Literatura - Proza i poezja - Inne wieści o książkach
Szafran - Pon 08 Cze, 2015 14:23
To książki Amberu, nie Znaku:). I trochę już się tego ukazało. Np. w Egmoncie.
Trzykrotka - Pon 08 Cze, 2015 14:57
To w sumie detal, bo nie o wydawcę mi chodziło, ale o sam pomysł Widziałam to na pólkach w UK, ale nie sądziłam, że to nowy trend. Zchwyconam. Jak w kawale "pokoloruj drwala." Ciekawostka, czy kredki sa w zestawie
Eeva - Pon 08 Cze, 2015 15:09
| Trzykrotka napisał/a: | | Ciekawostka, czy kredki sa w zestawie |
Oby!
Trzykrotka - Pon 08 Cze, 2015 15:24
Eeva, pomyśl, jakie recenzje teraz będzie można pisać!
Agn - Pon 08 Cze, 2015 15:25
Wbrew pozorom to bardzo odpręża. Rysunki mają małe szczegóły i skupiasz się na ich zamalowywaniu. Równie dobrze na kartce można malować kółeczka, szachownice itd.
Kredek nie ma w zestawie.
Harry_the_Cat - Pon 08 Cze, 2015 15:35
No ja jak mam szczegolnie strsujace dni w pracy to zaczynam sie kreatywnie na paznokciach wyzywac.... Takze wyobrazam sobie, ze by mnie to odstresowalo, bo idea bardzo podobna
Trzykrotka - Pon 08 Cze, 2015 15:45
Do tego to ja mam kartkę papieru i długopis... Rysuję sobie geometryczne kształty równie tworczo. A 18,60 zeta wolałabym jednak wydać na słowo pisane. Nie mówię już o entuzjastycznej reklamie, jaka temu towarzyszy - ta mnie najbardziej zachwyciła...
Eeva - Pon 08 Cze, 2015 16:17
| Trzykrotka napisał/a: | | Eeva, pomyśl, jakie recenzje teraz będzie można pisać! |
z pustego i Salomon nie naleje
akne - Pon 08 Cze, 2015 18:10
| Eeva napisał/a: | | Trzykrotka napisał/a: | | Eeva, pomyśl, jakie recenzje teraz będzie można pisać! |
z pustego i Salomon nie naleje |
Admete - Pon 08 Cze, 2015 21:44
Nie dla mnie. Dziubdzianie przy czymś małym tylko mnie wkurza
Anaru - Pon 08 Cze, 2015 22:38
| Harry_the_Cat napisał/a: | | No ja jak mam szczegolnie strsujace dni w pracy to zaczynam sie kreatywnie na paznokciach wyzywac.... |
Lakierem czy zębami?
Faktycznie nadejszła wiekopomna chwila: pokoloruj drwala
Chociaż przypuszczam, że odprężyłoby mnie to mimo wszystko zdecydowanie bardziej niż dziubdzianie przy jakimś wyszywaniu czy innym dziabaniu się igłą w palec, tu mam bardziej jak Admete .
Harry_the_Cat - Pon 08 Cze, 2015 22:50
| Anaru napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | No ja jak mam szczegolnie strsujace dni w pracy to zaczynam sie kreatywnie na paznokciach wyzywac.... |
Lakierem czy zębami?
|
Wyzywac sie kreatywne zebami to by dopiero byla sztuka!
Cathie - Wto 09 Cze, 2015 05:39
| Anaru napisał/a: |
Faktycznie nadejszła wiekopomna chwila: pokoloruj drwala
Chociaż przypuszczam, że odprężyłoby mnie to mimo wszystko zdecydowanie bardziej niż dziubdzianie przy jakimś wyszywaniu czy innym dziabaniu się igłą w palec. |
A mnie wyszywanie odstresowuje.
Pokoloruj drwala kredkami, to słabe wyzwanie. Ja ostatnio trafiłam na "malowanie po numerach", to dopiero musi być odprężające.
http://czasrelaksu.blogsp...te-malarko.html
Aż się zastanawiam, jakie dzieło chciałabym stworzyć.
BeeMeR - Wto 09 Cze, 2015 08:24
Ja widziałam kolorowankę dla dorosłych która dla odmiany szła w stronę sprośności, humoru łóżkowo-kibelkowego - pewnie to też kogoś odpręża...
Anaru - Wto 09 Cze, 2015 16:18
| Cathie napisał/a: | A mnie wyszywanie odstresowuje. |
A ja bym chyba była strzępkiem nerwów jakby mnie kto zmuszał
| Cathie napisał/a: | Ja ostatnio trafiłam na "malowanie po numerach", to dopiero musi być odprężające. |
W sumie całkiem niezłe wyszło. No proszę, jak ktoś talentu samodzielnie nie ma, a wena go męczy, to sobie może taki obraz sprokurować prawie samodzielnie.
Cathie - Wto 09 Cze, 2015 18:41
| Anaru napisał/a: |
A ja bym chyba była strzępkiem nerwów jakby mnie kto zmuszał
|
Mnie na szczęście nikt nie zmusza.
BeeMeR - Wto 09 Cze, 2015 19:57
Mnie na szczęście nikt nie zmusza do malowania Choćby i według kropek i kresek
Mnie odstresowuje sudoku i inne zagadki logiczne
Agn - Wto 09 Cze, 2015 20:28
| BeeMeR napisał/a: | | Mnie odstresowuje sudoku i inne zagadki logiczne |
Mnie to stresuje. Po takich zagadkach łapię zazwyczaj doła.
Ale i tak najlepiej mnie odstresowuje same-wiecie-co-i-kto.
Aragonte - Wto 09 Cze, 2015 21:01
| Cathie napisał/a: | | Anaru napisał/a: |
Chociaż przypuszczam, że odprężyłoby mnie to mimo wszystko zdecydowanie bardziej niż dziubdzianie przy jakimś wyszywaniu czy innym dziabaniu się igłą w palec. |
A mnie wyszywanie odstresowuje. |
Mnie też :smiley_beer2:
Szafran - Wto 09 Cze, 2015 22:29
| Agn napisał/a: | | BeeMeR napisał/a: | | Mnie odstresowuje sudoku i inne zagadki logiczne |
Mnie to stresuje. Po takich zagadkach łapię zazwyczaj doła.
|
Próbowałam robić sudoku i tak bardzo mi nie szło, że się zestresowałam podwójnie:D:D:D:D
Agn - Wto 09 Cze, 2015 23:31
Sudoku jeszcze jakoś, ale te inne zagadki logiczne, matematyczne i w ogóle. To nie dla mnie.
Anaru - Wto 09 Cze, 2015 23:44
Od sudoku wolałam rozwiązywanie krzyżówek
BeeMeR - Śro 10 Cze, 2015 08:39
Ja nawet bardziej od sudoku lubię obrazki logiczne
http://www.math.edu.pl/obrazki-logiczne
i kilka innych rodzai tego typu zagadek
ale sudoku mnie odpręża - tak te cyferki do siebie pasują - tj. wskakują na odpowiednie miejsca i w danym kwadraciku może być tylko jedna
Nie lubię jak zagadki są za bardzo udziwnione, prostota jest piękna sama w sobie
Agn - Śro 10 Cze, 2015 10:06
Dobra, nie rozumiem polecenia odnośnie tego logicznego obrazka.
BeeMeR - Śro 10 Cze, 2015 10:53
Wypełnia się pola według podanych ilości zamalowanych kratek aby powstał obrazek:
http://www.math.edu.pl/malowanie-liczbami
|
|
|