To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Kraina konfucjanizmem płynąca, czyli dramaland - odcinek 7

Agn - Czw 22 Paź, 2015 23:24

BeeMeR napisał/a:
Drama ma niedorzecznie wysoką oglądalność

W naszym wątku też - jak by nie patrzeć 28,57%! ;)

Widoki w Powrocie Iljimae przepiękne. I kuszą. Zwłaszcza, że chętnie obejrzę jeszcze coś z tą postacią. Tylko zniechęcają waćpanny okrutnie. I co tu robić?
A, zobaczę sobie co tam w polityce - Hwajung nr... yyyy... 38! O! :)

Aragonte - Czw 22 Paź, 2015 23:54

Agn, a ile jeszcze tych odcinków zostało? Tzn. ile jest zaplanowanych?
Ja tam też nie wiem na pewno, czy obejrzę Smoki do końca, ale na razie jestem zaciekawiona.
Admete napisał/a:
Yong Pal tez miało. Zaczynam myśleć, że im głupiej, tym lepiej :roll: A szósty odcinek Smoków to pełnowymiarowa przygodówka - zadowolonam wielce. Była piękna walka w wykonaniu Plotkarza, sekretne kody, tajna organizacja i mnóstwo się działo.

Już się na to cieszę - ale obejrzę chyba dopiero w ten weekend, u rodziców.

Admete napisał/a:
Soundtrack mi się podoba. Jakby się gdzieś pojawił, to dajcie znać.

Masz na razie na pociechę scenkę z śpiewającym KMM i studentami, tą z końca 2. odcinka, która mnie i BeeMeR się podobała:
https://www.youtube.com/watch?v=KmasA7N2BAc

Admete napisał/a:
Byun Yo Han ( Plotkarz ) ma naprawdę niezły głos i potrafi śpiewać.

Ooo, też będzie śpiewał? Kiedy, w szóstym odcinku? Już go mam.

BTW pojawiły się niby-polskie napisy, ale chyba wyplute przez translator, bo okropne :zalamka:

Agn - Pią 23 Paź, 2015 00:41

Nadciągam z głupotką! Otóż żeby się dowiedzieć, jakiego k-dramowego kisu by się chciało doświadczyć, to aż trzeba testu. Nie mogłam się oprzeć i...
http://www.dramafever.com...-to-experience/
...i wyszedł mi wampirowy pocałunek ze Scholara, ajjj, jak pięknie! :serce:

Trzykrotka - Pią 23 Paź, 2015 01:03

A mnie chef z Bon Sun niech przyświecają :banan:

Nawet nie zauważyłam, jak późno się zrobiło. Czas smignął jak strzała, a ile razy przewijałam sceny z Siwonem od początku i znów, nie powiem, bom stara i głupia :zawstydzona2:

Odcinkowi nr 10 - jak napisała BeeMer - patronują czarna skóra i raptowne uśmiechy nie sięgające oczu :serce2:

Lubimy ujęcia z serii policz włoski w brwiach Siwona :serce2:

Z 11: nowa fryzura i masa smutku

Admete - Pią 23 Paź, 2015 06:50

Cytat:
Ooo, też będzie śpiewał? Kiedy, w szóstym odcinku? Już go mam.

A w szóstym. Będzie śpiewał i bił się albo tez bił śpiewająco ;) I walka na miecze godna mistrza miecza.

BeeMeR - Pią 23 Paź, 2015 08:50

Aragonte napisał/a:
Widoki w Powrocie Iljimae przepiękne. I kuszą. Zwłaszcza, że chętnie obejrzę jeszcze coś z tą postacią. Tylko zniechęcają waćpanny okrutnie. I co tu robić?
Wybrać coś lepszego - np. Hwajung. I zdać relację :kwiatek: Powrót Iljimae to nie jest dobra drama, serio.

Agn napisał/a:
...i wyszedł mi wampirowy pocałunek ze Scholara, ajjj, jak pięknie! :serce:
Mnie też - ten leśny ;)
Admete - Pią 23 Paź, 2015 09:04

Mnie takoż - wampir. A teraz Healer - pocałunek na dachu. To chyba zależy najbardziej od wyboru miejsca randki ;)
Trzykrotka - Pią 23 Paź, 2015 10:10

Chyba tak bo bez względu na zmianę okoliczności wychodził całus z Oh My Ghostess. O co zresztą pretensji nie mam.

Oglądanie Powrotu Iljimae - odradzam. Ja tez dobrnelam gdzieś do 4-5 odcinka, Krajobrazy, dekoracje i stroje są piękne nad podziw. Jednak ja nie przepadam za aktorem grającym główną rolę - jakiś z lekka bezjajeczny dla mnie jest. Miauczący i chodzący bokiem doprowadzał mnie do szału. A chyba jeszcze bardziej irytowała mnie wszechobecna narratorka, która prawie całą dramę odczytywała z offu. Spróbować można, a nuż Agn się akurat spodoba - ale nie polecam.

SWB ma teraz oszałamiającą oglądalność, a fani wyprodukowali nawet maskotkę - uśmiechniętego Cebulka - ale zaczynała bidniutko. Ewidentnie pomogła szeptana reklama i udział (nadymam się z dumy) uroczego Siwona.
Jaka byłaby to fajna drama, mimo wszelkich niedociągnięć narracyjnych, gdyby
a/ z bohaterki nie wyłaziła frustrująca idiotka
b/glównej pary przez połowę akcji ekranowej nie prowadzono oddzielnymi wątkami. Oni razem aż się skrzą. A tak - ech....

I oby nie spaprali na jakieś dramatozy postaci Shin Hyuka, bo marnowania Siwona na smęty nie zniesie.
Drama nie jest głupia, choć strasznie wpiera nam kult urody (IMO), jest po prostu niedopracowana scenariuszowo. Dać ją specom od rom-kom, lekko podrasować - i byłoby przyzwoicie.
Mnie się w kazdym razie bardzo przyjemnie ją ogląda, tylko czasami zgrzytam zębami, jak przy okazji ostatniego zidiocenia Czupiradła na tle Mordercy (bo ją objął, potem coś tam wyznał - jej reakcja godna była 13-letnie dziewczynki z trądzikiem :roll: ).

BeeMeR - Pią 23 Paź, 2015 10:31

Trzykrotka napisał/a:
ja nie przepadam za aktorem grającym główną rolę - jakiś z lekka bezjajeczny dla mnie jest. Miauczący i chodzący bokiem doprowadzał mnie do szału. A chyba jeszcze bardziej irytowała mnie wszechobecna narratorka, która prawie całą dramę odczytywała z offu.
No właśnie :roll:

Trzykrotka napisał/a:
Jaka byłaby to fajna drama, mimo wszelkich niedociągnięć narracyjnych, gdyby
a/ z bohaterki nie wyłaziła frustrująca idiotka
b/glównej pary przez połowę akcji ekranowej nie prowadzono oddzielnymi wątkami. Oni razem aż się skrzą. A tak - ech....

a/, zdecydowanie.
No i
c/ potworne wleczenie się wątków wyznawania kto jest kim *ziew* i ciągłe odkładanie rozmowy wyjaśniającej na "jutro" *ziew*
Ja nie widzę tego "błyszczenia i skrzenia" gdy główna p[quote="Trzykrotka"] w wyjeździe nad morze, ale potem ani wcześniej nie.

Trzykrotka napisał/a:
przy okazji ostatniego zidiocenia Czupiradła na tle Mordercy (bo ją objął, potem coś tam wyznał - jej reakcja godna była 13-letnie dziewczynki z trądzikiem :roll: ).

We are in love z Siwonem się kłania i reakcje Liu Wen :roll: Nic dodać nic ująć :zalamka:

Skończyłam odc. 10 SWP:
Siwon śliczny (jak on ładnie wyglądał na tle lodówki Naczelnego :serce: ), motoru szkoda, bryka godna uwagi ;) akcja się wlecze nieziemsko, panna zachowuje niedorzecznie. :roll:
Trzykrotko, masz piękny avek i uroczy bannerek :mrgreen:

Agn - Pią 23 Paź, 2015 10:44

Trzykrotka napisał/a:
a ile razy przewijałam sceny z Siwonem od początku i znów, nie powiem, bom stara i głupia

Raczej pozwalająca sobie na drobne radości, bo tak. :mrgreen:
Trzykrotka napisał/a:
Z 11: nowa fryzura i masa smutku

Piękne strzyżenie. I czy mnie się wydaje, czy zarostu jest jakby więcej? :mysle:
BeeMeR napisał/a:
Wybrać coś lepszego - np. Hwajung. I zdać relację

38 odcinek mi się podobał. Fajnie było - bitwa, rozprawili się krwawo z przywódcą żołdactwa atakującego kraj (acz chyba nie wyjaśnili, czy dzięki temu jego "podopiecznym" uszedł na sucho atak na stolicę - no ale jeśli przynieśli jego głowę władcy...), królewna postanowiła wyjść z pałacu (przypomniał mi się ten motyw z TPM - tam też było wyjście księżniczki z pałacu po ślubie). Była też scena, o której pisała BeeMeR - leeeeeeci Joo Won, by powitać Jung Myung swoją ukochaną ŻONĘ, leeeeeci... i stają metr od siebie i grzeczne pytanie, czy wszystko ok. :lol:
Król mnie zastanawia. Nie lubię go, ale mnie zastanawia, kiedyż on wreszcie przestanie się miotać i miauczeć, a zacznie zachowywać się jak na króla przystało i wreszcie się zdecyduje, by być królem, o którym ma tylko wyobrażenie i o którym faktycznie by historia nie zapomniała. No ale widać, że coś tam się łamie. Zobaczymy, czy się złamie.
Superknuje oczywiście superknują, normalka.
No i In Woo stanął jednoznacznie po stronie Joo Wona i reszty - JEEEE!!! :cheerleader2:
Widzę też jednak to, co dramę wyciąga do 50 odcinków - przedłużone reakcje bohaterów. Stoją, coś mówią i te wahania nim ktoś choćby ręką machnął albo należycie zareagował na naglącą wiadomość - nieeeee, musi sobie postać i odczekać te 5 sekund. Ale niczego nie przewijam, co mówię z dumą. :mrgreen:
BeeMeR napisał/a:
Mnie też - ten leśny

Dokładnie ten. Chyba innego ze Scholara nie dali. Ale nie powiem - ładny był. Nawet bardzo. :serce:
Trzykrotka napisał/a:
Oglądanie Powrotu Iljimae - odradzam. Ja tez dobrnelam gdzieś do 4-5 odcinka, Krajobrazy, dekoracje i stroje są piękne nad podziw. Jednak ja nie przepadam za aktorem grającym główną rolę - jakiś z lekka bezjajeczny dla mnie jest. Miauczący i chodzący bokiem doprowadzał mnie do szału. A chyba jeszcze bardziej irytowała mnie wszechobecna narratorka, która prawie całą dramę odczytywała z offu. Spróbować można, a nuż Agn się akurat spodoba - ale nie polecam.

Mnie też ten aktor nie gra, ale... no chodzi o postać. Choć skoro tak lojalnie ostrzegacie, to się wstrzymam i może obejrzę kieeeeeedyś za 100 lat jak mnie przyciśnie.
BeeMeR napisał/a:
Ja nie widzę tego "błyszczenia i skrzenia" gdy główna p

Basiu, coś ci zeżarło...
BeeMeR napisał/a:
motoru szkoda,

Co się z motorem stało?!
BeeMeR napisał/a:
Trzykrotko, masz piękny avek i uroczy bannerek

Trzykrotka to w ogóle obnosi teraz taką urodę, że grzech nie wlepiać oczu. :)

BeeMeR - Pią 23 Paź, 2015 10:49

Agn napisał/a:
czy mnie się wydaje, czy zarostu jest jakby więcej? :mysle:
Może zapuszcza ;) - ostatnia szansa przed wojem ;)

SWP 10 (w obiektywie:

Już wiem, czemu ona mi się nie podoba w tej fryzurze - kojarzy mi się z aktorką(i postacią kobiecą) z Emergency (wizualnie i ruchowo) a nie jest top dobre skojarzenie :roll:

BeeMeR - Pią 23 Paź, 2015 10:53

Smoki 4

rzut oka na znane drzewo w dzień i w nocy oraz okolicę:

Podoba mi się, widać że drama przemyślana, trzyma mocne punkty na zakończenie tygodni (odc 2, 4).
Zobaczymy jak będzie dalej.
Podoba mi się młody mistrz miecza, nie bardzo książątko (przy mistrzu miecza wychodzi jak ciepłe kluchy :roll: )- to takie pierwsze wrażenie.

Agn - Pią 23 Paź, 2015 10:58

BeeMeR napisał/a:
SWP 10 (w obiektywie:

Motor się rozpadł? Buuuu... :(
BeeMeR napisał/a:
Podoba mi się młody mistrz miecza, nie bardzo książątko (przy mistrzu miecza wychodzi jak ciepłe kluchy )- to takie pierwsze wrażenie.

Który to Mistrz Miecza, a który Książątko?

Agn - Pią 23 Paź, 2015 11:08

Głupotka na dziś - 10 dramowych klasyków, które każdy początkujący dramalandowy fan powinien znać: http://www.dramafever.com...ct-should-know/
Część z nich to chyba na zasadzie: "Jak dasz radę to znieść, to będzie już tylko lepiej!"
Ale jest Kim Sam Soon. :)

Aragonte - Pią 23 Paź, 2015 11:46

Agn napisał/a:
BeeMeR napisał/a:
SWP 10 (w obiektywie:

BeeMeR napisał/a:
Podoba mi się młody mistrz miecza, nie bardzo książątko (przy mistrzu miecza wychodzi jak ciepłe kluchy )- to takie pierwsze wrażenie.

Który to Mistrz Miecza, a który Książątko?

Mistrz miecza to Pies na Baby alias Plotkarz :mrgreen: Bo chyba nie Hyung? :mysle:
Wygląda w Smokach tak (jak już dorósł, ma się rozumieć):

Inna fotka jest dość duża, więc dam tylko linka:
http://www.koreandramafc....-dragons-15.jpg

A tu masz Książątko:

Zdjęcia nie zostały wybrane tendencyjnie, absolutnie :mrgreen: :mrgreen:

BeeMeR - Pią 23 Paź, 2015 12:12

Agn napisał/a:
Motor się przewrócił, a wraz z nim Siwon, uszkadzając sobie rękę, na szczęście lekko. Przesiadł się na takie coś: ;)

Trzykrotka, czy też uważasz, że tajemniczy TEN to równie tajemniczy Siwon? ;)

Cytat:
Część z nich to chyba na zasadzie: "Jak dasz radę to znieść, to będzie już tylko lepiej!"
:lol: Nie wątpię, że niektóre z w/w w swoim czasie robiły furorę - i pozwalały utrzymać status megagwiazdy ileś lat po dramie - być może na zawsze.

Cytat:
Zdjęcia nie zostały wybrane tendencyjnie, absolutnie :mrgreen: :mrgreen:
zdjęcia są reprezentacyjne, jeden i drugi z mieczem przecież - nawet jeśli książątko ma go póki co tylko od parady :P
zanim dorośli prezentowali się na odwrót - książątko zacnie, a mieczowy jak syn Piasta Kołodzieja ;)

Aragonte - Pią 23 Paź, 2015 12:27

Agn napisał/a:
Głupotka na dziś - 10 dramowych klasyków, które każdy początkujący dramalandowy fan powinien znać: http://www.dramafever.com...ct-should-know/
Ale jest Kim Sam Soon. :)

Jest też My Girl :-P

BeeMeR - Pią 23 Paź, 2015 14:48

SWP 11

idiocy, odcinek sponsoruje idiocy :frustracja:
(Druga go kocha, więc ja nie mogę, usunę się w cień, chlip chlip :frustracja: )
i retrospekcje w ilościach mnogich :zalamka:
teraz to już będą dramatozy chyba do końca, bo treści to tu nie zostało :frustracja:
Właściwie jak nie było tak nie ma.
Ponadto ja to od dłuższego czasu mam wrażenie, że główni grają w dwóch różnych dramach - jeden nadmorski odcinek grali na jednej fali, jeden. Mało. A tak to ona się wydurnia lub zgrywa idiotkę która nie wie o co mu chodzi i nie podziela jego uczuć więc ucieka panicznie raz za razem podczas gdy on zgrywał dupka a teraz księcia z dzieciństwa.

Trzykrotka - Pią 23 Paź, 2015 14:50

BeeMeR napisał/a:
Agn napisał/a:
Motor się przewrócił, a wraz z nim Siwon, uszkadzając sobie rękę, na szczęście lekko. Przesiadł się na takie coś: ;)

.. w super romantycznych okolicznościach - dodajmy. Siwon rozwalił motor i ramię pędząc na pomoc Czupiradłu jadącemu zepsutym samochodem. Morderca w związku z tym przybył pierwszy swoim autkiem, porwał ją w objęcia i cała gloria ratownika przypadła jemu. A panna dopiero dużo później dowiedziała się, jak to z motocyklem było.
Ech... właściwy timing to podstawa, zwłaszcza w rom-komach.

BeeMeR napisał/a:

Trzykrotka, czy też uważasz, że tajemniczy TEN to równie tajemniczy Siwon? ;)

Tak mi się zdawało sądząc po tym, że objawiono jakąś rewelację i po minach wszystkich w biurze. Ale na db piszą, że co prawda napisy są mocno niekompletne, ale wynika z nich, że Siwon jest szpiegiem.... znaczy - jest dziedzicem, ale drugiej firmy, tej, która wydaje magazyn konkurencyjny dla MOST. Jedno w sumie nie przeszkadza drugiemu. I wszyscy tam albo buczą, że Shin Hyun okazał się zuy, albo płaczą, że szkoda, że taki dwulicowy.

Komentatorka db też zauważyła, że choć Siwon się uśmiecha, to oczy ma smutne.

BeeMeR napisał/a:
SWP 11

Ponadto Ja to od dłuższego czasu mam wrażenie, że główni grają w dwóch różnych dramach - jeden nadmorski odcinek grali na jednej fali, jeden. Mało. A tak to ona się wydurnia lub zgrywa idiotkę która nie wie o co mu chodzi i nie podziela jego uczuć więc ucieka panicznie raz za razem podczas gdy on zgrywał dupka a teraz księcia z dzieciństwa.

Ano :roll: Odcinek nadmorski był cudny. Gdyby zrobili dramę, w której daliby zagrać Orijin i Orionowi ze sobą, a nie obok siebie, byliby dream teamem. A tak - jest jakaś d**** blada.

Agn napisał/a:

BeeMeR napisał/a:
Trzykrotko, masz piękny avek i uroczy bannerek

Trzykrotka to w ogóle obnosi teraz taką urodę, że grzech nie wlepiać oczu. :)

:rumieniec: :rumieniec: :rumieniec: Mnie ta dawka urody przypadająca na jednego człowieka po prostu dech zapiera :rumieniec: Najchętniej zmieniałabym sukienkę co godzinę.

BeeMeR - Pią 23 Paź, 2015 14:58

Trzykrotka napisał/a:
na db piszą, że co prawda napisy są mocno niekompletne, ale wynika z nich, że Siwon jest szpiegiem.... znaczy - jest dziedzicem, ale drugiej firmy, tej, która wydaje magazyn konkurencyjny dla MOST.
Ooo, byłby jakiś twist - jeszcze mam kwadrans 11. to się obaczy.

Pewnie, że oczy musiał mieć smutne, bo robił dobrą minę do złej gry i nie były to uśmiechy szczere. Ale jak się tu Naczelny zaczyna pięknie uśmiechać (i wyznawać) :serduszkate:
No najwyższa pora roztaczać czar i urok :serce:
To pewnie o to chodzi, by główny czarował niechętną (z pozoru) pannę, wyznawał miłość do upadłego by widzowie mdleli z wrażenia (albo irytacji durną panną) ;)

edit:
co do Siwona - jeszcze mi trochę zostało, ale mnie to wygląda na to, że on wyjeżdża za granicę leczyć złamane serce (np. New York) ktoś coś podsłuchał i wygadał reszcie, że przechodzi on do konkurencji New Look. W każdym razie zdecydował odejść.

Trzykrotka - Sob 24 Paź, 2015 00:13

BeeMeR napisał/a:
Ale jak się tu Naczelny zaczyna pięknie uśmiechać (i wyznawać) :serduszkate:
No najwyższa pora roztaczać czar i urok :serce:

Oj czas... A uroku rzecznemu Naczelnemu nie brakuje; na dowód i rozgrzewkę - kompilacja scen całuśnych z Romansu Wiedźmy.
https://www.youtube.com/watch?v=Em1sJux0gxY
No przecież on to sama słodycz, a na dodatek sex on legs :rumieniec:

BeeMeR napisał/a:
co do Siwona - jeszcze mi trochę zostało, ale mnie to wygląda na to, że on wyjeżdża za granicę leczyć złamane serce (np. New York) ktoś coś podsłuchał i wygadał reszcie, że przechodzi on do konkurencji New Look. W każdym razie zdecydował odejść.

O nie, nie! Nienienienie! :cry2:

Siadam do oglądania :trzyma_kciuki:

Edit: nie, no to jest jakaś kosmiczna bzdura. Czy scenarzyście naprawdę rozum odjęło? łeb mu/jej się pod czapką przegrzał? Założył się w kimś, że spieprzy resztki dobrego na wzór My Secret Hotel? Co to w ogóle miało być w tym 11 odcinku? :frustracja:
Heroina zachowuje się już nie jak dziecko, ale jak osoba po lobotomii :zalamka: Ten scenariusz to jest taka frustracja, że ręce opadają. A Siwon, choć taki smutno uśmiechnięty podoba mi się jeszcze bardziej, tylko mi serce rani. Całe szczęście, że już jesteśmy bliżej końca niż dalej. A jeśli naprawdę ograniczą ilość scen Siwona pod pozorem wyjazdu do NY, czy gdziekolwiek, to nie ręczę za moje słownictwo.

I żeby choć ta idiotka Siwona choć trochę żałowała - to nie! Za Ha Ri na lotnisku ryczała. Ćinća :frustracja:

Agn - Sob 24 Paź, 2015 05:59

Aragonte napisał/a:
Zdjęcia nie zostały wybrane tendencyjnie, absolutnie

Nieee, absolutnie. :mrgreen:
Pies na Baby wygląda bardzo malowniczo na pięknym tle, ale z twarzy to on mi się nie podoba nijak. ;)
BeeMeR napisał/a:
Nie wątpię, że niektóre z w/w w swoim czasie robiły furorę - i pozwalały utrzymać status megagwiazdy ileś lat po dramie - być może na zawsze.

Na pewno, allllleeee...
BeeMeR napisał/a:
zanim dorośli prezentowali się na odwrót - książątko zacnie, a mieczowy jak syn Piasta Kołodzieja

Życiowe. ;)
Aragonte napisał/a:
Jest też My Girl

Wszyscy wiemy, jak wielbię tę dramę. :P
Trzykrotka napisał/a:
.. w super romantycznych okolicznościach - dodajmy. Siwon rozwalił motor i ramię pędząc na pomoc Czupiradłu jadącemu zepsutym samochodem. Morderca w związku z tym przybył pierwszy swoim autkiem, porwał ją w objęcia i cała gloria ratownika przypadła jemu. A panna dopiero dużo później dowiedziała się, jak to z motocyklem było.
Ech... właściwy timing to podstawa, zwłaszcza w rom-komach.

I w związku z tym Siwon nie dostanie Czupiradła. No przykre, choć Basia tak ją opisuje, że bym chyba nie chciała, by facet skończył z idiotką. ;)
Trzykrotka napisał/a:
Mnie ta dawka urody przypadająca na jednego człowieka po prostu dech zapiera

To racja. Pakt z rogatym, myślisz? :mysle:
Trzykrotka napisał/a:
Edit: nie, no to jest jakaś kosmiczna bzdura.

Oj! Nawet Trzykrotka nie zdzierżyła. ;)
Trzykrotka napisał/a:
I żeby choć ta idiotka Siwona choć trochę żałowała - to nie! Za Ha Ri na lotnisku ryczała. Ćinća

Silny second lead syndrome i nawet krztyny szansy, by przejął rolę. Serio, Morderca potrafi być seksowny jak trzeba, pamiętam z Wiedźmy (której nie skończyłam :P ), ale tu widzę, że mu nie dają i cały urok dostał Siwon. Nawet wystawiający niecnie jęzor.

BeeMeR - Sob 24 Paź, 2015 07:45

Trzykrotka napisał/a:
kompilacja scen całuśnych z Romansu Wiedźmy.
Jako Naczelny nie jest nawet w 1/5 taki całuśny ani pociągający.

Trzykrotka napisał/a:
A jeśli naprawdę ograniczą ilość scen Siwona pod pozorem wyjazdu do NY, czy gdziekolwiek, to nie ręczę za moje słownictwo.
a ja za swoje oglądanie, już i teraz nieraz przewijam pozostałych, w tym głównych, zwłaszcza jak ona ryczy, piszczy albo wierzga. :roll: Naczelny stał się już słodziakiem, miał tu w 11. kilka cudnych scen, ale ona to porażka. Za to miała lepszą fryzurę.

Trzykrotka napisał/a:
żeby choć ta idiotka Siwona choć trochę żałowała - to nie! Za Ha Ri na lotnisku ryczała. Ćinća :frustracja:
że ryczała za ni ą to rozumiem, jako jedyna (do czasu Siwona i Naczelnego) akceptowała ją taką jaka jest, z durnym zachowaniem i od czapy ubieraniem. Ale Siwona nie pożałować :foch2:

Agn napisał/a:
I w związku z tym Siwon nie dostanie Czupiradła. No przykre, choć Basia tak ją opisuje, że bym chyba nie chciała, by facet skończył z idiotką. ;)
Ja to nie jestem pewna czy chcę, by i Naczelny z nią skończył - drama mnie jeszcze nie przekonała :foch2:

Agn napisał/a:
wygląda bardzo malowniczo na pięknym tle, ale z twarzy to on mi się nie podoba nijak. ;)
Ale komu twarz potrzebna (moim zdaniem nic mu nie brakuje, wygląda ok), skoro on ciemna nocą szedł równie ciemnym zaułkiem z kapeluszem nasuniętym na oczy i szast-prast tym mieczem :serduszkate:

edit:
Siwonowa głupotka :mrgreen:
(i takie śliczne oczko na koniec :serduszkate: )
http://www.dramafever.com...ing-experience/

Admete - Sob 24 Paź, 2015 09:38

Cytat:
Pies na Baby wygląda bardzo malowniczo na pięknym tle, ale z twarzy to on mi się nie podoba nijak.

A mnie bardzo :) Zwłaszcza jak gra.

BeeMeR - Sob 24 Paź, 2015 09:47

Admete napisał/a:
Cytat:
Pies na Baby wygląda bardzo malowniczo na pięknym tle, ale z twarzy to on mi się nie podoba nijak.

A mnie bardzo :) Zwłaszcza jak gra.
Ja się odnośnie jego gry jeszcze nie wypowiadam, bo się za mało znamy ;) ale u mnie ma już 100 punktów do zajebistości za malowniczość i mieczowość :twisted: