Komunikaty - Opis Aine
Anonymous - Śro 13 Sty, 2010 23:09
| Mag13 napisał/a: | Toż charakteru już (na lepszy!) nie zmienię! Jęzora sobie na supełek nie zawiążę! Poglądów nie zrewiduję! Co robić? |
Nastepnym razem, jak ktos mi bedzie chcial kaganiec wlozyc, pozwole sobie zacytowac
trifle - Czw 14 Sty, 2010 00:26
To co? Zaczynamy od nowa?
trifle - Czw 14 Sty, 2010 01:44
A właśnie, czemu ich nie ma? Pemberley się rzadko pojawia zawsze, ale gdzie jest Gosia?
Anonymous - Czw 14 Sty, 2010 02:45
Trifle, daj im szanse. Pozostalo jeszcze 2,5 dnia do konca ankiety i mojego ultimatum. Jakby nie patrzec, to jeszcze 36 godzin.
trifle - Czw 14 Sty, 2010 02:49
Ale ja tu nie od dawania szans przecież.. Tak się tylko pytam
A jakie jest Twoje ultimatum?
Anonymous - Czw 14 Sty, 2010 03:15
A dlaczemu Ty nie spisz o tej porze - hęęę?
Moje ultimatum - w sensie ultimatum, ktore mi dano.
Alicja - Czw 14 Sty, 2010 11:14
ja to dopiero jestem żałosna dopiero dzisiaj zauważyłam ankietę, wyobrażacie to sobie?
przynajmniej zdążyłam, takie dyskusje beze mnie
trifle - Czw 14 Sty, 2010 12:47
| AineNiRigani napisał/a: | A dlaczemu Ty nie spisz o tej porze - hęęę?
Moje ultimatum - w sensie ultimatum, ktore mi dano. |
A, że usuwasz opis albo yyy Ciebie usuną?
A nie śpię, bo wczoraj miałam egzamin, przed nim spałam jakieś 3 godziny, po powrocie z egzaminu padłam i spałam do 18. Zresztą ostatnio nie mogę zasnąć, więc chodzę o takich kosmicznych porach
Admete - Czw 14 Sty, 2010 13:18
| Mag13 napisał/a: | Ależ nie, ja na ten przykład straciłam nastrój bojowy!
I chciałabym też, by na forum powróciły ponownie ladies Gosia i Pemberley! |
Tez bym wolała. Nawet sie za maile zabieram, ale czas mam niespokojny w pracy i myśli mi uciekają.
Anonymous - Czw 14 Sty, 2010 13:46
W zasadzie nic nowego - chociaz unikanie konfrontacji jest najlatwiejszym z rozwazan.
Aragonte - Czw 14 Sty, 2010 14:44
| Mag13 napisał/a: | Ależ nie, ja na ten przykład straciłam nastrój bojowy!
Ja takoż bardzo bym chciała.
Do pisania dłuższych apeli niestety chwilowo się nie nadaję, bo ze zmęczenia nie wiem, jak się nazywam
Harry_the_Cat - Czw 14 Sty, 2010 21:26
| Aragonte napisał/a: | | Mag13 napisał/a: | Ależ nie, ja na ten przykład straciłam nastrój bojowy!
Ja takoż bardzo bym chciała.
Do pisania dłuższych apeli niestety chwilowo się nie nadaję, bo ze zmęczenia nie wiem, jak się nazywam |
A-RA-GON-TE! Powtarzamy.... A-RA-GON-TE... no ładnie, wszyscy razem... A-RA-GON-TE, A-RA-GON-TE!!!
Pomogło?
Anonymous - Nie 17 Sty, 2010 21:17
Ankieta sie zakonczyla i zakonczyla sie mozliwosc glosowania.
Specjalnie nie wypowiadalam sie na forum przez caly czas jej trwania. W zasadzie zamierzalam podsumowac caly temat, ale wyszlam z zalozenia, ze nie ma sensu. Napisze krotko (w miare).
Ze swej strony chcialam po prostu podziekowac tym, ktore glosowaly na "nie" - niezaleznie czy zrobily to, bo opis naprawde im nie przeszkadza, czy z sympatii do mnie. To bardzo wiele dla mnie znaczy. Chyba nawet wiecej, niz przypuszczacie. Oznacza to dla mnie, ze akceptujecie mnie dokladnie taka jaka jestem bez prob ingerencji w moja osobowosc. Dzieki temu zmiana mojego podpisu zalezy ode mnie - gdy zniknie, bedzie to wylacznie moja decyzja. Dziekuje Wam za to.
Odnoszac sie do wielkiego kazania Gosi - zareagowalas na moja informacje w watku z Tobym, bo to byl Twoj moderatorski obowiazek. Nie prosilam Cie, po prostu przeslalam Ci jedynie link z komentarzem, abys sama ocenila, czy potrzebna jest Twoja reakcja. Jak widac byla - moze Cie zaskoczy rowniez fakt, ze niemal wszyscy o tym wiedzieli.
Jesli natomiast zdanie:
| Cytat: | Aine, skoro tak odpowiadasz, nie masz prawa moralizować ani pouczać innych.
Pemberley wyraziła i moje myśli. |
zostalo sformulowane jako prosba - mozemy uznac, ze moja percepcja na aluzje zostala przytepiona, bo odebralam to jako zwykle wyrazenie mysli. Nigdzie nie obiecalam Ci, ze tekst zniknie, a ze dokonalabym zmiany, gdybys napisala do mnie na ten temat od razu (nie wiem skad takie przypuszczenie -az ciekawa jestem cytatu, w ktorym takowa obietnica sie pojawia).
Powolanie sie na obowiazki moderatorskie i zakwalifikowanie sprawy do takiej interwencji, z 2 miesiecznym opoznieniem w reakcji swiadczy jedynie, ze obie z Pem dalyscie plamy jako moderator (az by sie chcialo rzec slowo stanowiace "corpus delicti"). Skoro Gosia swiadomie przez 2 miesiace ignorowala cos co "lamie regulamin", a Pem zauwazyla to po 2 miesiacach - to z moderatorka jest cos nie tak... Zalosne jest to, ze zawalenie roboty moderatorskiej probojecie nadrobic jej naduzywaniem. W ankiecie kazdy mial prawo zaglosowac anonimowo, nawet nie uzasadniajac swojego wyboru - jak widac rowniez i tutaj braklo Wam odwagi.
Smutkiem napawa fakt, ze prywatna antypatia i egoizm sprawil, ze zadnej z Was nie przyszlo do glowy, co naprawde moglo byc przyczyna takiego a nie innego opisu. Jesli ktos go zauwazyl, albo odebral jako zart, albo pierwszym pytaniem bylo "Czy cos sie stalo?", "masz problemy?", "Jak Ci pomoc?". Dla Was nie byl wazny czlowiek i problemy. Nawazniejsze byl falszywa moralnosc, skrajny egocentryzm, ukryty pod płaszczykiem niewinności i dobrych chęci - czysta hipokryzja.
Anonymous - Nie 17 Sty, 2010 21:21
Temat założony przez Aine miał być czasowy, czas ankiety i wypowiedzenia się minął, i czas zamknąć temat.
Ponieważ Admin rozciągnął moje imperium na to miejsce zamykam temat.
I na przyszłość proszę jako moderator, aby sprawy "tego typu" techniczne zastrzeżenia załatwiać najpierw na PW.
|
|
|