Fanfiki, tłumaczenia, literacka twórczość własna - Nasz własny fanfik
Anonymous - Śro 09 Sty, 2008 12:40
i nie ma nic do poczytania
jeśli ja też bym mogła prosic
Marija - Śro 09 Sty, 2008 12:40
Ale numer - jeszcze przed godziną było i ni ma!!
"Kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje"
Kaziuta - Śro 09 Sty, 2008 12:42
Ciekawe co tam było, że wycieli?
Marija - Śro 09 Sty, 2008 12:48
SEKS, oczywiście . No trudno, już wycięty .
Kaziuta - Śro 09 Sty, 2008 12:51
| Marija napisał/a: | SEKS, oczywiście . No trudno, już wycięty . |
No to teraz ja sie potne tępą pięciołotówką. Nie ma chyba nic gorszego jak przegapić seks.
maenka - Śro 09 Sty, 2008 12:54
ja tez poprosze następny odcinek. Na dzisiejszy jeszcze sie rano załapałam
Alison - Śro 09 Sty, 2008 12:57
Dziewczyny, sorrki, ale wyślę osobom, które znam, bo teraz to się już naprawdę poczułam jak deprawatorka młodzieży. Jak coś jest pokazane na widok publiczny, to każdy sobie czyta na własną odpowiedzialność, jak juz robi się koło tego sensację z pokątnym wysyłaniem, to ja trochę dziękuję. I teraz nie wiem czy wklejać jutrzejszy odcinek. Wprawdzie jest już po wszystkim, ale dość idiotycznie to się będzie komponowało, jeszcze z tymi zachowanymi pojedynczymi zdaniami. Wiecie co, idę sobie pH w glebie pomierzyć...
Marija - Śro 09 Sty, 2008 12:57
| Kaziuta napisał/a: | Nie ma chyba nic gorszego jak przegapić seks. | Na takie dictum Matka się zlituje jak nic .
Marija - Śro 09 Sty, 2008 13:01
| Alison napisał/a: | I teraz nie wiem czy wklejać jutrzejszy odcinek. Wprawdzie jest już po wszystkim, ale dość idiotycznie to się będzie komponowało, jeszcze z tymi zachowanymi pojedynczymi zdaniami. Wiecie co, idę sobie pH w glebie pomierzyć...
| Ja Ty nie wkleisz, to ja też nie wkleję, bo mi się nie będzie komponować DZIEŃ PO . Też są pewne nawiązania .
Nie lubię gleby, więc pójdę zjeść śledzia .
Kaziuta - Śro 09 Sty, 2008 13:16
| Marija napisał/a: | Nie lubię gleby, więc pójdę zjeść śledzia . |
A ten śledź to konsekwencja seksu ?
izek - Śro 09 Sty, 2008 13:17
Może lepiej umówmy się że państwo Darcy (tudzież ich krewni-i-znajomi ) nie będą w ff prowadzić aktywnego życia erotycznego (ewentualnie w sugestiach i "dniach po"), żeby uniknąć niepotrzebnych stresów, a nie psuć zabawy?
Co o tym myślicie?
Alison - Śro 09 Sty, 2008 13:23
| izek napisał/a: | Może lepiej umówmy się że państwo Darcy (tudzież ich krewni-i-znajomi ) nie będą w ff prowadzić aktywnego życia erotycznego (ewentualnie w sugestiach i "dniach po"), żeby uniknąć niepotrzebnych stresów, a nie psuć zabawy?
Co o tym myślicie? |
To już zostało wcześniej ustalone, ale noc poślubna miała się odbyć jak pan Bóg przykazał.
Lizzy - Śro 09 Sty, 2008 13:30
Może zmienimy nazwę strony na Salon Prawdziwie Zdeprawowanych Dam
Matko Przedłużona...publikuj dalej bo my-twoja trzudka z niecierpliwieiem czekamy na każdy odcinek.Jeśli tak wygląda ''deprawacja'' to ja poproszę:-)
P.S.Nie wiem czy jestem jedną z tych znanych osób '' ale czy mogłabym też dostać te usuniete fragmenty??Pliss:-)
Marija - Śro 09 Sty, 2008 13:44
| Kaziuta napisał/a: | | Marija napisał/a: | Nie lubię gleby, więc pójdę zjeść śledzia . |
A ten śledź to konsekwencja seksu ? | Ka-ziu-ta!! Ja w pracy jestem, jakiego seksu? Znaczy, w gardle mi zrazu zaschło z wrażenia po przeczytaniu i długo przed śledziem, więc w zasadzie coś wspólnego mają (szklankę wody po ), ale żeby śledź był konsekwencją seksu, to bym nie powiedziała .
Kaziuta - Śro 09 Sty, 2008 14:00
| Marija napisał/a: | | Kaziuta napisał/a: | | Marija napisał/a: | Nie lubię gleby, więc pójdę zjeść śledzia . |
A ten śledź to konsekwencja seksu ? | Ka-ziu-ta!! Ja w pracy jestem, jakiego seksu? Znaczy, w gardle mi zrazu zaschło z wrażenia po przeczytaniu i długo przed śledziem, więc w zasadzie coś wspólnego mają (szklankę wody po ), ale żeby śledź był konsekwencją seksu, to bym nie powiedziała . |
Chodziło mi o to, że najpierw seks, potem chcica na śledzia a potem bobasek. Czyli reasumując śledź jest konsekwencja seksu. Tak czy nie?
Marija - Śro 09 Sty, 2008 14:02
| Kaziuta napisał/a: | Chodziło mi o to, że najpierw seks, potem chcica na śledzia a potem bobasek. Czyli reasumując śledź jest konsekwencja seksu. Tak czy nie? | Kaziutko, czy Ty mnie nie mylisz z Lizzy Bennet? To ona może mieć apetyt na śledzia po dzisiejszym poranku, nie ja . Ja miałam tylko dwa nędzne śledzie na drugie śniadanie .
Marta - Śro 09 Sty, 2008 15:17
Cieszę się, żem się załapała na dzisiejsze poranne ciasteczko...
Wydaje mi sie, że tffurczość Matuli nie była koniecznie "dozwolona od lat 18", wszak żadnych brzydkich słów, żadnych medycznych terminów - sama delikatność i aluzyjność, piękne porównania do kamyczków no jednym słowem - nie ma sie do czego przyczepić...
Jeśli jednak adminostwo uznaje to za wykroczenie, to trudno, będzie trzeba się powstrzymywać przed ujawnianiem tajemnic alkowy naszych bohaterów... Matulu, nie zniechęcaj się, ukaż nam jutro kolejną część ciasteczka (zwłaszcza, że to "już po"), a nieszczęśnicom wyślij ten fragment swego dzieła, który je ominął, i kontynuujmy już grzecznie
Sofijufka - Śro 09 Sty, 2008 15:22
| Marta napisał/a: |
Wydaje mi sie, że tffurczość Matuli nie była koniecznie "dozwolona od lat 18", wszak żadnych brzydkich słów, żadnych medycznych terminów - sama delikatność i aluzyjność, piękne porównania do kamyczków no jednym słowem - nie ma sie do czego przyczepić... |
Zgadzam się w 200%!
A mam z czym porównywać! Naprawdę!
Maryann - Śro 09 Sty, 2008 16:05
| Marija napisał/a: | | Ty mnie nie mylisz z Lizzy Bennet |
Marija, ale ona już nie Bennet...
Sofijufka - Śro 09 Sty, 2008 16:07
| Maryann napisał/a: | | Marija napisał/a: | | Ty mnie nie mylisz z Lizzy Bennet |
Marija, ale ona już nie Bennet... |
To niech będzie: Lizzy de domo Bennet
Matylda - Śro 09 Sty, 2008 16:20
No i sie nie załapałam
Alison - Śro 09 Sty, 2008 16:21
| Sofijufka napisał/a: | | Marta napisał/a: |
Wydaje mi sie, że tffurczość Matuli nie była koniecznie "dozwolona od lat 18", wszak żadnych brzydkich słów, żadnych medycznych terminów - sama delikatność i aluzyjność, piękne porównania do kamyczków no jednym słowem - nie ma sie do czego przyczepić... |
Zgadzam się w 200%!
A mam z czym porównywać! Naprawdę! |
Dziewczynki, dzięki za adwokaturę, ale nie trzeba mnie bronić. Powiem tylko tyle, że uważam, że seks jest czymś normalnym, naturalnym, zdrowym, i jeśli się ludzie kochają i myślą o sobie nawzajem, jest również czymś przyjemnym i pięknym. Jest doskonałą okazją, żeby ukochanej osobie okazać czułość i pełniej wyrazić uczucie. I najgorsze co można zrobić nieuświadomionej młodzieży, to robić koło tego atmosferę niezdrowej sensacji i owocu zakazanego, szczególniej w czasach kiedy dzieci chcąc nie chcąc są epatowane w kioskach, TV (w godzinach największej oglądalności), lekturach takim obrzydlistwem, że mnie starej, bezpruderyjnej babie czasem robi się niedobrze. Tak więc z dwojga złego osobiście wolałabym, żeby moja nieletnia córka (której nie mam, a syn juz dawno jest uświadomiony, choć dalej nieletni) uświadamiała się na podobnych tekstach, a nie na jakimś łajnie, czy chociażby na literaturowych wjazdach jak to rycerz pannę za stodołą zwyobracał. No ale wola nieba... z nią się zawsze zgadzać trzeba...
Gosia - Śro 09 Sty, 2008 16:29
No to sie jeszcze zdazyłam załapać, dobrze że rano weszłam na forum
Choc dalej nie wiem co "zaczęło ją wypełniac"
maenka - Śro 09 Sty, 2008 17:02
| Gosia napisał/a: | No to sie jeszcze zdazyłam załapać, dobrze że rano weszłam na forum
Choc dalej nie wiem co "zaczęło ją wypełniac" |
szczęście
Dione - Śro 09 Sty, 2008 17:15
Nie zdążyłam przeczytać ani wczorajszego ani dzisiejszego odcinka. Luc zlikwidował
Matulu, można dostać kopię na maila lub PW????? Poprooooszęęęęę
|
|
|