To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Brzydula

Trzykrotka - Pon 03 Sty, 2011 22:14

nicol81 napisał/a:

Ja padłam z Seby, jak myslał, że przeprosiny Pauli oznaczają pogodzenie- bo po co by laskę przepraszać... :roll:

Prawda? I jak się cieszył, że Marek zmądrzał... Asshole :roll: Miał szczęście, że Violka go chciała. Chyba mimo wszystko okazała się mądrzejsza od niego.

Yes yes yes, jest drugi odcinek Prosto w serce!
http://vod.onet.pl/prosto...67,odcinek.html

trifle - Pon 03 Sty, 2011 22:36

Yes yes! :D Może by założyć wątek Bobka? Bo chyba samego serialu nie ma sensu.. Co myślicie? :mysle: Bo tu to będziemy offtopować :mysle:
Trzykrotka - Pon 03 Sty, 2011 22:38

Albo zmieńmy tytuł wątku na szerszy :kwiatek:
trifle - Pon 03 Sty, 2011 23:13

Ale tu było też o Brzyduli amerykańskiej, wiem, bo sama pisałam ;)
"Brzydula i Bobek" :mrgreen: ?

Trzykrotka - Pon 03 Sty, 2011 23:19

O! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: świetny tytuł!
Muszę powiedzieć, ze w 2 odcinku Mucha mi się podobała. Wyglądała okropnie wulgarnie w tej kiecce, ale emocje zagrała jak należy. I Agata Kulesza :oklaski: Jaka wzorcowa zołza!
Ale Jacek Barciak, którego bardzo lubię, lepszy byl jako Pshemko, niż naczelny Zuy.

trifle - Wto 04 Sty, 2011 00:32

A mi się nadal nie podobała. Chyba jestem uprzedzona, ale jakoś jej nie lubię. I bezcześci moje imię w tym serialu! :confused3:

Ale Bobek to normalnie... :thud: :serce2:

Anonymous - Wto 04 Sty, 2011 12:48

A mnie wkurza powrot do 15-minutowych odcinkow.
Koszmar.

Trzykrotka - Wto 04 Sty, 2011 13:03

Pierwszy odcinek Prosto w serce ma 25...
Anonymous - Wto 04 Sty, 2011 13:19

Z reklamami. Wychodzi tak jak w Brzyduli, a tam faktycznego odcinka bylo 15 min.
Trzykrotka - Wto 04 Sty, 2011 14:56

Aine, nie :kwiatek: Liczyłam specjalnie na vod.onet. Były dwie reklamy, a czas zaczął się naliczać po zakończeniu pierwszej. Druga mogła uciąć najwyżej 45 sekund. Pozostaje 25 mięsistych minut odcinka.
Drugi dziś jest za pieniądze, więc nie sprawdzę, ale kiedy sobie nawet przypomnę jego zawartość, to jestem przekonana, ze musieliby pędzić jak z górki, żeby wyrobić się w 15 minut. To znowu musiało być 25.

Anonymous - Wto 04 Sty, 2011 17:34

Mozliwe - jak widac czas szybciej leci. :)
trifle - Wto 04 Sty, 2011 18:07

O, czyli tylko w dany dzień można obejrzeć za darmo? Bo drugi odcinek oglądałam wczoraj na vod. za darmo :mysle: Szkoda, ale dobre i to.

Edit, nie no, mi się włączyło normalnie :mysle:

nicol81 - Wto 04 Sty, 2011 21:03

Trzykrotka napisał/a:
Miał szczęście, że Violka go chciała. Chyba mimo wszystko okazała się mądrzejsza od niego.

Oj nie wiem- pamiętasz, jak pod koniec wynajęła kuriera, by przekazać Sebastianowi, że zerwała z Arturem...Dobrana para... :wink:

Anonymous - Wto 04 Sty, 2011 21:28

Jak dla mnie wart Pac palaca...
Chociaz dla Seby jest jeszcze szansa, dla Violki - nie bardzo...

nicol81 - Wto 04 Sty, 2011 21:30

:mysle: Na co szansa?
Anonymous - Wto 04 Sty, 2011 21:56

Tak ogolnie.
On ma szanse na to aby dorosnac, ale Violka ma raczej male szanse na to by zmadrzec...

Anonymous - Śro 05 Sty, 2011 18:23

To byl fajny odcinek. Mucha jako wcielona furia i spocony Bobek :banan:
Musze jutro ogladac powtoreczke :)

trifle - Śro 05 Sty, 2011 21:22

Który? drugi czy trzeci odcinek? Podawajmy numerki w postach, co? :kwiatek:
nicol81 - Śro 05 Sty, 2011 22:21

Aine, zachęciłaś mnie do spróbowania tego serialu. :wink:

AineNiRigani napisał/a:
On ma szanse na to aby dorosnac, ale Violka ma raczej male szanse na to by zmadrzec...

Ja sądzę, że troszeczkę już zmądrzała- nieco przesunęła priorytety. Choć intelektualistką nigdy nie będzie... :-P
Zastanawiam się, jaka przyszłość ich czeka, bo jakoś nie widzę Wiolki jako żony, a zwłaszcza matki... Może jak Ula i Marek się pobiorą, to ich natchnie?

Anonymous - Śro 05 Sty, 2011 22:30

Prosze mi nie zadawac takich pytan. Nie mam pojecia ktory. Po 2 odcinku zawsze sie gubie. Mowie o dzisiejszym telewizyjnym - vody tudziez inksze mnie nie interesuja :twisted:

A moim zdaniem Violka charakterologicznie nie zmienila sie nawet odrobine - jedynie pod wplywem Ulki troche etyka sie jej rozwinela.
Ale osobiscie uwazam, ze Seba szybko sie nia znowu znudzi i ja rzuci, nawet jesli w gre weszloby dziecko (boze bron!). I nie ma sie co dziwic.

trifle - Śro 05 Sty, 2011 22:49

Jestem oficjalnie pierwszą fanką Artura Sagowskiego, obrońcy dzieciaków :serce2:
Tylko czemu tacy faceci zawsze mają takie beznadziejne narzeczone/dziewczyny?

Anonymous - Śro 05 Sty, 2011 23:12

Po to, aby Muchy lapaly je na swoj czerwony lep :P
trifle - Śro 05 Sty, 2011 23:21

I już się zorientowałam, że na vod. jest odcinek do przodu. Dzisiaj obejrzałam czwarty, a w tv jest dopiero trzeci.
Deanariell - Czw 06 Sty, 2011 00:13

To ja ten z szukaniem dzieci dziś oglądałam. ;) Faaaaajny Bobek, faaaaaajny... :mrgreen: Tylko to nazwisko mógłby sobie zmienić, bo jakoś mu nie pasuje - z jednej strony ciacho, a z drugiej bobek :obrzydzenie: ... :roll: :lol:
Anonymous - Czw 06 Sty, 2011 00:28

Bo dzisiaj calkiem nieoczekiwanie puscili dzisiejszy odcinek :twisted: