To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Ekranizacje - Your perfect match

Harry_the_Cat - Pon 28 Maj, 2007 00:10
Temat postu: Your perfect match
Nie wiem, gdzie to wkleic, ale na stronce ITV mozna znaleźć "your perfect match"

Ja mam taki:

Ulka - Pon 28 Maj, 2007 00:29

a ja musiałam długo kombinować żeby trafić na tego właściwego :wink: uparcie przydzielali mi jakichś wypłoszów :roll:
Anonymous - Pon 28 Maj, 2007 08:05

Mi najczęściej wychodził Wentworth, ale Tilney też parę razy się trafił :D .
Caitriona - Pon 28 Maj, 2007 08:39

Też mi wyszedł Henry (za pierwszym razem ;) )
Gosia - Pon 28 Maj, 2007 12:50

A mi wyszedl Wenworth i bardzo sie z tego ciesze :mrgreen:
Alison - Pon 28 Maj, 2007 13:54

Młody Elliot :cry2: :cry2: :cry2:
Marija - Pon 28 Maj, 2007 13:57

Henry....
:banan:

Alison - Pon 28 Maj, 2007 14:01

Marija napisał/a:
Henry....

To jakim, kurtka na wacie trzeba być, żeby wyszedł Henry? :evil:

Marija - Pon 28 Maj, 2007 14:08

Alison napisał/a:
Marija napisał/a:
Henry....

:rotfl: Zaczynając od góry: troszkę w lewo, troszkę w prawo, troszkę w lewo, ... Regularna drabinka i jest Henry :wink: .

Gunia - Pon 28 Maj, 2007 15:38

Dajcie znać moim krewnym, żeby zdjęli moje zwłoki z balustrady. Wyszedł mi John Thorpe.
Ulka - Pon 28 Maj, 2007 16:29

No właśnie, mnie uparcie na zmianę Thorpe i Elliot :twisted: :twisted: :twisted: , polepszyło się gdy raz pojawił się Edmund i wreszcie, ło mamo, udało się "dotrzeć" do kapitana...

przeznaczeniu trzeba pomagać! :razz:

Gunia - Pon 28 Maj, 2007 16:47

Przeanalizowałam swoje kryteria i wyszedł mi raz Henry, raz Edmund, ale to już nie to samo. ;( No i kapitan jest niestety totalnie nie dla mnie najwidoczniej. Może jak dojdę do trzydziestki to zmądrzeję.
Udało mi się już złapać Crawforda, Thorpe'a, Tinleya, Edmunda i Wentwortha, tylko za nic mi Elliot nie chce wyjść. ;)

Anonymous - Pon 28 Maj, 2007 18:42

Mi chyba po kolei każdy wychodził, ale fakt, że często bawiłam się kombinacjami, choćby z ciekawości, żeby wiedzieć, jaka musiałabym być, żeby wyszedł mi np. Thorpe :D . Przed chwilą sobie zrobiłam i ukazało mi się wyznanie Tilney'a, na co nie narzekam :D .
malmik - Pon 28 Maj, 2007 21:27

A żeby to - wyszedł mi Mr Elliot :wsciekla: :obrzydzenie: :wsciekla: :obrzydzenie: :wsciekla: :obrzydzenie: Najwyższa pora, żeby nad sobą popracować :roll:
Harry_the_Cat - Pon 28 Maj, 2007 21:35

Najprostsza metoda na Henry'ego - flirciarz na maksa w prawo, reszta bez zmian ;)
Maryann - Pon 28 Maj, 2007 21:37

Marija napisał/a:
Alison napisał/a:
Marija napisał/a:
Henry....

:rotfl: Zaczynając od góry: troszkę w lewo, troszkę w prawo, troszkę w lewo, ... Regularna drabinka i jest Henry :wink: .

Czyli raczej cichą, naiwną, poważną, ostrożną i łagodną. Wtedy "dostaje" się Tilneya albo Wenwortha... :razz:

malmik - Pon 28 Maj, 2007 22:00

Henryś mi nawet nieźle wychodzi, ale na Rupercika nie mogę trafić - a jak za bardzo kombinuję wzskakuje mi John :obrzydzenie: :obrzydzenie: :obrzydzenie:
Kaziuta - Pon 28 Maj, 2007 22:35

Rupercik :banan: :banan: :banan:
I to za pierwszym razem, a najlepsze jest to, że wszystko robiłam na chybił trafił bez znajomości języka.
Oto co znaczy uwielbienie i przeznaczenie. :wink:

Ulka - Wto 29 Maj, 2007 00:06

Kaziuta napisał/a:
I to za pierwszym razem, a najlepsze jest to, że wszystko robiłam na chybił trafił bez znajomości języka.

:evil: a ile ja się nakombinowałam ze słownikami, suwaczkami żeby na Ruperta trafić....

achata - Wto 29 Maj, 2007 08:00

Ulka napisał/a:
Kaziuta napisał/a:

:evil: a ile ja się nakombinowałam ze słownikami, suwaczkami żeby na Ruperta trafić....

O wy zdrajczynie! To już nawet do wątku NA Rupercika wciskacie? A kto się pozachwyca Henrysiem?

Harry_the_Cat - Wto 29 Maj, 2007 08:27

Ja! :serce2:
Anonymous - Wto 29 Maj, 2007 09:18

I ja :D .
Czyli jest sposób na Henry'ego, znam też sposób na Edmunda - wszystko na lewo, na Crawforda - wszystko na prawo, na Wentwortha - wszystko po środku :D .

Alison - Wto 29 Maj, 2007 09:35

Ja się zachwycam obydwoma! A i tak przyjdzie wydać się za Elliota. Tfu! Co za życie parszywe :evil:
Balbina - Wto 29 Maj, 2007 11:23

Tfu na psa urok Eliot :cry2:
Alison - Wto 29 Maj, 2007 11:30

Balbina napisał/a:
Tfu na psa urok Eliot :cry2:

Balbinka, bierz go sobie. Ja go nie chcę!!!! :twisted: