Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata
ellaine - Nie 15 Lis, 2009 12:59
Z tak zwanej Radiostacji (przy Narutowicza). A Ty?
Ale off top robimy
Gunia - Nie 15 Lis, 2009 14:25
| Calipso napisał/a: | Tiaa,jednym z tematów mojej pracy kontrolnej jest porównac obraz z Apokalpisy św.Jana z "Piosenką o koncu świata" Czesława Miłosza.Wolę nie brać tego tematu,bo bym nawypisywała bzdur |
Ja bym właśnie ten wybrała.
spin_girl - Nie 15 Lis, 2009 17:51
ja jestem spod Łodzi, z Konstantynowa, łączy nas chyba tramwaj nr 43
Resztę forum uprzejmie przepraszam za offtop
Agn - Nie 15 Lis, 2009 18:04
Eeee tam zaraz offtop! Dwie supernaturalne siostry umawiają się na supernaturalne piwo. Gdzie tu macie offtop, to ja nie wiem.
Ellaine, przepiękny nowy avek.
Deanariell - Nie 15 Lis, 2009 18:15
Spin_girl napisała:
| Cytat: | Ponadto oświadczam, że na wszystkie powyższe podziały chłopaków się nie zgadzam, bo Dean jest MÓJ!!!!!!!!!!!!! |
Hola, hola, moja droga Spinko Dean, to tak naprawdę dobro międzynarodowe i z założenia jest niczyj... co byśmy sobie prywatnie o tym nie myślały - fakty są nieubłagane...
Poza tym chciałam nieśmiało przypomnieć, że ja tu najdłużej stoję w kolejce ( jak za komuny - obowiązuje lista kolejkowa ) i nie mam zamiaru przepuszczać młodszych stażem sióstr w zakonie, nie po to się tyle nastałam, żeby teraz tak altruistycznie rezygnować, kochana... Ze mną stoi Admete - jako Matka Założycielka Wątku SPN na tym forum oraz Harry - Błogosławiona Siostra, która jako jedyna dostąpiła zaszczytu posiadania osobistego zdjęcia z Jensenem, co oznacza, że znalazła się NAPRAWDĘ blisko ołtarza... Później nie pamiętam, które dziewczęta stoją i w jakiej kolejności, ponieważ są tu takie siostry, co to w dwu kolejkach mają pozajmowane miejsca - druga do Sama/Jareda naturalnie, obecnie mamy jeszcze trzecią - do Castiela/Mishy... Nie godzi się więc tak wpychać bez kolejki, a tym bardziej zawłaszczać samozwańczo Idola w całości dla siebie... To grozi ekskomuniką
Ech, pamietam ten dzień, kiedy jako pierwsza w tym temacie odkryłam konstelację piegów na twarzy Jensena... Teraz, to już prawie jak historia...
Ale do chórku pochwalnego jak najbardziej Spineczkę zapraszam
Admete napisała:
| Cytat: | | Obśmiałam się z tego. Pamiętacie, kto to wymyślił? |
Nie wiem dokładnie, kto wymyślił ten termin "coco jambo", ale wydaje mi się, że pierwszy raz widziałam go u Agn - to ona określała pewne czynności stwierdzeniem: "coco jambo i do przodu"
spin_girl - Nie 15 Lis, 2009 18:22
| Deanariell napisał/a: | | Ale do chórku pochwalnego jak najbardziej Spineczkę zapraszam |
no dobra, spokorniałam i grzecznie ustawiam się w kolejce do Idola W chórku pochwalnym będę śpiewać fałszywie (bo inaczej nie umiem) ale za to głośno i z ochotą, albowiem piękny on jest i w ogóle wspaniały (Jensena mam na myśli)
Agn - Nie 15 Lis, 2009 18:29
Aże mnie się przypomniał Dudek...
http://patrz.pl/filmy/kabaret-dudek-kolejka-493393
(I to był dopiero offtop! )
Deanariell - Nie 15 Lis, 2009 18:32
| spin_girl napisał/a: | no dobra, spokorniałam i grzecznie ustawiam się w kolejce do Idola W chórku pochwalnym będę śpiewać fałszywie (bo inaczej nie umiem) ale za to głośno i z ochotą, albowiem piękny on jest i w ogóle wspaniały (Jensena mam na myśli) |
No i o to chodzi w nowicjacie Bardzo dobrze - głośno i z ochotą, fałszu i tak nikt nie usłyszy, bo ja też zbyt czysto nie śpiewam... Taaaa... nie ma to jak kazanie Matki Przełożonej... a wszystko wraca do idealnego porządku...
A w ogóle, to najnowszym nabytkiem w zakonie Deana/Jensena jest teraz Zuza, można więc powiedzieć, że nawet awansowałaś w hierarchii Spineczko
Deanariell - Nie 15 Lis, 2009 18:42
| Agn napisał/a: | | Aże mnie się przypomniał Dudek... |
Idealnie w temacie...
Agn - Nie 15 Lis, 2009 18:45
| spin_girl napisał/a: | | W chórku pochwalnym będę śpiewać fałszywie (bo inaczej nie umiem) ale za to głośno i z ochotą |
My tu wszystkie chóralnie i po winchesterowsku możemy zawyć z ekspresją "Wanted dead or alive", uwzględniając wszystkie fałszywe nuty z wykonania chłopaków. Myślę, że możemy tę piosenkę podmienić miejscami z "Kiedy ranne wstają zorze..."
(Mam nadzieję, że nie obraziłam niczyich uczuć religijnych, jeśli tak - przepraszam.)
Harry_the_Cat - Nie 15 Lis, 2009 18:53
Agn, mysle, ze SPN to ogolnie nie jest miejsce dla osob, ktorych uczucia religijne latwo urazic
ellaine - Nie 15 Lis, 2009 18:58
| spin_girl napisał/a: | ja jestem spod Łodzi, z Konstantynowa, łączy nas chyba tramwaj nr 43
Resztę forum uprzejmie przepraszam za offtop |
O, a niedawno 43 koło mnie jeździło. To my może grzecznie na priva powedrujemy, reszcie forum dziękować za wyrozumiałość
| Cytat: | Ellaine, przepiękny nowy avek. |
Dziękuję
Fragment mojego najnowszego SPN-owego bazgroła, który ulega właśnie poprawianiu (jako że łapanie podobieństwa Deana/Jensena doprowadza mnie do szału).
Aragonte - Nie 15 Lis, 2009 19:05
| Deanariell napisał/a: | | Cytat: | | Obśmiałam się z tego. Pamiętacie, kto to wymyślił? |
Nie wiem dokładnie, kto wymyślił ten termin "coco jambo", ale wydaje mi się, że pierwszy raz widziałam go u Agn - to ona określała pewne czynności stwierdzeniem: "coco jambo i do przodu" |
Nie, termin coco jumbo w znanym nam wszystkim znaczeniu moim zdaniem zastosowała jako pierwsza Caitriona - chyba nawet proponowała Adminowi, żeby automatycznie pewne zwroty na forum były poprawiane na tenże zwrot, ale jakoś nie podchwycił pomysłu
Harry_the_Cat - Nie 15 Lis, 2009 19:07
Ja pamietam nawet ta rozmowe - chodzilo bodajze o wymyslenie najbardziej absurdalnego okreslenia Zasmiewalysmy sie do rozpuku
Agn - Nie 15 Lis, 2009 19:26
To fakt, ja tego pierwsza nie zastosowałam. Ale jako pierwsza za to użyłam cytatu z "Chłopaki nie płaczą" - Coco jumbo i do przodu. To moja dewiza!
Ellaine, ja mam nadzieję, że jak będzie na DA to cudeńko, to się pochwalisz? Dziś nie wchodzę, by sprawdzić. Pecet świruje, jak otwieram devianta. Ale pecet to idiota, już się przyzwyczaiłam...
Harry_the_Cat - Nie 15 Lis, 2009 19:35
Mac rulez
Aragonte - Nie 15 Lis, 2009 19:36
| Harry_the_Cat napisał/a: | Ja pamietam nawet ta rozmowe - chodzilo bodajze o wymyslenie najbardziej absurdalnego okreslenia Zasmiewalysmy sie do rozpuku |
Tak, też pamiętam - podczas jednego ze spotkań w Coffee Heaven, prawda?
Harry, mały OT - pomyśl, jaki termin by Ci pasował przed świętami, bo planujemy to samo, co w ostatnich latach
ellaine - Nie 15 Lis, 2009 20:47
| Agn napisał/a: |
Ellaine, ja mam nadzieję, że jak będzie na DA to cudeńko, to się pochwalisz? Dziś nie wchodzę, by sprawdzić. Pecet świruje, jak otwieram devianta. Ale pecet to idiota, już się przyzwyczaiłam... |
Mam nawet dwa do wrzucenia:>. Jesli tylko Deanmnie nie wykończy i nie wyrzuce całości przez okno, to dam znać.
Eeee, tam..cudeńko...
Harry_the_Cat - Nie 15 Lis, 2009 21:15
| Aragonte napisał/a: | Harry, mały OT - pomyśl, jaki termin by Ci pasował przed świętami, bo planujemy to samo, co w ostatnich latach |
oki doki. moje plany na razie siegaja najblizszego piatku i potem 28.... takze chyba jestem elastyczna
Agn - Nie 15 Lis, 2009 21:23
Cudeńko, cudeńko. Rzekłam. Wiem, jak potrafisz rysować. Gdybyś nie robiła tego absolutnie cudownie, to bym nie wielbiła twoich rysunków. Że o obnoszeniu wizerunku Reynevana nie wspomnę.
Ich habe gesagt.
I nie wywalaj przez okno! Jestem pewna, że Dean też ci wyjdzie!
ellaine - Nie 15 Lis, 2009 21:46
Eeee...no to zostaje mi tylko mieć nadzieję, że stanę na wysokości zadania i sprostam oczekiwaniom (w przeciwnym razie przyjdzie mi popełnic jakies rytualne harakiri ).
Ja tego Reynevana będę musiała narysować, coś tak czuję w kościach
Nie wywaliłam. Ale już nie ruszę tego rysunku, choćby nie wiem co! Z Dean'em walczę zaciekle za każdym razem kiedy go rysuję (to pewnie zemsta za to, że wolę Sama ).
Aragonte - Nie 15 Lis, 2009 22:04
Ellaine, a jaką technikę stosujesz przy rysowaniu portretów? Ołówek, kredka czy mieszasz różne techniki? Bo w sieci są skany, tak?
Idę obejrzeć te, których nie widziałam
Caitriona - Nie 15 Lis, 2009 22:44
Ellaine, to Twója praca jest na Twoim avku i na avku Agn? Jeśli tak, pięknie malujesz
| Aragonte napisał/a: | | Tak, też pamiętam - podczas jednego ze spotkań w Coffee Heaven, prawda? |
Nie chwaląc się, jam ten termin ukuła Rozmowę też pamiętam
A co do kolejki Deanowej, to stoję jako czwarta, zaraz za Harrym A jakby nie wyszło, to na pocieszkę biorę Impalę
ellaine - Nie 15 Lis, 2009 23:09
| Aragonte napisał/a: | Ellaine, a jaką technikę stosujesz przy rysowaniu portretów? Ołówek, kredka czy mieszasz różne techniki? Bo w sieci są skany, tak?
Idę obejrzeć te, których nie widziałam |
Szczerze mówiąc techniki tak zwane naturalne niestety zarzuciłam (jedyne, co zostało to ołówek) - brak czasu i wymogi rynku powodują, że większość rysowników przerzuca się na programy graficzne.
| Caitriona napisał/a: | Ellaine, to Twója praca jest na Twoim avku i na avku Agn? Jeśli tak, pięknie malujesz |
No, tak jakby moje, kurczę, chyba muszę sie do nich przyznać
dziękuję
praedzio - Pon 16 Lis, 2009 07:15
Podoba mi się Twój avek.
I miło mi słyszeć, że wolisz Sama.
|
|
|