Seriale - Chirurdzy - Grey's Anatomy
Anonymous - Nie 29 Kwi, 2012 17:31
wrzucilam Mer jako przyklad, nie jako porownanie, ale rowniez pociagnelam temat Moglam strzelic Aleksem, nie byloby nieporozumien
A ja Ci nie moglam odpowiedziec nic na temat Twojej felernosci, bo musialam konczyc.
Anonymous - Nie 29 Kwi, 2012 17:44
Aleks to pecha w życiu ma, ale czasami jest tak szczurowaty, że mam ochotę wytrzaskać go po twarzy.
Felerność nie jest sprawą dyskusyjną, więc, fakt końca rozmowy nie ma nic do rzeczy. Manifestum non eget probatione jak mawiali starożytni
Anonymous - Nie 29 Kwi, 2012 17:53
Moze i nie wymaga, ale zawsze kierowalam sie wlasna opinia, bo przeciez caecus si caeco ducatum praestat, ambo in foveam cadunt
Anonymous - Nie 29 Kwi, 2012 18:08
Gdyby nie to że nie mogłabym czytać wolałabym być ślepcem, ale trudno
Aine Ty mnie znasz tylko powierzchownie, więc o felerności lub jej braku nie możesz wiedzieć za dużo. A ja sobie tak miaukałam. teraz miaukam bo spaliłam się na słońcu. Ale za to serialowo Bonesu nadrobię
Anonymous - Nie 29 Kwi, 2012 18:46
Kasiek, nie pretenduje do miana eksperta z kaskologii, ale jest tez wiele rzeczy, o ktorych Ty nie wiesz, o ktorych zapominasz lub lekce sobie wazysz
Nie zamierzam udowadniac, ze nie jestes wielbladem. Nie zamierzam rowniez udowadniac, ze ja nim jestem.
Ot po ptostu tak sobie tutaj gadamy, czyz nie?
Anonymous - Nie 29 Kwi, 2012 18:53
| AineNiRigani napisał/a: | | lub lekce sobie wazysz |
Kochanie moje użycie w moim kontekście zwrotu lekko sobie ważyć cokolwiek, to conajmniej fo pa
Tak sobie gaworzymy przyjaźnie i z szacunkiem prawda?
Aine olej kaśkologię, ludzie którzy zamjują się tą dziedziną nie żyją w pokoju długo
Kasiek to taka bardziej pokręcona Cristina i Mer razem wzięte. Dlatego zastanawiam sie jak długo Hunt wytrzymie.
Anonymous - Nie 29 Kwi, 2012 19:00
Szacuneczek Drogiej Pani, szacuneczek -
Cristina i Mer? Nieeee - Eru dziekowac
Nie masz w sobie nawet cienia Cristiny. ulamka. Nawet ja, ktora nie jestem kaskoekspertem to widze.
A ze jestes pokrecona? Litosci. Kazdy ma w zyciu jakas swoja karuzele, z ktorej wychodzi pokrecony. Problem polega na tym, ze jedni rzygaja i szybciej dochodza do siebie, a sa tez tacy, ktorych muli przez dluzszy czas.
Anonymous - Nie 29 Kwi, 2012 19:22
| AineNiRigani napisał/a: | | Nie masz w sobie nawet cienia Cristiny. |
Sergio sergio ja jestem cała Cristina tylko nie mam jej talentu. No ale co poradzić. Wzdychnąć mogiem i tyla.
Niestety ja raczej jestem z tych mulących, wycieczka do Rygi zdarza mi się bardzo rzadko, nawet jak byłam dziecka i czymś się zatruwałam wyciągnąć ode mnie zwrot górą było cienżko... i do dziś tak jest. Wolę sie męczyć i mulić zamiast za przeproszeniem zarzygać pół swiata
Anonymous - Nie 29 Kwi, 2012 19:38
a ja bije rekordy w rzyganiu w dal... dzieki temu nigde nie mam kaca
Wiec jak mowilam - jestes jedynie zamulona, a nie pokrecona.
Anonymous - Nie 29 Kwi, 2012 19:49
| AineNiRigani napisał/a: | | a ja bije rekordy w rzyganiu w dal... dzieki temu nigde nie mam kaca |
Ja nie mam kaca bo jak się ma rozmiary orki, to jeszcze tyle alko nie wyprodukowano aby mnie wzięło na kaca.
Jestem zmulona z powodu pokręcenia
Anonymous - Nie 29 Kwi, 2012 20:17
kasiek, mowilam Ci, ze nie bede udowadniac ze nie jestes wielbladem, a ja jeleniem...
Anonymous - Nie 29 Kwi, 2012 20:29
Dlatego ja do nijakiego sporu z teoriami, dowodami i eru wie czym nie namawiam. Obie wiemy swoje
Anonymous - Sob 05 Maj, 2012 09:17
No i wiemy kto zdał a kto nie
Nie chcę spojlerować, toteż oglądnijcie i pogadamy
milenaj - Sob 05 Maj, 2012 09:48
Niestety, tego się spodziewałam, chociaż jak oglądałam, jak ten stary doktor reagował na Christinę, to sobie pomyślałam: Kasiek zgadł.
Anonymous - Sob 05 Maj, 2012 09:52
Kasiek nie obstawiał tego tak na poważnie, bo to byłoby świństwo, aczkolwiek wszyscy mieliby zaskok, no i to była kolej Yang. Wiedziałam, że Alex zdąży na ostatnią sekundę... Jackson... mimo wszystko nie, ale jakoś zapominałam, że jest tam irytująca April, która w chwilach stresu jest podobna do mnie, tylko że ja wchodząc na egzamin staję się Cristiną z kamiennym spokojem a April się pogrążyła.
Ciekawa jestem czy z niej i Jacksona coś będzie, czy ona będzie ten numerek postrzegała jako zdradę Jezusa za którą karą jest ujajony egzamin.
milenaj - Sob 05 Maj, 2012 11:09
| lady_kasiek napisał/a: | | tylko że ja wchodząc na egzamin staję się Cristiną z kamiennym spokojem a April się pogrążyła. |
Mam tak samo.
| Cytat: | Ciekawa jestem czy z niej i Jacksona coś będzie, czy ona będzie ten numerek postrzegała jako zdradę Jezusa za którą karą jest ujajony egzamin.
_________________ |
Mam nadzieję, że jednak bedzie, bo oni mi pasują do siebie.
Anonymous - Sob 05 Maj, 2012 11:11
| milenaj napisał/a: |
Mam tak samo. |
tobie też brakuje tego sprawdzania wiedzy?
| milenaj napisał/a: | | Mam nadzieję, że jednak bedzie, bo oni mi pasują do siebie. |
szczerze? mi ona pasowała do Starka, szkoda że im nie wyszło. A Avery.... to jej przyjaciel, jeśli coś nie wyjdzie ona zostanie sama,
milenaj - Sob 05 Maj, 2012 13:13
| lady_kasiek napisał/a: | milenaj napisał/a:
Mam tak samo.
tobie też brakuje tego sprawdzania wiedzy? |
Porypana jestem wiem, ale tak brakuje mi. Ostatnio coraz częciej łapię się na tym, że mam ochotę przeczytać jakš naukowš ksišżkę o czyjej twórczoci. Coraz częciej cišgnie mnie do literatury faktu i mylę, że to z tego powodu między innymi.
Co do Chirurgów, to nieraz najlepsze zwišzki majš swój poczštek w przyjani. Przynajmniej w filmach.
Anonymous - Sob 12 Maj, 2012 21:14
Wow. I co Wy na to?
Anonymous - Nie 13 Maj, 2012 12:03
katastrofy smolenskiej chyba nie bedzie...
Anonymous - Nie 13 Maj, 2012 13:38
| AineNiRigani napisał/a: | | katastrofy smolenskiej chyba nie bedzie... |
Pewnie zaczną podejrzewać Putina i przez kilka następnych sezonów będziemy oglądać posiedzenia komisji śledczych i na pewno weźmie wielu Polaków udział bo mamy największe doświadczenie i pewnie zaproszą naszych
Sądzę, że ten wypadek zaowocuje tym, że zamiast się rozjechać oni zostaną SGH
trifle - Nie 13 Maj, 2012 23:48
Ja jestem rozczarowana. Znowu jakaś zbiorowa katastrofa na koniec sezonu. Nudne to już.
Mam nadzieję, że nie zostaną w SGH. Powinni wyjechać. Tylko ciekawe, kto umrze, kto przeżyje i jak to niby wytłumaczą.
Anonymous - Pią 18 Maj, 2012 21:52
Idem na finał
Anonymous - Pią 18 Maj, 2012 22:05
| trifle napisał/a: | | Mam nadzieję, że nie zostaną w SGH. Powinni wyjechać. Tylko ciekawe, kto umrze, kto przeżyje i jak to niby wytłumaczą. |
Zastanawialam sie, co ma wspolnego Szkola Glowna Handlowa z Greysami...
trifle - Sob 19 Maj, 2012 17:38
Beznajdziejny był ten finał Nie cierpię takiego macgaywerowania po lasach i jeszcze takie totalne urwanie. Pf
|
|
|