Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006 21:47
Ale jako ksiadz byl bardzo pociagajacy
Bardziej niz jako amant. Czy to perwersja ?
P.S. I jak, podoba sie moja sukienka ?
_________________ Nie wiemy nigdy, czym i jacy jesteśmy w oczach bliźnich, ale nie wiemy również,
czy istotnie jesteśmy tacy, jakimi wydajemy się sami sobie.
Adresy moich blogów:
I believe we have already met Strona North and South by Gosia
Ostatnio zmieniony przez Gosia Wto 12 Wrz, 2006 21:48, w całości zmieniany 1 raz
AineNiRigani [Usunięty]
Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006 22:25
ja go widziałam w "Oknach" i w Ośmiornicy, ale powiem, że szczególne wrażenie zrobił na mnie prywatnie (że tak ujmę). Naoglądałam się go w telewizji, w programach, reality szołach i powiem wam dziewczynym jak nie przepadam za brunetami (szczególnie w włoskim typie), tak on jest po prostu BOSKI !!! Mimika, uśmiech, gesty - ach, ach, ach !!! (tutaj Aine się rozpływa)
Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006 22:29
Nio, nio! Aine, jestem w szoku
_________________ Nie wiemy nigdy, czym i jacy jesteśmy w oczach bliźnich, ale nie wiemy również,
Adresy moich blogów:
AineNiRigani [Usunięty]
Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006 22:33
zawsze lubiłam facetów, którzy potrafią się śmiać
A on ma śliczny uśmiech, niezłe poczucie humoru
Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006 22:56
Hmmmm, czyzby Raoul Bova byl tym wyjatkiem, w ktorym sie zgadzamy ?
Mnie sie w Karolu baaaaaaardzo podobal
Adresy moich blogów:
[quote="AineNiRigani"]ja jestem pełna zachwytu wobec facetów.
Uff! Gdybys napisala co innego to bym sie troszku zdziwila gdzies wczesniej czytalam o jakis propozycjach malzenskich... czy cos takiego
ale teraz jest ok a gusta kazdy ma inne
AineNiRigani [Usunięty]
Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006 23:03
ja Karola nie oglądałam, więc zdania nie mam. Ale pewnie to jest ten wyjątek (dlatego, że to wyjątkowy brunet. Nadal twierdzę, że blondyni górą ) Aż się boję.
Wiesz Aine, że bruneci to farbowani blondyni. A prawda, że w "Oknach" był boski? Jako obiekt westchnień szarej myszki, podglądany zza szyby - no miody. Mile Panie, ten film jest świetny!
Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006 23:27
Hmmm, nie znam tego filmu "Okna". Dobry byl ?
Adresy moich blogów:
Ostatnio zmieniony przez Gosia Wto 12 Wrz, 2006 23:27, w całości zmieniany 1 raz
AineNiRigani [Usunięty]
Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006 23:27
Angelo, wierząc specjalistom - Skandynawowie to najlepsi kochankowie
AineNiRigani [Usunięty]
Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006 23:42
ANGELO napisał/a:
Uff! Gdybys napisala co innego to bym sie troszku zdziwila gdzies wczesniej czytalam o jakis propozycjach malzenskich... czy cos takiego
Kochana, to dzieki mojemu serniczkowi. I zaznaczam, że tam była liczba 2 na 4
Ja go bardzo lubię, wyszłam z kina oczarowana. To jest film Ferzana Ozpetka, Turka kręcącego i mieszkającego w Italii. Film ma niezwykły klimat, piękną, lekko orientalną muzykę, świetnych aktorów. Pisałam o in nym filmie tego reżysera w Orient Expresie w wątku Chiny, Japonia. Zapraszam.
Gosia, ten Raoul grał też w takim serialu o św. Franciszku z Asyżu. Jak zrobił na Tobie takie wrażenie w sutannie, to co dopiero byłoby jakbyś go zobaczyła w habicie, pod którym nie miał absolutnie nic, co objawił widzom w scenie, kiedy to postanawia pozbyć się wszelkich dóbr materialnych, o ile pamietam to na złość bogatemu tatusiowi.
W "Toskanii..." był śliczny, choć NIE ZNOSZĘ tej sceny, kiedy ona przyjeżdża do niego w białej sukience max napalona, a on ma panienkę w ręczniku na balkonie. Biedna, cudnie zagrała to swoje upokorzenie, twarz jej się w sekundę postarzała, ale on niestety nieustająco był śliczny.
Nie ma sprawiedliwości dziejowej ??:
Wysłany: Sro 13 Wrz, 2006 09:00
Ja tez nie lubie tej sceny i jak on mowi do niej: znajdziesz sobie kogos ??:
Filmu o św. Franciszku nie widzialam, a widze, ze szkoda
Adresy moich blogów:
Wysłany: Sro 13 Wrz, 2006 16:22
Kurcze! Naprawde sie obslinilam :razz:
Adresy moich blogów:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.