Komunikaty - Inne ekranizacje - nowy dział w Z Południa na Północ
ŁukaszG - Wto 01 Sty, 2008 15:55 Temat postu: Inne ekranizacje - nowy dział w Z Południa na Północ Na podstawie wskazówek znalezionych w jednym z wątków, w części "Z Południa na Północ", stworzyłem nowy dział "Inne ekranizacje". Na początek na moderatora "mianowałem" Gosię, i ją na początek proszę o ewentualne poprzenoszenie wątków z innych działów, zgodnie z tematyką rozmów. Oczywiście jeśli są chętni, to proszę się śmiało zgłaszać
Jeśli ktoś widzi potrzebę, lub ma lepszy pomysł na opis nowego działu (mam na myśli opis: Inne ekranizacje twórczości Elizabeth Gaskell), to także proszę dać znać, najlepiej w tym wątku.
Pozdrawiam
AdminLuc
Gosia - Wto 01 Sty, 2008 16:28
Dziekuje! Juz przenioslam stosowne watki.
Pozdrawiam serdecznie
Gosia - Wto 01 Sty, 2008 16:55
Aha, tak sie jeszcze zastanawialam
Pierwszy dzial Z Poludnia na Polnoc ma nazwe: Elizabeth Gaskell - zycie i epoka.
W tym dziale znalazly sie takze watki poswiecone jej powiesciom, jej tworczosci, jej pisarstwu. A tytul dzialu o tym nie mowi.
Moze warto zmienic tytul tego pierwszego dzialu na:
Elizabeth Gaskell - życie, twórczość i epoka
Tyle ze wtedy tytul dzialu bedzie dosc dlugi, ale moze to nie bedzie przeszkadzalo?
Alison - Wto 01 Sty, 2008 17:44
Jako szary uzytkownik dziękuję wszystkim odpowiedzialnym za zaistniały PORZĄDEK!
I jako mały wyraz wdzięczności ....
ŁukaszG - Wto 01 Sty, 2008 17:55
| Gosia napisał/a: | Moze warto zmienic tytul tego pierwszego dzialu na:
Elizabeth Gaskell - życie, twórczość i epoka
Tyle ze wtedy tytul dzialu bedzie dosc dlugi, ale moze to nie bedzie przeszkadzalo? |
Mówisz - masz
AdminLuc
Gosia - Wto 01 Sty, 2008 18:34
Dziekuje!
|
|
|