Seriale - Witamy w dramalandzie! - odcinek 6
Aragonte - Pon 15 Cze, 2015 15:57
Ponieważ miałam koszmarne problemy ze snem (jakoś o wpół do czwartej udało mi się usnąć), to obejrzałam a konto bezsenności większość pierwszego odcinka Maids. Podoba mi się
Bohaterka ciekawa - tj. inna moim zdaniem od sztampowych ślicznotek w dramach.
Pana już znam i całkiem lubię
Jestem zachęcona i na pewno będę oglądać dalej.
BeeMeR - Pon 15 Cze, 2015 17:02
| Aragonte napisał/a: | Pana już znam i całkiem lubię | Czy to pan Maczetowy?
Słonko 8 jest znacznie lepsze - jestem w połowie.
Oczywiste było, że JW nie może wyjechać do Ameryki nie spotkawszy panny, a robi to w iście bajkowym stylu No i przy użyciu kolejnego aktorzyny z wytrzeszczem
No ale przywilejem i właściwie obowiązkiem każdego Kopciuszka jest zostać uratowanym przez swojego królewicza
Galeria Men in Black
Trzykrotka - Pon 15 Cze, 2015 19:08
No, wreszcie Ji Sung wygląda! No, to nie będę czekać z seansem
Agn - Pon 15 Cze, 2015 21:34
Och, Basiu, jesteś zwiastunem cudownych wieści! No nie mogli Ji Sunga od razu tak przyciąć? Facet wygląda jak malowanie. To nie - najpierw mop, potem dziwaczne coś w więzieniu (niby przycięte, ale zaczeska usilnie na czoło). Yoo Oh Seung prezentuje się rewelacyjnie.
Aragonte, opowiadaj o wrażeniach z Maids. Jeśli ci się będzie chciało czasem fotkę jakąś wrzucić, to też nie pogardzimy.
BeeMeR - Pon 15 Cze, 2015 22:18
| Agn napisał/a: | No nie mogli Ji Sunga od razu tak przyciąć? Facet wygląda jak malowanie. | Niestety to nie jest fryzura na stałe
Agn - Pon 15 Cze, 2015 22:34
*w oddali słychać pęknięcie balonika* A miało być tak pięknie...
Dobra, pokładam się spać. Trzeba się nastawić na coco jumbo Hwajung, bo już chyba będzie.
A tymczasem, tak a propo pokładania się, pozycja horyzontalna najlepsza do spania wygląda następująco...
Mój asystent, który wszystko demonstruje, jest doprawdy nieoceniony!
Trzykrotka - Wto 16 Cze, 2015 00:42
| Agn napisał/a: | *w oddali słychać pęknięcie balonika* A miało być tak pięknie...
|
Cieszmy się tym, co jest W 8 odcinku Ji Sung był po prostu wzorcowy. Tak wygląda Książę z Bajki w oczach skacowanej Królewny
Nie dość, że czyściutki i pachnący, to jeszcze taszczy zieleninę ze sklepu i zaraz jej zupę na kaca ugotuje Czyn ten równa się w moich oczach niemal szukaniu podpasek przez LMH w PT. Bardzo ładnie razem wyglądają
Odcinek podobał mi się bardzo - bardziej niż poprzedni.
O Producencie nr 9-10 znowu jutro, bo późno się zrobiło
Na dobranoc:
O i tak się pokładamy, mamy na to wiele pomysłów
Tego Chang Wooka miałam na pintereście. Piękne zdjęcie
BeeMeR - Wto 16 Cze, 2015 08:02
| Trzykrotka napisał/a: | czyściutki i pachnący, to jeszcze taszczy zieleninę ze sklepu i zaraz jej zupę na kaca ugotuje | Ładna scena
I już nie może powiedzieć że nie trafiła do jego łózka
Też mi się odcinek podobał
Agn - Wto 16 Cze, 2015 08:32
| Trzykrotka napisał/a: | W 8 odcinku Ji Sung był po prostu wzorcowy. Tak wygląda Książę z Bajki w oczach skacowanej Królewny
Nie dość, że czyściutki i pachnący, to jeszcze taszczy zieleninę ze sklepu i zaraz jej zupę na kaca ugotuje |
Aż się chce człowiek doprowadzić do owego kaca.
| Trzykrotka napisał/a: | | O i tak się pokładamy, mamy na to wiele pomysłów |
...i się wstawać nie chce. Ale mus mnie było, bo przed pracą chcę napaść na bonito.
| Trzykrotka napisał/a: | | Tego Chang Wooka miałam na pintereście. Piękne zdjęcie |
Och, piękne!
Nie rozumiem, jak można nie lubić koreańskich dram, tam tyle dobra się pałęta. Oczy idzie zgubić!
| BeeMeR napisał/a: | | I już nie może powiedzieć że nie trafiła do jego łózka |
Trafiła bez pudła? Ja się muszę zabrać za 6. odcinek. Pewnie dzisiaj to zrobię, ale najpierw będzie 19tka Hwajung.
Aaaaa! A czy dzisiaj się psipadkiem nie zaczyna Hidden identity???
Agn - Wto 16 Cze, 2015 08:48
Troszkę newsów - hanbok alert!
http://www.dramabeans.com...alks-the-night/
A poza tym pani, która napisała Two weeks ( ) oraz 49 days (Zooshe to promowała, że dobre, a ja jej wierzę i pewnie się za to zabiorę kiedyś) zabiera się za nowy scenariusz. I to była ta dobra wiadomość, bo zła wygląda tak, że to będzie rom-com.
http://www.dramabeans.com...om-com-for-tvn/
Ech... Ale inna dobra wiadomość jest taka, że główną bohaterką wcale nie ma być jakaś młoda siksa, tylko dorosła kobieta. Pewnie zerknę na to z czystej ciekawości.
Tu jeszcze o Hidden identity: http://www.dramafever.com...racter-teasers/
Na to nastawiam się w pełni. Powinna być drama, że palce lizać. *oblizuje je pracowicie*
Tymczasem CSW będzie kręcił FILM! O jakimś kartografie nazwiskiem Kim Jeong Ho (film oparty na faktach). Och, będzie czekania a czekania, na szczęście póki co mam dramę z nim.
Trzykrotka - Wto 16 Cze, 2015 09:15
| Agn napisał/a: |
Tymczasem CSW będzie kręcił FILM! O jakimś kartografie nazwiskiem Kim Jeong Ho (film oparty na faktach). Och, będzie czekania a czekania, na szczęście póki co mam dramę z nim. |
Super! Planuję latem festiwal CSW - Bodyguarda, filmy, poprawienie napisów do TGL, może i CH się zmieści do powtóreczki
Hidden Identity już wczoraj już sobie zakupiłam.
Nie rozumiem, jak można nie lubić koreańskich dram, tam tyle dobra się pałęta. Oczy idzie zgubić! |
Nie ukrywam, taka była moja motywacja tych parę lat temu, kiedy zobaczyłam Faith... a potem kilka innych zza pleców Gosi
| Agn napisał/a: | | BeeMeR napisał/a: | | I już nie może powiedzieć że nie trafiła do jego łózka |
Trafiła bez pudła? |
Trochę jej pomógł....
Edit:
Ajjjj Schorar....
Komentarz na dramabeans: Omo, Lee Jun-ki looks out of this world….It’s really as if he was born to shine in fusion sageuks, I swear…
I nic dodać, nic ująć
Agn - Wto 16 Cze, 2015 09:20
| Trzykrotka napisał/a: | | Planuję latem festiwal CSW - Bodyguarda, filmy, poprawienie napisów do TGL, może i CH się zmieści do powtóreczki |
Ze wszystkiego ładnie zdajesz relację. Nie przyjmuję odmowy!
A może i Hwajung choć spróbujesz?
| Trzykrotka napisał/a: | BeeMeR napisał/a:
I już nie może powiedzieć że nie trafiła do jego łózka
Trafiła bez pudła?
Trochę jej pomógł.... |
Dżentelmen.
Hidden już wczoraj można było nabyć? Gdzie? Gryzoń zapiera się łapkami, że nie wie, o co mi idzie, a standardowe źródełko jest od jakiegoś czasu nieczynne (zawiadowca rzeczki zbiera na, khem, deinstalację tamy).
Trzykrotka - Wto 16 Cze, 2015 09:28
A może i Hwajung choć spróbujesz? |
Zdam relację, na pewno. Hwajung pracowicie zbieram, zobaczymy...
| Agn napisał/a: | | (zawiadowca rzeczki zbiera na, khem, deinstalację tamy). |
Echchch... Żałuję, bo dobre było. Przynajmniej człowiek trzymał rękę na pulsie. Ale i w innej studzience, z której za BeeMer teraz czerpię, pokazuję "najnowsze dodatki."
Divorce Lawyers są już dwa ostatnie odcinki. Teraz po nich wchodzi 7000 Days, Ji Won i Książę z Muszkieterów oraz hyung z Pinokia.
Agn - Wto 16 Cze, 2015 09:32
| Trzykrotka napisał/a: | | Zdam relację, na pewno. Hwajung pracowicie zbieram, zobaczymy... |
Nie bój się Hwajung, to piękna drama. Najwyżej nie dooglądasz, ale spróbowanie nie boli.
| Trzykrotka napisał/a: | Ajjjj Schorar....
Komentarz na dramabeans: Omo, Lee Jun-ki looks out of this world….It’s really as if he was born to shine in fusion sageuks, I swear…
I nic dodać, nic ująć |
*skwapliwie potakuje* Ale fakt, wygląda jak nie z tego świata. Od razu widać, że nie do końca istota ludzka.
Dobra, zmykam. Do wieczora!
BeeMeR - Wto 16 Cze, 2015 17:35
| Agn napisał/a: | Trzykrotka napisał/a:
Planuję latem festiwal CSW - Bodyguarda, filmy, poprawienie napisów do TGL, może i CH się zmieści do powtóreczki
Ze wszystkiego ładnie zdajesz relację. Nie przyjmuję odmowy!
A może i Hwajung choć spróbujesz? | Już czekam na relacje - z Bodyguadra i Hwajung zwłaszcza
Agn - Wto 16 Cze, 2015 20:32
Bodyguarda szczególnie, co? Ja się go wystraszyłam mimo wszystko. I jak wielbię CSW, tak tego nie ważyłam się po dziś dzień tknąć.
No ale na szczęście Hwajung jest dobre i właśnie mam najnowszy odcinek. *cieszy się* Gdzie te napisy... *idzie się rozejrzeć*
BeeMeR - Wto 16 Cze, 2015 21:27
| Cytat: | Bodyguarda szczególnie, co? Ja się go wystraszyłam mimo wszystko. | a ja się na nim sporo śmiałam - acz załamek też niemało było
Ciekawa jestem, jak go odbierze Trzykrotka
Trzykrotka - Wto 16 Cze, 2015 22:23
Pewno z dużą ilością przewijanek to będzie, ale jednak chcę zobaczyć tę Seung Wonową prehistorię.
Hero też planuję zobaczyć w wakacje - może w kombinacji z Scholarem, żeby sobie wzmacniać Junkowe wrażenia
Agn - Wto 16 Cze, 2015 22:27
| Trzykrotka napisał/a: | Pewno z dużą ilością przewijanek to będzie, ale jednak chcę zobaczyć tę Seung Wonową prehistorię.
Hero też planuję zobaczyć w wakacje - może w kombinacji z Scholarem, żeby sobie wzmacniać Junkowe wrażenia |
Festiwal CSW i podwójna dawka Junkiego - Trzykrotko, dbaj o serce, toć ty możesz się wykończyć. Tak, wiem, to piękna śmierć, ale jednakowoż... kto nam będzie pisał twoje piękne posty???
Acz w pełni rozumiem zapędy.
Odnośnie filmu CSW: http://asianwiki.com/Gosanja,_Daedongyeojido
Speaking of CSW - jakaż piękna walka była na początku odcinka (zgodna z przewidywaniami BeeMeRka). Noremalnie chłopak za to obracanie nogami powinien dostać Junki's seal of approval!
BeeMeR - Wto 16 Cze, 2015 22:32
| Agn napisał/a: | Noremalnie chłopak za to obracanie nogami powinien dostać Junki's seal of approval! | Ode mnie ma pięknie robi te wykopy z obrotu
Agn - Wto 16 Cze, 2015 22:47
A widzisz tę drugą walkę??? No miał Ja Gyung wejście jak się patrzy i skopał kogo trzeba. Bo panowie to ładnie wyglądają (i niech oni te ciuszki mają non stop, proszę... ), ale póki co stoją na skraju lasu i niewiele mają do roboty. Hah! Dobrze, że się jeszcze trzeci pan napatoczył do akcji. Skończenie się cieszę, że ten bohater wrócił. Ino jak miał niewyjściową fryzurę, tak ma. Ech, nie można mieć wszystkiego...
Czy mnie się wydaje, czy Szpieg planuje wysadzić zbrojownię w powietrze?!!!
BeeMeR - Wto 16 Cze, 2015 22:56
| Agn napisał/a: | A widzisz tę drugą walkę??? | jeszcze nie było - i chyba obejrzę jutro, bom skonana. Też się cieszę że wrócił
Agn - Wto 16 Cze, 2015 23:02
Oj, to nie spoileruję...
Agn - Wto 16 Cze, 2015 23:48
Skończyłam 19. odcinek Hwajung. Podejrzewam, że Basi się będzie mniej podobał niż mnie, bo po drodze sporo było takiego - co, kto, kiedy i gdzie? Ale mnie nie wadziło. No i pojawienie się Ja Gyunga przyspieszyło nieco tempo - lać to on się potrafi.
Królewna też miała swoją widowiskową scenkę
Obrazki jutro. Na teraz, coby mi się dobrze spało, wklejam sobie coś innego, bo czemu nie?
Edycja: Hanbok alert!!! Tak będą wyglądały wampiry...
Trzykrotka - Śro 17 Cze, 2015 12:55
Edycja: Hanbok alert!!! Tak będą wyglądały wampiry...
|
Uff, tylko Jun Ki będzie tak wyglądał pani z pazurami i ogryzający się panowie to Orange Marmelade
Baek Dong Soo numerek 10,
czyli nasi koledzy we trójkę robią taką zadymę w pałacu, że od razu dostają zsyłkę na MUR - znaczy - strzec stanicy na granicy. A tam piorą, wydobywają kimchi z jaskini i zżerają sokoły - posłańców Na naszego miszcza można liczyć zawsze.
Ponadto już się wydawało, że miaucząca popierdółka w końcu zginie - ale nie. Wylizał się chłopka i jeszcze bardziej jest żądny krwi. Ja już znieść nie mogę tej postaci.
Podobała mi się bardzo akcja z przemalowywaniem mapy z pleców dziewczyny na papier I już jestem ciekawa, jakim sposobem ginsaeng będzie usuwać z jej pleców tak ogromny tatuaż.
Teraz zestawienie - tak oto flower boy stał się mężczyzną, czyli Jaejong zdybany w koszarach.

Ciekawam jak Jin Hyuk się prezentuje.
|
|
|