Ekranizacje - Your perfect match
Harry_the_Cat - Pon 28 Maj, 2007 00:10 Temat postu: Your perfect match Nie wiem, gdzie to wkleic, ale na stronce ITV mozna znaleźć "your perfect match"
Ja mam taki:
Ulka - Pon 28 Maj, 2007 00:29
a ja musiałam długo kombinować żeby trafić na tego właściwego uparcie przydzielali mi jakichś wypłoszów
Anonymous - Pon 28 Maj, 2007 08:05
Mi najczęściej wychodził Wentworth, ale Tilney też parę razy się trafił .
Caitriona - Pon 28 Maj, 2007 08:39
Też mi wyszedł Henry (za pierwszym razem )
Gosia - Pon 28 Maj, 2007 12:50
A mi wyszedl Wenworth i bardzo sie z tego ciesze
Alison - Pon 28 Maj, 2007 13:54
Młody Elliot
Marija - Pon 28 Maj, 2007 13:57
Henry....
Alison - Pon 28 Maj, 2007 14:01
| Marija napisał/a: | Henry....
|
To jakim, kurtka na wacie trzeba być, żeby wyszedł Henry?
Marija - Pon 28 Maj, 2007 14:08
| Alison napisał/a: | | Marija napisał/a: | Henry....
|
To jakim, kurtka na wacie trzeba być, żeby wyszedł Henry? |
Zaczynając od góry: troszkę w lewo, troszkę w prawo, troszkę w lewo, ... Regularna drabinka i jest Henry .
Gunia - Pon 28 Maj, 2007 15:38
Dajcie znać moim krewnym, żeby zdjęli moje zwłoki z balustrady. Wyszedł mi John Thorpe.
Ulka - Pon 28 Maj, 2007 16:29
No właśnie, mnie uparcie na zmianę Thorpe i Elliot , polepszyło się gdy raz pojawił się Edmund i wreszcie, ło mamo, udało się "dotrzeć" do kapitana...
przeznaczeniu trzeba pomagać! :razz:
Gunia - Pon 28 Maj, 2007 16:47
Przeanalizowałam swoje kryteria i wyszedł mi raz Henry, raz Edmund, ale to już nie to samo. ;( No i kapitan jest niestety totalnie nie dla mnie najwidoczniej. Może jak dojdę do trzydziestki to zmądrzeję.
Udało mi się już złapać Crawforda, Thorpe'a, Tinleya, Edmunda i Wentwortha, tylko za nic mi Elliot nie chce wyjść.
Anonymous - Pon 28 Maj, 2007 18:42
Mi chyba po kolei każdy wychodził, ale fakt, że często bawiłam się kombinacjami, choćby z ciekawości, żeby wiedzieć, jaka musiałabym być, żeby wyszedł mi np. Thorpe . Przed chwilą sobie zrobiłam i ukazało mi się wyznanie Tilney'a, na co nie narzekam .
malmik - Pon 28 Maj, 2007 21:27
A żeby to - wyszedł mi Mr Elliot Najwyższa pora, żeby nad sobą popracować
Harry_the_Cat - Pon 28 Maj, 2007 21:35
Najprostsza metoda na Henry'ego - flirciarz na maksa w prawo, reszta bez zmian
Maryann - Pon 28 Maj, 2007 21:37
| Marija napisał/a: | | Alison napisał/a: | | Marija napisał/a: | Henry....
|
To jakim, kurtka na wacie trzeba być, żeby wyszedł Henry? |
Zaczynając od góry: troszkę w lewo, troszkę w prawo, troszkę w lewo, ... Regularna drabinka i jest Henry . |
Czyli raczej cichą, naiwną, poważną, ostrożną i łagodną. Wtedy "dostaje" się Tilneya albo Wenwortha... :razz:
malmik - Pon 28 Maj, 2007 22:00
Henryś mi nawet nieźle wychodzi, ale na Rupercika nie mogę trafić - a jak za bardzo kombinuję wzskakuje mi John
Kaziuta - Pon 28 Maj, 2007 22:35
Rupercik
I to za pierwszym razem, a najlepsze jest to, że wszystko robiłam na chybił trafił bez znajomości języka.
Oto co znaczy uwielbienie i przeznaczenie.
Ulka - Wto 29 Maj, 2007 00:06
| Kaziuta napisał/a: | Rupercik
I to za pierwszym razem, a najlepsze jest to, że wszystko robiłam na chybił trafił bez znajomości języka.
Oto co znaczy uwielbienie i przeznaczenie. |
a ile ja się nakombinowałam ze słownikami, suwaczkami żeby na Ruperta trafić....
achata - Wto 29 Maj, 2007 08:00
| Ulka napisał/a: | | Kaziuta napisał/a: | Rupercik
Oto co znaczy uwielbienie i przeznaczenie. |
a ile ja się nakombinowałam ze słownikami, suwaczkami żeby na Ruperta trafić.... |
O wy zdrajczynie! To już nawet do wątku NA Rupercika wciskacie? A kto się pozachwyca Henrysiem?
Harry_the_Cat - Wto 29 Maj, 2007 08:27
Ja!
Anonymous - Wto 29 Maj, 2007 09:18
I ja .
Czyli jest sposób na Henry'ego, znam też sposób na Edmunda - wszystko na lewo, na Crawforda - wszystko na prawo, na Wentwortha - wszystko po środku .
Alison - Wto 29 Maj, 2007 09:35
Ja się zachwycam obydwoma! A i tak przyjdzie wydać się za Elliota. Tfu! Co za życie parszywe
Balbina - Wto 29 Maj, 2007 11:23
Tfu na psa urok Eliot
Alison - Wto 29 Maj, 2007 11:30
| Balbina napisał/a: | Tfu na psa urok Eliot |
Balbinka, bierz go sobie. Ja go nie chcę!!!!
|
|
|