Seriale - Dramy, czyli urok Azji część 3 wątku
BeeMeR - Nie 21 Wrz, 2014 00:19
Gunman 18.
Ubili mi jedną z ulubionych postaci
Ja się tak nie bawię
Yamamoto niech sobie wraca do Japonii, a Młody nabierze rozsądku, bo narwany jest i sprowadza nieszczęście na bliskich
Zaczął działać ostro poza prawem, w myśl zasady "bo ja mam rację i już!"
Idę opłakiwać ofiarę, chlip...
Agn - Nie 21 Wrz, 2014 00:22
C.D. Kick the moon
Panowie sobie pogadali, który bardziej lubi panienkę, następnego wieczoru nasz bohater wystrojony w krawat idzie do jej knajpki... a tam cała mafia siedzi. *ryczy z uciechy* To chyba ten etap, kiedy panowie pokazują, który ma większego.
Edycja: Och, CSW intensywnie ćwiczy w deszczu. Wgląda na to, że szykuje się do spuszczenia łomotu koledze-mafiozie. Can't wait!
Aragonte - Nie 21 Wrz, 2014 01:03
Wrzuć jakąś fotę CSW w deszczu
Agn - Nie 21 Wrz, 2014 01:13
Czekaj, jakowąś pstryknę. Ale on tu duuuużo ćwiczy. A ja się gapię na te piękne ramionka i wzdycham (na razie nie chce zdjąć podkoszulka, skromny jakiś...).
Tymczasem szarpie uczniem, by ten się nie uczył. Frapujące ciało ( ) nauczycielskie.
Edycja: Yessss!!! Sprawiedliwość dziejowa! Pan Mafiozo też robi za kelnera! Ta dziewczyna to jest sprytna.
A Pan Mafiozo nie radzi sobie z kelnerowaniem tak dobrze jak jego kolega-przeciwnik-do-panny.
Edycja: Aaaarghhh!!! Ten cham Mafiozo dał w pysk CSW! Oddaj mu!!! Ale tak by zęby zgubił!!!
(A jak zwykle poszło o babę...)
Edycja: Phi? Panienka poszła z elegancikiem-mafiozą się bawić z jego chłopcami-mafiozami. Świetnie się bawiła i mamy kissu. Wybrała elegancika? Łe? Gdzie ona ma oczy?!
A jak się karnie chłopcy odwrócili, kiedy szefa obcałowywała kobieta.
Edycja: Bohater właśnie z wykopem przeleciał obok Mafiozy, nie wcelowawszy, oczywiście. Co to, kurde bele, było?
Edycja: Ja już nie wiem, kto z kim się leje i kto po czyjej stronie stoi. Jeszcze panienka przywaliła gliniarzowi patelnią...
Film był genialnie niemądry. Ale w którymś momencie zaczęłam nieobliczalnie rechotać.
I ze specjalną dedykacją dla Aragonte...
Admete - Nie 21 Wrz, 2014 07:18
| BeeMeR napisał/a: | Yamamoto niech sobie wraca do Japonii, a Młody nabierze rozsądku, bo narwany jest i sprowadza nieszczęście na bliskich |
Nie pisałam o tym, bo nie chciałam spoilerować, ale też mnie to trafiło. Tam jeszcze poumierają trochę jak to w segukach.
Naszło mnie na powtórkę Princess Tutu. Trzeci raz bym to oglądała Nie wiem, co jest takiego w tej bajce, że mnie do niej ciągnie od czasu do czasu. Poza tym Fakir mi pasuje do wojowników-dzieciaków z Wojownika Baek Dong Soo
BeeMeR - Nie 21 Wrz, 2014 10:31
Gunman - spoilerowo
| Admete napisał/a: | | Nie pisałam o tym, bo nie chciałam spoilerować, ale też mnie to trafiło. | Bardzo słusznie
Ja go bardzo lubiłam No i bardzo przystojny jest
Wiedziałam, że zaraz zginie jak tylko powiedział, że spalił wszystkie mosty
Ale i tak się fochnęłam, a co
Jeszcze obstawiam co najmniej przyjaciela z nieprawego łoża, jego ojca no i oczywiście Złego Choi.
Admete - Nie 21 Wrz, 2014 13:00
Dobrze obstawiasz. I dodaj jeszcze jednego. Jak seguk, to seguk....
Nie ma napisów do 8 odcinka Plus Nine Boys...Zwykle już o tej porze były.
BeeMeR - Nie 21 Wrz, 2014 15:45
Gunmanowo- spoilerowo:
| Admete napisał/a: | | I dodaj jeszcze jednego. Jak seguk, to seguk.... | Heh. Jeszcze jednej osoby się obawiam, ale nie wypowiem tego głośno aby nie zapeszyć
No i córka Choi - jest niestabilna emocjonalnie, dwa razy targała się na swe życie - to trzeci raz powinien się jej udać O ile ktoś jej nie ubiegnie
Poza-Gunmanowo
Ja bym dodała sprzęt campingowy, wędkarski i biżuterię.
| Cytat: | | 7 heroin z dram, które mogą skopać ci tyłek: | Tu bym dodała agentkę z Bodyguarda
| Agn napisał/a: | | Kick the moon | Jak bym wiedziała wcześniej to bym potowarzyszyła w seansie
Obejrzę, jak będę miała ochotę na coś głupiego
Co Ci jeszcze Agn zostało z filmów CSW do obejrzenia?
Admete - Nie 21 Wrz, 2014 16:18
A to dwie...zapomniałam o jednej jeszcze
Ha - obczaiłam jak porobić zdjęcia i zaraz je zapodam Z Wojownika Baek Dong Soo. Jestem właśnie po 6 odcinku. To jest seguk co się zowie.
Piękne okoliczności przyrody:
Wnętrza: Kadrowanie:
Mój ulubiony skomplikowany czarny charakter - Władca Niebios z Hoksa Chorong:
Dwa ramiona trójkąta emocjonalnego - Władczyni Ziemi, Władca Niebios:
...i
trzecie - Święty Miecz powracający z dobrowolnego wygnania:
Jeden młodziak - tytułowy Baek Dong Soo - straszny dzieciak na razie:
Drugi młodziak - typ chmurny Trzeci:
Jedna panna:
Druga panna:
Z obiema lepiej nie zadzierać
Pan dziwny
Książę Sado:
Ups - chyba coś pokręciłem Częste u głównego bohatera
Przybrany ojciec Dong Soo:
Aragonte - Nie 21 Wrz, 2014 16:33
Oho, Admete przekonała się do screenów?
Admete - Nie 21 Wrz, 2014 16:38
W programach, których używam nie można ich zrobić i dlatego są zrobione w Windows Movie Maker. Nie znalazłam nic innego.
Aragonte - Nie 21 Wrz, 2014 16:57
Ja printscreeny robię wprost z klawiatury, wrzucam do Painta, zapisuję jak JPG, a potem lekko obrabiam w jakimś programie graficznym
Admete - Nie 21 Wrz, 2014 17:00
A jak się to robi? Napisz mi na pw. Painta i tak nie posiadam.
EDIT: nadal nie ma napisów do Chłopców...ciekawe czy do Muszkieterów będą.
Aragonte - Nie 21 Wrz, 2014 19:22
Miałam nie zaczynać nowej dramy, ale jakoś tak wyszło, że obejrzałam pierwszy odcinek Two Weeks.
Wow!
No to nie pozostaje mi nic innego, jak zapuścić drugi
BeeMeR - Nie 21 Wrz, 2014 20:07
| Aragonte napisał/a: | Ja printscreeny robię wprost z klawiatury, wrzucam do Painta, zapisuję jak JPG, a potem lekko obrabiam w jakimś programie graficznym |
U mnie się klatka zapisuje sama - naciskam tylko "p" (najpierw muszę ustawić jak się dla filmu i gdzie ma zapisywać).
Jakie piękne przedstawienie postaci Wojownika
Od razu mam ochotę zacząć oglądać zwłaszcza że jednego z panów bardzo lubię (pana Niebios ) i drugiego - cesarza z Empress również - acz tu chyba jest strasznie młody
Admete - Nie 21 Wrz, 2014 20:28
| Aragonte napisał/a: | Wow!
No to nie pozostaje mi nic innego, jak zapuścić drugi |
Normalna reakcja przy tej dramie Ciekawe, na którym odcinku się zatrzymasz
| BeeMeR napisał/a: | i drugiego - cesarza z Empress również - acz tu chyba jest strasznie młody |
To jest drama z 2011 roku, więc miał 24 lata, a ten drugi mniej, bo tylko 18. Dlatego pisze o nich dzieciaki-młodziaki
Agn - Nie 21 Wrz, 2014 20:30
| BeeMeR napisał/a: | Jak bym wiedziała wcześniej to bym potowarzyszyła w seansie |
Jakiś czas temu obejrzałam wstęp i nie wiedziałam, kiedy mnie najdzie na ciąg dalszy, to sobie obejrzałam jakoś. Film głupkowaty, nadawałby się na wspólne fazowanie.
| BeeMeR napisał/a: | | Co Ci jeszcze Agn zostało z filmów CSW do obejrzenia? |
Jail breakers i Break out. No i Man on high heels, za co dam się poszatkować na bitki, ale na razie nigdzie nie ma.
Jest jeszcze parę jego starszych filmów nigdzie niedostępnych, będę musiała to przeboleć.
BeeMeR - Nie 21 Wrz, 2014 20:39
| Agn napisał/a: | | Jail breakers | Też mi nie wygląda na super mądre - chętnie bym obejrzała ze wsparciem, umówimy się kiedyś?
Admete - Nie 21 Wrz, 2014 20:47
Piosenka przewodnia z Wojownika - normalnie mi się te piosenki nie podobają, a ta i owszem, bo ją puszczają w dramatycznych momentach
https://www.youtube.com/w...7F1DF4&index=12
Aragonte - Nie 21 Wrz, 2014 20:53
| Admete napisał/a: | Normalna reakcja przy tej dramie Ciekawe, na którym odcinku się zatrzymasz |
Na razie odpaliłam trzeci
Aragonte - Nie 21 Wrz, 2014 21:10
| BeeMeR napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Ja printscreeny robię wprost z klawiatury, wrzucam do Painta, zapisuję jak JPG, a potem lekko obrabiam w jakimś programie graficznym |
U mnie się klatka zapisuje sama - naciskam tylko "p" (najpierw muszę ustawić jak się dla filmu i gdzie ma zapisywać). |
Tego sposobu nie próbowałam, tzn. chyba nie mam ustawionego takiego skrótu. Na kompie stacjonarnym robiłam też screeny wprost w programie do odtwarzania DVD, ale nie wiem, czy są takie funkcje z Pot-Playerze, z którego obecnie korzystam. Pewnie są, ale nie szukałam skutecznie
I wracam do Two Weeks, bo jeszcze mi bohatera złapią
BeeMeR - Nie 21 Wrz, 2014 21:12
Ja to "p" mam w bsplayerze, w subedicie było ctrl + P
Robisz mi apetyt na Two Weeks
Admete - Nie 21 Wrz, 2014 21:13
| Aragonte napisał/a: | I wracam do Two Weeks, bo jeszcze mi bohatera złapią |
Spryciarz z niego, zobaczysz
Aragonte - Nie 21 Wrz, 2014 21:36
BeeMeR, mnie wessało już przy pierwszym odcinku.
No nie, patent z rureczką
BeeMeR - Nie 21 Wrz, 2014 21:38
| Cytat: | | BeeMeR, mnie wessało już przy pierwszym odcinku. | I avek się widzę zmienił
Ja najpierw skończę to co oglądam a potem zobaczymy
|
|
|