Aktorzy austenowscy - Colin Firth
nicol81 - Wto 01 Mar, 2011 21:15
| Alicja napisał/a: | | to właśnie Hugh Grant miał początkowo zagrać króla Jerzego w "Jak zostać królem", wcale nie Colin |
Ło matko... jak dobrze, że zmienili zdanie...
akne - Wto 01 Mar, 2011 21:16
Ja wyraziłam sowje uznanie na blogu. Ale chyba dopisze tę cudowną powmylke z "Czterema weselami..." szkoda ze na wlasne uszy tego nie slyszlam
Admete - Wto 01 Mar, 2011 21:21
Blog blogiem, ale tu jest miejsce na zachwyty i uznania
akne - Wto 01 Mar, 2011 21:43
No, dosć trudno byłoby mi tutaj zamieścić całą moją blogową wypwoeidz. W takim razie na żądanie tylko krótki fragment :
Pozostaje mi tylko dodać, że Colin Firth doskonale moim zdaniem tę walkę pokazał. Ten znakomity akor, znany fanom z kultowego już serialu " Duma i uprzedzenie"- adaptacji książki Jane Austen, oraz z wielu innych filmów ( mnie przypadła do gustu niewielka z pozoru rola w "Love Actually") musiał stoczyć ciężką walkę z postacią jąkającego się księcia - trochę nieśmiałego, wycofanego, z kompleksami, a jednocześnie prawdziwego przywódcy swojego ludu. Niezmiernie się cieszę, że wreszcie został doceniony także przez krytyków filmowych.
Anonymous - Wto 01 Mar, 2011 21:52
A wiecie, że po gali Colin nabombił się i zgubił statuetkę?
Yvain - Wto 01 Mar, 2011 21:55
Jakoś nie bardzo to sobie mogę wyobrazić może to jakaś plota puszczona w ramach zazdrości
Anonymous - Wto 01 Mar, 2011 21:58
http://www.pudelek.pl/art...ara_w_toalecie/
damamama - Wto 01 Mar, 2011 22:34
A......... nie wiedziałam, że tutaj się czyta pudelka. Byłabym wstanie uwierzyć w tę historię. W przypadku toalety to nie mam mocnych, musiał ją odstawić
Anonymous - Wto 01 Mar, 2011 22:45
nie czytam tego, dostałam linka i zerknęłam
Anonymous - Wto 01 Mar, 2011 23:30
tiaaa...ostro imprezowal z ciezarna kobieta
Alicja - Śro 02 Mar, 2011 17:17
taaak, naprawde wierzycie, że zostawił Oscara w toalecie? coś trzeba napisać, a sensację sami zrobimy Może i odstawił, ale nie wierzę, że zapomniał o tej statuetce w dniu uhonorowania a nawet wątpię że zabrał ją ze sobą do toalety
a że imprezował mniej lub bardziej ostro- nie dziwię się, toż to radość była
| nicol81 napisał/a: | Alicja napisał/a:
to właśnie Hugh Grant miał początkowo zagrać króla Jerzego w "Jak zostać królem", wcale nie Colin
Ło matko... jak dobrze, że zmienili zdanie... |
właśnie, już widze Hugh jako króla Jerzego jąkać to on umie się w każdej roli
ludzie potrafią być zawistni zgadnijcie, kto pisał takie komentarze na forum o Colinie, kobiety czy mężczyźni :
" -doprawdy kobiety wzdychają do tego gościa....?! toż większość naszych polskich piwożłopów tak wygląda"
"Do niego wzdychają, o mnie nie mają prawa nawet pomarzyć- jestem nieosiągalny "
"Moja kobieta do niego nie wzdycha. Jak ją zapytałem, to nie wiedziała...
o kogo chodzi "
"PYTANIE DO KOBIET !!!
któraś z was napisała tu: "Ten mężczyzna ma wszystko, o czym marzą kobiety w każdym wieku". tzn co: kase? parcie na szkło? pozycje na czołówce brukowców obok Ophry? co jeszcze? czy jak wy to mówicie czego faceci nie mogą zrozumieć "to coś"? a jeśli tak to co to jest do jasnej cholery???!!!"
"czy was kobiety już całkowicie pogięło!!! przecież on np. przy Cristiano Ronaldo wygląda jak stary pryk!!! widziałyście CR bez koszulki? CR ma kase, figurę przy której nawet Brad Pitt wymięka, dba o siebie! czy wy naprawdę myślicie że każdy polski facet tylko pije, pali i ogląda mecze?! to co wy na wsiach mieszkacie?! u mnie w mieście prawie na każdym osiedlu jest siłownia w piwnicach w blokach i są ZAPCHANE TE SIŁOWNIE! ok, są goście co ćwiczą tylko żeby się bić potem ale są też normalni co ćwiczą jak ten Ronaldo żeby tak jak on do czegoś dojść! on ma być wzorem dla młodych? śmiech na sali! na 100 kobiet w wieku 20-30 lat wybrałoby jego a reszta CR! kasa to nie wszystko kobiety! Hefner też ma kase! i co? chcielibyście takiego męża? dajcie spokój i nie róbcie młodym facetom wode z mózgu bo taki facet nie ma szans z Ronaldo czy Becksem którzy są idolami młodych!"
doprawdy, nie ma to jak męska solidarność
Admete - Śro 02 Mar, 2011 18:06
Najbardziej mnie bawi myślenie tego gościa, że liczy się głównie pakowanie i kobietki jak do miodu
Alicja - Śro 02 Mar, 2011 18:33
ale porównywać Colina z Ronaldo? to jak rasowego psa ( Colin) z żabą ( Ronaldo)
| Admete napisał/a: | | Najbardziej mnie bawi myślenie tego gościa, że liczy się głównie pakowanie i kobietki jak do miodu |
z jego wypowiedzi wynika, że kobiety chcą Colina tylko dla kasy (to porównanie do Heffnera ), a Ronaldo dla wyglądu i ...osiągnięć uwielbiam piłkę nożną ale, słodki jeżu, sława Ronaldo nie opiera się na " wielkich osiągnięciach" trudno nazwać tak bieganie i szprycowanie się wspomagaczami
oni naprawdę nie rozumieją: a jeśli tak to co to jest do jasnej cholery???!!!"
Anonymous - Czw 03 Mar, 2011 21:47
| Alicja napisał/a: | " -doprawdy kobiety wzdychają do tego gościa....?! toż większość naszych polskich piwożłopów tak wygląda"
[i]"Do niego wzdychają, o mnie nie mają prawa nawet pomarzyć- jestem nieosiągalny " |
Kiedy ja sie z panem zgadzam, bo patrzac wylacznie na fizycznosc, to Colin sie dosc rozowy i troche opuchniety na twarzy zrobil, wloski mu sie przerzedzily... Ale my i tak wiemy, ze jest bossski
primavera - Pią 04 Mar, 2011 07:13
| AineNiRigani napisał/a: |
Kiedy ja sie z panem zgadzam, bo patrzac wylacznie na fizycznosc, to Colin sie dosc rozowy i troche opuchniety na twarzy zrobil, wloski mu sie przerzedzily... Ale my i tak wiemy, ze jest bossski |
oj tam oj tam i tak
Sofijufka - Pią 04 Mar, 2011 19:59
Colin może sirem zostać
Anonymous - Pią 04 Mar, 2011 20:15
| Sofijufka napisał/a: | Colin może sirem zostać |
I pewnie zostanie - z tej puli humoriskausa...
milenaj - Nie 06 Mar, 2011 17:07
Dzisiaj o 19.05 na Ale Kino będzie wywiad z Colinem.
Hanula - Nie 06 Mar, 2011 22:20
| milenaj napisał/a: | | Dzisiaj o 19.05 na Ale Kino będzie wywiad z Colinem. |
Zdążyłam na końcówkę , sprawdziłam będzie powtórka w czwartek 10 marca o 19:00
Diana - Pon 07 Mar, 2011 15:01
O Jezu! To trzeba koniecznie oglądać! Dzięki za informację.
Alicja - Pon 07 Mar, 2011 17:34
mnie nawet powtórka nie pomoże, trzeba mieć Ale Kino
milenaj - Pon 07 Mar, 2011 19:28
Alicjo, jeżeli wiesz jak zgrać z dekodera na laptopa, to służę nagraniem.
Alicja - Wto 08 Mar, 2011 21:45
jestem antytalenciem technicznym
Lizzy - Wto 10 Maj, 2011 10:33
proszę: http://www.youtube.com/watch?v=rRMlJd5KAQQ
jest się nad czym poślinić:)
Alicja - Wto 10 Maj, 2011 11:24
|
|
|