To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Filmy - Fajny film wczoraj widziałam... II

Marija - Śro 02 Sty, 2008 10:10

Alison napisał/a:
Nie mniej jednak, gdyby ktos chciał mnie zamordować, to może mi kazać obejrzeć to po raz drugi bez reklam :wink:
:rotfl: :rotfl: Ciiiiiiiii..........
Niemniej jednak, liczą się szczere intencje :rotfl: :rotfl: .

Gosia - Śro 02 Sty, 2008 10:53

Jak ogladalam to kiedys (tym razem bylam za bardzo skupiona na Robin Hoodzie :rotfl: ) to pamietam, ze z facetow najbardziej podobal mi sie w tym filmie ojciec glownego bohatera :mrgreen:
Alison - Śro 02 Sty, 2008 10:57

Gosia napisał/a:
Jak ogladalam to kiedys (tym razem bylam za bardzo skupiona na Robin Hoodzie :rotfl: ) to pamietam, ze z facetow najbardziej podobal mi sie w tym filmie ojciec glownego bohatera :mrgreen:

Bo był całkiem całkiem, jakby mu jeszcze tę czarną treskę, z przedziałkiem przez półkule mózgowe odjmnął, to no, no :roll:

Marija - Śro 02 Sty, 2008 11:08

Trzeba go było widzieć ze 30 lat temu :thud: , cud miód :serduszkate: (Amitabh Bachchan)
Alison - Śro 02 Sty, 2008 11:24

Marija napisał/a:
Trzeba go było widzieć ze 30 lat temu :thud: , cud miód :serduszkate: (Amitabh Bachchan)

Że niby tak?

:rotfl: :rotfl: :rotfl: to ja już wolę treskę z tą siwą brodą :lol:

Marija - Śro 02 Sty, 2008 11:29

Alison napisał/a:
Marija napisał/a:

Że niby tak?
Mniej więcej :rotfl: :rotfl: . Ale uwierz mi, widziałam fragmenty "Dona" z Bachchanem, no, mucha nie siądzie :serduszkate: . Te zdjęcia jakieś lekko kulawe są :mrgreen: , widać niefotogieniczny jakiś.
Alison - Śro 02 Sty, 2008 11:31

Marija napisał/a:
Te zdjęcia jakieś lekko kulawe są :mrgreen: , widać niefotogieniczny jakiś.

Ładnieś to waćpanna ujęła :rotfl: :rotfl:
Wy mnie tu dzisiaj wszystkie śmiechem zabijecie :rotfl: Idę dziecku ruskie pierożki lepić :rotfl:

miłosz - Śro 02 Sty, 2008 11:31

Alison napisał/a:
Marija napisał/a:

Że niby tak?

[url=http://img138.images....th.jpg]Obrazek[/URL][url=http://img406.images....th.jpg]Obrazek[/URL]

:rotfl: :rotfl: :rotfl: to ja już wolę treskę z tą siwą brodą :lol:

[url=http://img138.images....th.jpg]Obrazek[/URL]

ali matko - ani tera ani 30 lat temu ani za 30 lat :obrzydzenie:
jedyne bolly jakie trawie to w wydaniu "Bride and p." innego nie zmogie.Nawet nie próbuję.

Alison - Śro 02 Sty, 2008 11:34

miłosz napisał/a:
jedyne bolly jakie trawie to w wydaniu "Bride and p." innego nie zmogie.Nawet nie próbuję.

Siestro, znaczy córko, masz moje full understanding! :przytul:

Anonymous - Śro 02 Sty, 2008 11:41

Polsat przesadził z reklamami, jak w środku mojej ukochanej pisoenki walnął trzy reklamy pod rząd to zaklęłam brzydko i wyszłam z pokoju w akciebojkotu. Mamy film nie poruszył owszem podobały jej się, kolory, i stroje i to na tyle
Gosia - Śro 02 Sty, 2008 11:48

Ja tez go wole starego i siwego :-D
Marija - Śro 02 Sty, 2008 11:53

Gosia napisał/a:
Ja tez go wole starego i siwego :-D
Powinnyśmy to ogłosić, jak słowo... :-D "Tu się lubi starych i siwych!!" :rotfl:
miłosz - Śro 02 Sty, 2008 11:57

[quote="Marija"]
Gosia napisał/a:
"Tu się lubi starych i siwych!!" :rotfl:

no to moja pni tylko sean Connery :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sofijufka - Śro 02 Sty, 2008 12:00

[quote="miłosz"]
Marija napisał/a:
Gosia napisał/a:

Clooney też przystojnieje, jak mu zmarszczek i srebrych nitek przybywa :roll:

Marija - Śro 02 Sty, 2008 12:07

[quote="Sofijufka"]
miłosz napisał/a:
Marija napisał/a:
Gosia napisał/a:

A łysiejących też przygarniemy? :roll: :rotfl:
Trzykrotka - Śro 02 Sty, 2008 12:09

Alison napisał/a:
utrwalał we mnie głęboki szok co trzeba mieć w sobie, żeby z taką urodą i talentem, oszołomić takie tabuny kobiet na całym świecie.

Alison, jak wiadmomo, gustów tyle, ile kobiet. Dzięki za miłe, w sumie nic nowego.
Ja mam dokładnie te same refleksje i oczy o takie :shock: :shock: :shock: , kiedy patrzę na niektóre avatary Dam oraz czytam salonowy watek aktorski - bez obrazy. Wreszcie sobie ulżę noworocznie i to napiszę.

Alison - Śro 02 Sty, 2008 12:10

[quote="Marija"]
Sofijufka napisał/a:
miłosz napisał/a:
Marija napisał/a:
Gosia napisał/a:

A łysiejących też przygarniemy? :roll: :rotfl:

To zależy, ale mają zdecydowanie mniejsze szanse, ja tam wolę mieć palce w czym zanurzyć, niz łapać za flanelkę i polerować :wink:
A Sean wszystkich siwych i przystojnych ma pod sobą. Ot co! :mrgreen:

miłosz - Śro 02 Sty, 2008 12:11

Trzykrotka napisał/a:
Alison napisał/a:
utrwalał we mnie głęboki szok co trzeba mieć w sobie, żeby z taką urodą i talentem, oszołomić takie tabuny kobiet na całym świecie.

Alison, jak wiadmomo, gustów tyle, ile kobiet. Dzięki za miłe, w sumie nic nowego.
Ja mam dokładnie te same refleksje i oczy o takie :shock: :shock: :shock: , kiedy patrzę na niektóre avatary Dam oraz czytam salonowy watek aktorski - bez obrazy. Wreszcie sobie ulżę noworocznie i to napiszę.

aleś se ulżyła :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :rotfl:

Alison - Śro 02 Sty, 2008 12:12

Trzykrotka napisał/a:
Alison napisał/a:

No to możemy na siebie o tak popatrzeć :shock: :wink: Przy rozszerzonych źrenicach wiecej światła wpada i więcej szczegółów można dostrzec i sie sobie lepiej przyjrzeć. Co do niektórych avatarów... mam podobnie :wink:

EDIT: nie mam na mysli Twoich, na Twoje zawsze miło sppojrzeć. Żeby nie było, że to była jakas aluzja :mrgreen:

Trzykrotka - Śro 02 Sty, 2008 12:17

Dokładnie! Więc wiesz...... możnaby pisać w tym stylu i zapełniać całe watki podobnymi dywagacjami. Tylko, że tu Salon....
Polsat przerywał wczoraj projekcję w sposób niedopuszczalny: zrobienie przerwy na reklamę w połowie piosenki jest co najmniej irytujące :nudelkula1_zolta: . I tak dobrze, ze lektor nie czytał tekstów. Z uczuciem.
Miłoszku, Ty wogóle nie trawisz filmów muzycznych, więc czemu miałabyś trawić bollywood, pytam się? :-D

Edit: dzięki za pochwałę avków. Dziś mam na sobie prawdziwą pretty woman: Preity Zintę z bollywood

Sofijufka - Śro 02 Sty, 2008 12:19

Trzykrotka napisał/a:
Dokładnie! Więc wiesz...... możnaby pisać w tym stylu i zapełniać całe watki podobnymi dywagacjami. Tylko, że tu Salon....
Polsat przerywał wczoraj projekcję w sposób niedopuszczalny: zrobienie przerwy na reklamę w połowie piosenki jest co najmniej irytujące :nudelkula1_zolta: . I tak dobrze, ze lektor nie czytał tekstów. Z uczuciem.
Miłoszku, Ty wogóle nie trawisz filmów muzycznych, więc czemu miałabyś trawić bollywood, pytam się? :-D

Ojjjj, co najmniej jedną czytał :obrzydzenie:

Kaziuta - Śro 02 Sty, 2008 12:25

Sofijufka napisał/a:

Jak to przystojnieje, jak to przystojnieje? :wsciekla:
On był, jest i będzie przystojny. :serce:

Alison - Śro 02 Sty, 2008 12:29

Kaziuta napisał/a:
Sofijufka napisał/a:

Jak to przystojnieje, jak to przystojnieje? :wsciekla:
On był, jest i będzie przystojny. :serce:

Kaziutko, to że ktoś jest coraz piękniejszy, nie znaczy, że przedtem nie był piękny. Tzn. czasem tak bywa (vide powyższy przykład :lol: ), ale z Dżordżykiem tak nie jest :-D

Kaziuta - Śro 02 Sty, 2008 12:31

Obejrzałam "Czasem słońce... " dosyć dawno temu i był to pierwszy film bolly jali widziałam. Bardzo podobały mi sie stroje i tańce. Głównego bohatera tez byłam w stanie przeżyć, bo bardzo przypominał mi mojego kolegę, ale ta długość filmu mnie przytłoczyła. :paddotylu:
Próbowałam potem przebrnąć przez Devdas i inne, i na miły Bóg nie mogę :pomocy:

miłosz - Śro 02 Sty, 2008 12:32

Trzykrotka napisał/a:

o wypraszam sobie :mrgreen: muzyczne cierpie takie jak "Hair' albo siem nie mogiem doczekać "Across the universs" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a przerywnie reklamami czegokolwiek w połowie jest niedopuszczalne :hello: