Komunikaty - Spotkanie w Warszawie - 12 maja 2007
Anonymous - Sob 14 Kwi, 2007 20:43
Kochane dziewczyny i Moja Caitri (dobrze wie o co chodzi ).
Przyjadę!
Pogadałam w domku, ustaliłam z mężem jak i co i ....mogę zjawić się w Warszawie 12 maja
Już na samą myśl, że bliżej Was poznam, mam "motylki w brzuchu", a buzia sama mi się śmieje
teraz ten wątek na forum będzie moim "najlepszejszym"
Harry_the_Cat - Sob 14 Kwi, 2007 20:44
Dobra, teraz przyznac sie kto zacz...
Kati - Sob 14 Kwi, 2007 20:47
z emocji nie zalogowałam się i ten tekst powyżej to mój :oops: :oops:
poprawiam się i piszę raz jeszcze
to mi sie nie zdażyło
Kochane dziewczyny i Moja Caitri (dobrze wie o co chodzi ).
Przyjadę!
Pogadałam w domku, ustaliłam z mężem jak i co i ....mogę zjawić się w Warszawie 12 maja
Już na samą myśl, że bliżej Was poznam, mam "motylki w brzuchu", a buzia sama mi się śmieje
teraz ten wątek na forum będzie moim "najlepszejszym"
Caitriona - Sob 14 Kwi, 2007 21:20
Świetnie Kati!! Bardzo się cieszę, że Ci się uda do nas przybyć
migotka - Nie 15 Kwi, 2007 07:23
to ja już na bank muszę przyjechać;)))nawet w tej bieganinie mego czasu;) też muszę "porozmawiać" hehe
Kati - Nie 15 Kwi, 2007 08:13
Migotko będziesz teraz to się nie wymigasz
la,la,la,la ...............
Caitriona - Nie 15 Kwi, 2007 10:58
Dziwczyny, im więcej tym lepiej!
Migotka, pewno że musisz przybyć - masz w sumie niedaleko
Aragonte - Nie 15 Kwi, 2007 18:28
Super, sporo nas będzie
Marija - Nie 15 Kwi, 2007 18:54
A w jakich godzinach to spotkanie ma być?
Harry_the_Cat - Nie 15 Kwi, 2007 19:05
No ja myślałam, żeby godzine rozpoczęcia uzależnić trochę od pociągów przyjezdnych. A z powrotem to jak chcecie - parę osób pewnie będzie nocowało.
Marija - Nie 15 Kwi, 2007 19:09
Patrzyłam na ceny połączeń kolejowych Legnica- Warszawa, . Taniej wychodzi lot z Wrocławia na Heathrow ??:
Nie wiem, co zrobić :cry: .
Admete - Nie 15 Kwi, 2007 20:33
Szkoda, że nie mogę jechać. Jednak to daleko i drogo. Właściwie tylko express wchodzi w grę, bo pośpiesznym to 6 - 7 godzin w jedną stronę. Bardzo bym chiała się z wami spotkać "na żywo". Kati może kiedyś się jeszcze uda...
migotka - Nie 15 Kwi, 2007 21:12
byłam dziś w przelocie w Łazienkach- "ludzi jak mrówków".... rozmawiałam na temat 12 maja i będę;) teraz mi znać tylko godzinę;)ściskam WAS mocno i już nie mogę się doczekać!
Kati - Nie 15 Kwi, 2007 21:49
Admete, jak to, Ciebie nie będzie???
Jak ja tu z Zielonego Wzgórza, mając całą noc przed sobą jazdy (właśnie jutro pójdę załatwiać sypialny) liczyłam że ciebie także spotkam.
Wiem, wiem, rozumiem, nie zawsze można mieć wszystko, ale żal straszebny.
A może jednak się uda? Cuda się zdarzają troszkę czas jeszcze jest.......
Wspaniale byłoby cię spotkać tak face to face.
Migotka, tylko mi się nie rozmyśl, bo obrażaczka mi sie włączy
Harry_the_Cat - Pon 16 Kwi, 2007 01:42
Mam pytanie - czy odwiedzający Warszawę mają jakieś potrzeby naukowo-konferencyjne? Czy tylko gastronomiczno-konferencyjne ?
Czyli - czy ktoś chce coś tu zobaczyc czy odwiedzić?
migotka - Pon 16 Kwi, 2007 07:49
ja chcę zobaczyć WAS!
ustalmy godzinę spotkania GŁÓWNEGO może, bo ja tak na cały dzieŃ to raczej nie będę mogła, ale na okreslony czas i miejsce tak
Marija - Pon 16 Kwi, 2007 09:15
TEORETYCZNIE kolejowe połączenie z Legnicy do Warszawy (oczywiście przez Wrocław) to jest takie: odjazd 20.59, przyjazd 6.06 ; z powrotem: 17.10 albo 22.50. W pierwszej wersji powrotu ląduję o północy w Legnicy, a muszę się dostać troszke dalej , w drugiej - albo łapię pociąg z W-wia do Legnicy, albo nie łapię . I bilet nie jest tak koszmarnie drogi, ja po prostu poprzednio widziałam cenę za InterCity :oops: .
Caitriona - Pon 16 Kwi, 2007 09:50
| Harry_the_Cat napisał/a: | Mam pytanie - czy odwiedzający Warszawę mają jakieś potrzeby naukowo-konferencyjne? Czy tylko gastronomiczno-konferencyjne ?
Czyli - czy ktoś chce coś tu zobaczyc czy odwiedzić? |
Właśnie, właśnie. Oczywiście obiadek w takim towarzystwie wyśmienitym to punkt główny naszego spotkania. Ale można zorganizować jakis spacerek krajoznawczy, wizytę wmuzeum, czy cokolwiek chcecie
Dziewczęta? Jakieś sugestie?
Marija - Pon 16 Kwi, 2007 10:15
Domyślam się, że wyśmienitość towarzystwa została już sprawdzona?
Aragonte - Pon 16 Kwi, 2007 11:25
| Marija napisał/a: | Domyślam się, że wyśmienitość towarzystwa została już sprawdzona? |
No ba! Sama śmietanka towarzyska w końcu się zbierze
Caitriona - Pon 16 Kwi, 2007 20:14
| Aragonte napisał/a: | | Marija napisał/a: | Domyślam się, że wyśmienitość towarzystwa została już sprawdzona? |
No ba! Sama śmietanka towarzyska w końcu się zbierze |
plus owoce kandyzowane
W jakiejś mierze już była sprawdzana, czasami nie raz
Anonymous - Pon 16 Kwi, 2007 21:24
czasami z bonusową wisienką...
Marija - Pon 16 Kwi, 2007 21:27
| AineNiRigani napisał/a: | czasami z bonusową wisienką... | Nawet się domyślam, kto za wisienką stoi .
A jak się trafi słony śledzik, to co wtedy?
Harry_the_Cat - Pon 16 Kwi, 2007 21:27
Przepraszam, ale o co chodzi?
Marija - Pon 16 Kwi, 2007 21:28
| Harry_the_Cat napisał/a: | Przepraszam, ale o co chodzi? | Gry wstępne Acz śledzik w śmietance (towarzyskiej) :razz: ...
|
|
|