Seriale - Filary ziemi
Anonymous - Czw 26 Sie, 2010 21:48
Trzeci odcinek poleeeeciał.... Kto mnie dobudzi jutro rano?
Powoli zaczyna mi serducho pikać do Jacka, on jest świetny do grania fazy zakochania, on ma w oczach jakąś niewypowiedzianą tęsknotę i niewinność, on ma taką czystą duszę(mimo, że spalił Katedrę). Nie jest takim typowym przystojniakiem, że "weź mnie i schrup", ale ma w sobie cos takiego, że panny pójdą za nim jak na sznurku, a tymczasem jego podły brat niby, czupryna, oczy niczego sobie, a ma podłość na obliczu i kojarzy mi się neandertalczykiem i ogładę, oraz rozum ma takowego, że tylko wziąść i wytargać go za te kołtuny
Mogłoby mi się przyśnić coś Filarowego, albo ktoś
praedzio - Czw 26 Sie, 2010 21:53
| lady_kasiek napisał/a: | | Powoli zaczyna mi serducho pikać do Jacka, on jest świetny do grania fazy zakochania, on ma w oczach jakąś niewypowiedzianą tęsknotę i niewinność, on ma taką czystą duszę(mimo, że spalił Katedrę). Nie jest takim typowym przystojniakiem, że "weź mnie i schrup", ale ma w sobie cos takiego, że panny pójdą za nim jak na sznurku |
Z grzeczności nie zaprzeczę.
Agn - Czw 26 Sie, 2010 21:57
Ja nie z grzeczności nie zaprzeczę - po prostu nie wypada tak bezczelnie kłamać!
praedzio - Czw 26 Sie, 2010 22:03
Ech, wlazłam dziś po raz sama już nie wiem który na stronę Eddiego i napawam się screenkami do czwartego odcinka. A na widok tego uśmiechu padłam na pysk: http://eddie-redmayne.net...lbum=147&pos=17
Nie podnosić!!
Anonymous - Czw 26 Sie, 2010 22:07
Praedzia niedobra... Uśmiech wywołuje banana na mym krzywym ryjcu ale widok Jack`a w tym kapeluszu obcisłych gatkach i trampkach wywołuje homoseksualne myśli... więc pójdę spać. A Praedzi przypomnę, że Ona mniej wiecej o tej samej godzinie co ja ma być na nogach
praedzio - Czw 26 Sie, 2010 22:08
A guzik! Jutro wybywam w Polskę, więc sobie wzięłam wolny dzień. Mogę więc do woli wzdychać do mojego "rua"
Na przykład do jego zielonych łocysków: http://eddie-redmayne.net...lbum=148&pos=38
Anonymous - Czw 26 Sie, 2010 22:14
| praedzio napisał/a: | | Mogę więc do woli wzdychać do mojego "rua" |
Cieszę się, że zgadzacie się z moją opinią, ale na zawłaszczanie nie pozwalam. Ogłosimy przetarg.
Ojej a Ty wyjeżdżasz.... no szkoooooda. Ale przetarg musi być rozpisany... żeby prawomyślnie było...
No nic miłego wyjazdu
Yvain - Czw 26 Sie, 2010 22:15
Uśmiech wspaniały od początku jak patrzę na uśmiech Jacka, to mi wpadło w oko jak pięknie się zmienia jego twarz w uśmiechu, dostaje blasku i kusi jeszcze bardziej miło popatrzeć
praedzio - Czw 26 Sie, 2010 22:16
Te te te!!! Bez takich mi tu!!! Pierwsza byłam!!! *w panice przegrzebuje szafę w poszukiwaniu chusty choć trochę kolorem zbliżonej do bieli* Mój ci on!!! Zreszta takie słowa już tutaj padły.
Anonymous - Czw 26 Sie, 2010 22:18
chociaż zdjęcie ostatnio zapodane przez praedzię nie wiem dlaczego!! Przysięgam. Kojarzy mi się z Gollumem
Yvain - Czw 26 Sie, 2010 22:18
Hihihihihihi ale Praedziu ja tylko patrzę
Agn - Czw 26 Sie, 2010 22:18
Ta, Praedzio, twój ci on... ciekawe, co na to Aliena.
Anonymous - Czw 26 Sie, 2010 22:19
Na biel reflektujesz?
Może być
I nie ma, żepierwsza, bo to nie jest jakaś gra w ciemno, ale legalnie to załatwimy....
Anonymous - Czw 26 Sie, 2010 22:20
O Moja Mamo, Agn, najpierw myślałam, że na Twoim avku Aliena jest....
praedzio - Czw 26 Sie, 2010 22:20
| lady_kasiek napisał/a: | Na biel reflektujesz?
Obrazek
Może być
I nie ma, żepierwsza, bo to nie jest jakaś gra w ciemno, ale legalnie to załatwimy.... Obrazek |
Poddajesz się?
praedzio - Czw 26 Sie, 2010 22:21
| Agn napisał/a: | Ta, Praedzio, twój ci on... ciekawe, co na to Aliena. |
Oj, do następnego odcinka go przypilnuję, no co... Jakieś bestyje mi tu na niego zamachy poczyniają... Niedoczekanie!!
Anonymous - Czw 26 Sie, 2010 22:21
Z moim biustem?? Dobre!!
Nie masz szans
Agn - Czw 26 Sie, 2010 22:21
| lady_kasiek napisał/a: | O Moja Mamo, Agn, najpierw myślałam, że na Twoim avku Aliena jest.... |
Przeproś i wyjdź!
Yvain - Czw 26 Sie, 2010 22:23
| lady_kasiek napisał/a: | O Moja Mamo, Agn, najpierw myślałam, że na Twoim avku Aliena jest.... |
Przepraszam, ale nie mogę się opanować
Anonymous - Czw 26 Sie, 2010 22:25
| Agn napisał/a: | | Przeproś i wyjdź! |
ale bacz, że się zreflektowałam i kajam się teraz... aczkolwiek... masz rację wychodzę
praedzio - Czw 26 Sie, 2010 22:34
... w związku z powyższym zostaję sama i mogę bezkarnie już wzdychać do Rudzielca.
http://eddie-redmayne.net...lbum=148&pos=98
Agn - Czw 26 Sie, 2010 22:39
Nie łudź się, Praedwardzie, my tylko tak mentalnie wychodzimy, wciąż tu jesteśmy, tehehehehee XD
praedzio - Czw 26 Sie, 2010 22:43
Stworzyłam stado potworów!
Yvain - Czw 26 Sie, 2010 22:48
Sama sobie jesteś winna trzeba było nie dawać takich smakowitych fotek.
Agn - Czw 26 Sie, 2010 22:51
Ja zawsze byłam potworem, tylko się z tym kryłam.
A teraz idę spać i błagam o trzymanie za mnie kciuków - mam odwiedziny Voldemorta i odgryzie mi głowę.
|
|
|