Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -
arlekin - Nie 02 Cze, 2013 22:10
Jak mnie jakieś choróbsko nie złapie, to też się pisze :0
Agn - Nie 02 Cze, 2013 22:20
Arlekin, 3 razy przez lewe ramię, ale już! Mnie wprawdzie nie będzie, ale będą inni, więc trzymaj się z dala od wszelkich zaraz i ćwicz forumowanie na żywo, bo jak tam kiedyś wpadnę, to już się nie wywiniesz.
Anaru - Nie 02 Cze, 2013 23:09
Arlekin, teraz nie ma wymówek
Choróbska niech się trzymają z daleka
akne - Śro 05 Cze, 2013 00:06
O ile nas deszcz nie pozalewa... ja mam już powoli dość.
Anaru - Śro 05 Cze, 2013 09:59
Ja już od dawna mam dość
Ale może pod koniec czerwca już będzie sucho.
akne - Śro 05 Cze, 2013 10:29
W zeszłym tygodniu to ja jeszcze miałam tak : , patrząc na kolejne chmury.
Teraz zaczynam już mieć tak: . Fajnie zmokłam wczoraj, wracając na ślepo od okulisty. Zaczyna mi być wszystko jedno. Dzięki Bogu mnie nie zaleje.
BeeMeR - Śro 05 Cze, 2013 11:42
Ja już jakiś czas temu doszłam do wniosku, że mamy w Polsce cztery pory roku: lato, jesień, zimę i porę deszczową
A serio to mam nadzieję, że skończy padać bo się wybieram na urlop w drugiej połowie czerwca .
Anaru - Śro 05 Cze, 2013 11:48
Ale na spotkanko już będziesz z powrotem
Ja mam cały czas jak patrzę na siwy świat za oknem, a szczególnie jak znowu zaczyna lać. Dziś przynajmniej nie pada, ale jest tak strasznie zimno, że człowiek nie ma ochoty nosa z domu wystawiać.
Jotka - Śro 05 Cze, 2013 19:15
Trzeci dzień palimy w piecu tak zimno
Własnie wyje syrena, gdzieś w okolicy woda zalewa ....
Dorfi - Czw 06 Cze, 2013 08:58
Czy ktoś może usunąć post wyżej? Jak pisałam i wysłałam forum zrobiło "plum" i ani go nie mogę edytować ani usunąć.
A pisałam, że ja tym razem nie przyjdę na spotkanie, bo wyjeżdżamy z miasta.
praedzio - Czw 06 Cze, 2013 11:09
Trza do wyższej instancji uderzyć.
Anaru - Czw 06 Cze, 2013 12:41
A jak się nie uda, to tez przeżyjemy, trudno
Dobrze, że tylko jeden, mogło być cale stado, ja się wczoraj (zresztą w ogóle od jakiegoś czasu) regularnie odbijałam jak nie od plum, to od errorów w którejś tam linijce, więc tez mi posty wychodziły bliźniacze. Tyle tylko, że się skasować dawały
A bardziej w temacie - szkoda, że Cie nie będzie tym razem...
Admete - Pią 14 Cze, 2013 18:13
Ja już nawet na tego 29 sprawdziłam autobusy. Jest ich naprawdę dużo i jadą 1 h 15 min.
Deanariell - Pią 14 Cze, 2013 19:08
| Dorfi napisał/a: | | A pisałam, że ja tym razem nie przyjdę na spotkanie, bo wyjeżdżamy z miasta. |
| Anaru napisał/a: | | szkoda, że Cie nie będzie tym razem... |
Nawet bardzo szkoda. Jednak wyjazd z rodziną to podstawa.
Anaru - Pią 14 Cze, 2013 19:41
| Admete napisał/a: | | Jest ich naprawdę dużo i jadą 1 h 15 min. |
A pociąg ile? 3 godziny?
Admete - Pią 14 Cze, 2013 20:29
Pociągi dobrze ponad dwie godziny. Podobno bywa, że prawie trzy.
Anaru - Pią 14 Cze, 2013 23:07
Okropność, tyle co do Warszawy.
Admete - Sob 15 Cze, 2013 13:58
Od 2015 maja podobno jeździć mniej niż godzinę. Ciekawe, ile to będzie kosztować. Na razie jednak w moim mieście czeka nas przebudowa wszystkich wiaduktów. Najgorzej będę mieć za rok, bo będą remontować jeden na mojej trasie do pracy.
Barbarella - Nie 16 Cze, 2013 18:14
Mnie też nie będzie, gdyż się wolontariuję. Jestem potem do dyspozycji ostatni weekend lipca oraz cały sierpień.
arlekin - Nie 16 Cze, 2013 22:24
Gdzie się wolontariujesz?
akne - Nie 16 Cze, 2013 23:47
| BeeMeR napisał/a: | Ja już jakiś czas temu doszłam do wniosku, że mamy w Polsce cztery pory roku: lato, jesień, zimę i porę deszczową
A serio to mam nadzieję, że skończy padać bo się wybieram na urlop w drugiej połowie czerwca . |
Proponuję inny podział : pora deszowo-wietrzna, pora desczowo-śnieżna, pora deszczowo-burzowa i pustynne lato.
Aż się zastanawiam, która jest moja ulubiona.
Anaru - Pon 17 Cze, 2013 00:05
Moja ulubiona nie występuje w spisie
Ale coś w tym jest, niestety
Admete - Pon 17 Cze, 2013 15:21
Ja już wymiękam, a tu dopiero początek upałów. Dziś w pracy zasypiałam, wszyscy zasypiali. Myślałam, że nie dojdę do domu.
Anonymous - Pon 17 Cze, 2013 15:22
U Ciebie, pewnie tak jak u nas, usypiająca duchota a na wieczór burze zapowiadali. Planuję na basen się wybrać...
Taka pogoda usypia, że masakra w sobotę i niedzielę, grzałam się na słońcu i dwa razy komarka ucięłam.
Admete - Pon 17 Cze, 2013 15:23
No niestety ja na razie do roboty, a siły nie mam niestety...zaraz się zwijam i poleże trochę.
|
|
|