To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Chirurdzy - Grey's Anatomy

trifle - Pią 05 Paź, 2012 15:56

Ktoś jeszcze ogląda?

Spoiler:
Ja nie przeżyję chyba Marka :cry2: Mój ulubieniec :cry2:

Anonymous - Sob 06 Paź, 2012 01:32

ja ogladam. Owszem, smutno po Marku, ale po George'u juz mi to jakos tak bardzo spowszednialo. Zabijaja bohaterow, z ktorymi widzowie zdazyli sie mocno zwiazac i mam wrazenie, ze tylko po to, aby wstrzasnac, bo brak im pomyslow na utrzymanie publiki...
Anonymous - Pią 02 Lis, 2012 12:56

Tak myślałam, że Aine po Dźordźim jest wypłukana z emocji.

Cristina ma fajne momenty.... Już się nie mogę doczekac aktualnego odcinka

trifle - Pią 02 Lis, 2012 14:56

W tym tygodniu nie ma, no nie?
Ja nadal Marka nie mogę przeboleć. Ale podoba mi się, przynajmniej na razie, nowy pan doktor, od protez ;) Z już się zastanawiam, z kim zostanie zeswatany ;)
Aż mnie to dziwi, dziewiąty sezon, a mi się dalej dobrze ogląda i nie zamierzam tego porzucać..

Anonymous - Pią 02 Lis, 2012 15:03

No jak nie ma, to oglądnę Common law.
Fajny doktorek od protez jest. Lubię też poslki serial - Lekarze. Niektórzy mówią, że tak dobry to serial, jak GA, ale jednak Chirurdzy są super!!

milenaj - Pią 02 Lis, 2012 17:27

Dokotora od protez to ja skądś znam i nie mogę wyśledzić skąd. Mędzy mnie to okrutnie. Miałam nie oglądać. bo mnie wkurza, ale wychodzi na to, że tego serialu się nie da przestać oglądać. Przynajmniej ja nie mogę.
Anonymous - Pią 02 Lis, 2012 17:31

Mi ten doktor od protez, właśnie kojarzy się z jednym z lekarzy z serialu "Lekarze"
Aczkolwiek tam mam innego faworyta :serce2:

milenaj - Pią 02 Lis, 2012 17:34

Małaszyńskiego? Tylko jego kojarzę, że tam gra.
Anonymous - Pią 02 Lis, 2012 17:47

Eeee Małaszyński nie wymiata. Tzn. powinien, taki był zamysł, ale jakiego tam mają ginekologa. Aczkolwiek załamałam sie bo aktor odgrywający tą rolę powiedział, że kochają się w nim kobiety 35+ dojrzałe itp.... wiec załamka :P
milenaj - Pią 02 Lis, 2012 17:53

Aż zerknę na jeden odcinek. Może się wciągnę. Wszystko możliwe. Ostatnio oglądam "Nashville" i nawet muzyka mi się podoba. :)
Anonymous - Czw 15 Lis, 2012 11:14

Oglądnęłam najnowszych Grejsów... ciekawa jestem jak dalej potoczy się ten serial...
Aragonte - Czw 15 Lis, 2012 22:06

milenaj napisał/a:
Miałam nie oglądać. bo mnie wkurza, ale wychodzi na to, że tego serialu się nie da przestać oglądać. Przynajmniej ja nie mogę.

Eee tam, obejrzałam cztery sezony i przerwałam, więc można :-P

trifle - Czw 15 Lis, 2012 22:39

Póki co nowy sezon mi się bardzo podoba. Ostatni odcinek - świetny. Ja nie wiem, lubię się wzruszać, po to to oglądam ;) Inne seriale porzuciłam bez żalu, tylko ten mi się ostał z tych wielosezonowych.
Anonymous - Pon 03 Gru, 2012 09:52

I dalej się nie mogę odessać od Chirurgów.. oglądałam wczoraj i ciągle jestem z tym serialem związana.
A McBoski właśnie reklamował szampion do włosów.

snowdrop - Śro 05 Gru, 2012 20:52

Przez weekend obejrzałam cały pierwszy sezon. Naprawdę dobry.
Anonymous - Nie 13 Sty, 2013 00:04

Ale smutny ten odcinek był.... :(
Anonymous - Nie 13 Sty, 2013 00:26

W sumie ciagle zostaje przy Greysach wlasnie przez te smuteczki. To jest idealny film do tego, aby sie powzruszac, poryczec, ujawnic przed sama soba, ze nie jest sie tak do konca zimna swolocza...
Anonymous - Pon 14 Sty, 2013 13:22

Nie opowiadaj bzdur!!

Co sobie przypomnę o tym odcinku, to COŚ mnie za serce chwyta. Życie to potrafi przywalić w żyć.

Anonymous - Nie 20 Sty, 2013 13:22

Fajny był najnowszy odcinek. Dobrze mi się oglądało. Koniec był słodko-gorzki
Anonymous - Nie 20 Sty, 2013 13:34

czyli typowy :)
Anonymous - Nie 03 Lut, 2013 16:07

Ten odcinek, taki sobie, mail mocniejsze, ale i słabsze momenty. Wciąż jednak z zainteresowaniem oglądam. Może zrobimy ściepę i kupimy SGMW?
trifle - Nie 03 Lut, 2013 16:11

Ten który? Był nowy w tym tygodniu?
Anonymous - Nie 03 Lut, 2013 16:13

Ten bieżący, zawsze piszę o bieżącym, jak nie piszę o bieżącym to piszę który mam na myśli :roll:
Tak był nowy odcinek w tym tygodniu. Pechowo-trzynasty.

Anonymous - Nie 03 Lut, 2013 17:28

jak patrze na te wszystkie kociaki u Ciebie w avatarze, to z przyjemnoscia spelnie wszystkie Twoje zyczenia - nawet jesli nie wiem o co chodzi... :P
Anonymous - Nie 03 Lut, 2013 17:45

Dowiesz się jak oglądniesz :D
A Kociakami będę wciąż "zadręczać" bo nie mam nastroju na nic innego, a One są słitaśne i wdzięczne.