Fantastyka - Babylon 5
Admete - Wto 09 Lis, 2010 17:36
Nie przejmuj się - czekałam tyle, poczekam jeszcze trochę Teraz sobie przypominam te sceny z różą. Avek ładny jest.
asiek - Wto 09 Lis, 2010 18:24
| Aragonte napisał/a: | | Ta scenka z różą to chyba z I sezonu? Kiedy Ivanova dostała kwiatuszek od tego swojego exa? |
Sezon I, odcinek 7...
Aragonte - Wto 09 Lis, 2010 18:26
| asiek napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | | Ta scenka z różą to chyba z I sezonu? Kiedy Ivanova dostała kwiatuszek od tego swojego exa? |
Sezon I, odcinek 7... |
Wiedziałam, że oglądająca to świeżynka podpowie dokładniej
Admete - Wto 09 Lis, 2010 19:00
Aśkowi to się nalezy nagroda za wytrwałośc To teraz będzie miała odcinek o dziurze w pamięci Sinclaira. A odcinek TKO to sobie można odpuścić. Ja sobie zwykle daję na niego dyspensę
Aragonte - Wto 09 Lis, 2010 19:02
Ja obejrzałam TKO tylko raz i więcej nie wróciłam
Admete - Wto 09 Lis, 2010 19:04
| Aragonte napisał/a: | Ja obejrzałam TKO tylko raz i więcej nie wróciłam |
I słusznie. Zupełnie niepotrzebny. Fani mogą obejrzec dla porządku, a pozostali mogą sobie darować. Ale ty chyba nie byłaś jeszcze wtedy wkręcona? Bo pamiętam, że tez nie byłas znowu zachwycona początkiem? O tym jak ja jestem wkręcona Świadczy post na początku tego wątku. Widzę teraz, ze jest spoilerowy, więc nie polecam
Aragonte - Wto 09 Lis, 2010 19:14
Nie, na początku oglądałam zupełnie niezobowiązująco, skupiając się - jak większość - na relacjach Londo i G'Kara Zresztą mogę kiedyś odszukać te swoje wczesne posty - zachwytu w nich na pewno nie było
Admete - Wto 09 Lis, 2010 19:17
| Aragonte napisał/a: | Nie, na początku oglądałam zupełnie niezobowiązująco, skupiając się - jak większość - na relacjach Londo i G'Kara Zresztą mogę kiedyś odszukać te swoje wczesne posty - zachwytu w nich na pewno nie było |
Pamiętam, pamiętam Popatrz jaki cudny hołd dla B5 znalazłam - łącznie z początkowym tekstem:
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Twój pierwszy posta na temat B5:
| Cytat: | Obejrzałam sobie (wreszcie! Leżakowało to u mnie dłuuugo ) pilota do Babylon 5. Może efekty nie uwodzą, ale jako historia, która wciąga, ale nie zmusza do obgryzania paluchów i rzucania kapciami w ekran, całkiem mi się spodobało
Przy BSG za bardzo się denerwowałam, tutaj podchodzę na luzie i odpoczywam |
Potem też cię nie wciągnęło - wcale, a wcale
Aragonte - Wto 09 Lis, 2010 19:26
Jaka czepialska, pffff
Jakie ładne... A tekst na wejściu przedni
BTW - parę linków z początku wątku (1 strona, Twoje posty, Admete) jest już nieaktualnych. Znalazłabyś czas, żeby je wymienić?
Admete - Wto 09 Lis, 2010 19:32
| Aragonte napisał/a: | Jaka czepialska, pffff
Jakie ładne... A tekst na wejściu przedni
BTW - parę linków z początku wątku (1 strona, Twoje posty, Admete) jest już nieaktualnych. Znalazłabyś czas, żeby je wymienić? |
Zauważyłam - saksuję albo wymienię.
Czepielska, nie czepialska tylko pamiętliwa Potem juz było lepiej:
| Cytat: | A tak w ogóle to skończyłam I sezon - świetny miał finał!
Na wszelki wypadek zapuściłam sobie od razu pierwszy odcinek II sezonu |
Wybaczam ci więc początkowy chłód
Wstawiłam na początku nowy filmk z Delenn i Sheridanem - ma dobrą muzykę.
Aragonte - Wto 09 Lis, 2010 19:38
Phhy, potem miałam jeszcze lepsze teksty tzn. lepsze w Twoich oczach
A tak zupełnie serio - wątpię, żeby kogoś dało radę to wessać tak od pierwszego odcinka. Ja wkręciłam tak naprawdę się w II serii, kiedy już miałam orientację w uniwersum i zdążyłam się przywiązać do niektórych bohaterów.
Admete - Wto 09 Lis, 2010 19:40
Wiem o tym. Być może gdybym oglądała za pierwszym razem cały sezon 1 to bym zrezygnowała. Valen czuwał Lub Great Maker
asiek - Wto 09 Lis, 2010 19:54
| Admete napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Ja obejrzałam TKO tylko raz i więcej nie wróciłam |
I słusznie. Zupełnie niepotrzebny. Fani mogą obejrzec dla porządku, a pozostali mogą sobie darować. Ale ty chyba nie byłaś jeszcze wtedy wkręcona? Bo pamiętam, że tez nie byłas znowu zachwycona początkiem? O tym jak ja jestem wkręcona Świadczy post na początku tego wątku. Widzę teraz, ze jest spoilerowy, więc nie polecam |
Z ciekawości przeczytałam ten post i zbieram się z podłogi... Z KIM ożenił się Sheridan ? Z Minbarką ?! Może jeszcze z Delenn ? Nie lubię jej.
Admete - Wto 09 Lis, 2010 20:10
Tak Aśku z Delenn, tylko nie całkiem tak wyglądająca Delenn. Z Delenn po przemianie Bo w B5:
Bardzo lubię Delenn Ich historia przypomina historię Arweny i Aragorna, tyle że Delenn nie jest malowaną lalą.
John i Delenn:
http://www.youtube.com/watch?v=RmVxD8IxVyU
Na samym początku wątku wkleiłam też ładny filmik. Na pocieszenie powiem ci, ze zostanie w połowie człowiekiem A będzie to możliwe, bo Minbarczycy i Ziemianie naprawdę dzielą dusze W pewien sposób
Aragonte Twoja reakcja z września zeszłego roku - poczatek 4 serii:
| Cytat: | Wracam do odcinka.
Buuu. Chlip.
Chlip. |
Aragonte - Wto 09 Lis, 2010 20:50
No wiedziałam, że wszystko mi teraz wywleczesz Każde chlipnięcie
Tylko nie wyciągaj moich postów z końca IV sezonu, bo Cię mentalnie uduszę... Tak rozklejona to nie byłam chyba nigdy w tym wątku
asiek - Wto 09 Lis, 2010 20:50
| Admete napisał/a: | Aragonte Twoja reakcja z września zeszłego roku - poczatek 4 serii:
Cytat:
Wracam do odcinka.
Buuu. Chlip.
Chlip.
|
To dopiero jest SPOILER ...
Admete - Wto 09 Lis, 2010 20:52
No spoiler - emocjonalny Asiek myśmy przez okres oglądanie B5 przez Aragonte nie tylko postowały tutaj, ale też sesemesowały co wieczór Dobra - nic już nie wyciągam Piję sobie imbirek, a potem chyba spać pójdę, bo coś mnie głowa od tego kaszlu boli.
Aragonte - Wto 09 Lis, 2010 21:00
| asiek napisał/a: | | Admete napisał/a: | Aragonte Twoja reakcja z września zeszłego roku - poczatek 4 serii:
Cytat:
Wracam do odcinka.
Buuu. Chlip.
Chlip.
|
To dopiero jest SPOILER ... |
Takich spoilerów to tutaj jest mrowie a mrowie
I tych zwykłych spoilerów też - niespecjalnie chciało nam się z Admete je oznaczać, bo kto w końcu czytał ten wątek i oglądał B5? Tylko my dwie
Admete - Wto 09 Lis, 2010 21:02
| Cytat: | | I tych zwykłych spoilerów też - niespecjalnie chciało nam się z Admete je oznaczać, bo kto w końcu czytał ten wątek i oglądał B5? Tylko my dwie |
Tu nie ma nic poukrywanego, bo komentowałyśmy na bieżąco wszystko - fajne to było.
Aragonte - Wto 09 Lis, 2010 21:05
Nooo... a ja posunęłam się do dość skrajnego postępowania, zamykając się na parę miesięcy w komorze kriogenicznej
asiek - Wto 09 Lis, 2010 21:10
| Aragonte napisał/a: | Nooo... choć posunęłam się do dość skrajnego postępowania, zamykając się na dwóch forach w komorze kriogenicznej |
To znaczy ? Dostałaś bana, czy jak ?
Aragonte - Wto 09 Lis, 2010 21:31
Nieeeeee chociaż w sumie ta sytuacja lepiej jest opisana tą emotikonką
Admete - Wto 09 Lis, 2010 21:38
W żałobie chodziła - po jednej z postaci. O ktos mi ukradł avka Tak myślałam, że ci się spodoba
Aragonte - Wto 09 Lis, 2010 21:50
Pasuje mi do karnacji
Właśnie sobie przypomniałam, jak sterroryzowałam kiedyś Praedzio, żeby obejrzała u mnie jeden z odcinków B5 - ze środka, nie męczyłam jej I sezonem
Admete - Wto 09 Lis, 2010 21:51
To jesteśmy avkovo kompatybilne
EDIT: Asiek jeśli wytrwasz w oglądaniu, to zobaczysz mój rodzaj romansu w historii Sheridana i Delenn Narastanie wzajemnego szacunku i oddania. Poznawanie siebie. Wspólnota celów.
Wzruszyłam się przy tych fragmentach ze Sleeping in the light.
|
|
|