Aktorzy austenowscy - Rupert Penry-Jones
praedzio - Sob 06 Paź, 2007 08:00
Ooo... CZADOWY!
Alison - Sob 06 Paź, 2007 08:24
Wow, tylu Rupertów naraz, marzenie ściętej głowy
Admete - Sob 06 Paź, 2007 08:36
Widziałąm ten zwiastun Podoba mi się. Jestem co prawda w serii 4, ale nadrobię zaległości
praedzio - Sob 06 Paź, 2007 08:39
Heh, a ja po dwóch odcinkach serii 1... Postaram się również nadrobić zaległości...
bezpaznokcianka - Sob 06 Paź, 2007 10:08
no to ja jestem najbardziej do tyłu, bo ze Spooksów widziałam li i jedynie tylko ten trailer czy Rupert jest tam od początku?
Admete - Sob 06 Paź, 2007 10:21
Nie od poczatku, od 3 serii i świetnie wypada Jak dla mnie lepiej niż Matthew Macfadyen, który wystepuje w dwóch pierwszych seriach.
trifle - Sob 06 Paź, 2007 12:36
Hej, a gdzie wy to oglądacie? Macie BBC one?
Caitriona - Sob 06 Paź, 2007 14:08
| bezpaznokcianka napisał/a: | | actually.. chodziło mi o ten klip - Rupert only |
Dzięki wielkie
Rupert wygląda swietnie i świetnie jest zrobiona ta reklamówka.
praedzio - Sob 06 Paź, 2007 15:01
| trifle napisał/a: | | Hej, a gdzie wy to oglądacie? Macie BBC one? | Niestety, nie... Co ja bym dała, żeby Spooks pooglądać w TV...
Gunia - Sob 06 Paź, 2007 17:55
Dopiero w tym klipie zauważyłam, jakie on ma ładne dłonie. Widziałyście?
Alison - Sob 06 Paź, 2007 18:05
| Gunia napisał/a: | Dopiero w tym klipie zauważyłam, jakie on ma ładne dłonie. Widziałyście? |
ZAWSZE zwracam uwagę na: głos, oczy i dłonie. Kolejność zależy od okoliczności
Gunia - Sob 06 Paź, 2007 18:10
Ja zwykle zwracam dużą uwagę na dłonie (uwielbiam długie i szczupłe palce, to jedyny powód, dla którego poszłam kiedyś na koncert pianistyczny ), ale tym razem jakoś mi one umknęły przez pozostałe dwa punkty.
Alison - Sob 06 Paź, 2007 18:36
| Gunia napisał/a: | Ja zwykle zwracam dużą uwagę na dłonie (uwielbiam długie i szczupłe palce, to jedyny powód, dla którego poszłam kiedyś na koncert pianistyczny ), ale tym razem jakoś mi one umknęły przez pozostałe dwa punkty. |
Muszę się tu pochwalić (jakby to była moja zasługa ) że mój syn ma przepiękne dłonie. Niestety (albo stety) nie odziedziczył ich po mnie Są wąskie, smukłe, ma długie palce i piękny kształt paznokci. Strasznie się wstydzi kiedy czasem biorę te jego łapki w łapki i mówię: Masz piękne dłonie... ale naprawdę takie dłonie to po prostu dzieło sztuki Żeby jeszcze w głowie miał tak pięknie poukładane
Gunia - Sob 06 Paź, 2007 18:43
| Alison napisał/a: | Żeby jeszcze w głowie miał tak pięknie poukładane |
Nie można mieć wszystkiego. Ja się wyleczyłam ze swego pierwszego zakochania natychmiast, kiedy zobaczyłam, że mój obiekt westchnień ma krótkie i grube palce.
Alison - Sob 06 Paź, 2007 18:49
| Gunia napisał/a: | | Alison napisał/a: | Żeby jeszcze w głowie miał tak pięknie poukładane |
Nie można mieć wszystkiego. Ja się wyleczyłam ze swego pierwszego zakochania natychmiast, kiedy zobaczyłam, że mój obiekt westchnień ma krótkie i grube palce. |
Śmieję się, ale Cię w pełni rozumiem. Pewnych rzeczy po prostu nie da się przeskoczyć
Gunia - Sob 06 Paź, 2007 18:51
No cóż. Taka już ze mnie romantyczna dusza, że bez arystokratycznych cech nie ma szans.
Alison - Sob 06 Paź, 2007 18:57
| Gunia napisał/a: | No cóż. Taka już ze mnie romantyczna dusza, że bez arystokratycznych cech nie ma szans. |
Żeby już tak tym romantyzmem nie szafować, to oczywiście nie obrażamy się kiedy w tych dłoniach spoczywa jakaś piękna posiadłość z równie pięknym parkiem , n-est ce pas?
Gunia - Sob 06 Paź, 2007 19:08
I do tego powóz albo dwa... Oczywiście.
Alison - Sob 06 Paź, 2007 20:01
| Gunia napisał/a: | I do tego powóz albo dwa... Oczywiście. |
Czwóreczka koni, to wszak niezbędne minimum, żeby się w ogóle z jakąś szybkością znośną przemieszczać
Anonymous - Sob 06 Paź, 2007 20:22
| Gunia napisał/a: | | Ja zwykle zwracam dużą uwagę na dłonie (uwielbiam długie i szczupłe palce) |
A ja wręcz przeciwnie. Lubie krótkie, masywne dłonie z zaokrąglonymi paznokciami. Dokładnie takie jak ma Upiorek:
Akurat te dłonie mają papierosa za którym nie przepadam, ale same w sobie są dokładnie dokładniuśko takie jakie lubie najbardziej.
Nigdy nie pociągali mnie faceci o szczupłych kościstych dłoniach pianisty. czuję wręcz awersje.
Ale za to dużo większą uwagę zwracam na stopy i brwi - to moje dwa podstawowe fetysze
Dodam, że dłonie Ruperta ni mnie grzebią ni zieja.
Anonymous - Sob 06 Paź, 2007 20:32
U buuuu a ja się urodziłam bez paznokci i teraz mam brzydkie, i dłonie też mam małe, a paznokcie to wina oczywiście wina rodziców, matka natura, mnie nie wyposażyła przy urodzeniu a moi rodzice mi zanidbali. I kolejny atut jestem do tyłu
Gunia - Sob 06 Paź, 2007 20:33
Aine, jesteś idealną wirtualną siostrą! Mamy tak rozbieżne gusta, że nam nie grozi spór o mężczyznę.
Anonymous - Sob 06 Paź, 2007 20:58
Gumiśku - mam taka przyjaciółkę. Totalnie rozbieżne charaktery i gusta w każdej niemal dziedzinie życia. Dzieki temu zawsze wybierałyśmy sobie innych idoli (nawet jesli to byl jeden film, jeden zespol Ja - kapitana Jacka Sparrowa, ona - Lovelasa, ja - Boromira i Faramira, ona - Aragorna i lovelasa).
Nawet sweterek na urodziny wybieram na zasadzie przeciwieństw - biorę najbrzydszy i najokropniejszy. Wiem, ze będzie zachwycona
A znamy sie juz blisko 26 lat
Gunia - Sob 06 Paź, 2007 21:14
To ja się plasuję chyba gdzieś po środku, bo wybieram Jacka, Faramira i Aragorna.
Alison - Sob 06 Paź, 2007 21:17
| Gunia napisał/a: | To ja się plasuję chyba gdzieś po środku, bo wybieram Jacka, Faramira i Aragorna. |
To ja oczywiscie jestem margines społeczny, bo ja żadnego z nich nie wybieram
|
|
|