To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Filary ziemi

Anonymous - Czw 26 Sie, 2010 21:48

Trzeci odcinek poleeeeciał.... Kto mnie dobudzi jutro rano?
Powoli zaczyna mi serducho pikać do Jacka, on jest świetny do grania fazy zakochania, on ma w oczach jakąś niewypowiedzianą tęsknotę i niewinność, on ma taką czystą duszę(mimo, że spalił Katedrę). Nie jest takim typowym przystojniakiem, że "weź mnie i schrup", ale ma w sobie cos takiego, że panny pójdą za nim jak na sznurku, a tymczasem jego podły brat niby, czupryna, oczy niczego sobie, a ma podłość na obliczu i kojarzy mi się neandertalczykiem i ogładę, oraz rozum ma takowego, że tylko wziąść i wytargać go za te kołtuny :bejsbol:

Mogłoby mi się przyśnić coś Filarowego, albo ktoś

praedzio - Czw 26 Sie, 2010 21:53

lady_kasiek napisał/a:
Powoli zaczyna mi serducho pikać do Jacka, on jest świetny do grania fazy zakochania, on ma w oczach jakąś niewypowiedzianą tęsknotę i niewinność, on ma taką czystą duszę(mimo, że spalił Katedrę). Nie jest takim typowym przystojniakiem, że "weź mnie i schrup", ale ma w sobie cos takiego, że panny pójdą za nim jak na sznurku

Z grzeczności nie zaprzeczę. :mrgreen: :serduszkate:

Agn - Czw 26 Sie, 2010 21:57

Ja nie z grzeczności nie zaprzeczę - po prostu nie wypada tak bezczelnie kłamać! :mrgreen:
praedzio - Czw 26 Sie, 2010 22:03

Ech, wlazłam dziś po raz sama już nie wiem który na stronę Eddiego i napawam się screenkami do czwartego odcinka. A na widok tego uśmiechu padłam na pysk: http://eddie-redmayne.net...lbum=147&pos=17

Nie podnosić!!

Anonymous - Czw 26 Sie, 2010 22:07

Praedzia niedobra... Uśmiech wywołuje banana na mym krzywym ryjcu :mrgreen: ale widok Jack`a w tym kapeluszu obcisłych gatkach i trampkach wywołuje homoseksualne myśli... więc pójdę spać. A Praedzi przypomnę, że Ona mniej wiecej o tej samej godzinie co ja ma być na nogach :banan_czerwony:
praedzio - Czw 26 Sie, 2010 22:08

A guzik! :P :P Jutro wybywam w Polskę, więc sobie wzięłam wolny dzień. :mrgreen: Mogę więc do woli wzdychać do mojego "rua" ;)

Na przykład do jego zielonych łocysków: http://eddie-redmayne.net...lbum=148&pos=38

Anonymous - Czw 26 Sie, 2010 22:14

praedzio napisał/a:
Mogę więc do woli wzdychać do mojego "rua"

Cieszę się, że zgadzacie się z moją opinią, ale na zawłaszczanie nie pozwalam. Ogłosimy przetarg.
Ojej a Ty wyjeżdżasz.... no szkoooooda. Ale przetarg musi być rozpisany... żeby prawomyślnie było...

No nic miłego :hello: wyjazdu

Yvain - Czw 26 Sie, 2010 22:15

Uśmiech wspaniały :mrgreen: od początku jak patrzę na uśmiech Jacka, to mi wpadło w oko jak pięknie się zmienia jego twarz w uśmiechu, dostaje blasku i kusi jeszcze bardziej :mrgreen: miło popatrzeć
praedzio - Czw 26 Sie, 2010 22:16

Te te te!!! Bez takich mi tu!!! :bejsbol: Pierwsza byłam!!! *w panice przegrzebuje szafę w poszukiwaniu chusty choć trochę kolorem zbliżonej do bieli* Mój ci on!!! Zreszta takie słowa już tutaj padły. ;)
Anonymous - Czw 26 Sie, 2010 22:18

chociaż zdjęcie ostatnio zapodane przez praedzię nie wiem dlaczego!! Przysięgam. Kojarzy mi się z Gollumem
Yvain - Czw 26 Sie, 2010 22:18

Hihihihihihi ale Praedziu ja tylko patrzę :mrgreen:
Agn - Czw 26 Sie, 2010 22:18

Ta, Praedzio, twój ci on... ciekawe, co na to Aliena. :P
Anonymous - Czw 26 Sie, 2010 22:19

Na biel reflektujesz?

Może być :P

I nie ma, żepierwsza, bo to nie jest jakaś gra w ciemno, ale legalnie to załatwimy....

Anonymous - Czw 26 Sie, 2010 22:20

O Moja Mamo, Agn, najpierw myślałam, że na Twoim avku Aliena jest.... :paddotylu:
praedzio - Czw 26 Sie, 2010 22:20

lady_kasiek napisał/a:
Na biel reflektujesz?
Obrazek
Może być :P

I nie ma, żepierwsza, bo to nie jest jakaś gra w ciemno, ale legalnie to załatwimy.... Obrazek

Poddajesz się? :P

praedzio - Czw 26 Sie, 2010 22:21

Agn napisał/a:
Ta, Praedzio, twój ci on... ciekawe, co na to Aliena. :P

Oj, do następnego odcinka go przypilnuję, no co... ;) Jakieś bestyje mi tu na niego zamachy poczyniają... Niedoczekanie!! :mrgreen:

Anonymous - Czw 26 Sie, 2010 22:21

Z moim biustem?? Dobre!!

Nie masz szans

Agn - Czw 26 Sie, 2010 22:21

lady_kasiek napisał/a:
O Moja Mamo, Agn, najpierw myślałam, że na Twoim avku Aliena jest.... :paddotylu:

Przeproś i wyjdź! :rotfl:

Yvain - Czw 26 Sie, 2010 22:23

lady_kasiek napisał/a:

Przepraszam, ale nie mogę się opanować :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Anonymous - Czw 26 Sie, 2010 22:25

Agn napisał/a:
Przeproś i wyjdź!

ale bacz, że się zreflektowałam i kajam się teraz... aczkolwiek... masz rację wychodzę :cool:

praedzio - Czw 26 Sie, 2010 22:34

... w związku z powyższym zostaję sama i mogę bezkarnie już wzdychać do Rudzielca. ;)

http://eddie-redmayne.net...lbum=148&pos=98

Agn - Czw 26 Sie, 2010 22:39

Nie łudź się, Praedwardzie, my tylko tak mentalnie wychodzimy, wciąż tu jesteśmy, tehehehehee XD
praedzio - Czw 26 Sie, 2010 22:43

Stworzyłam stado potworów! :roll: :lol:
Yvain - Czw 26 Sie, 2010 22:48

Sama sobie jesteś winna :mrgreen: trzeba było nie dawać takich smakowitych fotek.
Agn - Czw 26 Sie, 2010 22:51

Ja zawsze byłam potworem, tylko się z tym kryłam. :lol:
A teraz idę spać i błagam o trzymanie za mnie kciuków - mam odwiedziny Voldemorta i odgryzie mi głowę. :roll: