Wysłany: Czw 01 Kwi, 2010 08:25
Ja może nie uwie;lbiam, ale bardzo lubię - jeszcze z czasów, gdy na ulubione teledyski polowało się na MTV w tv - i to był właśnie jeden z moich ulubionych - ten naj naj to był Hazard - Richarda Marxa
Wysłany: Czw 29 Kwi, 2010 21:49
Oj, a to jest obowiązkowe? Dobrze, że nie grozi mi zamążpójście
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Wysłany: Czw 29 Kwi, 2010 22:49
A nie wiesz czy Ci grozi czy nie Amor moze Cię ustrzelić w każdym momencie
A co do utworu do pierwszego tańca, to nie mam pomysłu Za mało chyba romatyczna jestem.
_________________ And I'm not gonna lie Say I've been alright
'Cause it feels like I've been living upside down
What can I say? I'm survivin'
Crawling out these sheets to see another day
What can I say? I'm survivin'
And I'm gonna be fine I'm gonna be fine
I think I'll be fine
Wysłany: Czw 29 Kwi, 2010 23:36
Ja to bym wybrała instrumentalny kawałek.
_________________ For the test of the heart is trouble
And it always comes with years.
And the smile that is worth the praises of earth
Is the smile that shines through the tears.
Wysłany: Pią 30 Kwi, 2010 05:27
I pewnie irlandzki
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Wysłany: Pią 30 Kwi, 2010 09:04
Stanowczo zbyt dobrze mnie znasz. Wyjdziesz za mnie?
Wysłany: Pią 30 Kwi, 2010 13:07
praedzio napisał/a:
Stanowczo zbyt dobrze mnie znasz. Wyjdziesz za mnie?
Zastanowię się
Wysłany: Sob 01 Maj, 2010 08:52
Iwona napisał/a:
http://www.youtube.com/wa...feature=related - Wielka Miłość
zdecydowanie nie - bo kojarzy się z Uprowadzeniem Agaty i tym, że Cygan-pan młody zginął zanim dokończył ślubować
co do reszty - musisz zdecydować sama, lub z wybrankiem, bo to Wam ma się piosenka podobać. I powinna być taka, którą dobrze znacie i lubicie, i będziecie z sentymentem wspominać.
A sama tradycja pierwszego tańca jest ładna - on jest dla Młodych właśnie, chwilę się mogą pobujać razem, a potem bawić gości do rana
Wysłany: Sob 01 Maj, 2010 09:13
... do którego pewnie nie dojdzie, bo się pobijemy o muzykę na pierwszy taniec.
... do którego pewnie nie dojdzie, bo się pobijemy o muzykę na pierwszy taniec.
No dobra, mogę wystąpić w roli rozjemcy, chcę zatańczyć na Waszym weselu
_________________ ...
lady_kasiek [Usunięty]
Wysłany: Sob 01 Maj, 2010 12:12
Moja siostra pierwszy taniec bujała przy "WIndą do nieba" a kuzyn miał bardzo sympatyczną piosnkę "Chcę tu zostać" melodią byli zachwyceni wszyscy goście i w domu długo po weselu podśpiewywaliśmy sobie.
I ja się cieszę z tego powodu, że zamążpójście mi nie grozi, bo nie umiem tańczyć i jakbym miała tańczyć pod obstrzałem tylu spojrzeń to bym chyba porzuciła małżonka... ale niektórzy ludzie lubią robić cyrk z siebie
http://www.youtube.com/watch?v=PlYWPCJO9P4
jeszcze na obcasach wywróciłabym się z 10 razy pewnie...
Wysłany: Sob 01 Maj, 2010 12:14
My tańczyliśmy jakiegoś walczyka, nie pamiętam melodii Kamerzysta miał zapowiedziane, coby po nogach nie kręcić
Wysłany: Sob 01 Maj, 2010 12:22
Siostra i kuzyn problemu nie mieli moja siostra świetnie tańczy i wyszkoliła pół rodziny w tym kuzyna,jego małżonkę i własną drugą połówkę. Rodzice moi też świetnie tańczą, mnie nikt nie chce uczyć, bo jestem ewidentnym anty-talentem. Idę do kościoła zapalić świeczkę, ze nie wychodzę za mąż i chociaż to upokorzenie mnie ominie
my to wystąpiliśmy trochę nietypowo - bez rzewności , bo tańczyliśmy przy Lady Pank - Zawsze tam gdzie ty
_________________ Człowiek może mieć rację i może się mylić, ale musi decydować, wiedząc, że dobro i zło bywają wcale nieoczywiste, a czasem nawet że wybiera między dwoma rodzajami zła, że nie ma żadnej racji. I zawsze, zawsze wybiera sam. Pratchett,Carpe Jugulum
Wysłany: Wto 04 Maj, 2010 16:57
Śpiewa jak Górniaczka
lady_kasiek [Usunięty]
Wysłany: Wto 04 Maj, 2010 20:39
Alicja napisał/a:
Lady Pank - Zawsze tam gdzie ty
Nietypowo? Toż to piękne jest i takie soł romantik
_________________ Człowiek może mieć rację i może się mylić, ale musi decydować, wiedząc, że dobro i zło bywają wcale nieoczywiste, a czasem nawet że wybiera między dwoma rodzajami zła, że nie ma żadnej racji. I zawsze, zawsze wybiera sam. Pratchett,Carpe Jugulum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.