To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -

Trzykrotka - Pią 09 Sie, 2013 11:32

SZkoda, że tak krótko i w takaich okolicznościach pogody. Ale bardzo mił było Cię zobaczyć :przytul:
arlekin - Pią 09 Sie, 2013 17:04

Sorki dziewczyny, ale przegralam z pogoda. ledwo się z pracy wywloklam, w biurze miałysmy chyba z 40 stopni.
Wstyd mi, ze znowu zawiodłam :rumieniec:

Admete - Pią 09 Sie, 2013 18:38

Hm, hm...Kto robił w czasie kwietniowego sabatu w K. zdjęcia na dziedzińcu budynku Kolegium św.Anny? Tym z ławeczkami? Pamiętam, że ktoś robił. Wtedy jak zrobiłyśmy alternatywę bez Rielli zdaje się ;) Wywołałam trochę zdjęć z obu spotkań - bardzo ładne.
Deanariell - Pią 09 Sie, 2013 23:00

Admete napisał/a:
Wtedy jak zrobiłyśmy alternatywę bez Rielli zdaje się

Nie przypominaj mi! :wsciekla: :bejsbol: :-P Tym bardziej, że ja akurat lubię tamto miejsce - przesiadywałam tam często na pierwszym roku studiów. :( Było blisko z Gołębiej, trochę zieleni i ławeczki - wszystko czego student może potrzebować, żeby chwilę odetchnąć... ;)

Admete - Pią 09 Sie, 2013 23:35

to ty tego nie widziałaś? Odnowili cały dziedziniec.
Dorfi - Sob 10 Sie, 2013 10:37

Anaru robiła zdjęcia.
BeeMeR - Sob 10 Sie, 2013 12:04

Cytat:
.Kto robił w czasie kwietniowego sabatu w K. zdjęcia na dziedzińcu budynku Kolegium św.Anny? Tym z ławeczkami? Pamiętam, że ktoś robił.
Ania, zaraz podeślę wraz ze zdjęciami z wycieczki na moją wieś :mrgreen:
Anaru - Sob 10 Sie, 2013 15:29

Jaką alternatywę bez Rielli? Jak sobie same poszłyście zostawiając nas kwitnące pod Adaśkiem? :bejsbol:
Admete - Sob 10 Sie, 2013 15:56

No coś w tym stylu ;)
Anaru - Sob 10 Sie, 2013 16:22

To ja tam nie robiłam, bo również kwitłam podpomnikowo :P
Deanariell - Sob 10 Sie, 2013 19:48

Admete napisał/a:
to ty tego nie widziałaś? Odnowili cały dziedziniec.

No a kiedy miałam widzieć? :mysle: :( Tym bardziej jesteście niedobre, żeście sobie poszły i nic nie powiedziały... :cry2: :foch2:

Admete - Sob 10 Sie, 2013 19:48

przepraszam bardzo, ale to wyście gdzieś tam zostały w tyle ;)
Deanariell - Sob 10 Sie, 2013 19:50

Myśmy czekały na was! :wsciekla: To nie było zabawne... :?
Anaru - Sob 10 Sie, 2013 20:02

Deanariell napisał/a:
Myśmy czekały na was!

Boście chyba tylko do bankomatu poszły :foch2: :lol:

Agn - Sob 10 Sie, 2013 23:03

*bije się w piersi jak Tarzan* Moja wina!!! Ale na serio już nie pamiętam, jak to wyszło, żeśmy odbiły od bankomatu w uliczkę i... errr... tego...
Admete - Sob 10 Sie, 2013 23:06

To raczej ja byłam sprawcą, bo nagle mnie ogarnęła chęć zajrzenia na Gołębią. O krok byłyśmy i nie mogłam się powstrzymać.
Anonymous - Nie 11 Sie, 2013 00:06

czyli wszystko jasne - winne sa golebie i bankomaty.
Jak zawsze w Krakowie.

EJMEN !!!!

corrado - Nie 11 Sie, 2013 00:33

W sierpniu w jakich konkretnie terminach są ew. spotkania w Krakowie?
Anonymous - Nie 11 Sie, 2013 01:43

jesli chcecie sie ze mna rozminac, to zignorujcie termin 14-31. W tym czasie buszuje po Malopolsce - w blizej nieokreslonym terminie i miejscu...
BeeMeR - Nie 11 Sie, 2013 15:07

AineNiRigani napisał/a:
W tym czasie buszuje po Malopolsce - w blizej nieokreslonym terminie i miejscu...
Przyjdzie ten czas, bliżej dookreślisz gdzie i kiedy i się spotkamy na pewno - a może masz ochotę na wycieczkę na moja wieś? ;)
akne - Nie 11 Sie, 2013 19:53

Agn napisał/a:
*bije się w piersi jak Tarzan* Moja wina!!! Ale na serio już nie pamiętam, jak to wyszło, żeśmy odbiły od bankomatu w uliczkę i... errr... tego...

Przepraszam bardzo :mysle: , a czy to nie było tak, że nikomu się więcej tylenj części ciała nie chciało z nami ruszyć? Do bankomatu :lol: , bo reszta powstała spontanicznie.
Niech się przyzna, kto jojdał, że mu się nie chce chodzić. :nudelkula1_zolta:

Anonymous - Pon 12 Sie, 2013 09:25

BeeMeR napisał/a:
AineNiRigani napisał/a:
W tym czasie buszuje po Malopolsce - w blizej nieokreslonym terminie i miejscu...
Przyjdzie ten czas, bliżej dookreślisz gdzie i kiedy i się spotkamy na pewno - a może masz ochotę na wycieczkę na moja wieś? ;)

MAM !!tylko czy sie uda?

Admete - Pon 12 Sie, 2013 09:55

Obie z Riella byłyśmy, więc na pewno się da ;)
Alicja - Pon 12 Sie, 2013 15:58

BeeMeR napisał/a:
Alicjo, Trzykrotko - dziękuję ślicznie za spotkanie :kwiatki_wyciaga:
Bardzo miło spędziłam z Wami czas :przytul: :przytul:

Ja również bardzo dziękuję i podziwiam, bo my padaliśmy z nóg zmęczeni i ugotowani,a ty ruszyłaś dalej w drogę na kolejne spotkanie :kwiatek:

Barbarella - Czw 15 Sie, 2013 11:07

Hm, hm. Kiedy zlocik w Krakowie?