Wysłany: Czw 02 Lis, 2006 13:18
Naprawdę się cieszę, ze te dwie powieści znów są filmowane
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
To oczywiście tylko zdjęcia i trudno z nich wnioskować, ale - podobają mi sie! Trzymam kciuki za Annę, żeby wypadła lepiej niż wygląa, ale kapitan jest przynajmniej wysoki i imponujący. No i Katarzyna na przejażdżce też jest piękna!
_________________ Dobra wiadomość jest taka, że Bóg zawsze odpowiada na nasze modlitwy.
Czasami po prostu odpowiedź brzmi: nie.
otherwaymistercollins [Usunięty]
Wysłany: Wto 07 Lis, 2006 19:38
Pewnie już wszystkie wiecie, dzięki Gitce, że w czwartek 9.11 poleci serial 'BYRON' (nie pamiętam na jakim kanale). W serialu tym bedzie można zobaczyć Sally Hawkins, czyli nową Anne Elliot, w roli Mary Shelley.
Pewnie już wszystkie wiecie, dzięki Gitce, że w czwartek 9.11 poleci serial 'BYRON' (nie pamiętam na jakim kanale). W serialu tym bedzie można zobaczyć Sally Hawkins, czyli nową Anne Elliot, w roli Mary Shelley.
Och Other, jaką masz fajową "bruzdę" w tym avatarku
Wysłany: Sro 08 Lis, 2006 11:55
Ali! A ty też zmieniłaś avatar!!! I to na jaki!!!!
Kiedy go zobaczyłam, nie mogłam uwierzyć, że to Alison. Moja wewnętrzna równowaga się zachawiała, bo wiele się na forum zmienia, ale Kaziuta i Ali z Colinem w avatarze są jak fundamenty...
_________________ Dobra wiadomość jest taka, że Bóg zawsze odpowiada na nasze modlitwy.
Czasami po prostu odpowiedź brzmi: nie.
Ostatnio zmieniony przez Gunia Czw 09 Lis, 2006 20:30, w całości zmieniany 1 raz
Widzę, że przejęłyście się trochę moją zmiana wizerunku, ale ja powrócę, nie bójta się, lada dzień powrócę, narazie jeszcze bawię się w panią Rochester. Tak mi ładnie w tych perełkach ...
Widzę, że przejęłyście się trochę moją zmiana wizerunku, ale ja powrócę, nie bójta się, lada dzień powrócę, narazie jeszcze bawię się w panią Rochester. Tak mi ładnie w tych perełkach ...
Na pierwszy rzut oka myślałam, że odnosi się to zdjęcie do Ani z Zielonego Wzgórza, a dopiero potem zobaczyłam podpis. Piękne zdjęcie, piękne marzenia ...
_________________ Carry on my wayward son, For there'll be peace when you are done. Lay your weary head to rest, Now don't you cry no more...
Wysłany: Pią 10 Lis, 2006 22:05
Harry_the_Cat napisał/a:
miłosz napisał/a:
zdjecia z "Perswazji"
a kapitan jakoś tak mało w mundurze...
Z forum IMDB:
Just been working on 'Persuasion' filming one of the last scenes which I won't spoil, but it goes beyond the last TV production (and the novel). Rupert Penry-Jones seems very dashing as Capt. Wentworth and all the cast are much younger than before. My main surprise however was that no one wore Naval uniforms, or any miliatry uniforms for that matter (I was playing a Colonel!) We shall see what happens next week when we do the scenes at the Assembly rooms
Wysłany: Sob 11 Lis, 2006 15:59
Czy ja dobrze zrozumiałam, ze nie będzie mundurów : : :
_________________ And I'm not gonna lie Say I've been alright
'Cause it feels like I've been living upside down
What can I say? I'm survivin'
Crawling out these sheets to see another day
What can I say? I'm survivin'
And I'm gonna be fine I'm gonna be fine
I think I'll be fine
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. | Forum dostępne było także z domeny spdam.info Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.