To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Zrzutka na kolejny rok...

ŁukaszG - Pon 30 Lip, 2007 22:52
Temat postu: Zrzutka na kolejny rok...
Witam

Zgodnie z wielokrotnymi zapowiedziami, pragnę zakomunikować o zbliżającym się końcu okresu abonamentu za miejsce na serwerze oraz tym samym ogłosić zrzutkę na przyszły rok. Po analizie wykorzystanych transferów w poszczególnych miesiącach przez ostatni rok, a także analizując jakość usługi w porównaniu do podobnych ofert na rynku, zdecydowałem, że na kolejny rok pozostaniemy przy tej samej firmie, korzystając z tego samego produktu. Koszt abonamentu rocznego to 129zł brutto. Wysokość składki zależy od zainteresowanych tym osób, będzie oczywiście zależała od ilości drogich Dam, które mogą i chcą, zrzucić się na opłatę za kolejny rok. Dla łatwiejszej orientacji w wysokości zrzutki dla poszczególnych osób, przedstawiam poniżej przykładowe zestawienie kosztów:
10 osób 12,90 zł
15 osób 8,60 zł
20 osób 6,45 zł
Ewentualne nadwyżki - podobnie jak w zeszłym roku - będą przeznaczone na wykupienie abonamentu rocznego na domenę northandsouth.info, która to została opłacona już w maju i będzie aktywna dla nas co najmniej do 5 maja 2008.
Zainteresowane osoby proszone są o pisanie maila na adres: lukasz@luc.anv.pl, po okresie około tygodnia, odpowiem na każdego maila podając numery kont (PKO BP i mBank do wyboru) oraz kwotę, jaką można przelać, w zależności od ilości osób chętnych do zrzutki. Listę tych osób zamieszczę także w tym wątku.

Pozdrawiam
AdminLuc

ŁukaszG - Nie 05 Sie, 2007 13:30

Drogie Damy. Minęło 6 dni od daty ogłoszenia zrzutki i powiem szczerze, że jestem trochę zaskoczony małą ilością osób, które zadeklarowały się na zrzutkę, biorąc pod uwagę chęci wyrażane przez ostatnich kilka miesięcy w kilku wątkach... Lista osób, które obecnie dały mi znać na maila, wygląda następująco:
Admete, Anaru, Balbina, BeeMeR, GosiaJ, Gunia, Kikita, Maryann, otherwaymistercollins, praedzio, Trzykrotka.
W najbliższą środę, 8 sierpnia, udaję się na wakacyjny wyjazd, praktycznie nie będę mieć możliwości korzystania z internetu. Do dnia wyjazdu chciałbym uregulować płatność za następny rok. Jeśli w najbliższych dwóch dniach nie pojawią się kolejne osoby, to zrzutka może wynieść około 12zł.
Poświęcam swój prywatny czas, aby dbać o stronę techniczną forum, wszystko to robię bez korzyści materialnych, wolałbym nie pokrywać z własnych pieniędzy kosztów utrzymania serwera na następny rok.

Pozdrawiam
AdminLuc

ŁukaszG - Nie 05 Sie, 2007 22:08

Nie kryję radości, że Ogłoszenie zwróciło uwagę na ten wątek, choć w sumie to przede wszystkim w Waszym interesie :wink:
W tej chwili mamy już pewnych 21 Dam, co daje +/- 6zł składki. Poczekam jeszcze do godzin południowych we wtorek, wówczas na podane maile i w odpowiedzi na kilka PW, podam numery kont i wysokość składki.

Miłego wieczoru
AdminLuc

ŁukaszG - Wto 07 Sie, 2007 16:25

W ciągu ostatniego kwadransa, rozesłałem do 33 Dam w formacie e-maila lub PW, numery kont oraz wysokość składki, która wyniosła z kilkugroszowym przybliżeniu dokładnie 4zł.
Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, przedstawiam listę Dam, który wyraziły chęć zrzutki:
achata, Admete, AineNiRigani, Alison, Anaru, ania1956, Aragonte, asiek, Balbina, BeeMeR, Caitriona, Caroline, Gosia, GosiaJ, Gunia, izek, Kati, Kikita, Loana, Mag, przecinek, malmik, Marta, Maryann, Michaśka, migotka, miłosz, MiMi, Mithiana, otherwaymistercollins, Pemberley, praedzio, Trzykrotka.
Z góry dziękuję za uregulowanie płatności, a jednocześnie pragnę poinformować, że przed kilkoma godzinami opłaciłem już abonament na następny rok.
W przypadku pojawienia się jakiś nadpłat, śpieszę podkreślić, że przeznaczone one będą na wykupienie domeny w maju 2008.
Na koniec mam prośbę, aby Drogie Damy NIE informowały mnie mailem lub PW o dokonanych już wpłatach.

Pozdrawiam
AdminLuc

PS. Jutro udaję się na urlop, mam nadzieję, że do wtorku 14 sierpnia nie będzie żadnych problemów technicznych z forum :wink:

asiek - Wto 07 Sie, 2007 19:22

Adminie, dzięki za info i życzę udanego urlopu. :-) :hello:
ŁukaszG - Wto 07 Sie, 2007 19:56

asiek napisał/a:
Adminie, dzięki za info i życzę udanego urlopu. :-) :hello:

Dzięki :wink:

Pozdrawiam
Luc

lizzzi - Wto 07 Sie, 2007 20:32

Dużo słoneczka, miłego urlopu :hello:
BeeMeR - Wto 07 Sie, 2007 20:48

Miłego urlopu - dla Gosi też :mrgreen: :hello:
Trzykrotka - Śro 08 Sie, 2007 09:35

Niech Admin wybaczy damie ledwo żywej przed urlopem - NIE doczytałam i powiadomiłam :zalamka:
Pięknej pogody w dniu premiery i dobrego urlopu w całości :kwiatki_wyciaga:

Loana - Śro 08 Sie, 2007 10:36

Hmmm, zrobilam ten sam blad co Trzykrotka - PRZEPRASZAM!!!! :(
Pozdrawiam i milego urlopu!

ŁukaszG - Pią 10 Sie, 2007 11:28

Poki co wyjazd przebiega idealnie :)
Dziekuje za wszystkie dotychczasowe wplaty, jednoczesnie ponawiam prosbe o nieinformowanie mnie o kolejnych dokonanych przelewach :wink:

Pozdrawiam
AdminLuc z Londynu

miłosz - Sob 11 Sie, 2007 10:48

ureguluje jak powrócę :-D
Matylda - Nie 12 Sie, 2007 07:25

Na mnie też proszę liczyć
achata - Nie 12 Sie, 2007 15:21

adminluc napisał/a:
Poki co wyjazd przebiega idealnie :)
Dziekuje za wszystkie dotychczasowe wplaty, jednoczesnie ponawiam prosbe o nieinformowanie mnie o kolejnych dokonanych przelewach :wink:

Pozdrawiam
AdminLuc z Londynu

Dopiero co przeczytałam, ale już nie będem...

ŁukaszG - Pią 17 Sie, 2007 23:29

Witam
Prawie wszyscy użytkownicy, którzy wcześniej się zadeklarowali, dokonali już wpłat, za co bardzo dziękuję. Jednocześnie informuję, że kilka Dam wpłaciło mi więcej niż potrzeba, w wyniku czego powstała pewna nadpłata, około 20zł. Fundusze te, zgodnie z wcześniejszą zapowiedzią, zostaną wykorzystane podczas wykupienia rocznego abonamentu na domenę w maju 2008. Także kolejna zrzutka będzie ogłoszona za około 11 miesięcy.
Forum SPD - z tego co przynajmniej zauważam - działa chyba od kilku tygodni bez większych problemów, z czego bardzo się cieszę.

Pozdrawiam
AdminLuc

Dione - Nie 26 Sie, 2007 17:59

A czemu ja nie dostałam numeru konta? Wysyłałam maila przez stronę forum, nawet kopię dostałam na swój adres, a wieści od Admina wciąż czekam :trzyma_kciuki:
ŁukaszG - Pon 27 Sie, 2007 00:26

Dione napisał/a:
A czemu ja nie dostałam numeru konta? Wysyłałam maila przez stronę forum, nawet kopię dostałam na swój adres, a wieści od Admina wciąż czekam :trzyma_kciuki:

Z moich notatek wynika, że po prostu nie wysłałem do Ciebie żadną drogą informacji o kontach, ponieważ nie miałem Ciebie na liście osób zainteresowanych zrzutką. Jeśli chcesz dorzucić swoje 4zł - przeznaczone będzie na wykup domeny w maju 2008 - to na Twojego maila właśnie poleciały numery kont.

Pozdrawiam
Luc

Dione - Pon 27 Sie, 2007 17:47

To znaczy, że znowu z mailami coś pomieszałam....

Ale do kogo go wysłałam? :mysle:

Dziąki za numer konta. Wykorzystam :wink:

Monika - Pon 27 Sie, 2007 20:21

AdminieLucu, wysłałam do Ciebie PW w sprawie domeny, ale w razie nie przeczytania to jeszcze tu poproszę uprzejmie o nr konta :wink:
ŁukaszG - Pon 27 Sie, 2007 21:35

Monika napisał/a:
AdminieLucu, wysłałam do Ciebie PW w sprawie domeny, ale w razie nie przeczytania to jeszcze tu poproszę uprzejmie o nr konta :wink:

Zaraz poleci na podany w PW mail.

Pozdrawiam
Luc

PS. Dla przypomnienia dodam tylko, że pieniądze te pójdą na wykupienie w przyszłym roku domen: http://northandsouth.info/ i http://spdam.info/