Teraz juz wiecie, skąd mi się wzięła miłość do brunetów... M. Praed tylko to przypieczętował...
_________________ For the test of the heart is trouble
And it always comes with years.
And the smile that is worth the praises of earth
Is the smile that shines through the tears.
Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 12:12
Ach, Bryana Adamsa miałam na końcu języka . Super chrypi ....
młodzieńki Bryan Adams - Heaven
Wszelkie tak cudne chrypienia trzeba przekazać potomności !
Wysłany: Czw 31 Maj, 2007 18:14
Ta piosenka jest wspaniała dzięki za przypomnienie.
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
I close my eyes
only for a moment
and the moments gone
all my dreams
pass before my eyes a curiosity
dust in the wind
all we are dust in the wind
Some old song
just a drop of water
in the endless see
all we do
crumbles to the ground
though we refuse to see
dust in the wind
Now, don´t hang on
nothing last forever
but the earth and sky
it lips away
And all my money
won`t another minute buy
Dust in the wind
all we are dust in the wind
dust in the wind
dust in the wind
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Wysłany: Pon 04 Cze, 2007 22:08
Uwielbiam tą pisenkę. Dzięki
_________________ And I'm not gonna lie Say I've been alright
'Cause it feels like I've been living upside down
What can I say? I'm survivin'
Crawling out these sheets to see another day
What can I say? I'm survivin'
And I'm gonna be fine I'm gonna be fine
I think I'll be fine
P.S. Sorry, że ja tak dzisiaj na folkowo... :grin:
Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 22:19
To był jeszcze czas, gdy na Eurowizji wygrywały normalne piosenki A wiecie co? Mnie się teraz ta piosenka skojarzyła z podobną piosenka Jopek... tez z Eurowizji.
Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 22:55
Yyyy? Rozumiem, że z Sarah Brightman mogło ci się skojarzyć, ale z Jopkową? Chociaż... Czemu nie? Trochę podobna konwencja. Kiedyś mój brat oglądając Eurowizję przy występie A.M. Jopek powiedział, że Irlandczycy tyle razy wygrywali ten konkurs, że Polska im pozazdrościła i postanowiła też coś wystawić tak "z irlandzka".
Szkoda, że skutek nie był taki, jakiego się spodziewano.
Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 22:59
Naprawdę Jopek miała podobną piosenkę. Z Sarą mi się w ogóle nie skojarzyło - ani wtedy ani teraz.
Właśnie wróciłam z koncertu Phila Collinsa, gdzie bawiłyśmy się z Matyldą. Mokra jestem łącznie z majtkami, tak lało, ale łącznie z majtkami szczęśliwa . Koncert był cudny, Phil był cudny, Matylda jest i będzie cudna, że o mnie pamiętała i mnie na niego zaprosiła
Idę odrywać przyklejone do ciala łaszki. Mieszkam 3 km od Stadionu Śląskiego i wracałam do domu ponad godzinę :-( ale co tam! Warto było!
Po wczorajszym koncercie marzyłam tylko o herbacie z cytryną. Teraz rano też ją piję
Koncert był cudny z dodatkowymi efektami w postaci piorunów krążących woków stadionu. Często pojawiały sie w bardzo odpowiednich momentach- współgrały z muzyką. W plecaku po powrocie do domu miałam chyba 2 litry wody
Ale największe wrażenie robiła na mnie scena . Przypominała radio z dwoma głosnikami po bokach. Cała scena była ekranem po którym krążyły świetne animacje- 9 milionów diod
Wyobrażacie sobie , że kiedy zaczęliśmy się rozchodzić przestał padać deszcz.
Czy jest sprawiedliwość na tym świecie??
Alison masz najwspanialszy na świecie parasol i bardzo wytrwałą rękę. Dzięki
_________________ przede wszystkim nie jest się królową , aby być szczęśliwą
Ostatnio zmieniony przez Matylda Pią 22 Cze, 2007 09:42, w całości zmieniany 1 raz
Wyobrażacie sobie , że kiedy zaczęliśmy się rozchodzić przestał padać deszcz.
Czy jest sprawiedliwość na tym świecie??
Alison masz najwspanialszy na świecie parasol i bardzo wytrwałą rękę. Dzięki
Z tym deszczem, to potwierdzenie, że maczały w tym palce siły wyższe, bo trudno uwierzyc w taką złośliwość losu.
A ręka dziś mi po prostu odpada, wczoraj działała tak jakoś na adrenalinie chyba...
Wiesz, że ja się do 2.30 nie mogłam wyciszyć i zasnąć? Do tego słuchałam Trójki, gdzie wypowiadali się ludzie wracający gdzieś w Polskę po tym koncercie, mokrzy, zmęczeni i.... zachwyceni. Jak sobie to tak wszystko posumowałam, to uznałam, że Phil uniósł na sobie calusieńki koncert, tych pozostałych facetów normalnie mogło nie być. Gdyby nie byli obecni muzycznie, to osobowości scenicznej mieli zero. A on kupił sobie publiczność tym, pierwszym zdaniem...po wyjściu na scenę jęknął: What a f..ing deść Zabrzmiało to tak - Ludziska, aleśmy wdepnęli, ale co robić, będzie fajnie! Potem obiecał, że zrobi wszystko żeby mimo deszczu, piorunów i błyskawic wszyscy sie dobrze bawili. Mókł solidarnie razem z nami, woda perkusji pryskała z obiektyw kamery, myślę, że właśnie przez ten deszcz dał z siebie więcej niż mógłby dać w innych warunkach. A ta scena, o której pisała Matylda, to rzeczywiście majstersztyk i tym, którzy odpowiadali za jej sprawne działanie, należy się szacunek przez duże SZ, za to, że wszystko zadziałało, łącznie z końcowymi fajerwerkami mimo takich ekstremalnych warunków. Aż strach pomyśleć co by bylo jakby to "nasi" szykowali
Matylda jeszcze raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.