Aktorzy austenowscy - Keira Knightley
Trzykrotka - Wto 17 Paź, 2006 15:38
Mnie to specjanie nie dziwi - wiadomo nie od dziś, jak jest najlepsza recepta na otrzymanie oscara oraz zgarnięcie innych nagród branzowych: zagraj homoseksualistę, niepełnosprawnego, dolep sobie nochal, oszpeć się, dodaj sobie wieku - sukces murowany
Alison - Wto 17 Paź, 2006 17:45
| Trzykrotka napisał/a: | Mnie to specjanie nie dziwi - wiadomo nie od dziś, jak jest najlepsza recepta na otrzymanie oscara oraz zgarnięcie innych nagród branzowych: zagraj homoseksualistę, niepełnosprawnego, dolep sobie nochal, oszpeć się, dodaj sobie wieku - sukces murowany |
Tak, a potem całe otwarcie gali oskarowej to jest nabijanka z odmiennych orientacji
Aż sobie zerknę na Dżordżyka ze Stuartem pod jednym kocykiem
miłosz - Pon 06 Lis, 2006 12:21
a ja taka ładna Keire wkleje
Gitka - Pon 13 Lis, 2006 08:50
Keira Knightley ma już dość piratów
Keira Knightley nie zamierza grać w kolejnych sequelach "Piratów z Karaibów" i zapowiada, że następna część będzie ostatnim filmem z tego cyklu z jej udziałem.
Brytyjska aktorka wydała oficjalne oświadczenie wkrótce po zakończeniu zdjęć do filmu "Pirates Of Caribbean: At Worlds End", który wejdzie na ekrany kin w przyszłym roku. Knightley po raz kolejny wcieliła się w nim w postać Elizabeth Swann, którą portretuje od 2003 roku.
- Gram Elizabeth od 17 roku życia, a teraz mam lat 21 i zamierzam zająć się zupełnie nowymi projektami - powiedziała aktorka.
Tymczasem Brian Blessed zagra czarny charakter w trzeciej części "Piratów z Karaibów". 69-letni aktor wystąpi w roli wroga kapitana Jacka Sparrowa granego przez Johnny'ego Deppa, w "Pirates of Caribbean: At World's End".
Blessed znany jest przede wszystkim z adaptacji sztuk Williama Szekspira, ale grał również w wielkich hollywoodzkich produkcjach takich jak "Aleksander" z 2004 roku. Ostatnio Brian Blessed zagrał w obrazie "Jak wam się podoba" na podstawie sztuki Szekspira w reżyserii Kennetha Branagha.
http://film.onet.pl/0,0,1432556,wiadomosci.html
Agnesse - Pon 13 Lis, 2006 18:19
Madra dziewczyna! Zastanawialam sie, ktore z nich pierwsze zadecyduje o odejsciu i kiedy.
Mysle, ze tez odeszlabym po 3 czesci, wiadomo, ze kazda kolejna czesc bedzie slabsza i coraz bardziej naciagana.
Anonymous - Pon 13 Lis, 2006 19:10
Co oni chcą robić "Modę na sukces" z piracików?
Zgadzam się mądra dziewczynka potem(chciałąbym się mylić) już będzie tylko chałą nie fajny film
miłosz - Pon 20 Lis, 2006 09:55
wkleje tu bo to Keirze (choć może do plotków by sie nadało bardziej)
"Keira Knightley planuje ślub ze swoim partnerem Rupertem Friendem.
21-letnia aktorka zwierzyła się ze swoich planów przyjaciółkom podczas piątkowego przyjęcia Lindsay Lohan w londyńskim Paper Club.
- Keira wyglądała kwitnąco i sprawiała wrażenie, jakby chciała, żeby cały świat dowiedział się o jej zaręczynach z Rupertem - cytuje za świadkiem brytyjska gazeta "News Of The Word". - Przez cały wieczór przytulali się i całowali. Razem z nimi w klubie świętowało sześcioro przyjaciół i najwyraźniej byli w bardzo radosnym nastroju, ponieważ wypili aż 5 butelek Dom Perignon. W pewnym momencie Keira poprosiła nawet kelnera, aby podał drinka "jej mężowi". Nawet jej przyjaciółki tytułowały Ruperta jej przyszłym mężem.
Knightley i Friend zostali parą po zakończeniu zdjęć do filmu "Duma i uprzedzenie", w którym zagrali w ubiegłym roku."
monika29.09 - Pią 01 Gru, 2006 15:39
wiadomość z serwisu "pudelko-podobnego":
Rozstanie zamiast ślubu
m.
miłosz - Pią 26 Sty, 2007 10:35
po pierwsze primo:
trailer z "Silka" ciekawam tego Oj ciekawam
http://www.fermatelapioggia.net/?p=296
a po secundo
panna keira z paniczem Rupertem na plaży - panna budzi mój sprzeciw (jednakowoz wolę jak kobieta ma pożądny tyłek i biust)
http://forums.superiorpic.../page/0#1049299
Harry_the_Cat - Pią 26 Sty, 2007 10:54
| miłosz napisał/a: | | trailer z "Silka" ciekawam tego Oj ciekawam |
me too, chociaż nie mam dzwięku... Czy tylko ja?
QaHa - Pią 26 Sty, 2007 10:55
o rany a kto ją tak urzadził, przeciez to sie płakac chce,
bezpaznokcianka - Pią 26 Sty, 2007 15:00
naprawdę... jest stanowczo za chuda
Gunia - Pią 26 Sty, 2007 20:34
Ona dobrze wygląda do wysokości ramion. Potem jest strasznie...
Kaziuta - Nie 28 Sty, 2007 01:20
Jedyne czego jej zazdroszczę to tego, że może bez problemu kupić na siebie strój kapielowy. Ja go nie mam do dziś.
miłosz - Czw 08 Lut, 2007 11:00
Teraz płaci za sukces
Keira Knightley
Keira Knightley przyznaje, że płaci wysoką cenę za swoją błyskawiczną karierę aktorską, ponieważ jest bardzo przemęczona i potrzebuje odpoczynku.
21-letnia gwiazda, która od przełomowej roli w filmie "Podkręć jak Beckham" z 2002 roku zdążyła wystąpić w takich przebojach kinowych, jak "Duma i uprzedzenie", czy dwa filmy z cyklu "Piraci z Karaibów", przekonała się, że każdy sukces jest obciążony pewną ceną.
- Instynkt podpowiada mi, że powinnam przyjmować wszystkie propozycje, bo następnych mogę już nie dostać. Z drugiej strony, od kilku lat pracuję niemal bez wytchnienia i wiem, że bardzo potrzebuję przerwy. Myślę, że powinnam po prostu oderwać się na chwilę od pracy i odzyskać swoje normalne życie. Jeżeli w ten sposób będę musiała budować swoją pozycje zawodową od początku, to trudno, będę musiała się z tym pogodzić - wyjaśnia aktorka
miłosz - Nie 11 Lut, 2007 19:30
Keira Knightley była bardzo zadowolona ze swojego wyglądu.. dopóki nie stała się sławna.
21-letnia aktorka regularnie gości w rankingach najpiękniejszych kobiet show-biznesu, jednak nieustanne zainteresowanie mediów sprawia, że sama nie wierzy we własną urodę.
- Przypuszczam, że mam ładną twarz, bo to dzięki niej dostaję propozycje pracy. Problem polega na tym, że od kiedy wielu ludzi zaczęło uważać mnie za ładną, pojawiło się również sporo osób, które zajęły się krytykowaniem mojego wyglądu. Zdarzały mi się sesje zdjęciowe, podczas których fotograf uspokajał mnie, abym nie przejmowała się swoimi nogami, bo postara się, żeby nie wchodziły w kadr. Oczywiście dopiero wtedy zaczęłam się nimi przejmować. Z kolei charakteryzatorzy czasami informowali mnie, że muszą przyciemniać koniuszek mojego nosa, żeby nie wyglądał na złamany. Kiedyś nie dostałam roli, bo ktoś uznał, że mam śmieszne usta. To różne sprawy, na których nagle zaczynam się skupiać i chociaż kiedyś myślałam, że wyglądam całkiem nieźle, teraz przed każdą uroczystością i premierą nie mogę zapomnieć, że mam dziwne usta, złamany nos i okropne nogi - żali się gwiazda.
Kaziuta - Nie 11 Lut, 2007 23:47
Keira została "twarza" perfum Coco Mademoiselle CHANEL.
Jak się ma twarz za którą płacą kikladziesią tysięcy dolarów, to po co jej nogi ?
QaHa - Pon 12 Lut, 2007 07:26
Problem: | miłosz napisał/a: | | okropne nogi - żali się gwiazda. |
Rozwiązanie: | Kaziuta napisał/a: | | Jak się ma twarz za którą płacą kikladziesią tysięcy dolarów, to po co jej nogi ? |
Anonymous - Nie 18 Lut, 2007 21:20
A dziś przeczytałąm w jakimś plotkarskim portalu pt Dupelek chyba , że Nasz Lizzy będzie się rozbierac w jakimś filmie i to kilkakrotnmie, . Raczej nie zobaczę, nigdy nie przepadałam za filmami mrożącymi krew w żyłach
monika29.09 - Nie 18 Lut, 2007 21:26
| lady_kasiek napisał/a: | A dziś przeczytałąm w jakimś plotkarskim portalu pt Dupelek chyba , że Nasz Lizzy będzie się rozbierac w jakimś filmie i to kilkakrotnmie. |
Widziałam przelotem tę informację i chyba chodzi o Silk.
m.
Anonymous - Nie 18 Lut, 2007 21:31
Tak Tak w o "Jedwab" chodziło. Ehhh. A ona mogłaby grać w filmach o tytułach nie jedwabuistych, ale raczej "Opowieści z krypty" albo "Kto straszy w piramidach" Ja bym biust sobie zmniejszyła, ale jakbym była na jej miejscu to chyba bym chciała powiększyc, albo zmienić płeć
malmik - Nie 18 Lut, 2007 21:33
Chyba jesteśmy okrutne :oops:
Anonymous - Nie 18 Lut, 2007 21:37
Chyba troszeczkę
Składam samokrytykę :oops:
Ale Keirę w DiU lubię
malmik - Nie 18 Lut, 2007 21:40
Ja ją chyba wolę w Piratach...
Anonymous - Nie 18 Lut, 2007 21:47
W piratach też mi się podobała, w "Podkręć jak Beckham" też była sympatyczna
Zaraz w poczuciu winy za okrucieństwo założymy klub "Kochające Keirę Knightley"
|