To z pewnością znacie. Ja znam od dawna, ale dopiero teraz poznalam wykonawcę i mogłam znaleźć clip na YT Stanowczo podoba mi się ta piosenka Mark Anthony "You sang to me"
Today I feel like pleasing you more than before
Today I know what I want to do but I don't know what for
To be living for you is all I want to do
To be loving you it'll all be there when my dreams come true
Today you'll make me say that I somehow have changed
Today you'll look into my eyes, I'm just not the same
To be anymore than all I am would be a lie
I'm so full of love I could burst apart and start to cry
Today everything you want, I swear it all will come true
Today I realize how much I'm in love with you
With you standing here I could tell the world what it means to love
To go on from here I can't use words, they don't say enough
Please, please listen to me
It's taken so long to come true
And it's all for you
all for you....
_________________ For the test of the heart is trouble
And it always comes with years.
And the smile that is worth the praises of earth
Is the smile that shines through the tears.
naj naj naj cudowniejsze są włoskie piosenki....... eros , tiziano, laura........ no po prostu genialne polecam wszystkim....... a im starsze włoskie kawałki tym przekonuje się że lepsze....
Wysłany: Pią 19 Paź, 2007 12:46
To ja mam straszne zaległości...Może jeden z tych filmów widziałam...
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Ja większość Tylko jednej pary nie znam - pojawiają się ok 2:59, przed Śnieżką. Ktoś ich rozpoznaje?? A - i jeszcze nie oglądałam Dzwonnika z Notre Dame
Ja większość Tylko jednej pary nie znam - pojawiają się ok 2:59, przed Śnieżką. Ktoś ich rozpoznaje?? A - i jeszcze nie oglądałam Dzwonnika z Notre Dame
Ja też uwielbiam i widziałam prawie wszystkie, miałam pretekst bo dziecku trzeba było pokazać i zabrać je do kina. Z Dzwonnikiem to mieliśmy fajną przygódkę. Bo Wojtek miał wtedy jakieś 4-5 lat. Cały film niemal przepłakał. Tak się strasznie wzruszał losem i matki Quasiego, i jego samego, i Cyganki, po prostu ciekł cały film, a ja z nim od czasu do czasu. Jak tylko leciały napisy powycierał się dokładnie, a jak zapaliło się światło, pociągnął mnie za rękaw i wyszeptał do ucha: Mamusiu wieesz, o mało się nie popłakałem...
Mam kasetę z muzyką z tego filmu, swego czasu bardzo dużo jej słuchałam.
Wysłany: Pią 19 Paź, 2007 13:28
Alison napisał/a:
Jak tylko leciały napisy powycierał się dokładnie, a jak zapaliło się światło, pociągnął mnie za rękaw i wyszeptał do ucha: Mamusiu wieesz, o mało się nie popłakałem... .
Uwielbiam bajki Disney'a Miło je sobie przypomnieć
No Ja to pamiętam jak polowałam w bibliotece na książki - takie ładne wydania, duże, w twardej oprawie, a jak kiedyś dostałam "Pocahontas" na urodziny to umierałam ze szczęścia To były czasy..
_________________ Spieszmy się kochać wypłatę, tak szybko odchodzi.
Wysłany: Pią 19 Paź, 2007 19:50
Sori za offtop - Jeannette, boski avek!!
_________________ And I'm not gonna lie Say I've been alright
'Cause it feels like I've been living upside down
What can I say? I'm survivin'
Crawling out these sheets to see another day
What can I say? I'm survivin'
And I'm gonna be fine I'm gonna be fine
I think I'll be fine
Tylko jednej pary nie znam - pojawiają się ok 2:59, przed Śnieżką. Ktoś ich rozpoznaje??
Mulan i Shang
O chyba nie, Mulan i Shang są wcześniej ale w 2:59 jest moim zdaniem inna para z filmu "Mulan 2". Nie wiem kto, bo dwójki nie widziałam tylko jakieś migawki (może i lepiej...)
_________________ "...aż dotąd
i dalej niż dotąd."
Mulan i Szang
pytasz eksperta.. ja widziałam wszystkie te bajki, większość mam na video. Uwielbiam Disneya
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.