Seriale - Herosi
Caitriona - Wto 19 Cze, 2007 23:16
SPOILERY!!!!!!!!!!!!!
Mam wrażenie, ze scenarzyści chcieliby ożywić pana Lindermanna... Choć byłoby to niełatwe zadanie
A mamcia, nawet bym chciała zeby posiadała jakiś dar; byłoby ciekawiej i tak 'rodzinnie'.
Czy oni już kręca kolejną serię?
Admete - Wto 19 Cze, 2007 23:25
Na pewno będzie druga seria - i mnóstwo nowych bohaterów - podobno. Czy kręcą? Tego nie wiem, ale czekam na kolejna serię. Chciałabym, żeby była tak stylistycznie dopracowana jak pierwsza.
Mamcia to silna kobieta Ozywić Lindermanna? Wszystko jest możliwe w universum Herosów.
praedzio - Czw 21 Cze, 2007 22:23
No i na koniec panna "chuda" Eden nie okazała się taka zła, prawda?
Sylar jest przerażający, potwierdzam. Z tymi dłuższymi włosami i czarującym uśmiechem (brrr...!) w pewnym momencie przypominał mi M. Praeda Nie pytajcie, czemu. Dobrze, że później zmienili mu image...
Ostatnia scena drugiego odcinka chyba (tak podejrzewam - poprawcie mnie, jeśli się mylę) stanowiła przedsmak tego, co wycisnęło (niemal) łzy z oczu Admete w ostatnim odcinku. :cry: Ja przynajmniej poczułam smutek.
Żeby nie zakończyć w smętnym nastroju dodam, że Hiro, jak zwykle, rozśmieszył mnie do łez.
Admete - Pią 22 Cze, 2007 14:20
Az taka zła to nie Podoba mi sie wyjasnienie podwójnen natury Niki - Jessici - bardzo dobry pomysł z ta przemoca w rodzinie i zmarłą siostrą. Dowiedzielismy sie też, dlaczego żona Nathana jeździ na wózku ( tu jeszcze będzie zaskoczenie pod koniec ). Widać, że Peter zawsze był outsiderem. Historia Hiro jest bardzo sympatyczna, ale przed tą postacia jeszcze wiele ciekawych rzeczy.
praedzio - Pią 22 Cze, 2007 16:22
| Admete napisał/a: | | Historia Hiro jest bardzo sympatyczna, ale przed tą postacia jeszcze wiele ciekawych rzeczy. |
Np. walka z tyranozaurusem? (żart).
Mam pytanie. Kogo przedstawia ten obraz?
Caitriona - Pią 22 Cze, 2007 16:57
Odp.: Simone i Isaaca
praedzio - Pią 22 Cze, 2007 17:49
Dziękuję!
praedzio - Pią 22 Cze, 2007 20:24
Kilka dni temu ruszyły zdjęcia do drugiego sezonu. Ptaszki ćwierkają, że w nadchodzącym sezonie zobaczymy m.in. następujące postaci: Hiro Nakamura, Noah Bennet, Matt Parkman, Nathan Petrelli, Sylar, Ando, Claire Bennet, Peter Petrelli. Na pewno zainteresuje was nowa fryzura tego ostatniego...
No, to czekamy!
Admete - Pią 22 Cze, 2007 20:49
Peter sie pewnie przeobrazi z romantyka w twardziela ;-D Fajnie wygląda. W zasadzie Niki i jej rodzina powinna zniknąć - moim zdaniem mozliwości podwójnej natury Niki zostały wyczerpane. Hiro w zasadzie jest chyba najciekawszą postacia. Matt tez nie powiedział jeszcze ostatniego słowa. Strasznie mi się podobało ukazanie tej postaci w odcinku, który rozgrywał się w przyszłości.
praedzio - Sob 23 Cze, 2007 22:44
Kolejna fajna strona: http://scifi.about.com/od...eroes_cast4.htm . Znajdują się między innym na niej zdjęcia w baaaardzo dużej rozdzielczości. Wystarczy wpisać w wyszukiwarce np. imię i nazwisko aktora lub na przykład "Heroes"...
Podejrzewam, że galerie z innych seriali SF też tam się znajdą... Np. SPN
Admete - Wto 26 Cze, 2007 15:03
Podobno Claire ma mieć w II serii chłopaka i podobno to ten pan
http://showtv.pl/news_item_248.htm
A tu z filmowym tatusiem i z tym nowym chłopakiem ( chyba ) Alez ta aktorka jest malutka. I pan bennet bez okularów to niczego sobie ;-D
praedzio - Wto 26 Cze, 2007 15:11
Wygląda sympatycznie. A co się stało z Zachem? Jeśli to nie spoiler...
Admete - Wto 26 Cze, 2007 15:35
Trochę spoiler. Ale nic groxnego. Zwyczajnie aktor ma inne zobowiązania. Podobno rodzina Claire przeniesie się w II sezonie do kalifornii. A dlaczego to dopiero zobaczysz
praedzio - Wto 26 Cze, 2007 16:57
| Admete napisał/a: | | Zwyczajnie aktor ma inne zobowiązania. | Czyżby rola Johna Connora była tak wyczerpująca?
Admete - Wto 26 Cze, 2007 18:01
Wszystko możliwe
praedzio - Czw 28 Cze, 2007 23:28
Dziś wieczorem była kolejna uczta dla mej duszy, oczu i serca. :grin:
Biedny Peter! Ma nerwy zszargane jak postronki przez całą tę sytuację. Boje się pomyśleć, co mogłoby się stać, jakby spotkał np. Nikki - ześwirowałby chyba doszczętnie!
Pan Niewidzialny jest ciekawą postacią. Dopiero po dokładniejszym przyjrzeniu się tej postaci rozpoznałam aktora Christophera Ecclestona (!!!) Kurczę, ale się zmienił do tej roli!
No i mój słodziutki Isaak...! Aż szkoda, że tak mało go dzisiaj było! Kurde, emocjonuję się jak nastolatka...!
praedzio - Sob 30 Cze, 2007 21:53
Wywiad z Timem Kringiem, producentem i twórcą Herosów, rzucający trochę światła na wydarzenia w kręconej właśnie serii drugiej serialu: http://heroes.seriale24.p...-tim-kring.html
Admete - Sob 30 Cze, 2007 22:02
Widzę, że na razie nie brakuje im pomysłów. Formuła serialu umożliwia wprowadzanie nowych postaci i zmiany niedostepne w innych, a to mu dobrze wróży na przyszłość. Ciekawe jaką zdolność posiada mama Petrelli
praedzio - Sob 30 Cze, 2007 22:07
Mnie zainteresowała możliwość ponownego wprowadzenia do serialu osób, które w pierwszym sezonie zginęły...
Może być całkiem ciekawie...
Admete - Sob 30 Cze, 2007 22:51
Tylko niech Parkmanna nie zabijają, bo mi będzie smutno
Caitriona - Nie 01 Lip, 2007 21:44
Dobra, też nie chcę żeby pozbyli się Parkmana; a co do daru mamci Peterelli jestem bardzo ciekawa czym będzie dysponowała
praedzio - Śro 11 Lip, 2007 20:48
Ups! Przegapiłam magiczną datę: 8 lipca. Tego to dnia imć Ventimiglia Milo Anthony skończył 30 lat. Wszystkiego najlepszego!!
Admete - Śro 11 Lip, 2007 21:14
wszystkiego najlepszego I nawet nie jest duzo młodszy ode mnie
praedzio - Czw 12 Lip, 2007 08:12
A 11 lipca imć Grunberg Greg wkroczył w 42 wiosnę (lato?) swego życia. 100 lat!!
Pemberley - Czw 12 Lip, 2007 09:48
| praedzio napisał/a: | | Ups! Przegapiłam magiczną datę: 8 lipca. Tego to dnia imć Ventimiglia Milo Anthony skończył 30 lat. Wszystkiego najlepszego!! |
| Admete napisał/a: | wszystkiego najlepszego I nawet nie jest duzo młodszy ode mnie |
W rzeczy samej.. Tez myslalam ze jest duzo mlodszy. A do tego jest wlasnie wolny..
|
|
|