Z Południa na Północ Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.
Seriale - Harper's Island - czyli kto następny i jak zginie ;)
BeeMeR - Śro 15 Lip, 2009 08:38
Anaru napisał/a:
Ee... chodzi chyba o video z życzeniami dla młodej pary na samiutkim końcu odcinka
pst, udawałam, że nie zrozumiałam coby wyrazić moje uwielbienie dla Asoki Anaru - Śro 15 Lip, 2009 08:40 AA, to rozumiem i nie mam nic a nic przeciwko Caitriona - Czw 16 Lip, 2009 13:27 Obejrzałam i ja do końca. I w sumie było nieźle.
Spoiler:
W winę Jimmy'ego nie wierzyłam ani przez chwilkę, w końcu Abby miała przeżyć, ktoś musiał jej towarzyszyć w ostatniej scenie. Henry'ego zaczęłam podejrzewać po morderstwie J.D. i sie okazało że miałam rację. Żal mi było ogromnie Cala i Chloe... I w sumie też tych dwóch najlepszych kumpli Henry'ego. I ten Burak-Przyjaciel-Jimmy'ego jak ładnie się poświęcił, nie spodziewałam się. A, i jak zwykle Callum Keith Rennie grał wariata A ja go lubię po Due South. Ogólnie, choć to kraway serial i do jednokrotnego obejrzenia, bawiłam się naprawdę nieźle
BeeMeR - Czw 16 Lip, 2009 14:21
Cytat:
ten Burak-Przyjaciel-Jimmy'ego
eee? który to? praedzio - Czw 16 Lip, 2009 14:46 Shane.
Załamię się, jak zapytasz, który to Jimmy. BeeMeR - Czw 16 Lip, 2009 15:01 NO tak, Shane - przynajmniej pamiętam, który to , bo go w pewnym momencie też podejrzewałam
Jimmiego odróżniam Jego nigdy nie podejrzewałam ani przez chwilę