Aktorzy - Ankieta - Ranking "NAJ" Salonu Prawdziwych Dam
Alison - Pią 27 Paź, 2006 14:02
[quote=]"AineNiRigani
to tylko test na uważne czytanie był [/quote]
Znacyk się sdałam?
Anonymous - Pią 27 Paź, 2006 14:05
celująco !!!
Marija - Pią 27 Paź, 2006 14:18
Aine, dałaś już gdzieś swoją subiektywną niezależną bezkompromisową listę? Gadacie, gadacie i nie głosujecie, do Bożego Narodzenia nie zdążymy
Anonymous - Pią 27 Paź, 2006 14:25
ja już zagłosowałam. Moje typy były pełne kompromisów ...
Gosia - Pią 27 Paź, 2006 14:41
Ja do watku o STARYCH aktorach nie wchodze, nie zauwazylam zeby o nich sie gadalo, zreszta juz pisalam, ja pogodzilam sie z brakiem Lawsona (on tez mlodzikiem nie jest, a jest sexy ), to inne osoby moga sie pogodzic z brakiem kogos innego, kto byl omawiany mało lub pobieznie
O Rysia sie nie boje, Rys sie broni sam
A w watku o ulubionych aktorach, obiektywizmu byc nie moze :razz:
Harry wprowadzila tez do listy aktorow, ktore jej nie ziębia ani grzeją, dla dobra sprawy.
Życie sklada sie z kompromisow, n`est pas ?
Nie zmieniajmy juz listy, bo jakby tak bylo, to ja bym mogla dorzucic jeszcze wielu, wszak serca kobiet bywaja pojemne
Anonymous - Pią 27 Paź, 2006 15:21
oki, oki.
Już nic nie piszę i do kudłatych kocich nóżek padam
No bo czy któraś inna pomyślała o ankiecie? A teraz się wymądrzamy.
GosiaJ - Pią 27 Paź, 2006 15:36
To ja może wyjaśnię.
Po pierwsze - nie lubię rankingów, w przeciwieństwie do bohatera powieści oraz filmu "Przeboje i podboje" Po drugie - Orient Express jest dość "niszowy" i tylko kilka osób, za to niezwykle zapalonych, przebywa tam na stałe. Logiczne jest, że o wiele większą popularnością cieszą się na tym forum Richard, Colin czy Mateusz. I OK, nie mam nic przeciwko, cieszę się, że forum się rozrasta, przybywają nowe osoby, które poznają N&S i pasjonują się tym serialem.
A Shahrukh jest "niszowy", więc naturalnie niewiele osób będzie na niego głosować. Zresztą - ja sama nie będę brać udziału w głosowaniu, z powodów, które podałam powyżej, a także dlatego, że jak wspomniałam, Shahrukh jest dla mnie poza wszelką konkurencją, a między Colinem i Mateuszem oraz Richardem nie potrafiłabym wybrać. Poza tym na liście nie ma np. Kevina Spaceya
Stąd moja prośba - ponowna.
Pozdrawiam.
Harry_the_Cat - Pią 27 Paź, 2006 15:51
Gosiu, naturalnie masz prawo nie brać udziału w zabawie, jednak nie widzę powodu, by innym odebrać prawo głosowania na SRK - np. Kaziucie, która na niego zagłosowała. Wiadomo, że jest to tylko zabawa i niezależnie od tego, kto zdobędzie najwięcej punktów (a jestem pewna, że gdybyście wszystkie z OE zagłosowały na SRK, to on by wygrał), to każda będzie miała swoją własną listę. Na liście - wypisanej z wątków naszego forum - znajduję się między innymi D. Bameber, który też większości może sie wydać niszowy. I o ile nie zdecyduję się na dodanie do listy nikogo (a nie ma tam tez niektórych moich ulubieńców), o tyle nikogo z niej również nie usunę. Mam nadzieję, że to rozumiesz i uszanujesz.
Admete - Pią 27 Paź, 2006 16:10
O rany, rany Wszyscy panowie z listy są ciekawi i wyjątkowi Gdyby tacy nie byli, to nie byłoby dyskusji ... I każdej inny na serduszku leży bo wiadomo, że nie to co ładne, tylko co się komu podoba i piękno leży w oku patrzącego. Ja to bym wolała ranking postaci, a to dlatego, że ja się "zakochuję" w postaciach raczej, nie w aktorach ( wyjątek to moja obsesja na punkcie Wiadomo Kogo - i to jest tym dziwniejsze...;-) ). W rankingu takich postaci filmowych pewnie by Maximus na spółkę z Sharpem wygrał. No i jeszcze Han Solo Thornton też zająłby wysoką pozycję.
Tak z ciekawości zapytam - mozna glosować na jednego aktora pieć razy? Bo chyba można pięciu wybrać? No dobra żartowałam...
Harry_the_Cat - Pią 27 Paź, 2006 16:12
| Admete napisał/a: | | W rankingu takich postaci filmowych pewnie by Maximus na spółkę z Sharpem wygrał. No i jeszcze Han Solo Thornton też zająłby wysoką pozycję. |
To na pewno byłby fascynujący wyścig, ale ja juz sie nie zdecyduję na przeprowadzenie go, chociaż chętnie bym wzięła udział.
Anonymous - Pią 27 Paź, 2006 16:13
| Harry_the_Cat napisał/a: | | (a jestem pewna, że gdybyście wszystkie z OE zagłosowały na SRK, to on by wygrał) |
nawet z Kotem żartowałyśmy, że jakby Express przejechał, ro Rysiu nie miałby żadnych szans
Admete - Pią 27 Paź, 2006 16:17
Wątpię, bo nas tam jest chyba tylko siedem Starczamy za armię i produkujemy straszne ilosci postów ( choć trzeba przyznać, że wbrew pozorom całkiem sensownych, zapewniam was ).
Policzyłam - osiem nas kapałanek jest
Harry_the_Cat - Pią 27 Paź, 2006 16:58
| Admete napisał/a: | | Policzyłam - osiem nas kapałanek jest |
To dwa razy tyle, co zagląda do wątku o Ralphie, i na pewno więcej niz zagląda do wątków o Rysiu.
Admete - Pią 27 Paź, 2006 17:02
Rankingi są mi obce, podobnie jak rywalizacja ( sportowa na przykład ), bo ja zawsze chcę, zeby wszyscy wygrali Serio. Dlatego nigdy nie interesowałam sie sportem, bo jak ktoś przegrywa, to mi przykro...;-)
Gosia - Pią 27 Paź, 2006 18:08
Przeciez to tylko zabawa i nie ma powodu podchodzic do tego smiertelnie powaznie
Mnie niszowy wydaje sie na tym forum Ralph, bo ma tylko dwie , no w porywach trzy-cztery wielbicielki, a jednak, mimo ze przypuszczam, ze nie ma szans w rankingu, biore udzial w zabawie.
W koncu jaka to rywalizacja?
Zreszta, niech glosuje ten co chce, nikogo nie bedziemy zmuszac
Admete - Pią 27 Paź, 2006 18:09
Jak to jaka? Panowie rywalizują o nasze względy Ja nie mam nic przeciwko tejz abawie. To chyba jasne. Zwyczajnie nie glosuję
Gosia - Pią 27 Paź, 2006 18:12
| Admete napisał/a: | | Ja nie mam nic przeciwko tej zabawie. [..] Zwyczajnie nie glosuję |
Tiaaaaaaaaa ........
Zreszta, jak pisalam, przymusu nie ma
Admete - Pią 27 Paź, 2006 18:44
Taa...to wiesz wyraźnie coś, czego ja nie wiem
Anonymous - Pią 27 Paź, 2006 19:20
| Harry_the_Cat napisał/a: | | To na pewno byłby fascynujący wyścig, ale ja juz sie nie zdecyduję na przeprowadzenie go, chociaż chętnie bym wzięła udział. |
Się Kocie nie bój, weźmiesz udział. Pomysł się kluje.
Pomna Twoich doświadczeń myślę intensywnie...
Caitriona - Pią 27 Paź, 2006 19:22
Pierwsze primo - Gosiu, ja równiez Cię uwielbiam :grin:
Drugie primo - moje głosy:
1. Johnny Depp (5pkt.)
2. Clive Owen
3. ShahRukh Khan
4. Colin Firth
5. Richard Armitage (1 pkt.)
Harry_the_Cat - Pią 27 Paź, 2006 19:32
Caitri - za 1. miejsce jest 7 pkt.
| AineNiRigani napisał/a: | | Pomna Twoich doświadczeń myślę intensywnie... |
:!:
Gosia - Pią 27 Paź, 2006 19:35
Caitie, i żadnego nawet malenkiego glosu na Ralpha ?
No dobra, trudno .... , rozumiem ze miejsca nie starczylo, dobrze ze choc dla Rysia jakis ochlap zostal
P.S. Ja Ciebie tez (mimo wszystko )
Harry_the_Cat - Pią 27 Paź, 2006 19:43
| Gosia napisał/a: | | dobrze ze choc dla Rysia jakis ochlap zostal |
Prawda? Normalnie uffff...
Gosia - Pią 27 Paź, 2006 19:48
Normalnie zapomnialam Ali podziekowac za glosowanie, z tego wszystkiego
Zaintrygowal mnie ten Pierce (ze slodka tajemnica ale juz sie nie bede dopytywac
Anonymous - Pią 27 Paź, 2006 20:16
| Gosia napisał/a: | Zaintrygowal mnie ten Pierce (ze slodka tajemnica |
Z ust mi wyjęłaś
|
|
|