To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata

ellaine - Nie 15 Lis, 2009 12:59

Z tak zwanej Radiostacji (przy Narutowicza). A Ty?

Ale off top robimy :mrgreen:

Gunia - Nie 15 Lis, 2009 14:25

Calipso napisał/a:
Tiaa,jednym z tematów mojej pracy kontrolnej jest porównac obraz z Apokalpisy św.Jana z "Piosenką o koncu świata" Czesława Miłosza.Wolę nie brać tego tematu,bo bym nawypisywała bzdur :rumieniec:

Ja bym właśnie ten wybrała. ;)

spin_girl - Nie 15 Lis, 2009 17:51

ja jestem spod Łodzi, z Konstantynowa, łączy nas chyba tramwaj nr 43 :)
Resztę forum uprzejmie przepraszam za offtop :kwiatek:

Agn - Nie 15 Lis, 2009 18:04

Eeee tam zaraz offtop! Dwie supernaturalne siostry umawiają się na supernaturalne piwo. Gdzie tu macie offtop, to ja nie wiem.

Ellaine, przepiękny nowy avek. :serce:

Deanariell - Nie 15 Lis, 2009 18:15

Spin_girl napisała:
Cytat:
Ponadto oświadczam, że na wszystkie powyższe podziały chłopaków się nie zgadzam, bo Dean jest MÓJ!!!!!!!!!!!!! :wink: :mrgreen:

Hola, hola, moja droga Spinko :P Dean, to tak naprawdę dobro międzynarodowe i z założenia jest niczyj... ;) co byśmy sobie prywatnie o tym nie myślały - fakty są nieubłagane... :roll:
Poza tym chciałam nieśmiało przypomnieć, że ja tu najdłużej stoję w kolejce ( :lol: jak za komuny - obowiązuje lista kolejkowa :P ) i nie mam zamiaru przepuszczać młodszych stażem sióstr w zakonie, nie po to się tyle nastałam, żeby teraz tak altruistycznie rezygnować, kochana... :confused3: :rotfl: Ze mną stoi Admete - jako Matka Założycielka Wątku SPN na tym forum oraz Harry - Błogosławiona Siostra, która jako jedyna dostąpiła zaszczytu posiadania osobistego zdjęcia z Jensenem, co oznacza, że znalazła się NAPRAWDĘ blisko ołtarza... :thud: :rotfl: Później nie pamiętam, które dziewczęta stoją i w jakiej kolejności, ponieważ są tu takie siostry, co to w dwu kolejkach mają pozajmowane miejsca - druga do Sama/Jareda naturalnie, obecnie mamy jeszcze trzecią - do Castiela/Mishy... Nie godzi się więc tak wpychać bez kolejki, a tym bardziej zawłaszczać samozwańczo Idola w całości dla siebie... :-P :lol: To grozi ekskomuniką ;)
Ech, pamietam ten dzień, kiedy jako pierwsza w tym temacie odkryłam konstelację piegów na twarzy Jensena... :serduszkate: Teraz, to już prawie jak historia...

Ale do chórku pochwalnego jak najbardziej Spineczkę zapraszam :D

Admete napisała:
Cytat:
Obśmiałam się z tego. Pamiętacie, kto to wymyślił?

Nie wiem dokładnie, kto wymyślił ten termin "coco jambo", ale wydaje mi się, że pierwszy raz widziałam go u Agn - to ona określała pewne czynności stwierdzeniem: "coco jambo i do przodu" :D

spin_girl - Nie 15 Lis, 2009 18:22

Deanariell napisał/a:
Ale do chórku pochwalnego jak najbardziej Spineczkę zapraszam

no dobra, spokorniałam i grzecznie ustawiam się w kolejce do Idola :mrgreen: W chórku pochwalnym będę śpiewać fałszywie (bo inaczej nie umiem) ale za to głośno i z ochotą, albowiem piękny on jest i w ogóle wspaniały (Jensena mam na myśli) :mrgreen:

Agn - Nie 15 Lis, 2009 18:29

Aże mnie się przypomniał Dudek...
http://patrz.pl/filmy/kabaret-dudek-kolejka-493393

(I to był dopiero offtop! :lol: )

Deanariell - Nie 15 Lis, 2009 18:32

spin_girl napisał/a:
no dobra, spokorniałam i grzecznie ustawiam się w kolejce do Idola :mrgreen: W chórku pochwalnym będę śpiewać fałszywie (bo inaczej nie umiem) ale za to głośno i z ochotą, albowiem piękny on jest i w ogóle wspaniały (Jensena mam na myśli)

No i o to chodzi w nowicjacie :D Bardzo dobrze - głośno i z ochotą, fałszu i tak nikt nie usłyszy, bo ja też zbyt czysto nie śpiewam... :lol: Taaaa... nie ma to jak kazanie Matki Przełożonej... a wszystko wraca do idealnego porządku... :rotfl: :przytul: :hug_grupowy:

A w ogóle, to najnowszym nabytkiem w zakonie Deana/Jensena jest teraz Zuza, można więc powiedzieć, że nawet awansowałaś w hierarchii Spineczko :mrgreen: :rotfl:

Deanariell - Nie 15 Lis, 2009 18:42

Agn napisał/a:
Aże mnie się przypomniał Dudek...

:rotfl: :rotfl: :rotfl: Idealnie w temacie... :lol:

Agn - Nie 15 Lis, 2009 18:45

spin_girl napisał/a:
W chórku pochwalnym będę śpiewać fałszywie (bo inaczej nie umiem) ale za to głośno i z ochotą

My tu wszystkie chóralnie i po winchesterowsku możemy zawyć z ekspresją "Wanted dead or alive", uwzględniając wszystkie fałszywe nuty z wykonania chłopaków. Myślę, że możemy tę piosenkę podmienić miejscami z "Kiedy ranne wstają zorze..."

(Mam nadzieję, że nie obraziłam niczyich uczuć religijnych, jeśli tak - przepraszam.)

Harry_the_Cat - Nie 15 Lis, 2009 18:53

:rotfl:

Agn, mysle, ze SPN to ogolnie nie jest miejsce dla osob, ktorych uczucia religijne latwo urazic ;)

ellaine - Nie 15 Lis, 2009 18:58

spin_girl napisał/a:
ja jestem spod Łodzi, z Konstantynowa, łączy nas chyba tramwaj nr 43 :)
Resztę forum uprzejmie przepraszam za offtop :kwiatek:

O, a niedawno 43 koło mnie jeździło. To my może grzecznie na priva powedrujemy, reszcie forum dziękować za wyrozumiałość :kwiatek:

Cytat:
Ellaine, przepiękny nowy avek. :serce:

Dziękuję :cmok:
Fragment mojego najnowszego SPN-owego bazgroła, który ulega właśnie poprawianiu (jako że łapanie podobieństwa Deana/Jensena doprowadza mnie do szału).

Aragonte - Nie 15 Lis, 2009 19:05

Deanariell napisał/a:
Cytat:
Obśmiałam się z tego. Pamiętacie, kto to wymyślił?

Nie wiem dokładnie, kto wymyślił ten termin "coco jambo", ale wydaje mi się, że pierwszy raz widziałam go u Agn - to ona określała pewne czynności stwierdzeniem: "coco jambo i do przodu" :D

Nie, termin coco jumbo w znanym nam wszystkim znaczeniu moim zdaniem zastosowała jako pierwsza Caitriona - chyba nawet proponowała Adminowi, żeby automatycznie pewne zwroty na forum były poprawiane na tenże zwrot, ale jakoś nie podchwycił pomysłu :lol:

Harry_the_Cat - Nie 15 Lis, 2009 19:07

Ja pamietam nawet ta rozmowe - chodzilo bodajze o wymyslenie najbardziej absurdalnego okreslenia :rotfl: Zasmiewalysmy sie do rozpuku :mrgreen:
Agn - Nie 15 Lis, 2009 19:26

To fakt, ja tego pierwsza nie zastosowałam. Ale jako pierwsza za to użyłam cytatu z "Chłopaki nie płaczą" - Coco jumbo i do przodu. To moja dewiza! ;)

Ellaine, ja mam nadzieję, że jak będzie na DA to cudeńko, to się pochwalisz? Dziś nie wchodzę, by sprawdzić. Pecet świruje, jak otwieram devianta. :shock: Ale pecet to idiota, już się przyzwyczaiłam...

Harry_the_Cat - Nie 15 Lis, 2009 19:35

Mac rulez :mrgreen:
Aragonte - Nie 15 Lis, 2009 19:36

Harry_the_Cat napisał/a:
Ja pamietam nawet ta rozmowe - chodzilo bodajze o wymyslenie najbardziej absurdalnego okreslenia :rotfl: Zasmiewalysmy sie do rozpuku :mrgreen:

Tak, też pamiętam - podczas jednego ze spotkań w Coffee Heaven, prawda? :lol:

Harry, mały OT - pomyśl, jaki termin by Ci pasował przed świętami, bo planujemy to samo, co w ostatnich latach :wink:

ellaine - Nie 15 Lis, 2009 20:47

Agn napisał/a:

Ellaine, ja mam nadzieję, że jak będzie na DA to cudeńko, to się pochwalisz? Dziś nie wchodzę, by sprawdzić. Pecet świruje, jak otwieram devianta. :shock: Ale pecet to idiota, już się przyzwyczaiłam...

Mam nawet dwa do wrzucenia:>. Jesli tylko Deanmnie nie wykończy i nie wyrzuce całości przez okno, to dam znać.

Eeee, tam..cudeńko... :-P

Harry_the_Cat - Nie 15 Lis, 2009 21:15

Aragonte napisał/a:
Harry, mały OT - pomyśl, jaki termin by Ci pasował przed świętami, bo planujemy to samo, co w ostatnich latach :wink:

oki doki. moje plany na razie siegaja najblizszego piatku i potem 28.... takze chyba jestem elastyczna ;)

Agn - Nie 15 Lis, 2009 21:23

Cudeńko, cudeńko. Rzekłam. Wiem, jak potrafisz rysować. Gdybyś nie robiła tego absolutnie cudownie, to bym nie wielbiła twoich rysunków. Że o obnoszeniu wizerunku Reynevana nie wspomnę.
Ich habe gesagt.
I nie wywalaj przez okno! Jestem pewna, że Dean też ci wyjdzie!

ellaine - Nie 15 Lis, 2009 21:46

Eeee...no to zostaje mi tylko mieć nadzieję, że stanę na wysokości zadania i sprostam oczekiwaniom (w przeciwnym razie przyjdzie mi popełnic jakies rytualne harakiri :-P ).

Ja tego Reynevana będę musiała narysować, coś tak czuję w kościach :mrgreen:

Nie wywaliłam. Ale już nie ruszę tego rysunku, choćby nie wiem co! Z Dean'em walczę zaciekle za każdym razem kiedy go rysuję (to pewnie zemsta za to, że wolę Sama :mrgreen: ).

Aragonte - Nie 15 Lis, 2009 22:04

Ellaine, a jaką technikę stosujesz przy rysowaniu portretów? Ołówek, kredka czy mieszasz różne techniki? Bo w sieci są skany, tak?

Idę obejrzeć te, których nie widziałam :wink:

Caitriona - Nie 15 Lis, 2009 22:44

Ellaine, to Twója praca jest na Twoim avku i na avku Agn? Jeśli tak, pięknie malujesz :D :D :D

Aragonte napisał/a:
Tak, też pamiętam - podczas jednego ze spotkań w Coffee Heaven, prawda?

Nie chwaląc się, jam ten termin ukuła :mrgreen: :mrgreen: Rozmowę też pamiętam :D :D :D

A co do kolejki Deanowej, to stoję jako czwarta, zaraz za Harrym ;) A jakby nie wyszło, to na pocieszkę biorę Impalę :-P :-P

ellaine - Nie 15 Lis, 2009 23:09

Aragonte napisał/a:
Ellaine, a jaką technikę stosujesz przy rysowaniu portretów? Ołówek, kredka czy mieszasz różne techniki? Bo w sieci są skany, tak?

Idę obejrzeć te, których nie widziałam :wink:

Szczerze mówiąc techniki tak zwane naturalne niestety zarzuciłam (jedyne, co zostało to ołówek) - brak czasu i wymogi rynku powodują, że większość rysowników przerzuca się na programy graficzne.

Caitriona napisał/a:
Ellaine, to Twója praca jest na Twoim avku i na avku Agn? Jeśli tak, pięknie malujesz :D :D :D

No, tak jakby moje, kurczę, chyba muszę sie do nich przyznać :mrgreen:
dziękuję :kwiatek:

praedzio - Pon 16 Lis, 2009 07:15

Podoba mi się Twój avek. :oklaski:
I miło mi słyszeć, że wolisz Sama. :mrgreen: