Richard Armitage - Robin Hood (Seria 1) 2006
Gosia - Wto 19 Wrz, 2006 22:55
Nt fotki, to twarz mi sie podoba, ale ten plaszcz juz mniej...
Obejrze klip...
Gosia - Wto 19 Wrz, 2006 23:07
Obejrzalam.
Robin Hood ma cos ze szczeka, czy mi sie zdaje I w ogole jakis taki ...... ??:
A Rys wyglada na szczescie niezle, choc ten golf jakos nie ten teges .......
Harry_the_Cat - Wto 19 Wrz, 2006 23:10
| Gosia napisał/a: | | A Rys wyglada na szczescie niezle, choc ten golf jakos nie ten teges ....... |
Tak Rys jest extra!
A Robin - no cóz. Na razie zdania nie zmienie. Beznadzieja. Szczęka, oczy, głos... Nic go na razie nie ratuje. Miejmy nadzieje, ze chociaz dobrze z luku strzela
A te krótkie klipy widziałaś? Ta Marian jakaś dziwna jest...
Alison - Wto 19 Wrz, 2006 23:10
| Gosia napisał/a: | Obejrzalam.
Robin Hood ma cos ze szczeka, czy mi sie zdaje I w ogole jakis taki ...... ??:
A Rys wyglada na szczescie niezle, choc ten golf jakos nie ten teges ....... |
Z ust mnie to wyjęłaś, jakby się nie zdążył przebrać, a te kreseczki pod oczkami, troche przypomina złą macochę z disneyowskiej Królewny Śnieżki, ale oczywiście i tak go kocham. Najwyżej zdejmę okulary i nie będę widziała szczegółów....
Gosia - Wto 19 Wrz, 2006 23:13
Efekt bedzie taki, ze wszyscy sie beda koncentrowac na Guyu
I to on bedzie gwiazda tego filmu
przecinek - Śro 20 Wrz, 2006 14:38
Robin Hooda jestem zawsze ciekawa, niezależnie od wydania (no może poza "nowymi przygodami Robin Hooda")
Harry_the_Cat - Śro 20 Wrz, 2006 15:15
Ryś ma tylko 1 kwestię, coś w stylu - Jestem Guy z Gisborne, nowy pan tych ziemi...
Ja oczywiście - mimo golfiku i eyelinera...
Kaziuta - Śro 20 Wrz, 2006 17:51
A propos filmiku to Robin przypomina mi gościa z dowcipu co to mu "napada" albo takiego Filipka z serialu "Stawiam na Tolka Banana", co nie żuł gumy "bo my sze zeby szkleiły".
A Guya już kocham. :oops:
ANGELO - Śro 20 Wrz, 2006 22:55
Ja ogladnelam tylko te reklamowke z BBC ale Rysiu tam naprawde wyglada bosko
Juz mi sie bardzo podobac (a Robin Hood beeee)
Harry_the_Cat - Czw 21 Wrz, 2006 12:42
Znalazłam właśnie b.b.b.b negatywną recenzję RH - jest tylko po angielsku i cóż - dosyć trudnym językiem, ale jesli ktoś chce - http://commentisfree.guar...9/post_355.html
Ogólnie zjechane jest wszystko - scenariusz, reżyseria, że nuda wieje z ekranu, że strasznie dużo kazań Robin wygłasza i ogólnie porównano serię do zimnego fondue - rozmemłane, zimne i ogólnie niezachęcające.
Wspomniano jednak o dwóch jasnych punktach ekranizacji - LG jako Marian i .. *tut tut* RA jako GoG!!!
Caitriona - Czw 21 Wrz, 2006 17:41
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Wspomniano jednak o dwóch jasnych punktach ekranizacji - LG jako Marian i .. *tut tut* RA jako GoG!!! |
A nie mówiłam, ze nasz Rysiu to taki diamencik obsadowy
Gosia - Czw 21 Wrz, 2006 20:06
No to sam Robin ich tez nie zachwycil
Ale za to Rys! Bardzo sie z tego ciesze
Harry_the_Cat - Pią 22 Wrz, 2006 10:41
Jeśli ktoś chce ponapawać sie głosem Rysia przez 8 godzin - BBC wydaje w listopacie Robin Hooda w postaci audiobooka (a właściewie 4... - w sumie 8 h) ! W bonusie jest wywiad z Rysiem... Nie powiem, kuszace...
sklep BBC - Robin Hood czytany przez Rysia
Gosia - Pią 22 Wrz, 2006 11:27
O kurczaki!
To pewnie to mial na mysli, kiedy mowil ze maltretowal mikrofon z mysla o fanach !
A ja myslalam ze chodzilo o postsynchrony...
Wolalabym "North & South" prawde mowiac, ale RH tez moze byc ciekawy ! W koncu z glosem Rysia! No, no!
Harry_the_Cat - Pią 22 Wrz, 2006 11:31
Ja już wymiękam na samą myśl o tym.
Jak myślicie ile czasu musi upłynąć,żebym mogła zapytać teściową, czy znowu mogę użyć jej karty kredytowej? Ostatnio pytałam w lipcu...
PS. Podobno nagrania trwały 2 dni...
Harry_the_Cat - Pią 22 Wrz, 2006 11:41
Dobra, to poczekam do listopada, bo to wtedy wydają i dopiero wtedy będą obciążać konto i zapytam. Albo może poczekać od razu na wydanie DVD...? I wszystko za jednym zamachem? Bo tak by było łatwiej... Tylko czy ja mam tyle cierpliwości?
Gosiu, wiesz, że możesz na mnie liczyć
achata - Pią 22 Wrz, 2006 11:56
| Harry_the_Cat napisał/a: | | To podaj adres e-mail. I koniecznie napisz, jakie wrażenie zrobił Naughty Guy! |
Rysiu jest super! Jak on to wymawia "I am the new lord..."- jakby pluł każde słowo Robinowi prosto w twarz. "Marian" w zwiastunie też już nie wypada tak źle, chociaż ma jakąś dziwną sukienkę. Robin wygląda dobrze jedynie jak sięga po łuk, tak poza tym to oby go w filmie było jak najmniej, z korzyscią dla wiecie kogo
Monika - Pią 22 Wrz, 2006 13:15
A wiecie co ja myślę? Obstaję za tym, że zrobili to specjalnie.
Wybrali takie chuchro na Robina, żeby nie zaćmiło naszego Ryśka :grin:
Harry_the_Cat - Pią 22 Wrz, 2006 13:22
Drużyna Robina:
Aragonte - Pią 22 Wrz, 2006 13:52
Ekipy Michaela Praeda nie przebiją, straszne dzieciaki
Tamci byli świetni, moim zdaniem
Caitriona - Pią 22 Wrz, 2006 14:17
HARRY!!! Twój avek! BOSSKI!!!
Jej, audiobook z głosem Rysia... Wolałabym "N&S", ale to też będzie niezłe. Harry, oj będę się do Ciebie uśmiechać :grin: :grin:
A ta drużyna to jakis dowciap? Przedszkolanka Marion kazała sie podopiecznym pobawić w lesie czy jak?
Gosia - Pią 22 Wrz, 2006 14:28
Rysio bedzie wygladal wystrzalowo w porownaniu Bedzie blyszczal, aktorsko chyba tez !
W ogole wydaje mi sie ze to wersja RH dla mlodziezy, wybrali mlodszych, zeby dzieciaki mialy sie z kim identyfikowac.
Jedynym konkretnym, na ktorym mozna oko zawiesic jest nasz boski Rysiu
Aragonte - Pią 22 Wrz, 2006 14:34
Zdecydowanie :grin:
Harry_the_Cat - Pią 22 Wrz, 2006 16:09
Wciągnęłam się strasznie w ten temat - ciągle sprawdzam, czy jest cos nowego...
Jest jakis spory nowy artykuł (podobno zdjęcie Rysia tylko jedno i już znane), i czekam na skany na C19 - będe raportować!
A props audibooka - dziewczyny - tyle Wam zawdzięczam, że w ogóle nie ma o czym mówić (Juz nawet wmówiłam mężowi, że on marzy o tym na urodziny - ma w listopadzie... ).
Gosia - Pią 22 Wrz, 2006 17:21
Hehehe
To on tez jest zmuszony lubic Rysia
Dzieki Harry Juz sobie wyobrazam jak slucham .........
|
|
|