Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -
Admete - Wto 25 Gru, 2007 13:03
A w czym? Piątek i sobota - gdyby ktos miał ochote. Lepiej jednak w sobotę, bo w piątek jestem w Hucie.
Anonymous - Wto 25 Gru, 2007 15:04
w tych piatkach i sobotach i kiedy pracuje a kiedy nie.
I mam zagwozdke - bo Macierz z Mati tez wspominala o spotkaniu...
Dorfi - Śro 26 Gru, 2007 00:09
U mnie piątek odpada, bo jestem uziemiona w domu - Michał jest chory. Co do soboty, to jeśli mój mąż nie będzie musiał iść do pracy (ale o tym to się dopiero w piątek wieczorem dowiem) to będę mogła się z domu wyrwać.
Dorfi - Pią 28 Gru, 2007 12:02
Coś czuję, że chyba ze spotkania nic nie wyjdzie. Jestem uziemiona podwójnie, czyli ja też jestem już na antybiotyku.
Anaru - Pią 28 Gru, 2007 21:22
A ja pracuję.....
izek - Pon 14 Sty, 2008 19:48
A ja w sobotkę odwiedziłam Kraków po dłuższej przerwie i trafiłam na pięęknką wiosenną pogodę A że jechaliśmy tym razem nie autostradą - zgubiliśmy drogę w... Chrzanowie. Pomyślałam o Tobie Aine, i tak sobie popatrywałam na domy zastanawiając się który może być Twój
Anonymous - Pon 14 Sty, 2008 21:27
Ha !!! Ja mieszkam tak z 3-4 kilosy od Chrzanowa. Nastepnym razem jak sie zgubisz - zapraszam na mała kawke
izek - Pon 14 Sty, 2008 23:56
Postaram się zgubić trochę za Chrzanowem bo lubię kawki.
A tak serio, to następnym razem będę korzystała z uprzejmości PKP, przez co muszę jechać w piątek (przesunęli mój TLK i niestety nie zdążę na zajęcia nawet jeśli przyjedzie o czasie - co się nie zdarza, jak mnie ostatnio poinformowała kasjerka na dworcu).
Anonymous - Czw 14 Lut, 2008 18:50
Jutro mam delegacje z pracy do Kraka. Bede kole poludnia lub wczesnych godzin popoludniowych.
Kaffka?
Dorfi - Czw 14 Lut, 2008 19:22
A do której będziesz w Krakowie? W okolicach południa mam spotkanie biznesowe a potem jestem prawie wolna. Może coś się uda wykombinować?
Anonymous - Czw 14 Lut, 2008 19:43
Nie wiem dokladnie - w sumie bez okreslonego czasu. Ograniczaja mnie dojazdy i obowiazki domowe - w sobote impreza mamy. Musze przygotowac male co nieco.
Aragonte - Śro 27 Sie, 2008 22:51
Dziewczyny, dzięki za spotkanie - krótkie, ale treściwe
Szkoda, że miałam tak zakręcony dzień i niespecjalnie był czas pogadać
Anaru - Śro 27 Sie, 2008 23:02
No to tym bardziej musimy się jeszcze kiedyś umówić stadkiem na dłużej
Bardzo sympatycznie było
BeeMeR - Śro 27 Sie, 2008 23:03
Ja tez bardzo dziękuję! było bardzo miło, a w dodatku pysznie!
Anonymous - Śro 27 Sie, 2008 23:06
a ja bede jutro - najpierw u Dorfi, a potem moze mala kawa w Galerii (jest dla mnie najporeczniejsza) lub w Rynku?
I dlaczego, ja siem pytam, nic nie wiem o wizycie Aragonte w Kraku - hę???
Harry_the_Cat - Śro 27 Sie, 2008 23:12
Bo się gdzieś szwędasz :p
Aragonte - Śro 27 Sie, 2008 23:13
Bo miałaś na głowie inne problemy, Aine, niż moją pokaźną, ciut zakłaczoną przez koty osobę?
Aine, zasadniczo to była wizyta "szpitalna", spotkanie urodziło się poniekąd przy okazji i uczestniczyłam w nim króciutko
Żarełko faktycznie było pyyyycha
Anaru - Śro 27 Sie, 2008 23:15
| AineNiRigani napisał/a: | | a ja bede jutro - najpierw u Dorfi, a potem moze mala kawa w Galerii (jest dla mnie najporeczniejsza) lub w Rynku? |
To ja się na te małą kawę piszę
Odezwij sie jak będziesz, albo jeszcze zanim będziesz
Aragonte była króciuuutko....
Ale i tak spotkanie było bardzo sympatyczne (tylko krótkie)
Anonymous - Śro 27 Sie, 2008 23:34
a Kot jak zawsze - wali z bejsbola miedzy oczy...
No nic - i tak czuje sie zaniedbana przerazliwie
Harry_the_Cat - Śro 27 Sie, 2008 23:36
| AineNiRigani napisał/a: | a Kot jak zawsze - wali z bejsbola miedzy oczy...
No nic - i tak czuje sie zaniedbana przerazliwie |
Ja? z jakiego bejsbola? Ja się tylko odnosiłam do tego, że mniej na forum bywasz. nic złego nie miałam na myśli
no juz nie rozpaczaj
Anonymous - Czw 28 Sie, 2008 00:01
bywam caly czas - duzo i czesto. Tylko jakos pisac nie potrafie, sama nawet nie wiem dlaczemu. Ale jestem cialem i duchem.
P.S. Kotek ja wiem
Calipso - Sob 08 Sie, 2009 23:25
Kobietki,za tydzień,to znaczy 16 sierpnia będę w Krakowie.Liczę że będę miała z kim wypić kawę tudzież piwko.Już wiem że będzie Aneby i Anaru BeeMeRku,Admete,Riella co z Wami ?
Admete - Sob 08 Sie, 2009 23:36
Iza Ty mi powiedz, o której i gdzie mamy sie tego 16 spotkać, bo musimy wybrac jakis sensowny pociąg.
Calipso - Sob 08 Sie, 2009 23:43
Powiem najpóźniej jutro wieczorkiem,bo muszę wywiedzieć się u dziewczyn
BeeMeR - Pon 10 Sie, 2009 09:32
W niedzielę to ja mogę mieć trochę problem ale postaram się go rozpracować
|
|
|