To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata

soph - Pon 18 Sty, 2010 21:33

Na pewno będą słodkie i wyrośnięte :) .
Admete - Wto 19 Sty, 2010 15:51

Patrzcie, co znalazłam ;)

Cytat:
Gwiazda "Supernatural" Conanem?
18 stycznia 2010 - JediAdam

I stało się, wyjawiono trzeciego kandydata do roli Conana w najnowszym kinowym filmie. Jest nim Jared Padalecki, gwiazda serialu "Supernatural".

Dla przypomnienia, niedawno informowaliśmy o pozostałych dwóch kandydatach - Jason Momoa (SGA) i Kellan Lutz (Zmierzch).

Obraz będzie reżyserowany przez Marcusa Nispela, który chyba książki nie czytał.

Czy któryś z nich pasuje? Co o tym sądzicie?

:shock: :lol:

Anaru - Wto 19 Sty, 2010 16:24

Admete napisał/a:
cytat napisał/a:
I stało się, wyjawiono trzeciego kandydata do roli Conana w najnowszym kinowym filmie. Jest nim Jared Padalecki, gwiazda serialu "Supernatural".

Eeeee... :confused3:
Za długaśny chyba :mrgreen:

Aragonte - Wto 19 Sty, 2010 17:00

Deanariell napisał/a:
Harry_the_Cat napisał/a:
czwartek już tuz tuz!

No właśnie, czwartek już blisko... a ja mam smutną wiadomość, że z naszego "weekendu czarownic" chyba będą wielkie nici, bo chata u mamy zajęta (czas imprez i karnawału - starsi jak widać ostrzej balują, niż niektórzy młodzi...) - nie dam rady Was przenocować... :( Może jakoś w marcu by się udało jeszcze spotkać? U mnie w mieszkaniu odpada większa grupa noclegowiczek, bo chociaż miejsca sporo, to nie jesteśmy tam sami, co jest dość kłopotliwe w tym wypadku - ja bym Was z całego serca przyjęła w każdej ilości, ale muszę się liczyć ze zdaniem wszystkich domowników... :? Dwie, trzy osoby, to może by jeszcze jakoś przeszły... Czuję się podle... :cry2: :frustracja:

Buuu, szkoda :(
Może innym razem się uda.

Calipso - Wto 19 Sty, 2010 21:03

Wczoraj obejrzałam 9 odcinek i uśmiałam się do rozpuku :rotfl: Becky jest niezastąpiona :lol: Dzisiaj nastrajam się do 10 odcinka,ale idzie jak krew z nosa :roll:
Caitriona - Czw 21 Sty, 2010 18:23

robiłam porządki w zakładce 'ulubione' i trafiłam na to video :-D :-D Strrrasznie je lubię ;) Dean & The Impala: http://www.youtube.com/wa...feature=related
Agn - Czw 21 Sty, 2010 19:22

Znaczy się co - Padalecki jako Conan Barbarzyńca? Jeżu, ja to muszę przekazać dalej, kumpela padnie, jak to usłyszy. :rotfl:

Rielluś, zdarza się. Wszystko można przesunąć, nie czuj się podle. Pamiętaj, że mały Deanek w tobie wszystkie nastroje odczuwa. Buziaczki!

Calipso - Czw 21 Sty, 2010 19:46

Caitriona napisał/a:
robiłam porządki w zakładce 'ulubione' i trafiłam na to video Strrrasznie je lubię Dean & The Impala: http://www.youtube.com/wa...feature=related

Jakie słodkie :-D Te rzęsy,usteczka i oponeczki Impali :lol:

Anonymous - Czw 21 Sty, 2010 20:02

a mnie sie nie otwiera...
Admete - Pią 22 Sty, 2010 09:32

sezon 6 potwierdzony:

http://www.cinemaspy.com/article.php?id=3886

Wcale nie wiem, czy się cieszyć, czy nie...

Agn - Pią 22 Sty, 2010 19:17

Ja też nie wiem. Ale zobaczymy, jak zakończą piątkę...
Deanariell - Pią 22 Sty, 2010 20:04

Admete napisał/a:
sezon 6 potwierdzony

Agn napisał/a:
zobaczymy, jak zakończą piątkę...

No właśnie... mam nadzieję, że nie będą ciągnąć tej apokalipsy w nieskończoność... :roll: Zatłukę Kripke (choćby i wirtualnie) jeśli nie zakończy lucyferycznego wątku w tym sezonie - tak, jak wcześniej zapowiadał... :wsciekla: :bejsbol: Pamiętam, że coś tam kiedyś wspominał o dużej ilości pomysłów, jakie mają w zapasie na wypadek kolejnych serii - niech się więc wysilą! Jak zamordują mi ten serial (podobnie do "X files" :uzi: ), to niech ich diabli wezmą i opętają wszystkie najgorsze demony ciemności (a najlepiej, niech im skasują wszystkie karty bankowe! To by była odpowiednia kara za taki grzech!) :wsciekla:

No ale... pożyjemy, zobaczymy... Nie ma co przesądzać za wcześnie. :roll: W końcu przy trzecim sezonie nie mieścił mi się w głowie czwarty - a był dobry ;) , no a po czwartym - nie wyobrażałam sobie absolutnie piątego - a jest całkiem nieźle... :P

Btw - Admete ostro pracuje tworząc pracę dyplomową, bo widzę, że nie napisała nawet słowa o najnowszym odcinku, który razem dzisiaj obejrzałyśmy... :) Pewnie nie powali wszystkich na kolana (cóż, widownia zrobiła się cokolwiek wybredna po tylu sezonach... :P ), ale mnie się podobał - zwłaszcza po tylu tygodniach postu... Było kilka naprawdę niezłych momentów - kolejny raz zachwyciło mnie bogactwo mimiki Jensen'a :thud: Historia w psychiatryku dała podstawę do kilku ciekawych przemyśleń odnośnie życia obu Winchesterów, konsekwentnie wspierając główny wątek serialu - część refleksji naturalnie nie była wesoła... i nawet jeśli nie dowiedzieliśmy się niczego nowego, to przyjemnie było pooglądać obu chłopców w akcji :D Uśmiałyśmy się też nieźle momentami - dodatkowo w kontekście ostatnich forumowych rozmów na temat bycia normalnym/szalonym oraz różnych środków wspomagających w postaci pigułek itp. (tu zwłaszcza niezła była scena z nafaszerowanym/naszprycowanym Samem) :rotfl:

Agn - Pią 22 Sty, 2010 20:12

*spogląda na CocoJumboTV morderczym wzrokiem* Słyszysz? Odcinek fajny, a ty się tak wleczesz! Nie ma to jak oglądać... khem satelitę na telewizorach, które, ahem, działały w latach 80-tych i wcześniej (wiecie, trzeba rozgrzać przed seansem i takie tam stożki). :-P
*po raz kolejny wybrnęła z niebezpiecznego tematu*
*nadyma się*

Deanariell - Pią 22 Sty, 2010 20:15

Agn napisał/a:
*nadyma się*

Tylko ostrożnie, bo Ci jakaś żyłka pęknie Sssssskarrrbie i byłoby nam strasznie przykro... :( ;)

Agn - Pią 22 Sty, 2010 20:19

Nie bójta się. W razie W przybiegnę z zaświatów. ;)
Anaru - Pią 22 Sty, 2010 20:19

A jest już jakiś sosiczek do podlania deseru? :mysle:
U mnie też trochę deserowy kanał śnieży... :roll:

praedzio - Pią 22 Sty, 2010 20:22

Mój zaczął nadawać po japońsku. :roll:
Deanariell - Pią 22 Sty, 2010 20:24

Anaru napisał/a:
U mnie też trochę deserowy kanał śnieży...

Buuuuuuu... :pociesz: Ja bez tych spożytych dzisiaj kalorii chyba bym już wyzionęła ducha - no bo ileż można tak pościć? :wsciekla: Na szczęście u Admete są zawsze pyszne i świeże deserki :D Normalnie życie mi kobieta ratuje... :przytul: :kwiatki_wyciaga:

Deanariell - Pią 22 Sty, 2010 20:28

praedzio napisał/a:
Mój zaczął nadawać po japońsku.

Znaczy się sushi? :-|

Anaru - Pią 22 Sty, 2010 20:28

A na omastę trza czekać do jutra najpewniej? ;) Nie jest źle, zdążę upichcić do tego czasu :mrgreen:
praedzio - Pią 22 Sty, 2010 20:32

Cuś w ten deseń. Ale ja pewnikiem zjem odgrzewane w niedzielę.
Agn - Pią 22 Sty, 2010 20:33

A na czorta tobie omasta? Toż takie tam muffinki podają, ty się w sos będziesz gapić? :mrgreen:
Anaru - Pią 22 Sty, 2010 20:35

Z sosem smakuje o niebo lepiej :mrgreen: - niebo w gębie rzekłabym, gdyby nie było przed oczami :mrgreen:
Calipso - Pią 22 Sty, 2010 21:07

Ja mam głodówkę do ....nie wiem kiedy,bo mikrofala się przegrzeje od codziennego obżarstwa :?

Za to wczoraj obejrzałam dziesiąteczkę i ojaciekręcę :shock: Wielkie brawa dla Cassa za zdeptanie Meg :oklaski: Lucuś robi się nudny,znaczy jego naczynie już się znudziło,jest takie...bez wyrazu :roll: Ryczałam jak szalona gdy Ellen nacisnęła guzik od zapalnika :cry2:

Agn - Pią 22 Sty, 2010 22:28

*płacze* Właśnie oglądam rozmowę wstępną Alexa Van Halena (w tej roli niezrównany Sam Winchester) jako potencjalnego pacjenta. Najpiękniejsze jest to, że on... nie zmyśla. :rotfl: