Robiłam ostatnio rachunek sumienia i stwierdziłam, że w ciągu swojego życia miałam nie tak wiele tych fascynacji aktorskich... Wielu oczywiście mi się podobało i podoba, ale tak obsesyjnie, to uwielbiałam: Michaela Praeda (czasy były ciężkie, więc szalałam za wszelkimi zdjęciami i plakatami, jakie tylko udało się zdobyć... do dziś mam przypinkę z ówczesnym idolem, która jest doskonale zachowana, bo traktowałam ją jak relikwię ). Harrisona Fodra - co objawiało się oglądaniem wszystkich możliwych filmów z jego udziałem... Mela Gibsona - jego "niebiańskie" spojrzenie prześladowało mnie przez lata W ogóle przez wiele lat był dla mnie ideałem faceta Później nastały czasy Seana Beana - zwłaszcza w rolach buntowników był niezły... no a teraz właśnie (po latach, kiedy myślałam, że nikt już mnie tak nie poruszy... hehehehe...) mam Jensen Ackles Obsession I myślę, że to trochę potrwa... Tak czy inaczej moja ekskluzywna lista powiększyła się o kolejne nazwisko
Mam oczywiście wielu innych aktorów, których lubię oglądać (z różnych na ogół powodów), ale ci są the best of the best dla mnie... Tych mogę oglądać w każdej roli i bez powodu
_________________ "Carry on my wayward son,
For there'll be peace when you are done
Lay your weary head to rest
Now don't you cry no more..."
["...Lost in the wilderness, so far from home..."]
Acklesism is my religion Winchesterland forever and ever!
to chyba cały dział AKTORZY mówi o tych "innych kanarkach";)
no nie wiem, czy zechcialo ci sie przebrnac przez te wszytkie posty ,
jako ze zaczelo sie od pieknych Tristana I Marka i problemu DLACZEGO FACECI TAK ODBIEGAJA OD IDEALOW
potem przeszlysmy przez glebie zagadnienia, czy LEPSZY WROBEL W GARSCI NIZ KANAREK NA DACHU a nastepnie- jak to kobiety na koniec- zaczelysmy sie zastanawiac nad nasza egzystencja ( tzn. czy nas z tego forum nie wykurza.) Mod sie nad nami ulitowal....
jako taki, temat na pewno jest do odpowiedzenia jednym zdaniem. Powstal z ojca "pozna noc" i matki glupawki, na pewno ma swoje dzieciece ulomnosci.
_________________ Sezon? Na omułki....
Ostatnio zmieniony przez Pemberley Wto 27 Lut, 2007 15:28, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 19:33
to jest temat troche inny od pzoostałych i traktuje o obsesjach Próbujemy je zanalizowac naukowo. Dlaczego ekranowe, fikcyjne postaci tak nas fascynują. I czy fascynują nas aktorzy, bohaterowie, których grają czy tez połączenie jednego z drugim?
Co do moich obsesji - oto przypinki, jakie dzieki Caitrione zrobiłam ( firma na Allegro ) - dwie z Supernatural i jedna z Boskim
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
AineNiRigani [Usunięty]
Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 19:40
\mnie ten facet ciut zirytowal. Akurtat złożyło się, ze wylicytowałam i od razu zapłaciłam (gópia, gópia, gópia !!!), nastepnego dnia szlag mi trafił kompa. W wymianie mailowej pisze gosciowi zeby sie wstrzymal, bo nie mam dojscia do kompa i fotek (z Kanarkiem-Edziem oczywiscie). A ten mi przysłał piny z tą durną babą w rózowej kiecce. Jak próbowałam sie skontaktować - milczy.
Spróbuje jeszcze raz, ale czuje narastajaca irytacje.
Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 20:10
Nie irytuj się, na pewno da się to jakoś odkręcić. Który to kanarek Edzio?
Ja mam jeszcze takie uwagi wzgledem kanarków. Chyba częściej się zdarza, że podobają się na na ekranie tacy trochę łotrzykowie. W zyciu natomiast odwrotnie.
Taki Dean Winchester - nie ma stałej pracy ( w zasadzie żadnej nie ma, no chyba że polowanie na demony zaliczyc do roboty ). Flirciarz, oszukuje, kłamie, kręci, FBI go ściga, gdyby miał wybrać między dziewczyną a Impalą ( Chevrolet z 1967 roku ), to wybrałby Impalę, ale i tak się go cholernika lubi
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Ostatnio zmieniony przez Admete Czw 15 Lut, 2007 20:31, w całości zmieniany 1 raz
AineNiRigani [Usunięty]
Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 20:30
chyba zaraz skasuje tamtego posta, bo przegladnełam poczte i wiadomosc od niego mi sie zawieruszyła...
Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 22:32
O wszystkim i o niczym. A o czym chesz żeby był?
Wysłany: Pią 16 Lut, 2007 10:18
miłosz napisał/a:
Pytanie mam (z moją głową jest coś nie tak) o czym jest ten wątek?????
O facetach Miłoszu, o facetach. Tych realnych, tych wyśnionych, tych z książek i filmów. Bo o czym innym?
_________________ And I'm not gonna lie Say I've been alright
'Cause it feels like I've been living upside down
What can I say? I'm survivin'
Crawling out these sheets to see another day
What can I say? I'm survivin'
And I'm gonna be fine I'm gonna be fine
I think I'll be fine
Wysłany: Pią 16 Lut, 2007 10:26
Ratunku!!!!!!!! Gdzie to było o bosko pięknym kalendarzu z N&S??? Nie zdążyłam podziekować, tak szybko link kopiowałam :razz: Niech się przyzna, która to popełniła !!!!!!!!
Wysłany: Pią 16 Lut, 2007 16:21
Kanarek Michale S. jest niczego sobie ładny głosik ma
AineNiRigani [Usunięty]
Wysłany: Pią 16 Lut, 2007 17:37
Marija napisał/a:
http://www.foolishpassion.com/North-South-Calendar/index.html
:oops: to od Lizzy, z zaprzyjaźnionego forum (myślę, że się nie obrazi? sobie zasługi nie przypisuję)
http://www.foolishpassion.com/North-South-Calendar/index.html
:oops: to od Lizzy, z zaprzyjaźnionego forum (myślę, że się nie obrazi? sobie zasługi nie przypisuję)
Ten kalendarz zrobiła IslaJane z c19
AineNiRigani [Usunięty]
Wysłany: Pią 16 Lut, 2007 18:38
ładny i naprawdę gustowny. Z klasą. Troche za dużo Ryśka, ale cóz, nie ma rzeczy doskonałych
Ten kanarek zbyt mocno króliczka mi przypomina (z układu dolnej czesci twarzy)
lady_kasiek [Usunięty]
Wysłany: Sob 17 Lut, 2007 12:32
On wygląda ja Ronaldinho a goś to wrogie barwy więc [przez całe Apocalipto nie mogłam go strawić. Z Aine też się zgadzam oni obaj jak króliczy team wyglądają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.