Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata
soph - Pon 18 Sty, 2010 21:33
Na pewno będą słodkie i wyrośnięte .
Admete - Wto 19 Sty, 2010 15:51
Patrzcie, co znalazłam
| Cytat: | Gwiazda "Supernatural" Conanem?
18 stycznia 2010 - JediAdam
I stało się, wyjawiono trzeciego kandydata do roli Conana w najnowszym kinowym filmie. Jest nim Jared Padalecki, gwiazda serialu "Supernatural".
Dla przypomnienia, niedawno informowaliśmy o pozostałych dwóch kandydatach - Jason Momoa (SGA) i Kellan Lutz (Zmierzch).
Obraz będzie reżyserowany przez Marcusa Nispela, który chyba książki nie czytał.
Czy któryś z nich pasuje? Co o tym sądzicie? |
Anaru - Wto 19 Sty, 2010 16:24
| Admete napisał/a: | | cytat napisał/a: | | I stało się, wyjawiono trzeciego kandydata do roli Conana w najnowszym kinowym filmie. Jest nim Jared Padalecki, gwiazda serialu "Supernatural". |
|
Eeeee...
Za długaśny chyba
Aragonte - Wto 19 Sty, 2010 17:00
| Deanariell napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | czwartek już tuz tuz! |
No właśnie, czwartek już blisko... a ja mam smutną wiadomość, że z naszego "weekendu czarownic" chyba będą wielkie nici, bo chata u mamy zajęta (czas imprez i karnawału - starsi jak widać ostrzej balują, niż niektórzy młodzi...) - nie dam rady Was przenocować... Może jakoś w marcu by się udało jeszcze spotkać? U mnie w mieszkaniu odpada większa grupa noclegowiczek, bo chociaż miejsca sporo, to nie jesteśmy tam sami, co jest dość kłopotliwe w tym wypadku - ja bym Was z całego serca przyjęła w każdej ilości, ale muszę się liczyć ze zdaniem wszystkich domowników... Dwie, trzy osoby, to może by jeszcze jakoś przeszły... Czuję się podle... |
Buuu, szkoda
Może innym razem się uda.
Calipso - Wto 19 Sty, 2010 21:03
Wczoraj obejrzałam 9 odcinek i uśmiałam się do rozpuku Becky jest niezastąpiona Dzisiaj nastrajam się do 10 odcinka,ale idzie jak krew z nosa
Caitriona - Czw 21 Sty, 2010 18:23
robiłam porządki w zakładce 'ulubione' i trafiłam na to video Strrrasznie je lubię Dean & The Impala: http://www.youtube.com/wa...feature=related
Agn - Czw 21 Sty, 2010 19:22
Znaczy się co - Padalecki jako Conan Barbarzyńca? Jeżu, ja to muszę przekazać dalej, kumpela padnie, jak to usłyszy.
Rielluś, zdarza się. Wszystko można przesunąć, nie czuj się podle. Pamiętaj, że mały Deanek w tobie wszystkie nastroje odczuwa. Buziaczki!
Calipso - Czw 21 Sty, 2010 19:46
Jakie słodkie Te rzęsy,usteczka i oponeczki Impali
Anonymous - Czw 21 Sty, 2010 20:02
a mnie sie nie otwiera...
Admete - Pią 22 Sty, 2010 09:32
sezon 6 potwierdzony:
http://www.cinemaspy.com/article.php?id=3886
Wcale nie wiem, czy się cieszyć, czy nie...
Agn - Pią 22 Sty, 2010 19:17
Ja też nie wiem. Ale zobaczymy, jak zakończą piątkę...
Deanariell - Pią 22 Sty, 2010 20:04
| Admete napisał/a: | | sezon 6 potwierdzony |
| Agn napisał/a: | | zobaczymy, jak zakończą piątkę... |
No właśnie... mam nadzieję, że nie będą ciągnąć tej apokalipsy w nieskończoność... Zatłukę Kripke (choćby i wirtualnie) jeśli nie zakończy lucyferycznego wątku w tym sezonie - tak, jak wcześniej zapowiadał... Pamiętam, że coś tam kiedyś wspominał o dużej ilości pomysłów, jakie mają w zapasie na wypadek kolejnych serii - niech się więc wysilą! Jak zamordują mi ten serial (podobnie do "X files" ), to niech ich diabli wezmą i opętają wszystkie najgorsze demony ciemności (a najlepiej, niech im skasują wszystkie karty bankowe! To by była odpowiednia kara za taki grzech!)
No ale... pożyjemy, zobaczymy... Nie ma co przesądzać za wcześnie. W końcu przy trzecim sezonie nie mieścił mi się w głowie czwarty - a był dobry , no a po czwartym - nie wyobrażałam sobie absolutnie piątego - a jest całkiem nieźle...
Btw - Admete ostro pracuje tworząc pracę dyplomową, bo widzę, że nie napisała nawet słowa o najnowszym odcinku, który razem dzisiaj obejrzałyśmy... Pewnie nie powali wszystkich na kolana (cóż, widownia zrobiła się cokolwiek wybredna po tylu sezonach... ), ale mnie się podobał - zwłaszcza po tylu tygodniach postu... Było kilka naprawdę niezłych momentów - kolejny raz zachwyciło mnie bogactwo mimiki Jensen'a Historia w psychiatryku dała podstawę do kilku ciekawych przemyśleń odnośnie życia obu Winchesterów, konsekwentnie wspierając główny wątek serialu - część refleksji naturalnie nie była wesoła... i nawet jeśli nie dowiedzieliśmy się niczego nowego, to przyjemnie było pooglądać obu chłopców w akcji Uśmiałyśmy się też nieźle momentami - dodatkowo w kontekście ostatnich forumowych rozmów na temat bycia normalnym/szalonym oraz różnych środków wspomagających w postaci pigułek itp. (tu zwłaszcza niezła była scena z nafaszerowanym/naszprycowanym Samem)
Agn - Pią 22 Sty, 2010 20:12
*spogląda na CocoJumboTV morderczym wzrokiem* Słyszysz? Odcinek fajny, a ty się tak wleczesz! Nie ma to jak oglądać... khem satelitę na telewizorach, które, ahem, działały w latach 80-tych i wcześniej (wiecie, trzeba rozgrzać przed seansem i takie tam stożki).
*po raz kolejny wybrnęła z niebezpiecznego tematu*
*nadyma się*
Deanariell - Pią 22 Sty, 2010 20:15
| Agn napisał/a: | | *nadyma się* |
Tylko ostrożnie, bo Ci jakaś żyłka pęknie Sssssskarrrbie i byłoby nam strasznie przykro...
Agn - Pią 22 Sty, 2010 20:19
Nie bójta się. W razie W przybiegnę z zaświatów.
Anaru - Pią 22 Sty, 2010 20:19
A jest już jakiś sosiczek do podlania deseru?
U mnie też trochę deserowy kanał śnieży...
praedzio - Pią 22 Sty, 2010 20:22
Mój zaczął nadawać po japońsku.
Deanariell - Pią 22 Sty, 2010 20:24
| Anaru napisał/a: | | U mnie też trochę deserowy kanał śnieży... |
Buuuuuuu... Ja bez tych spożytych dzisiaj kalorii chyba bym już wyzionęła ducha - no bo ileż można tak pościć? Na szczęście u Admete są zawsze pyszne i świeże deserki Normalnie życie mi kobieta ratuje...
Deanariell - Pią 22 Sty, 2010 20:28
| praedzio napisał/a: | | Mój zaczął nadawać po japońsku. |
Znaczy się sushi?
Anaru - Pią 22 Sty, 2010 20:28
A na omastę trza czekać do jutra najpewniej? Nie jest źle, zdążę upichcić do tego czasu
praedzio - Pią 22 Sty, 2010 20:32
Cuś w ten deseń. Ale ja pewnikiem zjem odgrzewane w niedzielę.
Agn - Pią 22 Sty, 2010 20:33
A na czorta tobie omasta? Toż takie tam muffinki podają, ty się w sos będziesz gapić?
Anaru - Pią 22 Sty, 2010 20:35
Z sosem smakuje o niebo lepiej - niebo w gębie rzekłabym, gdyby nie było przed oczami
Calipso - Pią 22 Sty, 2010 21:07
Ja mam głodówkę do ....nie wiem kiedy,bo mikrofala się przegrzeje od codziennego obżarstwa
Za to wczoraj obejrzałam dziesiąteczkę i ojaciekręcę Wielkie brawa dla Cassa za zdeptanie Meg Lucuś robi się nudny,znaczy jego naczynie już się znudziło,jest takie...bez wyrazu Ryczałam jak szalona gdy Ellen nacisnęła guzik od zapalnika
Agn - Pią 22 Sty, 2010 22:28
*płacze* Właśnie oglądam rozmowę wstępną Alexa Van Halena (w tej roli niezrównany Sam Winchester) jako potencjalnego pacjenta. Najpiękniejsze jest to, że on... nie zmyśla.
|
|
|