To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Panowie i Panie Wroclaw na planie...

BeeMeR - Pią 04 Maj, 2012 21:05

Jak dożyję to kiedyś zobaczę - właśnie kombinuję gdzie by tu na wakacje (a ledwo z jednej wyprawy wróciłam) :mysle:
Anonymous - Pią 04 Maj, 2012 21:19

Zapraszam do mnie. Aczkolwiek ja na wakacjach to praca, nauka i emogracja na Ziemie Odzyskane. Chwilowa tylko. Bo moja jedyna dłuższa emigracja tam prawie zakonczyła się onegdaj przeniesieniem tam na stałe. Ale jako że zimna sucz jestem nie dałam się omamić :P
fanturia - Sob 05 Maj, 2012 17:13

BeeMeR napisał/a:
ślicznie dziękuję wszystkim, którzy znaleźli czas i ochotę na spotkanie ze mną we Wrocławiu :przytul: - większość udało się spotkać dwukrotnie, więc pozdrawiam i dziękuję podwójnie :kwiatek:

Jak jest ochota to i z reguły czas się jakoś znajdzie :cmok:
BeeMeR napisał/a:
Wrocław jest piękny :serduszkate:

Prawda? A przecież tylko kawałek widzieliście. A na całym Śląsku, czy choćby Dolnym Śląsku ile do zobaczenia... :banan:

BeeMeR - Pon 07 Maj, 2012 08:36

fanturia napisał/a:
Jak jest ochota to i z reguły czas się jakoś znajdzie :cmok:
Nic dodać nic ująć :) . Tym bardziej doceniam to, że większość była tuż po pracy lub tuż przed wyjazdem :hug_grupowy:
Anonymous - Nie 04 Lis, 2012 20:02

Ja z kilkumiesięcznym opóźnieniem dziękuję Wrocławiankom za spotkanie, za cierpliwość i spotkanie i proszę o przygotowanie się na kolejny najazd. Mogę być regularnym gościem, już zapowiadam się na poczatek nowego roku :)

Nie wykluczam sama też emigracji, bo chociaż pracę i naukę mam na Wschodzie, ale jak to Brat stwierdził "tylko Ciebie tu do szczęścia brakuje" bo coś wiela ostatnio z Nas tam wyjechało :P

Anonymous - Pią 10 Maj, 2013 09:55

Jeśli mogę się zapowiedzieć z ogromną pewnością na początku czerwca nawiedzam Zdolny Śląsk.
Będę jechała na prymicje. Tzn. mój Szwagier z ktorym myślę się zabrać, ani mój Brat z którym myślę dojechać do miejsca docelowego jeszcze o tym nie wiedzą. Ale Wy wiedzcie za wczasu :D
I takie kłeszczyn, gdyby, z powodu zjazdu Rodziny jadącej na prymicje u Brata brakło by podłogi mogę u kogoś zająć fragment tejże? Pasowałby mi jakiś nocleg z Wami, żebym się nagadać mogła :D

Anaru - Pią 10 Maj, 2013 10:09

A będziesz weekendowo czy jakoś w tygodniu? :mysle:
Anonymous - Pią 10 Maj, 2013 10:15

Mój Szwagier będzie jechał w piątek, więc ja tez tak pojadę, wracać będzie w poniedziałek. W sobotę, z tego co pamiętam jest prymicja, mówiłam Ci gdzie :mrgreen: soł piątek, niedzielę i poniedziałek mam for Was. Trochę głupio mi jechać, ale Piotrek zaprasza... zobaczymy co Gregor na to powie :P :P niby Mu zapowiadałam, że jadę. Pamiętam, chociaż wtedy byłam z G. :serce2: :frustracja:
Anonymous - Pią 10 Maj, 2013 10:15

Fuck, pokiełbasiłam, zerknęłam w kalendarz, impreza jest drugiego, czyli w niedzielę. :mrgreen:

Mogę coś upiec:kusi:

Anaru - Pią 10 Maj, 2013 11:07

No to ja się bardzo piszę na spotkanie skoro weekend :mrgreen: , przenocować wprawdzie kompletnie nie mam jak, ale może u Agn by się jakoś dało? :mysle: Ona mieszka po drugiej stronie ulicy, więc dwa kroki ode mnie. :mrgreen:
Bo u Cal to już małżonek niewątpliwie będzie. ;)

Anonymous - Pią 10 Maj, 2013 11:11

Ostatecznie zwalę się Bratostwu i Ich Rodzicielstwu i teściostwu. Mam jeszcze chrzestnego, ale na Krzykach. A nie chcę się rozbijać po całym mieście. Wolałabym Was wykorzystać na maksa. :mrgreen:
Anaru napisał/a:
Bo u Cal to już małżonek niewątpliwie będzie.
:mrgreen: Absolutnie nie chcę zakłócać małżeńskiej sielanki. Chociaż byłby to dobry moment, aby wyznać, że myliłam się okrutnie i skorzystać z jej wizowo/obywatelskich swatów :wink:
Loana - Pią 10 Maj, 2013 16:05

Możesz nocować u mnie :) Myślę, że nigdzie się w tym terminie nie wybiorę i będę dostępna we Wrocku :) A 8 czerwca w sobotę rano mój małżonek wyjeżdża na urlop, więc od tego dnia będę sama z babami w domu (chyba, że gdzieś pojadę, ale jeśli już to bliżej 13-14 planuję jechać). Czyli jeśli w tym terminie przyjeżdżasz to możemy zrobić imprezę u mnie, nawet dwudniową, nocną i w ogóle mnóstwo szaleństw :P
Agn - Pią 10 Maj, 2013 17:45

Czekaj, Kaśku, 2-ego przybywasz? Ja na początku czerwca zaczynam urlop z wyjazdem, ale jakby co to do niedzieli zostaję i widzę cię z bliska! :excited:
Anonymous - Pią 10 Maj, 2013 17:47

Przybędę tak konkretnie - zapewne ostatniego maja :D Więc ywentualnie będę Cię dręczyłą :D
Agn - Pią 10 Maj, 2013 17:49

Yeah! Dręcz! :mrgreen:
Anonymous - Pią 10 Maj, 2013 17:59

To spoko. jesteśmy umówione :D
Możesz składać zamówienia co Ci Tatuś ma upiec. Kto ma piekarnik?

Anaru - Pią 10 Maj, 2013 18:36

Agn ma piekarnik, Loana ma piekarnik :mrgreen:
Barbarella - Pią 10 Maj, 2013 21:16

OOOO! Jak początek czerwca, to ja mogę wpaść w sobotę.
Anonymous - Pią 10 Maj, 2013 21:22

No ja jak najbardziej :) )

Jutro zadzwonię do brata i ustalę co i jak :D

Anaru - Pią 10 Maj, 2013 21:42

Barbarella napisał/a:
OOOO! Jak początek czerwca, to ja mogę wpaść w sobotę.

Wpadaj! :excited:

Anonymous - Pią 10 Maj, 2013 21:43

Albo lepiej nie. Chociaż podobno ciąże z wpadki nie są złe. Ale jednakowoż odradzam :D
Barbarella - Sob 11 Maj, 2013 15:26

Pójdę za Twoją radą. Zdecydowanie trudno będzie mi wpaść z dziewczynami... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

(A tak w ogóle to uwielbiam Twoje posty :serce: )

Anonymous - Sob 11 Maj, 2013 23:34

lady_kasiek napisał/a:
chociaż byłby to dobry moment, aby wyznać, że myliłam się okrutnie i skorzystać z jej wizowo/obywatelskich swatów :wink:

Byle jak, byleby bylo :rotfl:

Loana - Sob 11 Maj, 2013 23:35

Ejjj, no ale mnie nie będzie 2 czerwca :( ((( Właśnie kuknęłam na kalendarz i ja mam wtedy wyjazd rodzinny. Nie będzie mnie od 30 maja do 2 czerwca,wtedy wracam wieczorem. Niech to szlag, miałam nadzieję, że będziesz bliżej ósmego :( (((

EDIT: no normalnie się wkurzyłam, że to ta data :( (( bo już mi z tej okazji odpada jedno panieńskie (na 1 czerwca planowane). A wyjazd już opłacony, więc nie odwołam. I jeszcze minie mnie impreza babska, no dajcie spokój :( (( A nie możesz być tego 8? Wolna chata będzie i w ogóle?

Anonymous - Nie 12 Maj, 2013 06:18

Loana napisał/a:
A nie możesz być tego 8? Wolna chata będzie i w ogóle?
?
Że ja?
Czego jak czego prymicji nie przesunę :(