Hm, zerknęłam sobie na razie na Gdańsk, bo jest tam też wystawa Van Gogha, którą bym chętnie zobaczyła, ale to byłby dość wymagający wyjazd, w dodatku musiałabym chyba sama się na to zdecydować, bo nie mam z kim jechać
To ta wystawa:
https://www.ebilet.pl/biz...dRoC1aEQAvD_BwE
Posprawdzałam terminy - jeśli miałabym połączyć jedno z drugim, to musiałabym jechać w tę sobotę
Wysłany: Nie 19 Lis, 2023 20:56
Nie całkiem pasuje do polecanek bo ostatni seans właśnie się kończy dziś ale poleciłabym amatorom Lema. Przede wszystkim chciałam się pochwalić, że wczoraj byłam na Dziennikach Gwiazdowych w Grotesce
Podobało mi się - to miszung z wybranych wypraw Ijona Tichego, zdecydowanie warto znać pierwowzór, bo inaczej można się pogubić - w czasie antraktu usłyszane od młodego człowieka za mną: "nie ogarniam o co chodzi" Ja ogarnęłam, bo mam książkę na świeżo . Adam też ogarnął większość, nie wiedział tylko o co chodzi z ojcami Destrukcjanami, bo tego opowiadania akurat nie czytał - a jest to jedno z tych, które ze spektaklu najbardziej zapadają w pamięć, drugie to planeta Kalkulatora i jego "robotów" - zrealizowana świetnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. | Forum dostępne było także z domeny spdam.info Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.