Aktorzy austenowscy - Alison Steadman
damamama - Pią 30 Maj, 2008 12:24 Temat postu: Alison Steadman Przy wszystkich zachwytach nad DiU z 1995 roku i ewentualnym omawianiu ról drugoplanowych mało czasu poświęca się roli Pani Bennet którą, zagrała właśnie Alison Steadman. Swoją rolę ma tak denerwującą że, nawet ja gdy przeglądam wyrywkowo serial skrzętnie omijam sceny z jej udziałem. Kiedyś jednak zajrzałam do dodatków i trafiłam na wypowiedź aktorki na temat pracy przy serialu. Tak uderzyła mnie różnica pomiędzy osobowością aktorki a graną przez nią bohaterkę że, w tym momencie doceniłam dopiero cały jej kunszt aktorski. Czy ktoś może widział inne filmy z jej udziałem?
Sofijufka - Pią 30 Maj, 2008 12:36
http://www.youtube.com/watch?v=BpPLG51uYek
i obok pozostałe części
damamama - Pią 30 Maj, 2008 13:13
Czy były one wyświetlane na polskojęzycznych kanałach?
Sofijufka - Pią 30 Maj, 2008 13:28
| damamama napisał/a: | | Czy były one wyświetlane na polskojęzycznych kanałach? |
nie wiem...
Gosia - Pią 30 Maj, 2008 16:32
Marple: Ordeal by Innocence (2007) (TV) .... grała tu postac Kirsten Lindstrom
Mozna bylo to niedawno obejrzec w Hallmarku
Sofijufka - Pią 30 Maj, 2008 16:43
| Gosia napisał/a: | Marple: Ordeal by Innocence (2007) (TV) .... grała tu postac Kirsten Lindstrom
Mozna bylo to niedawno obejrzec w Hallmarku |
Ty....Ty sadystko z Hallmarkiem, Ty
Caitriona - Pią 30 Maj, 2008 17:22
| Sofijufka napisał/a: | | Ty....Ty sadystko z Hallmarkiem, Ty | ...ale w sumie masz Sofi rację....
Nie miałam okazji oglądać pani Steadman w innych produkcjach, ale tez byłam niesamowicie zdziwiona gdy oglądałam dodatki do P&P - niesamowita róznica!
Gosia - Pią 30 Maj, 2008 17:47
| Sofijufka napisał/a: | | Gosia napisał/a: | Marple: Ordeal by Innocence (2007) (TV) .... grała tu postac Kirsten Lindstrom
Mozna bylo to niedawno obejrzec w Hallmarku |
Ty....Ty sadystko z Hallmarkiem, Ty |
damamama - Pon 02 Cze, 2008 10:13
No niestety ja też teraz nie mam Hallmarku, ale wczoraj oglądnęłam sobie parę fragmentów z Panią Bennet. Naprawdę zagrane znakomicie.
|
|
|