_________________ Nie bez powabów jest ten straszny świat,
nie bez poranków, dla których warto się zbudzić.
AineNiRigani [Usunięty]
Wysłany: Pon 27 Sie, 2007 21:30
A na mnie działa to:
http://pl.youtube.com/watch?v=6-4VOLeKBOw
Nie mam pojęcia co ma w sobie ta piosenka - ładuje mnie taką bomba pozytywnej energii, że nie moge usiedzieć - i nie chodzi o podrygiwanie i kiwanie nóżką. Nabieram ochoty na życie i działanie, odgania czarne chmury i problemy. Puszczam ją sobie w chwilach gdy mam doła.
I aż dziw, ze o niej ostatnio zapomniałam
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Wysłany: Wto 28 Sie, 2007 07:45
No, miłe panie! Rozbudziłyście mnie dzisiaj niesamowicie (od Coldplaya do Make your own kind of music) ! W sam raz, żeby przetrzeć zaspane oczka... i iść na grzyby!
Może dodam coś od siebie - wybaczcie, ale ja na razie wciąż w klimacie Jefferson Airplane:
http://pl.youtube.com/watch?v=5Jj3wZVc7nw
_________________ For the test of the heart is trouble
And it always comes with years.
And the smile that is worth the praises of earth
Is the smile that shines through the tears.
"wiesz Michał, w tym teledysku są zwierzęta, ale w sumie to są ludzie. I tygrys nie zjada zebry, tylko się z nią bawi. A potem się kąpią i brudzą wodę"
Wysłany: Sro 21 Lis, 2007 11:04
Ooo, strasznie lubię Dzięki Monika!
_________________ And I'm not gonna lie Say I've been alright
'Cause it feels like I've been living upside down
What can I say? I'm survivin'
Crawling out these sheets to see another day
What can I say? I'm survivin'
And I'm gonna be fine I'm gonna be fine
I think I'll be fine
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
dorzucę się - jeśli mam doła słucham Coldplay albo Nelly Furtado. Aż chcę wtedy tańczyć do zmęczenia wszystkich mięśni, najczęściej ruszam wtedy w tany z synami
Jeśli mam nastrój melancholijny włączam JAMESA BLUNTA i po prostu oddycham
Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 10:48
Gdy mam doła to zapodaję sobie dwie różne nutki,a mianowicie Nelly Furtado "Try" i Guns'N'Roses "Sweet Child O'Mine".Jednocześnie Gunsi działają jak dobry i mocny kopniak na nastrój melancholijny ostatnio lubię Fergi "Big girls don't cry".
_________________ "Nektar szczęścia nigdy nie bywa bez domieszki,lepiej jednak wypić go razem z piołunem,aniżeli nigdy nie skosztować ani kropli"
ja z Nelly najbardzie lubię - are we explode, ale z nowej płyty-loose- już całość jak leci
Natomiast z Blunta nie mam co wybierać, na obu płytach lubię wszystko. Jak przesłucham całą płytę, to po godz. jest już ok
Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 13:50
Ostatnio ze wspóllokatorką szalałyśmy przy tym: Negative - Last Hero (teledysk przypadkowy)
Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 16:46
Kiedyś też szalałam na punkcie Blunta,zwłaszcza na "You're beautiful"
A tutaj zapodaję link do Guns'ów http://pl.youtube.com/watch?v=P-AYAv0IoWI ,pierwsze ryfy Slasha działają na mnie kojąco
_________________ "Nektar szczęścia nigdy nie bywa bez domieszki,lepiej jednak wypić go razem z piołunem,aniżeli nigdy nie skosztować ani kropli"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.