmiennego poczucia humoru, uśmiechu i spojrzenia, które zniewala kobiety (stale i wciąż)!
Admete - Sob 06 Mar, 2010 16:05
Garść spoilerów:
Agn - Sob 06 Mar, 2010 16:20
No nieee, zaczyna się podkręcanie fanów, nie fair.
A kiedy będą nowe odcinki? Za 2 tygodnie, tak?
Harry_the_Cat - Sob 06 Mar, 2010 21:21
na imdb czytalam, ze pojawia sie tez
Agn - Sob 06 Mar, 2010 21:25
Że... WHAT?! Chyba jako duchy...
Harry_the_Cat - Sob 06 Mar, 2010 21:26
Na imdb nic o tym nie bylo, ale nie wygladalo, jakby mieli pelna liste.
|
|
|