To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -

Admete - Wto 25 Gru, 2007 13:03

A w czym? :-) Piątek i sobota - gdyby ktos miał ochote. Lepiej jednak w sobotę, bo w piątek jestem w Hucie.
Anonymous - Wto 25 Gru, 2007 15:04

w tych piatkach i sobotach i kiedy pracuje a kiedy nie.
I mam zagwozdke - bo Macierz z Mati tez wspominala o spotkaniu...

Dorfi - Śro 26 Gru, 2007 00:09

U mnie piątek odpada, bo jestem uziemiona w domu - Michał jest chory. Co do soboty, to jeśli mój mąż nie będzie musiał iść do pracy (ale o tym to się dopiero w piątek wieczorem dowiem) to będę mogła się z domu wyrwać.
Dorfi - Pią 28 Gru, 2007 12:02

Coś czuję, że chyba ze spotkania nic nie wyjdzie. Jestem uziemiona podwójnie, czyli ja też jestem już na antybiotyku.
Anaru - Pią 28 Gru, 2007 21:22

A ja pracuję.....
izek - Pon 14 Sty, 2008 19:48

A ja w sobotkę odwiedziłam Kraków po dłuższej przerwie i trafiłam na pięęknką wiosenną pogodę :mrgreen: A że jechaliśmy tym razem nie autostradą - zgubiliśmy drogę w... Chrzanowie. Pomyślałam o Tobie Aine, i tak sobie popatrywałam na domy zastanawiając się który może być Twój :-D
Anonymous - Pon 14 Sty, 2008 21:27

Ha !!! Ja mieszkam tak z 3-4 kilosy od Chrzanowa. Nastepnym razem jak sie zgubisz - zapraszam na mała kawke :D
izek - Pon 14 Sty, 2008 23:56

Postaram się zgubić trochę za Chrzanowem :mrgreen: bo lubię kawki.
A tak serio, to następnym razem będę korzystała z uprzejmości PKP, przez co muszę jechać w piątek (przesunęli mój TLK i niestety nie zdążę na zajęcia nawet jeśli przyjedzie o czasie - co się nie zdarza, jak mnie ostatnio poinformowała kasjerka na dworcu).

Anonymous - Czw 14 Lut, 2008 18:50

Jutro mam delegacje z pracy do Kraka. Bede kole poludnia lub wczesnych godzin popoludniowych.
Kaffka?

Dorfi - Czw 14 Lut, 2008 19:22

A do której będziesz w Krakowie? W okolicach południa mam spotkanie biznesowe a potem jestem prawie wolna. Może coś się uda wykombinować?
Anonymous - Czw 14 Lut, 2008 19:43

Nie wiem dokladnie - w sumie bez okreslonego czasu. Ograniczaja mnie dojazdy i obowiazki domowe - w sobote impreza mamy. Musze przygotowac male co nieco.
Aragonte - Śro 27 Sie, 2008 22:51

Dziewczyny, dzięki za spotkanie - krótkie, ale treściwe :mrgreen:
Szkoda, że miałam tak zakręcony dzień i niespecjalnie był czas pogadać :(

Anaru - Śro 27 Sie, 2008 23:02

No to tym bardziej musimy się jeszcze kiedyś umówić stadkiem na dłużej ;)
Bardzo sympatycznie było :hug_grupowy:

BeeMeR - Śro 27 Sie, 2008 23:03

Ja tez bardzo dziękuję! było bardzo miło, :hug_grupowy: a w dodatku pysznie! :slina:
Anonymous - Śro 27 Sie, 2008 23:06

a ja bede jutro - najpierw u Dorfi, a potem moze mala kawa w Galerii (jest dla mnie najporeczniejsza) lub w Rynku?
I dlaczego, ja siem pytam, nic nie wiem o wizycie Aragonte w Kraku - hę???

Harry_the_Cat - Śro 27 Sie, 2008 23:12

Bo się gdzieś szwędasz :p
Aragonte - Śro 27 Sie, 2008 23:13

Bo miałaś na głowie inne problemy, Aine, niż moją pokaźną, ciut zakłaczoną przez koty osobę? :wink:
Aine, zasadniczo to była wizyta "szpitalna", spotkanie urodziło się poniekąd przy okazji i uczestniczyłam w nim króciutko :-|

Żarełko faktycznie było pyyyycha :slina:

Anaru - Śro 27 Sie, 2008 23:15

AineNiRigani napisał/a:
a ja bede jutro - najpierw u Dorfi, a potem moze mala kawa w Galerii (jest dla mnie najporeczniejsza) lub w Rynku?

To ja się na te małą kawę piszę :mrgreen:
Odezwij sie jak będziesz, albo jeszcze zanim będziesz :mrgreen:
Aragonte była króciuuutko....

Ale i tak spotkanie było bardzo sympatyczne :mrgreen: (tylko krótkie)

Anonymous - Śro 27 Sie, 2008 23:34

a Kot jak zawsze - wali z bejsbola miedzy oczy... :bejsbol:
No nic - i tak czuje sie zaniedbana przerazliwie :cry2:

Harry_the_Cat - Śro 27 Sie, 2008 23:36

AineNiRigani napisał/a:
a Kot jak zawsze - wali z bejsbola miedzy oczy... :bejsbol:
No nic - i tak czuje sie zaniedbana przerazliwie :cry2:

Ja? z jakiego bejsbola? :rumieniec: :rumieniec: :rumieniec: Ja się tylko odnosiłam do tego, że mniej na forum bywasz. nic złego nie miałam na myśli

no juz nie rozpaczaj :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

Anonymous - Czw 28 Sie, 2008 00:01

bywam caly czas - duzo i czesto. Tylko jakos pisac nie potrafie, sama nawet nie wiem dlaczemu. Ale jestem cialem i duchem.

P.S. Kotek ja wiem :D

Calipso - Sob 08 Sie, 2009 23:25

Kobietki,za tydzień,to znaczy 16 sierpnia będę w Krakowie.Liczę że będę miała z kim wypić kawę tudzież piwko.Już wiem że będzie Aneby i Anaru :D BeeMeRku,Admete,Riella co z Wami ? :wink:
Admete - Sob 08 Sie, 2009 23:36

Iza Ty mi powiedz, o której i gdzie mamy sie tego 16 spotkać, bo musimy wybrac jakis sensowny pociąg.
Calipso - Sob 08 Sie, 2009 23:43

Powiem najpóźniej jutro wieczorkiem,bo muszę wywiedzieć się u dziewczyn :ops1:
BeeMeR - Pon 10 Sie, 2009 09:32

W niedzielę to ja mogę mieć trochę problem :mysle: ale postaram się go rozpracować :mysle: