Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -
Admete - Wto 11 Mar, 2014 18:51
Dziewczyny my jeszcze nie mówimy "nie" na niedzielę. Musicie poczekać do piątku. Riella nie wie, czy ma z kim dziecko zostawić.
Trzykrotka - Czw 13 Mar, 2014 12:50
Będę trzymac rękę na pulsie - informujcie na bieżąco, co ze spotkaniem. Ja dalej jestem nie na 100% zdrowa, ale w łóżku nie leżę. Sobotę wolałabym
Anaru - Czw 13 Mar, 2014 13:38
Ja dam radę i w sobotę i w niedzielę jakby co, dostosuje się
Loana - Czw 13 Mar, 2014 15:18
Ja nie wiem, czy się dostosuję, bo ja już mam zajęcia w Krakowie W sobotę przyjeżdżam, kończę strój i wieczorem idę do teatru. A w niedzielę chcę wracać niezbyt późno (mam kupiony bilet na 11 przed południem), bo praca czeka (((
Admete - Czw 13 Mar, 2014 17:34
To jak my nie będziemy mogły, to spotkacie się w sobotę i git. Szkoda, że to tak nagle wyszło, bo datę imprezy u Akne ustalałyśmy z miesiąc temu.
BeeMeR - Czw 13 Mar, 2014 17:40
Wygląda na to - po dzisiejszej telefonicznej burzy mózgów - że spotkanie będzie jednak w sobotę
Acz gdybyście mogły przyjechać w niedzielę to Ania by się z Wami spotkała również, mua być może również.
Admete - Czw 13 Mar, 2014 17:41
To jak wam lepiej w sobotę to my odpuścimy. Może się uda spotkac w kwietniu albo w maju.
Anaru - Czw 13 Mar, 2014 18:54
W kwietniu (jakby co) będę na święta, ale nie wiem czy Wam by pasował któryś dzień czy nie bardzo. Nie wiem jeszcze jak w maju, ale na pewno będę kiedyś w czerwcu na chrzest Basinej Anusi, tylko jeszcze nie wiem dokładnie kiedy to będzie. Ale chrzest jest w niedzielę, to może w sobotę by wyszło spotkanie?
Admete - Czw 13 Mar, 2014 18:56
My mamy w Święta wolne od Wielkiego Czwartku do wtorku po Lanym Poniedziałku.
Anaru - Czw 13 Mar, 2014 19:13
Nie wiem jeszcze kiedy dokładnie przyjadę ani kiedy wyjadę (ale sie postaram jak najszybciej dogadać), wiem, że będę parę dni to może by sie jakoś udało ( ). Tylko jeszcze nie wiem jak tam zobowiązania rodzinne
Też lubię mieć zazwyczaj ustalone sporo wcześniej jakies plany co i jak i z kim, a nie znienacka. Ale tak to akurat wyszło tym razem.
Admete - Czw 13 Mar, 2014 20:40
Czyli nie myslec o tej niedzieli? Czekamy na lepszy czas?
Anaru - Czw 13 Mar, 2014 20:43
Jak dasz (dacie) radę, to myśleć oczywiście, że myśleć. Ja się już po prostu zaczęłam pocieszać, że może następnym razem skoro nie teraz....
Anaru - Pią 14 Mar, 2014 14:55
Admete, dajcie pliz znać jak najszybciej czy się w ogóle wybieracie bo nie wiemy jak organizować niedzielę.
Admete - Pią 14 Mar, 2014 18:51
Spotkajcie się w sobotę. Przyjedziemy w którąś sobotę kwietniową. Riella będzie obchodzić okrągłe urodziny. Kazała wam powiedzieć, że wieczne 25
Loana - Pią 14 Mar, 2014 22:28
Dziewczyny, które się jutro spotykają o 11, ja jednak odpadam. Będę dzwonić, bo zgarnie mnie z dworca dziewczyna, która mi szyje gorset na miarę - jadę do niej na przymiarkę, bo mi zależy na tym
Przepraszam!
Anaru - Pią 14 Mar, 2014 22:34
Spoko, baw się dobrze.
Anaru - Nie 16 Mar, 2014 10:44
Dobrze, że sie na dzisiaj nie umawiałyśmy, bo wczoraj pogoda była jeszcze w miarę, ale dzisiaj to juz sparszywiała do cna i leje od rana ciurkiem. Ohyda.
BeeMeR - Nie 16 Mar, 2014 10:46
| Anaru napisał/a: | Dobrze, że sie na dzisiaj nie umawiałyśmy, bo wczoraj pogoda była jeszcze w miarę, ale dzisiaj to juz sparszywiała do cna i leje od rana ciurkiem. Ohyda. | Też myślę, że dobrze - raz pogoda parszywa, dwa - ja się po wczorajszym wypadzie rozłożyłam - wieczorem już chrypiałam niemiłosiernie i to mi się utrzymuje i dziś, a do tego osłabiona jestem i gardło mnie drapie
Z domu dziś nie wychodzę, a jakby było spotkanie to by mi było żal
Admete - Nie 16 Mar, 2014 10:48
A my bysmy pewnie nie dojechały. W kwietniu może będzie ładnie i uda się spotkać. Albo w maju.
Anaru - Nie 16 Mar, 2014 10:55
Albo w czerwcu, bo na pewno będę,
Będziemy kombinować, jakbym się wybierała to dam znać. A jak nie, to będziecie kombinować same.
trifle - Nie 16 Mar, 2014 19:15
I ja wtedy też może wreszcie, lajkoniki się namnożyły, nawet na jeden dzień bym się przejechała za te grosze
Agn - Nie 16 Mar, 2014 19:24
| Cytat: |
I ja wtedy też może wreszcie, lajkoniki się namnożyły, nawet na jeden dzień bym się przejechała za te grosze |
Warto. W jedną stronę to tylko 3 godziny. A bilet, jak piszesz - grosze.
Jotka - Nie 16 Mar, 2014 19:55
Im więcej tym lepiej, chętnie poznam nowe (dla mnie) damy. Bardzo żałuję że nie mogłam być tym razem ( ) ale na następne spotkanie się piszę obiema ręcami
Admete - Nie 16 Mar, 2014 21:35
Trifle trzymam cię za słowo
Anaru - Nie 16 Mar, 2014 22:53
Trifle, ja tez trzymam.
|
|
|