To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Chirurdzy - Grey's Anatomy

Anonymous - Sob 30 Kwi, 2011 22:56

Najnowszy odcinek czyli 19

Spoiler:
Co mi się rzuciło w gałki oczne, to to, ze Karev przegina. Przesadza po całości. i to nie w imie wzniosłej idei. Nie! On to robi dla kariery, prestiżu. To złe, podłe, chamskie i bezczelne.
Ciągle mi szkoda, ze jeszcze nie ma romansu Kepner z psychopatycznym muzealnikiem, co jest szefem pediatrii. Ona go zraniła po całości i on ma w nosie taki układ.
Cristina po staremu.
Callie dochodzi do siebie i niuńka pięknieje. Jaka ładna laleczka. Taką paranoję jak jednorazowo Callie ja mam non stop. Ale ta jej walka o zdrowie dla córeczki była kjuuut.

No i teraz sprawa Adel. Nie dziwię się, ze Meredith leżał na sercu los kobiety, którą jej matka skrzywdziła. Ale... to jest problem Młodych, oni nie nauczyli się ze sa granice, których się nie przekracza bez względu na wszystko. Bo za tą granica zaczyna się narażanie życia innych. I tak staną pod znakiem zapytania losy badań. I skresliła szansę innej osoby. Konsekwencje pewnie bedę, bardzie niemiłe...

Anonymous - Nie 08 Maj, 2011 12:41

Nie oglądacie?

Spoiler:
Odcinek 20 był przesłodki. Oglądało się świetnie. Te dzieciaczki i zaangażowanie lekarzy. Jak tylko Derek wziął dziewczynkę na ręce wiedziałam co z tego będzie.
Yang i Karev jak zwykle myślą tylko o swojej karierze resztę mają w nosie.
Za to April robi się na drugą Izzie bardzo się angażuje. Nawet Starck to docenia. Ja czuję między nimi chemię, ale zobaczymy co z tego będzie.

No i najważniejsze dwa śluby, ten Callie i Arizony był śliczny takie wszystko ładne i cukierkowe, mimo wcześniejszych przejść z matką Callie. A do tej pory wydawało się, ze jej ojciec jest tyran. No a ślub Dereka i Mer, tyle sezonów na to czekaliśmy a tu tak szybko bach, bach i dziecko bedzie. jak Derekowi się oczy śmieją.
Słodkie to takie :love_shower:

Admete - Nie 08 Maj, 2011 15:48

Widziałam ten lesbijski ślub :rotfl:
Anonymous - Nie 08 Maj, 2011 15:50

No i zepsułaś radochę. Mi się to podobało jeśli zapominałam, że to ślub lesbijek. Wizualnie mi się podobało.

Ale widziałaś tylko slub czy więcej coś?

Admete - Pon 09 Maj, 2011 13:27

Tylko tyle, bo nie oglądam już od dawna tego serialu. Nic na to nie poradzę, ale mnie to śmieszyło.
trifle - Pon 09 Maj, 2011 15:44

Mnie się bardziej podobał ślub Dereka i Meredith. Bo oni już byli małżeństwem, a to był tylko papier dla poświadczenia. Ten słodki ślub - jeszcze na dodatek dwóch kobiet - mi uświadomił, jak bardzo mi się takie coś nie podoba, brrr ;)
Anonymous - Nie 15 Maj, 2011 15:50

Oglądnęłam kolejny odcinek.

Sceny z Mer i Zolą mnie zaczęły roztkliwiać.
Yang wkurza coraz bardziej.

Ale chyba mamy odpowiedź, jak wyda się wpadka Mer...

Nie fajnie...

trifle - Nie 15 Maj, 2011 16:59

Biedna Mer, nie wie, jak to jest mieć dobrą matkę, to i sama nie umie... Będzie dobrze z nimi, myślę. Ale Karev jest zazdrosnym głupkiem, już zniosłabym żeby Mer truł, żeby sama się przyznała, skoro to koniecznie miało się wydać, ale takie coś? :roll:
A jeszcze mniej chce mi się wierzyć w akcję z pracą w Afryce - że ta lalkowata blond doktorka po prostu zgarnęła mu ją sprzed nosa. Jak tak można? :roll:

Anonymous - Nie 15 Maj, 2011 17:17

A Alex zrujnuje Mer karierę. Własnie tak można.

Ta lalunia byłaby idealna więc dla Kareva...

Już łzy Alexa na mnie nie działają.
On ma i miał zawsze dla mnie wygląd takiego szczurka chociaż długo chciałam widzieć w nim dobro.

BeeMeR - Czw 26 Maj, 2011 13:36

ja oglądam dalej - w sumie z przyzwyczajenia. śluby - rozstania, eee tam. :P
zuza - Pon 18 Lip, 2011 14:26

A ja bede czekac na kolejny sezon...
Kala - Pią 22 Lip, 2011 21:28

O kurczę, właśnie widzę, że w serialu coś się jednak dzieje, a ja jakimś trafem utknęłam gdzieś w 6-tym sezonie. Chociaż chyba faktycznie im dalej w serial, tym przyzwyczajenie jest coraz bardziej główną przyczyną oglądania. :-|
Anonymous - Sob 01 Paź, 2011 20:12

Nie oglądacie? Ja sobie trzy odcinki połknęłam i nie rzucę serialu za diabła...
Admete - Sob 01 Paź, 2011 20:17

Nie oglądamy od wieków :) Co się tam takiego wydarzyło?
Anonymous - Sob 01 Paź, 2011 20:33

Duuuużo. Zerknij na podwójny premierowy odcinek, zobacz czy faktycznie zdecydowanie to nie Twoja bajka. Ja wciaż się wzruszam, wiec będę oglądać :D
Admete - Sob 01 Paź, 2011 20:46

Eee nie...Tak tylko pytam. To nie moja bajka, ja to wiem ;)
milenaj - Sob 08 Paź, 2011 15:28

A mnie jakoś premierowy odcinek nie poruszył. Dochodzę do wniosku, że zdecydowanie mam dosyć tego serialu. Trzeci odcinek obejrzałam na podglądzie.
Drażnią mnie wszyscy i nie wiem co będzie dalej z moim zaangażowaniem.

Anonymous - Sob 08 Paź, 2011 15:58

Ja się za jakąś chwilę za trzeci wezmę.
Bonduelle - Pon 10 Paź, 2011 00:30

Trzeci odcinek był o tyle ciekawy, że było więcej facetów (Owen, aaaaaach!), a nie wiecznie rozmemłanych kobiet z Mer na czele ;)
Anonymous - Pon 10 Paź, 2011 00:32

Bondu - niezaleznie od tematu, szalenie milo Cie widziec.
Bonduelle - Pon 10 Paź, 2011 01:22

A dziękuję, mam nadzieję tu gościć nieco częściej, żeby się dohumanizować na ostatnim semestrze studiów inżynierskich ;)
Anonymous - Nie 16 Paź, 2011 09:38

Najnowszy odcinek był fajny. Zarówno wzruszający jak i zabawny.
milenaj - Pią 11 Lis, 2011 17:09

Jak mi smutno po ostatnim odcinku. :cry2: :cry2: :cry2:
Anonymous - Śro 11 Sty, 2012 13:42

Wiem, ze jestem sto lat za murzynami, ale wlasnie zabili mi Georga. I ja nie moge tego strawic...
trifle - Wto 07 Lut, 2012 23:43

Owen mnie irytuje jak sakradonnerwetter!

(ktoś jeszcze ogląda?)